Väldigt trevlig personal, både säljare och montörer var super bra. Jag köpte en duo box ventilation av dem där vi hade problem med oljud som den gav ifrån sig i början. Säljaren och montören gav sig inte förrän vi vart helnöjda med system efter att de i ett par omgångar vart och justerat och även lagt mer isolering kring enheten.
Ventimera AB
Välkommen till Ventimera! Vårt mål med är att hjälpa familjer i Sverige att få ett behagligare inomhusklimat och där varje andetag du tar hemma är rent, friskt och energieffektivt. Visste du att... Vi spenderar i genomsnitt 90% av vårt liv inomhus Ett välfungerande ventilationssystem ser till att förbrukad luft transporteras...
3 omdömen om Ventimera AB
Tack Roland för att du tar dig tid och ger oss ett omdöme! Jag hoppas att all ytterligare isolering kring lådan hjälper och håller ner ljudnivån på aggregatet till en acceptabel nivå.
Snabba och trevliga noggranna städade efter sig
Tack så mycket Christina för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme och det känns bra att veta att grabbarna lämnar fint efter sig.
Seriöst och bra utfört arbete. Bra planering där jag som kund står i fokus
Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och riktigt kul att höra att du är så nöjd med dina aggregat! Blev toppen ute i garaget (gästvåningen)!