Vesivek Sverige AB

www.vesivek.se
  • BadgeElevenYears
1 586
4.7

Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Vi har ett unikt koncept där vi levererar ett nytt tak till dig på bara ett par dagar. Det lyckas vi med genom...

1586 omdömen om Vesivek Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2016

Roger N
Skrev om Vesivek Sverige AB

Helt fantastiskt otroligt bra. Hade stora förväntningar och dom upplevde alla otroligt snabba och en otrolig noggrannhet. Upplevelsen är att vilken otrolig bra tajming alla visste exakt som va på gång dom gjorde det lättare att förbereda för varandra Fantastiskt takarbeten .

Andreas M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vesivek erbjöd ett helhetskoncept med både takbyte och plåt arbeten. Att arbetet sedan skulle vara klart på bara några dagar, var något som gjorde att vi valde Vesivek. Arbetet tog knappt två dagar, och vi har blivit trevligt bemötta genom hela processen.

Anders S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag anlitade Vesivek (mellansverige) för ett komplett takbyte på min 1½-plansvilla från 1982, där det gamla taket hade suttit sedan huset byggdes. Arbetet omfattade byte från takpannor till plåttak samt nya plåtarbeten, taksäkerhet, hängrännor, stuprör, vindskivor, målning, insektsnät, luftspalter, tätskikt och ny behandlad läkt. Redan från första kontakten blev jag mycket väl bemött. Säljaren var trevlig, noggrann och tog sig tid att gå igenom allt i detalj. Projektledaren och hantverkarna var professionella, arbetsamma...

Hjördis P
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi är mycket nöjda med allt, från början till slut! Väl utfört arbete med vårt plåttak.Fick snabbt svar på våra frågor. Alla var trevliga och tillmötesgående. Tack för gott samarbete!

Willy E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Allt gick smidigt. Tog kanske lite längre tid än planerat . Taket ser bra ut. Bra personal

Romualdo G
Skrev om Vesivek Sverige AB

Min upplevelse var riktig bra. Det kändes väldig smidigt och snabb procedur. Jag skulle 100% rekommendera Vesivek till andra!

Leo S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Happy all around: the person inspecting the roof was friendly and explained everything very clearly. The actual work on the roof was done incredibly quickly. Part of the scaffolding was on my neighbors parking space. He got a bit annoyed after a few days and Vesivek made sure that the scaffolding on his space was removed earlier. Nice touch.

Jonas R
Skrev om Vesivek Sverige AB

Äntligen ett hantverkarföretag som gör det dom lovar och lite till. Snabba, ordning och reda, städade efter sig, endast lite småplockande på gräsmattan efter dom, trevliga killar, allt från säljaren till ställningsbyggarna och takläggarna, Helt enkelt högsta betyg till detta företag,

Arja M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag är nöjd med bemötandet från början till slut. Proffsiga och trevliga personer som var här. Allt gick smidigt och snabbt från jag fick offerten. Jag bytte ut hela taket på huset med takfönster och hängrännor och stuprör plus allt plåt.

Mats R
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vesivek kom när de lovade och arbetade effektivt med gott resultat. Behövde laga några hål efter ställningsfästen som ställningsfirman missat vid nedmonteringen av ställningen, men i övrigt gick allt bra och helt enligt förväntan.

Marcus E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra bemötande samt tillmöteagående med mötestider och efterbesiktning. Snabbt men också bra genomfört arbete vilket är ett plus. Skulle dock önskat noggrannare städning, hittade en hel del skruvar och vassa plåtbitar runt om när arbetet var grnomfört.

Calle G
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevligt bemötande Bra förslag utförande Kort starttid och utförande tid Bra resultat Tack

Håkan G

Jens F
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevligt bemötande från säljaren och ett snabbt montage, men tyvärr har slutresultatet stora brister på grund av slarv. Takduken har monterats med glipor, och delar av fasaden som togs bort vid plåtarbetet har lämnats utan återställning. Allvarligast är ett plåtparti som utförts med felaktigt fall så att vatten rinner in mot huset, vilket skapar en farlig riskkonstruktion. Dessutom skickades fakturan innan arbetet var klart, och ställningen står kvar 8 dagar efter "avslut". Jag väntar fortfarande på svar om hur ni tänker åtgärda plåtarbetet och fasaden.

Håkan M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag vill gärna ge stort beröm till Vesivek Sverige AB för det mycket väl utförda arbetet med vår takrenovering, från betongtegel till plåttak. Hela processen har fungerat väldigt bra från början till slut. Alla vi varit i kontakt med har varit trevliga, professionella och tillmötesgående – från säljaren till ställningsbyggarna, takläggarna och plåtslagarna. Arbetet har utförts snyggt och med hög kvalitet, och vi känner oss mycket nöjda med resultatet. Tack för ett gott samarbete och ett väl utfört arbete! //Håkan M, Tömvägen 3, Järfälla

Viktor Hugo K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevligt bemötande och snabbt bra jobbat

Mauri K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra garantier (lång garantitid). Snabba och duktiga arbetare. (Även trevliga). Resultat : snyggt och hållbart plåttak. Väldigt snabbt jobbat, på en !! dag!. Är väldigt nöjd.

Håkan Göran Mikael M

Tomas W
Skrev om Vesivek Sverige AB

Har fungerat bra på det stora hela.

Henrik E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket bra. Allt enligt plan. Bra genomgång av plan, perfekt genomförande. Så snabbt och organiserat. Det här är motsatsen till skräckhistorier man hört. Dyrt? Är det billigt med vattenskador, dåligt gjort arbete, osäkerhet om leverans o genomförande? För mig är det värt allt med trygghet och pålitlighet?

Ann-katrin L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Fick tips av min dotter om VESIVEK Att det gick snabbt, prisvärt, och att de städade efter sig.. Det var verkligen så.. Lätta att prata med .Informativa sinsemellan.. Arbetslagen visste vad som skulle komma och delgav mig fortlöpande Alltid en som höll kontakten under dagen .. Glada arbetsvilliga trots regn första dagen.. En eloges till alla inblandade.. Hade fått så bra info innan arbetet började att jag visste vad och hur arbetet skulle gå till.. Beställt svart taktegel och Två nya takfönster.. Dock var det svårt att...

Mika B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra och proffsigt bemötande från första besöket med inspektion. Bra koncept som stödjer framtida solceller (om man inte vill ha det direkt). Hållbara kvalitets material stor bonus. Bra kommunikation hela vägen. Är det väldigt viktigt för dig med exakt hur länge ställning står på plats så lyft det bara tidigt. Dokumentation efter utfört arbete också bra med skisser så man vet exakt var man kan borra utan att försörja något

Benjamin L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Från start till slut så har man känt sig trygg och nöjd. Säljaren Andreas är duktig och förklarar allt man behöver veta om processen. Ställningarna åkte upp och iväg fort, precis som lovat. Takbytet gjordes på en dag, problemlösning ska de ha stora poäng för! Plåtslagarna var även dem duktiga och fixade allt som behövdes på en dag. Super nöjd och stort tack till alla man har haft kontakt med under takbytet. Gamla taket var långt över sin tid och lutande på vissa ställen. Nu är det spikrakt och så skönt med underhållsfritt...

Fredrik E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Gjorde ett bra jobb vid mitt takbyte. Genomtänkt process. Bra kommunikation. Överlag enkla att ha att göra med

James M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Well done work. I was at work, but they carried out professional work.

Rahul K
Skrev om Vesivek Sverige AB

snabbt arbete, bra städning efter arbetet och efterkontroll

Lennart A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Leverans enl avtal och förväntan. God ordning på arbetsstället. Positiv och trevlig personal. Uppskattat med löpande information om arbetet.

John N
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jättebra bemötande och tidsplanen höll. Löpande uppdateringar under arbetets gång.

Ossie E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra genomgång innan arbetena påbörjades. Arbetena följde presenterad tidplan. Fint flöde och effekti personal, som dessutom var vänlig och trevlig. Rekommenderas.

Stellan C
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag är nöjd , snabb överenskommelse snabbt jobbat bra resultat.

Helena K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vesivek, ett företag som rekommenderas till alla som tänker renovera sitt tak. Dom är snabba effektiva, noggranna. Byter tak, hängrännor, stuprör på två dagar. Och då har dom forslat bort allt gammalt bråte, samt städat och gjort en sista kontroll. Tycker Alf Karlsson i Spånga!

Anna-Carin Kristina A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Omläggning av tak på äldre bostsfshus. Jobbet utfördes snabbt och bra. Jag är nöjd med resultat och allt har blivit som planerat Trevliga killar som verkade samarbeta bra gjorde jobbet

Benny N
Skrev om Vesivek Sverige AB

Perfekt från beställning till färdigt tak Killarna som gjorde jobbet ,superproffs , superduktiga och mycket trevliga. Städade och gjorde snyggt efter sej. Har hittat 4-5 skruvar som dom tappat annars inget Mycket nöjd och kommer att rekommendera Vesivek. Mycket bra koncept!

Peter L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Snabb hantering av såväl offert, genomförande, och avstämningsmöten. Trevliga hantverkare, säljare och ett konkurrensmässigt pris. De utlovade leverans på 2-4 dagar vilket genomfördes. Dessvärre smutsade de ner fasaden lite väl mycket vid rivningen av det gamla taket, men det kompenserades det för.

Rose Marie K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Min upplevelse av Vesivek är positiv Trevlig personal från både säljare till takläggare och plåtslagare. Snabba och effektiva och ett snyggt utfört arbete av ny takduk, takläckt, takpannor, vindskivorna och plåtarbeten.

Håkan K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Det gick fort och bra utfört jobb, bra städat kring huset inget knussel när man ville ha lite extra saker gjorda. Proffs uti fingerspetsarna. Tack ännu en gång. MVH Håkan och Lena Gaffelvägen 14 👍

Conny B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag har blivit bemött mycket bra av alla som arbetat med takbytet. Dock har jag några detaljer som plåtslagarna får rätta till vilket ska ske kommande vecka hoppas jag.

Hans A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket bra bemötande från personalen och väldigt bra utfört Arbete śå vi är mycket nöjda Vesivek. HANS och Ruth-Inger

Stefan H
Skrev om Vesivek Sverige AB

Framförallt snabbt genomförande och bra information. Har man speciella krav och önskemål om material och utförande skall man nog hitta annan entreprenör men väljer man det vanligaste får man bra kvalitet och generösa garantier.

Karine H
Skrev om Vesivek Sverige AB

Effektivt. Snabbt. Fint tak Bra städat efter sig Toppenarbete Vi är väldigt nöjda

Lars J
Skrev om Vesivek Sverige AB

En säker asbestsanering och ett nytt tak på bara några dagar. Det gavs genom en snabb och effektiv processkedja. Småfel, bucklor och repor som uppstod i den snabba processen rättades till och åtgärdades efter hand.

Suzanne H
Skrev om Vesivek Sverige AB

Väldigt nöjda! På Vesivek är de noggranna och effektiva. Bra bemötande och snabb respons på våra funderingar. Får ett högt betyg av oss på både väl utfört arbete och bemötande. Imponerande effektivitet i hela processkedjan från köp till färdigt tak. Värt pengarna. Ett extra gott betyg till en mycket förtroendeingivande säljare som var kunnig, pedagogisk och lyhörd!

Alexandra A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevligt bemötande. Snabbt jobbat. Problem som uppstod på vägen löstes utan problem.

Alexander M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevliga och jätte snabba på att riva och bygga på nytt!

Lovisa A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi är nöjda med vårt takbyte. Det gick snabbt och smidigt.

Kenneth E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Duktiga killar som var otroligt snabba jag är väldigt nöjd

Carl Theodor T
Skrev om Vesivek Sverige AB

Snabb och tydlig kommunikation, höll tidsplan, gjorde återbesök för att stämma av. Bra garantier på material och arbete. Rekommenderas!

Lauri R
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra arbete och snabbt utförd under svåra snö tiden.

Anton L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vesivek gjorde ett väldigt bra jobb hos oss. Bytte taket på 3 dagar. Genom att de var så snabba behövde vi inte ha en ställning på plats i flera veckor. Huset var ingen byggarbetsplats under lång tid. Taket var tätt efter första dagens arbete vilket var extra viktigt för oss givet att vi bytte taket i februari. Den andra aspekten jag gillar är att de saker som har dykt upp har justerats snabbt. Någon hängränna behöver justeras vilket ordnades med. En fönsterplåt blev skadad under takbytet vilket de själva kunde byta ut...

Emma Z
Skrev om Vesivek Sverige AB

Noggran genomgång av hur arbetet skulle gå till. Snabb montering av taket med bra resultat.