Motor-Center i Nynäs

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 08-27 44 33 Dela

Välkommen till Motor-Center i Nynäs – din Autoexperten Bilverkstad i Nynäshamn! Vi utför bilservice, reparationer och underhåll av alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är specialister på Volvo-service. Vi erbjuder AC-service, bromsservice, däckbyte med förvaring av dina hjul på däckhotell, hjulinställning och montering...

194 omdömen om Motor-Center i Nynäs

Marita Linnéa Ö
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra bemötande i telefon och förhoppningsvis ett bra utfört arbete. Det visar sig väl när bilen rullat ett tag.

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ninni J
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Alltid bra bemött. Perfekt utförda reparationer. Kort väntetid.

Öhlund Systemlösningar Och F

La på 4 däck på fälg, helt okey

Emmelie R
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Alltid bra service och bemötande. Ordnar med besiktning. Säger till om något är inte nödvändigt.

Alf C
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra mottagande, lyssnade på min önskan

Mats H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Hjälpsamt, smidigt och snabbt.

Nils Bennei F
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Arbetet innebar oljebyte. Filter och olja byttes, frågade service kilen om det gick bra, svaret blev bra. Åker till bilprovningen två timmar efter , och dom ropar att jag ska komma, oljan rinner från motorn, ringer verkstaden dom kommer, finns olja så vi hinner tillbaka. Hårt åtdraget filter spricka, packning sista budet var spricka i hållaren till filtret. Ombesiktning ordnade firman plus lånebil utan kostnad, Men några nya besök från mig blir det inte. Inte arg inte besviken bara ledsen, Lexus blir det nästa gång. Ber att få tacka för mig. MVH Bennei Frodin

Svar från Motor-Center i Nynäs

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Veronika E
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevlig och kunnig personal, snabbt byte av däck. Kan varmt rekommendera Motor center i Nynäshamn

Tina E I T N

Superbra bemötande och service. Rekommenderar dem starkt till andra ❤️

Per Leif N

Bra bemötande och bra bilservice och lätt att boka tid. M.v.h Per Nilsson

Eva-Lotta P
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevligt och tryggt bemötande. Rekommenderas.

Karin Irene Ö
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra jobbat allt ordnarde sigxxxxxx

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Greger K
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Håller tider. Vänligt och profsigt bemötande. Lätt att boka ny tid för service och reparation. Bra förklaring på vad som ska bytas, servas.

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Kristian S
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Mycket bra och trevligt kunnig personal!

Mesut P
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Jag är nöjd med min upplevelse hos Motor-Center i Nynäs. Trevligt bemötande och snabb service. Rekommenderas varmt!

Lars Olof Sigvard H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevlig personal. Lätta att ha att göra med. Mycket hjälpsamma.

Hans S
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Stort förtroende för dem och deras utförda arbeten. Man får alltid hjälp när man behöver det. Vänligt bemötande när man kommer.

Lennart E
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Som vanligt toppen. Vänligt bemötande och full service.

Lars Erik E
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevlig personal snabbt och proffsigt gott kaffe :)

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Jan Lennart H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Byte till vinterdäck funka bra som vanligt

Maria S
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Alltid väl bemött av trevlig personal som förklarar o är tydliga👍

Bruno Verner P
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Byte ventil på däcket med pys punka hämtade efter några timmar bra

Lars Olov H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Toppgrabbar ! Håller vad dom lovar i pris och service .

Lars Royne B
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra mottagande och bra pris. Kommer med säkerhet tillbaka när det behövs. 👍👋

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Kerstin H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Väntetiden var för lång. Trevligt bemötande.

Marie Louise S
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Fantastisk verkstad! Går snabbt att få tid och gratis lånebil är ju helt underbart!

Bengt J
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevligt bemötande. Kompetent personal. Bra service.

Anders G
Skrev om Motor-Center i Nynäs

En reservdel saknades när jag lämnat in bilen 07:00. Reparationen blev uppskjuten till 13:00 men som pensionär överkomligt. Fick då en lånebil så helt ok.

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Cybra Teresa L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Nöjd! Allt blev fixat, även om det tog lång tid och blev dyrare än väntat 🤣

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Thérèse Margareta T
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Ett mycket trevligt, tryggt ställe att lämna in bilen på.

Annica L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Enkel tidsbokning, trevligt bemötande och snabb åtgärd! Denna gång endast hjulskifte.

Inger Marie J
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Vi fick ett pris på arbetet när vi lämnade in bilen. Det stämde. Vi betalade enligt detta. Arbetet är gjort och det verkar ha fungerat. Vi har hittills alltid varit nöjda med verkstadens arbete på bilen

Jonas Lars M
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Kunde utföra däckskifte innan utsatt tid. Rekommenderas

Lars Gunnar O
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra bemötande och bra utfört jobb

Karl Göran E
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Snabbt och bra mottagning och sep

Per-gunnar P
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Alltid lika bra och trevligt att besöka dem. Kund sedan många många år.

Lars Gillis L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

bekvämt och bra jobbat. Bra bemötande

Bo J
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Hej!! Skulle få hjälp med däckskifte,därmed en liten väntan under tiden. Men en mycket trevlig stund med andra kunder och er personal och en kopp kaffe. Denna gång med mycket beröm till er Hade

Pia L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Fick snabbt hjälp med felet på bilen

Joakim L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Trevligt bemötande, ocj jag blev snabbt hjälpt med en verkstadstid.

Nick Niklas L
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Gav fast pris så jag slapp överaskning i efterhand.

Ann Rene B
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Proffsigt, serviceminded allt är toppen

Bo D
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Alltid trevligt bemötande och en stark vilja att lösa problemen på min bil. Tydlig kommunikation. Lånebil som underlättar besöket på verkstad. Fortsätt som ni gör, ni gör ett toppenjobb.

Svar från Motor-Center i Nynäs

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Entreprenad Och P
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra service! Snabb hantering. Trevligt bemötande.

Anna-Lena E
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Jag skulle byta till vinterdäck och de förklarade för mig att det var dags för nya däck och varför. Jag fick ett kostnadsförslag, som jag tackade ja till. När jag lämnade verkstaden i min KIA som nu var utrustad med nya vinterdäck, så tänkte jag vilken bra verkstad och vilken trevlig personal.

Svar från Motor-Center i Nynäs

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ingemar H
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Bra men får gärna vara lite billigare. Bra bemötande mycket viktigt. Ha de

Svar från Motor-Center i Nynäs

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Annica Ingela W
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Säsongshjulskifte, snabbt & effektivt och ett trevligt bemötande.

Lotta F
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Jag kan alltid åka dit med en fråga, och får ett schysst svar, inkl rimliga förslag på lämplig åtgärd, skadebedömning, planering inför nästa däcksbyte. Känner mig sedd och respekterad.

Sven Erik N
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Besöket på MC var omläggning till vinterdäck. Väntade medan mek utförde arbetet.

Mats O
Skrev om Motor-Center i Nynäs

Som vanligt fick jag samma goda service