Trevlig personal/installatör som kom på besök. Trevlig och förstående kundansvarig. Fick bra hjälp med vårt problem. Fick bra information om nyheter och valde även en extra tjänst därav. Är nöjd med Verisure i helhet och varit kund länge och förblir så säkert framåt. Tack!
Verisure erbjuder desto mer än bara vanliga larm. Genom våra smarta larmfunktioner får du ett smart, uppkopplat och tryggt hem. Du kan larma av och på ditt hem direkt från telefonen, styra all belysning, få notiser när dina barn kommer hem och går och dessutom mäta allt från luftfuktighet till temperatur därhemma. Bor du i...
1 773 omdömen om Verisure
Behövde hjälp med det som inte fungerade för mig. Hjälpen anlände snabbt, mycket instruktivt och vänligt. Allt perfekt och pedagogiskt förklarat. Fick den hjälp jag förväntade mig, och mycket mer kunskap. Varmt tack !
Bra info kunnig operatör Bra hjälp Vänlig Snabb
Proffisionellt intryck och genomförande, väldigt nöjd so far!
Blev trevligt bemött. Hade inga förväntningar. La till en kamera.
Superbra bemötande av både säljare och tekniker. Pedagogisk information vid installation. Bra support. Tycker det är bra pris för tjänsten då den framförallt kan rädda liv. Värt varenda krona om något skulle hända
Hjälpsama Tim var snabb, duktig och trevlig ! Tack 🙏
Jobbig säljare som aldrig ger sig, även när man sagt upp det så ringer dom och är jobbiga. Skulle betalat ca 2000 men fick hem en räkning på nästan 8000!!!! Kommer aldrig mer att bli kund hos dom.
Det gick smidig och kunde gå ännu bättre!
Bra service, kunniga och snabba
Hjälpsam personal både när vi ringer till Verisure och när ni gör era hembesök.
Bra information och tydlig hjälp till användare Trevligt bemötande och lyhörd för mig som kund . Jag är nöjd och känner mig trygg .
Verisure är toppen. Ypperlig kundservice, utmärkta produkter, alltid hjälpsamma.
Bra bemötande, kunnig personal. Dålig hörbarhet pga dålig ljudkvalitet. Väntetid innan man kom fram till utförare. Men, man oroas av nyheten hösten 2025 om intrång och läckor. I mitt speciella fall oroas jag över den röra som uppstod med (sken)beställningar runt årskiftet. Jag fick meddelanden om att Schenker försökt leverera, det kom meddelande om att batterier måste bytas och det låg en beställning på batterier i systemet trots att de komponentersaken gällde hade "gul" markering. Enligt er personal var det en beställning...
Allt till trevlig bemötande och hjälp
Trevligt bemötande och Verisure levde upp till mina förväntningar! Det gick smidigt vid installation av larmet och fick en tydlig genomgång av hur det fungerade.
Är i grunden mycket nöjd. Dock anser jag att man borde värdera "gamla" och trogna kunder på ett bättre sätt genom att uppgradera utrustningen till modernare varianter. Ex. Vis så är dagens kameror betydligt bättre och har fler funktioner..... Men det är väl som alltid; Gamla kunder = säkra stålar in till företaget så man erbjuder allt "godis" till de som tecknar nytt....
Det höga betyget går till larmteknikern som var här och installerade larmet. Han var väldigt professionell, kunnig och gav ett seriöst intryck. Installationen kändes trygg och väl genomförd. Det som drar ner helhetsupplevelsen är däremot försäljningsprocessen. Vi bokade mötet eftersom vi redan visste att vi ville installera ett larm, men upplägget kändes mer som en förhandling än en tydlig offert. Priset som presenterades från början visade sig dessutom gå att förhandla ned till ungefär hälften. Det gjorde mig osäker på...
Bra och säkra funktioner men dyrt
Bra service kundvenlige fint job snabba efter fejlanmälan
Bra bemötande lätt att förstå all information proffsiga
Vi är nöjda än så länge xxxxxx om
Bra service och bra produkter!
Verisure har gett mig möjlighet att känna trygghet och säkerhet både när jag är hemma men också när jag är bortrest. Kontakten med larmoperatören är otroligt värdefull och bidrar till snabb återkoppling som kan hjälpa vid larm och vara lugnande när paniken annars tar över. Övervakning på distans ger också möjlighet att ha kontroll på andra funktioner, tex att värmen fungerar som den ska eller om det har uppstått elavbrott.
...........++++++++++6666666666
Fungerar helt okej ! har inte varit några större problem
Teknikern som besökte oss visade på sociala egenskaper och proffsigt utfört arbete. Han levde upp till våra förväntningar med sitt sätt ta sig an uppdraget som innebar uppgradering av vårt larm. Köpte till en sak vid hans besök.
‐‐‐--------------------------------------,,,,,
Väldigt bra kille som kom för att hjälpa oss att flytta huvudenhet, det var snabbt avklarat eftersom vi haft larm hos Verisure i många år så vet vi hur systemet funkar.
Trevliga och seriösa. Bra produkter.
Fungerat hitentills
Super Bra snabb service trevlig o kunnig tekniker
Bra och trevlig service. Tycker dock att månadskostnaden är väldigt hög. Rabatt för trogna kunder vore inte dumt.
Se upp när bolaget ringer å säljer saker. Frågar om uppsägning tid i båda samtalen vi har dem säger vid båda tillfällena att den är tre månader. Men skriv inte på innan du läst allt det finstilta det är 2 års bindningstid!!!!
Bra bemötande och information
professionell hantering och god service
Jag upplever att Verisure vara alltför dyr och har ökat månadskostnaden se sista 2 åren mer än försvarsbart jmf med prisstegring generellt i samhället.
Väldigt bra. Hade inga förväntningar, men blev glatt överraskad. Hela paketet var hur bra som helst och jag köpte ett larm.
Mycket trevligt bemötande. Mycket relevant information gällande säkerhet. Mycket kunniga.
Proffsig kunnig personal. Märks att de får utbildning av Verisure hur de ska presentera sig. Bra att de syns tydligt att de är från Verisure och stort plus på id de visar när de knackar på dörren
Det uppfyllde mina krav. Säljare och installatör förstklassiga
Vi blev trevligt bemötta och svar på våra frågor
Uppgradering av centralenhet och rökdetektorer gick smidigt. Säkerhetsexperten var kunnig och gav bra information.
Service,tillgänglighet,teknik är toppklass men det är för dyr månadskostnad.
Mitt larm signalerade om batteribyte kl 12 på natten, jag kontaktar då er support för att undersöka vad som kan göras för att få tyst på rökdetektorn så att jag kan få sova. Den person jag möter i telefon kan inte utrustningen utan sätter sig och läser i en manual!! Tipset jag får (detektorn sitter på 3,5 meters höjd och monterad där av era tekniker och jag saknar en lämplig stege) är att försöka trycka på en knapp på detektorn med en lång käpp för att få den att tystna! Jag gör det, den blir tyst men bara i ca 3 timmar....
Felaktiga fakturor trots ingångna avtal, timmar i telefon till en kundtjänst som är helt förvirrad.
Personen som var hos mig var förtroendeingivande och gick i genom allt på ett lugnt och tydligt sätt.
Killen som installerade var ett praktexempel på bemötande, pedagogisk och mån pm att vi förstod. Hjälpte till med indtallera appen mm
Trevlig kille som bytte brandvarnare, jobbade snabbt
Känner mej trygg med mitt larm. Alla kontakter har bemötts med respekt och vänlighet då jag inte kan något om detta. Mång unga killar kommer och vill att jag ska byta för att ni gör så eller så. Hitintills har jag försvarat er och tillägger att jag är mycket nöjd med larmet och kommer inte att byta.