Vattenreningsexperten

Vattenreningsexperten

mcbs.se
  • BadgeFourYears
4.3

Välkommen till Vattenreningsexperten! Vi på Vattenreningsexperten har många års erfarenhet inom vattenrening och vattenfiltrering. Vattenrening och vattenanalys till ditt befogande. Vattenrening är så mycket mer än bara vattenfilter. Vi hjälper dig som har brunn att göra vattenanalyser, regelbundet eller enstaka analyser....

251 omdömen om Vattenreningsexperten

Sedan starten hos Reco 2022

Linn W
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb kommunikation, och snabb service

Lena Ö
Skrev om Vattenreningsexperten

Vi har haft kontakt med er via en fantastisk medarbetare vid namn Anna Lindblom👍🏻 Hon har varit bra på alla sätt o vis. Kunnig, trevlig o seriös. Vi har känt oss trygga med att resultatet med era filter skulle bli bra. Vilket det också blev! Har inte heller känt oss oroliga över att vi skulle få hjälp vid eventuella problem. Vilket vi dock inte behövt Rekommenderar varm detta företag MVH Lena Örnsberg 🤗

Wilhelm C
Skrev om Vattenreningsexperten

De har hittat en lösning på uppkomna problem!

Anna-Lena T
Skrev om Vattenreningsexperten

Högsta betyg! Rekommenderas!. Från start dvs första trevliga bemötandet i samtal till att vår installatör Kristian lämnade huset efter en proffsig installation. Vårt hus är från 1800 talet med egen brunn så det behövdes speciallösningar. Proffsigt- pedagogisk svar o förklaringar. Tillgängliga- anpassade sig till våra önskemål utöver det vanliga ( kom röd dag ) Trevliga-Fick fråga alla frågor och ficksvar o rekommendationer som för oss var bra. Lämnade med orden " det är bara att höra av sig om det är något" och det var ärligt. Känner mig supernöjd med dem. Tack !@

Kamila L
Skrev om Vattenreningsexperten

Kan inte bedöma svaret på analysen. Bra förklaring till värderna.

Inger L
Skrev om Vattenreningsexperten

Allting har gått så bra och smidigt med Vattenreningsexperten Rekommenderar varmt

Tony J
Skrev om Vattenreningsexperten

Lyssnar in mina behov och kommer fram till en plan. Nu visar det sig att mina problem var lättlösta. Men får jag framtida problem blir det denna firma jag tar hjälp av.

Peter Ö
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb och professionell hantering. Tydlig och lättförståelig analys. Mkt nöjd.

Helene G
Skrev om Vattenreningsexperten

Proffsigt Smidigt Snabbt Trevligt Allt man kan önska! Varma rekommendationer!

Erik T
Skrev om Vattenreningsexperten

Har betalt men inte fått någon återkoppling på resultatet.

Inger A
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb återkoppling. Utmärkt service med snabb insats för att sätta in vattenfilter. Trevlig och effektiv person som installerade filtren.

Sven V
Skrev om Vattenreningsexperten

Toppen upplevelse bra företag hälsar franmansbacke

Ulla R
Skrev om Vattenreningsexperten

Bra bemötande ,snabba svar och utförlig analys.

Peder J
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb och bra service Snabb leverans samt tydliga instruktioner. Snabbt svar på proverna. Jag kommer absolut att anlita detta företag igen..

Patrik L
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb och bra service och kommunikation.

Tomas M
Skrev om Vattenreningsexperten

Väldigt bra bemötande och prisvärt.

Louise M
Skrev om Vattenreningsexperten

Allt gick enligt plan Så jag är nöjd Inget att klaga på

Birgitta U
Skrev om Vattenreningsexperten

trevligt och snabbt och proffsigt bemötande!

Emma B
Skrev om Vattenreningsexperten

var snabba i hanteringen och svarade snabbt på frågor på telefon, dock kan de förtydliga formuläret man skickar in till labbet med vattnet

Eva B
Skrev om Vattenreningsexperten

Bra med vänligt bemötande! Även helger!

Rembacken A
Skrev om Vattenreningsexperten

Christian på vattenrenings experten var kunnig, kompetent och hjälpsam. Han satte sig in i mina förutsättningar och behov och skräddarsydde en mycket genomtänkt och prisvärd lösning som jag är oerhört nöjd med!! Arbetet gick snabbt och var välgjort. Resultatet är över förväntan och dessutom erbjuder vattenexperten att meddela mig när mina filter behöver underhåll, något som passar mig perfekt eftersom jag har 3 brunnar alla med olika filter och själv inte är jätte engagerad i vattenrening. Rekommenderas verkligen!

Birgitta F
Skrev om Vattenreningsexperten

Hej, jag har inte fått något provsvar och inte heller någon återkoppling på vad som har hänt. Betalt 1000 kr i november och inget svar. Jag vill få ett nytt provtagning eller pengar tillbaka. Mvh Birgitta

Karl Bror Torsten E
Skrev om Vattenreningsexperten

Väntar fortfarande på svar från vattenanalysen

Jan A
Skrev om Vattenreningsexperten

Jag skickade in ett vattenprov.

Veronica B
Skrev om Vattenreningsexperten

Trevliga och informerande, bra återkoppling

Linnea Å
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabba svar vid frågor och beställning. Även snabb installation efter beställning.

Arif V
Skrev om Vattenreningsexperten

Helt oseriös företag. Nu 3 månader de skickar inte vatten analys protokoll. Låter att de bryr inte om kunderna. Ringer/mejlar ingen svar .Rekommenderar inte alls.0

Styrbjörn J
Skrev om Vattenreningsexperten

Proffsigt arbete och i tid precis som avtalat.

Anders S
Skrev om Vattenreningsexperten

Otroligt snabb återkoppling och skapligt snabb återgärd.

Anneli H
Skrev om Vattenreningsexperten

Över förväntan, vi har fått hjälp med installation av saltavhärdare och avsyrningsfilter. Christian kom vid utsatt tid, glad o trevlig. Fixade o donade, berättade hur det fungerar lugnt o sansat. Han återkom för att höra att vi var nöjda, bara det är ett plus. Vi är jättenöjda och kommer rekommendera honom om någon frågar.

Sondra Q
Skrev om Vattenreningsexperten

Svår att få kontakt med pga sjukdom. Annars mycket trevliga

Emma T
Skrev om Vattenreningsexperten

Mycket trevliga och hjälpsamma!

Irma R
Skrev om Vattenreningsexperten

Hej! Helt nöjd! Ville ha koll på om vår brunn med bergsvatten var drickbart inför försäljning av vårt torp. De nya ägarna har fått alla provsvar och vi kunde tryggt lämna över ägandet. Tack! Irma Rydén

Gun-Britt J
Skrev om Vattenreningsexperten

Nöjd över att jag fick ett svarsresultat till slut. Väldigt lång väntan på resultatet.

Per S
Skrev om Vattenreningsexperten

Bra bemötande och snabbt svar

Petra Ö
Skrev om Vattenreningsexperten

De åkte över 40mil för att sätta upp våra 3 inköpta vattenfilter från Renton(btw bästa filtren arsenik/radon/järn&magan) - bekymmersfritt från start till slut och till supervettigt pris! Glatt överraskade över hur smidigt det vart!

Eva B
Skrev om Vattenreningsexperten

Jag blev glatt överraskad över sån fin service då jag råkat slänga mitt vattenreningsett visste då inte att det skulle betalas trots att jag inte skickat in några prover .Betalade men får ett nytt utan extra kostnad tusen tack Med vänlig hälsning, Eva

Rudina Z
Skrev om Vattenreningsexperten

Det var bra bemötande och professionell!

David D
Skrev om Vattenreningsexperten

Pålitlig, snabb, lätt att förstå!

Birgitta W
Skrev om Vattenreningsexperten

Trevligt Att få ett resultat inom rimlig tid och det fick jag Jag köpte ett analysresultat på mitt vatten, men någon speciell upplevelse hade jag aldrig

Karin G
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabb respons, vänligt bemötande, återkoppling

Adela M
Skrev om Vattenreningsexperten

Kunniga i sin sak och hjälpsamma när det behövs.

Lars C
Skrev om Vattenreningsexperten

Mycket bra. Lite svår att få kontakt med bara.

Bilcleaniken A
Skrev om Vattenreningsexperten

Jag blev bemött med stor professionalism och vänlighet från första kontakt till färdig installation. Vattenreningsexperten överträffade mina förväntningar genom att erbjuda en lösning som passade perfekt för min verksamhet. Installationen var smidig, och jag kan varmt rekommendera dem för deras kunnighet och kundfokus!

Henrietta B
Skrev om Vattenreningsexperten

Det tog lång tid att få provflaskorna, fick ringa och påminna. Svaret skulle komma om 2 v men efter 4 v fick jag ett mail att svaret hade varit på villovägar. Vi beställde ett omfattande vattenprov på en kampanj. Svaret var mycket tydligt beskrivet.

Jonas S
Skrev om Vattenreningsexperten

Prisvärt o professionella, fick svar på alla frågor. Rekommenderas.

Jens S
Skrev om Vattenreningsexperten

Jag blev snabbt informerad om var i processen vi måste starta, de tog initiativ att omedelbart sätta igång test för att korta ledtider. Jag har alltid en förhoppning om god kemi med underleverantörer och det leder sen till långa relationer då jag i mitt jobb anlitar väldigt mycket olika tjänster inom fastighet och logistik. Christian hos Vattenledningsexperten har varit otroligt serviceinriktad och har överträffat alla förväntningar, processen har gått smidigt och snabbt. Jag skulle rekommendera detta företag till...

Ylva E
Skrev om Vattenreningsexperten

Snabba svar, trevligt bemötande. Snabb leverans o montering. Upplever dem som lösningsorienterade. Allt har faktiskt fungerat utmärkt.

Ove O
Skrev om Vattenreningsexperten

Mycket proffsigt jobb och mycket trevligt bemötande.

Patrik I
Skrev om Vattenreningsexperten

Bra service, bemötande och kunnig personal.