Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Verisure

Verisure

1 773
4.4

Verisure erbjuder desto mer än bara vanliga larm. Genom våra smarta larmfunktioner får du ett smart, uppkopplat och tryggt hem. Du kan larma av och på ditt hem direkt från telefonen, styra all belysning, få notiser när dina barn kommer hem och går och dessutom mäta allt från luftfuktighet till temperatur därhemma. Bor du i...

1 773 omdömen om Verisure

Marco B
Skrev om Verisure

Trevlig personal/installatör som kom på besök. Trevlig och förstående kundansvarig. Fick bra hjälp med vårt problem. Fick bra information om nyheter och valde även en extra tjänst därav. Är nöjd med Verisure i helhet och varit kund länge och förblir så säkert framåt. Tack!

Gisela V
Skrev om Verisure

Behövde hjälp med det som inte fungerade för mig. Hjälpen anlände snabbt, mycket instruktivt och vänligt. Allt perfekt och pedagogiskt förklarat. Fick den hjälp jag förväntade mig, och mycket mer kunskap. Varmt tack !

Lennarth H

Bra info kunnig operatör Bra hjälp Vänlig Snabb

Andreas E
Skrev om Verisure

Proffisionellt intryck och genomförande, väldigt nöjd so far!

Maria D
Skrev om Verisure

Blev trevligt bemött. Hade inga förväntningar. La till en kamera.

Marie O
Skrev om Verisure

Superbra bemötande av både säljare och tekniker. Pedagogisk information vid installation. Bra support. Tycker det är bra pris för tjänsten då den framförallt kan rädda liv. Värt varenda krona om något skulle hända

Git L

Hjälpsama Tim var snabb, duktig och trevlig ! Tack 🙏

Amanda Marie V

Jobbig säljare som aldrig ger sig, även när man sagt upp det så ringer dom och är jobbiga. Skulle betalat ca 2000 men fick hem en räkning på nästan 8000!!!! Kommer aldrig mer att bli kund hos dom.

Saadat H
Skrev om Verisure

Det gick smidig och kunde gå ännu bättre!

Emelie K
Skrev om Verisure

Bra service, kunniga och snabba

Sten O Mona W

Hjälpsam personal både när vi ringer till Verisure och när ni gör era hembesök.

Eva G
Skrev om Verisure

Bra information och tydlig hjälp till användare Trevligt bemötande och lyhörd för mig som kund . Jag är nöjd och känner mig trygg .

Maximilian S

Verisure är toppen. Ypperlig kundservice, utmärkta produkter, alltid hjälpsamma.

Christer K
Skrev om Verisure

Bra bemötande, kunnig personal. Dålig hörbarhet pga dålig ljudkvalitet. Väntetid innan man kom fram till utförare. Men, man oroas av nyheten hösten 2025 om intrång och läckor. I mitt speciella fall oroas jag över den röra som uppstod med (sken)beställningar runt årskiftet. Jag fick meddelanden om att Schenker försökt leverera, det kom meddelande om att batterier måste bytas och det låg en beställning på batterier i systemet trots att de komponentersaken gällde hade "gul" markering. Enligt er personal var det en beställning...

Ann-Marie D
Skrev om Verisure

Allt till trevlig bemötande och hjälp

Elin C
Skrev om Verisure

Trevligt bemötande och Verisure levde upp till mina förväntningar! Det gick smidigt vid installation av larmet och fick en tydlig genomgång av hur det fungerade.

Lasse N
Skrev om Verisure

Är i grunden mycket nöjd. Dock anser jag att man borde värdera "gamla" och trogna kunder på ett bättre sätt genom att uppgradera utrustningen till modernare varianter. Ex. Vis så är dagens kameror betydligt bättre och har fler funktioner..... Men det är väl som alltid; Gamla kunder = säkra stålar in till företaget så man erbjuder allt "godis" till de som tecknar nytt....

Alexandra B
Skrev om Verisure

Det höga betyget går till larmteknikern som var här och installerade larmet. Han var väldigt professionell, kunnig och gav ett seriöst intryck. Installationen kändes trygg och väl genomförd. Det som drar ner helhetsupplevelsen är däremot försäljningsprocessen. Vi bokade mötet eftersom vi redan visste att vi ville installera ett larm, men upplägget kändes mer som en förhandling än en tydlig offert. Priset som presenterades från början visade sig dessutom gå att förhandla ned till ungefär hälften. Det gjorde mig osäker på...

Thomas E
Skrev om Verisure

Bra och säkra funktioner men dyrt

Per B
Skrev om Verisure

Bra service kundvenlige fint job snabba efter fejlanmälan

Jörgen H
Skrev om Verisure

Bra bemötande lätt att förstå all information proffsiga

Annika H
Skrev om Verisure

Vi är nöjda än så länge xxxxxx om

Adel S
Skrev om Verisure

Bra service och bra produkter!

Göran F
Skrev om Verisure

Verisure har gett mig möjlighet att känna trygghet och säkerhet både när jag är hemma men också när jag är bortrest. Kontakten med larmoperatören är otroligt värdefull och bidrar till snabb återkoppling som kan hjälpa vid larm och vara lugnande när paniken annars tar över. Övervakning på distans ger också möjlighet att ha kontroll på andra funktioner, tex att värmen fungerar som den ska eller om det har uppstått elavbrott.

Glenn L

...........++++++++++6666666666

Pernilla L
Skrev om Verisure

Fungerar helt okej ! har inte varit några större problem

Bror E
Skrev om Verisure

Teknikern som besökte oss visade på sociala egenskaper och proffsigt utfört arbete. Han levde upp till våra förväntningar med sitt sätt ta sig an uppdraget som innebar uppgradering av vårt larm. Köpte till en sak vid hans besök.

Per-Arne N

‐‐‐--------------------------------------,,,,,

Elisabeth J
Skrev om Verisure

Väldigt bra kille som kom för att hjälpa oss att flytta huvudenhet, det var snabbt avklarat eftersom vi haft larm hos Verisure i många år så vet vi hur systemet funkar.

Charlotte W
Skrev om Verisure

Trevliga och seriösa. Bra produkter.

Eva L

Fungerat hitentills

Anna A
Skrev om Verisure

Super Bra snabb service trevlig o kunnig tekniker

Gerd B
Skrev om Verisure

Bra och trevlig service. Tycker dock att månadskostnaden är väldigt hög. Rabatt för trogna kunder vore inte dumt.

Axel Fredrik Jonas L

Se upp när bolaget ringer å säljer saker. Frågar om uppsägning tid i båda samtalen vi har dem säger vid båda tillfällena att den är tre månader. Men skriv inte på innan du läst allt det finstilta det är 2 års bindningstid!!!!

Kirsi K

Bra bemötande och information

Lena J
Skrev om Verisure

professionell hantering och god service

Kenny T
Skrev om Verisure

Jag upplever att Verisure vara alltför dyr och har ökat månadskostnaden se sista 2 åren mer än försvarsbart jmf med prisstegring generellt i samhället.

Sanerings A
Skrev om Verisure

Väldigt bra. Hade inga förväntningar, men blev glatt överraskad. Hela paketet var hur bra som helst och jag köpte ett larm.

Lena S
Skrev om Verisure

Mycket trevligt bemötande. Mycket relevant information gällande säkerhet. Mycket kunniga.

Lisa A
Skrev om Verisure

Proffsig kunnig personal. Märks att de får utbildning av Verisure hur de ska presentera sig. Bra att de syns tydligt att de är från Verisure och stort plus på id de visar när de knackar på dörren

Marie O
Skrev om Verisure

Det uppfyllde mina krav. Säljare och installatör förstklassiga

Britt-Marie F

Vi blev trevligt bemötta och svar på våra frågor

Johan B
Skrev om Verisure

Uppgradering av centralenhet och rökdetektorer gick smidigt. Säkerhetsexperten var kunnig och gav bra information.

Johan H
Skrev om Verisure

Service,tillgänglighet,teknik är toppklass men det är för dyr månadskostnad.

Robert E
Skrev om Verisure

Mitt larm signalerade om batteribyte kl 12 på natten, jag kontaktar då er support för att undersöka vad som kan göras för att få tyst på rökdetektorn så att jag kan få sova. Den person jag möter i telefon kan inte utrustningen utan sätter sig och läser i en manual!! Tipset jag får (detektorn sitter på 3,5 meters höjd och monterad där av era tekniker och jag saknar en lämplig stege) är att försöka trycka på en knapp på detektorn med en lång käpp för att få den att tystna! Jag gör det, den blir tyst men bara i ca 3 timmar....

Sven-Arne N
Skrev om Verisure

Felaktiga fakturor trots ingångna avtal, timmar i telefon till en kundtjänst som är helt förvirrad.

Jennica A
Skrev om Verisure

Personen som var hos mig var förtroendeingivande och gick i genom allt på ett lugnt och tydligt sätt.

Leif N
Skrev om Verisure

Killen som installerade var ett praktexempel på bemötande, pedagogisk och mån pm att vi förstod. Hjälpte till med indtallera appen mm

Sonja H
Skrev om Verisure

Trevlig kille som bytte brandvarnare, jobbade snabbt

Birthe L
Skrev om Verisure

Känner mej trygg med mitt larm. Alla kontakter har bemötts med respekt och vänlighet då jag inte kan något om detta. Mång unga killar kommer och vill att jag ska byta för att ni gör så eller så. Hitintills har jag försvarat er och tillägger att jag är mycket nöjd med larmet och kommer inte att byta.