Verisure

Verisure

• Badge2026
1 730
4.4

Verisure erbjuder desto mer än bara vanliga larm. Genom våra smarta larmfunktioner får du ett smart, uppkopplat och tryggt hem. Du kan larma av och på ditt hem direkt från telefonen, styra all belysning, få notiser när dina barn kommer hem och går och dessutom mäta allt från luftfuktighet till temperatur därhemma. Bor du i...

1730 omdömen om Verisure

Sedan starten hos Reco 2015

Johan H
Skrev om Verisure

Service,tillgänglighet,teknik är toppklass men det är för dyr månadskostnad.

Robert E
Skrev om Verisure

Mitt larm signalerade om batteribyte kl 12 på natten, jag kontaktar då er support för att undersöka vad som kan göras för att få tyst på rökdetektorn så att jag kan få sova. Den person jag möter i telefon kan inte utrustningen utan sätter sig och läser i en manual!! Tipset jag får (detektorn sitter på 3,5 meters höjd och monterad där av era tekniker och jag saknar en lämplig stege) är att försöka trycka på en knapp på detektorn med en lång käpp för att få den att tystna! Jag gör det, den blir tyst men bara i ca 3 timmar....

Sven-Arne N
Skrev om Verisure

Felaktiga fakturor trots ingångna avtal, timmar i telefon till en kundtjänst som är helt förvirrad.

Jennica A
Skrev om Verisure

Personen som var hos mig var förtroendeingivande och gick i genom allt på ett lugnt och tydligt sätt.

Leif N
Skrev om Verisure

Killen som installerade var ett praktexempel på bemötande, pedagogisk och mån pm att vi förstod. Hjälpte till med indtallera appen mm

Sonja H
Skrev om Verisure

Trevlig kille som bytte brandvarnare, jobbade snabbt

Birthe L
Skrev om Verisure

Känner mej trygg med mitt larm. Alla kontakter har bemötts med respekt och vänlighet då jag inte kan något om detta. Mång unga killar kommer och vill att jag ska byta för att ni gör så eller så. Hitintills har jag försvarat er och tillägger att jag är mycket nöjd med larmet och kommer inte att byta.

Bengt R
Skrev om Verisure

Positivt. Blev vänligen bemött av personen jag pratade med. Förstod och respekterade min uppfattning om hur jag ville ha det. Efter diskussioner kom vi fram till affär och avslut. Båda parter nöjda, kanske jag lite svag i förhandlingen men i slutändan ändå nöjd med dealen. Ser fram emot 2028 januari när vi skall ha nästa diskussion.

Randolph C
Skrev om Verisure

Verisure fungerar perfekt för mig och jag upplever deras service som mycket bra och mycket trevlig personal, som åtgärdar eventuella problem snabbt!

Johan Å
Skrev om Verisure

Snabbt och smidigt, trevligt bemötande av installatören. Har dock inte haft larmet tillräckligt länge för att kunna uttala mer.

Susanne G
Skrev om Verisure

Vi är så nöjda! Förutom det självklara med ett bäst larm har de en fantastisk tekniker i Ängelholm.

Annika J
Skrev om Verisure

Larminstallatören Jens var mycket trevlig, kunnig och lugn. Han tog sig tid att förklara hur larmet fungerade och guidade oss i appen tryggt och säkert.

Helene G
Skrev om Verisure

Bra och reaktiv service. Perfekt material.

Kent S
Skrev om Verisure

Kunniga och villiga förklara och hjälpa vidare

Anna P
Skrev om Verisure

Gick snabbt och smidigt. Trevlig man som installerat allt och hade tålamod med alla mina frågor

Muhammad N
Skrev om Verisure

Ett Riktigt Dåligt upplägg Verisure. Väldigt dålig Kundtjänst. Väldigt dåligt service och gömda utgifter. De sa aldrig att det är ett Bindande Avtal. Verisure uppfyller inte de förväntningar som man hade som kund hos de. De tog betalt på allt utrustning innan sedan de vill nedmontera efter 2år, eller måste du fortsätta ytterligare 3 år. Kommer aldrig rekommendera till någon och kommer aldrig ha de i närheten.

Sabine P
Skrev om Verisure

Allt bara bra har inget att klaga på

Ann B
Skrev om Verisure

Alltid hjälpsamma och de har härliga tekniker

Jenny L

👍🏼👍🏼👍🏼helt okej är nöjd.

Marie N
Skrev om Verisure

Jag är mycket nöjd med er service och bemötandet från tekniker. Någon enstaka gång har jag varit med om en mindre lyckad upplevelse med larmtjänst. Kundtjänst fungerar också bra. Det enda jag egentligen inte är nöjd med är när teknikern som kommer ut föreslår nya larmlösningar och jag säger att jag måste vänta för att jag inte har råd just nu. Men jag ber att få återkomma till kundtjänst. Teknikern fortsätter då tjata på mig om att skaffa fler larmlösningar fast jag sagt nej. Det tycker jag är en aggressiv marknadsföring. Ovärdig Verisure.

Kerstin L
Skrev om Verisure

Kunniga och engagerade. Social kompetens.

Thomas N
Skrev om Verisure

Väldigt trevlig och kunnig kille som var här.Tala om för mig att jag borde montera en kamera till för att det skulle bli heltäckande

Eva T
Skrev om Verisure

Ringer och felanmäler vårt larm. Verisure ser att något är fel i vår huvudenhet. De ska skicka en service tekniker som ska byta enheten. Denne testar den gamla och just då fungerar den. Byter inte som utlovat och ja felet kvarstår. Är otroligt missnöjd och kommer byta larm företag.

Kenneth M

Utfötde batteribyte på anläggningen

Henrik Ä
Skrev om Verisure

Har bara trevliga upplevelser med verisure bra dialoger över telefonen förstår mitt ärende o bra instruktioner Mvh Henrik

Eskil C

Snabbt åtgärdat Trevlig kille Problem löst

Carina M
Skrev om Verisure

Trevlig personal. Lättanvänt larm.

Viola H
Skrev om Verisure

Bra bemötande av säljare och tekniker Högt betyg

Kjell A
Skrev om Verisure

Verisure kontaktade oss och informerade om digitalt lås. Vi hade tittat på det tidigare. Så efter info och några dagars betänketid så slog vi till. Vi är mycket nöjda med låset. Trevlig säljare och trevlig installatör.

Peter J
Skrev om Verisure

Besöket gick bra, teknikern var kunnig och snabb. Men rent generellt finns det andra saker att anmärka på Verisure. Det är ganska dyra tjänster. Tillfällig borttagning av vissa produkter borde naturligtvis ingå kostnadsfritt i abonnemanget, med tanke på de höga månadsavgifterna. Löjligt att fakturerar extra för sådant! För övrigt borde Verisure specificera sina månadsfakturor. Nu får man bara en klumpsumma och vet inte hur avgifterna fördelar sig.

Anton L
Skrev om Verisure

Inte haft några större problem vad avser tjänsten. De höjer priserna ibland vilket många tjänsteleverantörer behöver göra. Dock så har min upplevelse vad avser att säga upp avtalet varit horribel. Jag försökte säga upp för 6 månader sedan och blev då erbjuden obundet avtal, utan uppsägningstid och ingen extra kostnad för resterande 4 månader av året. Gratis är ju gott så jag fortsatte ha kvar larmet, men valde ändå att säga upp innan årsskiftet. Det som efterföljts nu är att de vägrar erkänna att avtalet var utan uppsägningstid...

Linda Anette S

Bra och pålitlig larmfirma med duktiga tekniker. Superbra service. 👍🤩

Göran O
Skrev om Verisure

Blir inte fem i betyg eftersom det börjar bli en väldigt dyr månadskostnad.

Carina A
Skrev om Verisure

Bra bemötande av personal på hembesök. Eftersom vi fortfarande är i en inkörningsperiod så har det blivit några falsklarm pga av oss själva då vi tex glömt att larma av när vi öppnat ytterdörren men alltid blivit bra och förstående bemötta av uppringande larmoperatörer. Känns bra med tryggheten att vi har inbrottslarm och framförallt brandlarm då vi ofta eldar i vedspis och kaminer .

Henrik H
Skrev om Verisure

Jämfört många olika larm innan vi bestämde oss och vi har gått mycket på vad vänner och bekanta tycker, lite dyra men man får vad man betalar för. Ett hemlarm med alla dessa funktioner var precis vad jag sökte, dessutom är kundtjänst fenomenala, snabba på att svara och sjukt serviceminded, väldigt måna om kunden.

Mats S
Skrev om Verisure

Bra bemötande på supporten. Snabb åtgärd. Trevlig och kompetent tekniker på plats.

Ulf S
Skrev om Verisure

Verisure har fungerat helt perfekt från första stund. Det senaste besöket och skiftet av brandvarnare fungerade helt utmärkt. Det har aldrig varit något problem och de personer jag varit i kontakt med har varit trevliga och hjälpsamma

Ruth N

Mycket bra bemötande Mycket bra Flyttade på kameran i hallen

Gunilla H
Skrev om Verisure

Fantastiskt kunnig o trevlig man som dessutom anlände vid exakt meddelad tidpunkt!

Erland S
Skrev om Verisure

Fungerar mycket bra! Är dock fundersam på faktureringen som om man jämför med andra kan variera kraftigt utan någon större skillnad i anläggning.

Hans J
Skrev om Verisure

Jag är mycket nöjd med besöket och teknikern som kom och bytte batterir

Britt-Marie S

Jag fick hjälp med att byta batterier. Jag har artros i händer och fingrar. En toppen trevlig kille kom. Fick förslag att byta kamerorna. Jag ska fundera. Killen lärde mig om appen i telefon. Tack

Göran S
Skrev om Verisure

Trevligt bemötande eftersom jag brutit nacken kunde jag inte byta batterier. Kom en trevlig kille och hjälpte mig

Inger G
Skrev om Verisure

Lätt att komma i kontakt med Verisure. Duktiga medarbetare som fixar det som är fel. Allt positivt men det är dyrt! Allra helst när man är ensam numera med en pension. Lättare så länge man var 2 personer. Men jag känner mig trygg med Verisure!

Robert S
Skrev om Verisure

Trevligt bemötande, lyssnade på vilka behov jag egentligen hade, jag skaffade larm i tre olika fastigheter.

Leif Berne Ronald C

Kompetenta, snabba, vänliga, men inte billiga!

Robert H
Skrev om Verisure

Förståelse vad man behöver inte hushållet samt duktig och trevlig installatör.

Lisa J
Skrev om Verisure

Bara bra med kontakt av personalen Däremot tycker jag att avgifterna är dyra

Lars-Erik J
Skrev om Verisure

Väldigt bra bemötta är jättenöjda

Aroa Solé I B

Jätte bra service och bra förklaring.