Smidig och problemfri interaktion både med installationen och det administrativa. Rekommenderas!
Ventimera AB
Välkommen till Ventimera! Vi hjälper våra kunder att få ett behagligare inomhusklimat och ett friskare liv. Eftersom vi spenderar i genomsnitt 90 procent av vårt liv inomhus är ett välfungerande ventilationssystem otroligt viktigt för både dig och ditt hem. Med oss blir varje andetag du tar hemma rent, friskt och energieffektivt....
33 omdömen om Ventimera AB
Bra men svåra att få kontakt med !
Mycket bra bemötande och information av försäljaren. Trevliga och snabba montörer, städade bra efter sig. Lyhörda. Köpt ventilationsanläggning.
Hej Lars först vill jag tacka för att du tar dig tid att ge oss ditt omdöme. Tråkigt att du upplever att du haft svårt att få kontakt med oss. Om du har tid så önskar jag vill väldigt gärna att du berättar mer om situationen via ett mail till info@ventimera.se så vi kan förbättra våra rutiner. Ha en kanon fin dag.
Väldigt trevlig personal både säljare och montörer. Kan tyvärr inte uttala mig om produkten eftersom dom inte slutfört installationen än. MVH Christer
Professionella och lyhörda. Gjort ett bra jobb. Trevligt bemötande.
Allt har fungerat enligt vad som sades vid försäljningen. Mycket duktig elektriker som gjorde en bra och snygg installation.
Seriöst företag och bra service
Mycket bra o informerade möten med säljaren. Vi har haft höga förväntningar på Ventimera, vilka har infriats. Har köpt ett batteri till våra solceller, Vilket installerades inom den tid som angavs. Har nu även beställt en enhet ytterligare.
Köpt ventilationsanläggning. Trevliga och snabba montörer, städade bra efter sig.
Bra information, vet vad dom gör och bra med uppföljning. Ger ett gott intryck.
Mycket bra bemötta och helt nöjda med varan
Utmärkt kund service. Väldig hjälpsamma personalen och ned bra förslag och lösningar.
Väldigt trevlig personal. Både säljare och de som utförde jobbet. Extra eloge till personalen som städade efter sig. Vi köpte DucoBox Silent Connect med installation. Lite fundersam över installationspriset. 1 dags jobb 40000
Trevlig bemötande bra information kunnig personal väl utfört arbete
Vi köpte ett 15Kw/h hus-batteri från Emaldo. Säljaren från Ventimera var väldigt påläst och kunnig, och tog sig gott om tid att förklara hur det fungerar med batteriet och effekttariffer.
Bra information om vad som kommer att göras. Sedan två trevliga män som gjorde jobbet och städade efter sig. Elektrikern kom sist, han också mycket kunnig och vänlig. Jag är väldigt nöjd.
Märker ingen skillnad med de nya ventilerna.Lika torr luft som innan
Vi är jättenöjda! Från första mötet till klar installation. Resultatet blev jättebra!
Luften i huset blev bättre Jag är nöjd
Säljaren var otroligt duktig och noggrann. Installationen blev enligt förväntan. Tyst och lugnt ventilationssystem, vi märkte skillnad på luften inomhus ganska omgående.
Tack Simon för att du tar dig tid för att ge oss ditt omdöme och tack för att vi fick hjälpa er med att skapa ett friskare inomhusklimat!
Bra service och väldigt lösningsorienterade. Rent och fräscht efter det gjort klart sitt arbete.
Tack Fuat för att du tar dig tid och ger oss ditt omdöme! Känns bra att höra att killarna håller ordning efter sig.
Installationen av ventilationssystem är nog OK, men införsäljningen var inte bra. Man visade mögel på vinden som tillkommit på bara några år sedan en annan firma isolerat vinden. Istället för att ordna bättre ventilation på vinden så sålde man istället in ett ventilationssystem för huset som jag nog egentligen inte behövde och utan att lösa vindsproblemen riktigt. Jag blev överrumplad av bilderna från vinden och köpte paketet direkt, vilket var väldigt dumt av mig. Nu finns ventilation i huset som jag inte alls tror hjälper...
Hej Bengt, Tack för att du tar dig tid och delar med dig av din upplevelse av oss. Jag bad vår representant kontakta dig personligen som en uppföljning på detta omdöme där syftet var att bättre förklara hur ventilationen inne i huset hjälper till att transportera bort fuktig luft som annars stiger upp på vinden där det skapas kondens och påväxt på sponten på vinden. Om du har ytterligare funderingar på hur allt fungerar hör gärna av dig till oss så hjälper vi gärna till och besvarar dessa.
Trevlig personal. Information ges omgående. Snabb leverans.
Tack snälla Maria för att du tar dig tid och ger oss en utvärdering och för att vi fick hjälpa till med att skapa ett bättre inomhusklimat för dig och ditt hus!
Ej slutfört allt, måste byta nuv.elleverantör. Hittills mycket bra insats av Ventimera.
Tack Kåre för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Skönt att att vi fick en trevlig handläggare på skatteverket som hjälpte oss med allt.
Bara bra, det funkade som utlovat.
Hej Jan, Stort Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Jag är glad att höra att produkten motsvarar dina förväntningar! Glad midsommar!
Vi fick helt ny luft i huset, tack vare ventimera
Tack Jan för att ni tar er tid att ge oss ditt omdöme! Att få hjälpa er och sedan få uppleva hur vår produkt verkligen gör stor skillnad för er som kund är glädjen i vårt arbete!
Alltid lika pålitliga och professionella - levererar med hög kvalitet varje gång. En trygg samarbetspartner som vi verkligen värdesätter.
Stort Tack för ert omdöme! Vi är stolta över vårt samarbete med er då ni och era produkter står för hög kvalité och en service i världsklass!
Trevligt bemötande och god vilja att rätta uppkomna fel och brister!
Stor Tack för ditt omdöme! Hoppas din nya router som vi hjälpt dig att införskaffa hjälper dig att få en mer stabil uppkoppling så att ditt batteri kan fungera som det ska.
Trevliga , lättsamma och kunniga :)
Tack Snälla Gerd för att du tar dig tid för att ge oss feedback på vårt arbete, det betyder mycket för oss. Tack detsamma till dig!
Bra än så länge monteringen sköttes bra dom fick komma tillbaka dagen efter och fixa något fel.
Tack Stefan för att du tog dig tid att ge oss feedback på din kontakt med oss. Skönt att elektrikern var snabb på plats och löste det åt er.
Väldigt trevlig personal, både säljare och montörer var super bra. Jag köpte en duo box ventilation av dem där vi hade problem med oljud som den gav ifrån sig i början. Säljaren och montören gav sig inte förrän vi vart helnöjda med system efter att de i ett par omgångar vart och justerat och även lagt mer isolering kring enheten.
Tack Roland för att du tar dig tid och ger oss ett omdöme! Jag hoppas att all ytterligare isolering kring lådan hjälper och håller ner ljudnivån på aggregatet till en acceptabel nivå.
Snabba och trevliga noggranna städade efter sig
Tack så mycket Christina för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme och det känns bra att veta att grabbarna lämnar fint efter sig.
Seriöst och bra utfört arbete. Bra planering där jag som kund står i fokus
Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och riktigt kul att höra att du är så nöjd med dina aggregat! Blev toppen ute i garaget (gästvåningen)!