Vesivek Sverige AB

www.vesivek.se
  • BadgeElevenYears
1 508
4.7

Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Vi har ett unikt koncept där vi levererar ett nytt tak till dig på bara ett par dagar. Det lyckas vi med genom...

1508 omdömen om Vesivek Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2016

Karl-Gunnar O

Proffsigt, snabbt, Nesli var jättebra

Kenneth L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevliga.lätta att prata med Jobbade snabbt. Städade upp efter sig.Timmen upp.

Martin M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Prisvärda, serviceinriktade och snabba!

Christian K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Otroligt trevlig upplevelse, eller så trevlig den kan vara när man står med ett otätt tak och vatten på hallgolvet. Upplever processen med att lägga nytt tak som väldigt smidig, snabb, transparant och lätt överlag. Vill skicka med ett extra stort tack till Eddie i Kungsängen som stod för handhållningen genom hela projektet. 5/5!

Mats B

Proffsigt jobb och bemötande. 👍

Ari K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag var väldigt nöjd med bemötandet, de var professionella och tillmötesgående, gjorde det de lovade. De bytte mitt tak och det gjordes på tiden de själva hade lovat mig i början och priset var rimlig inte dyrt.

John Henrik Michel B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Proffsigt bemötande o fint och snabbt arbete !! Mkt nöjd!

Jenny W
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi hade gammalt tak som behövde bytas skyndsamt pga risk för läckage mm. Haft flera takföretag som kollat på taket men alla saknade nånting. Såg Vesivek och betyg och omnämnanden och bestämde oss att låta dom kolla på taket. Vi fick trygghet och alla svar direkt på plats, vi fick bestämma allt från material till färg och fick råd i sånt vi inte var pålästa för. Vi hade smidig kontakt och återkoppling under hela projektet. Allt gick fort och resultatet blev att vårat hus fick nytt liv igen och blev riktigt vackert. Ett...

Karl J
Skrev om Vesivek Sverige AB

Jag har anlitat Vesivek för att byta ett 60 år gammalt tak. Det har varit bra bemötande och proffsigt utfört hela vägen från planering till genomförande och slutkontroll. Hela jobbet gjordes på två dagar med taket dag ett och plåtarbeten dag 2.

Malin-Evelina L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Det gick fort från att vi fick veta när arbetet skulle börja tills det var klart. Det var lätt att få tag i någon om man ville ha information.

Mickael N
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vesivek levererade ett färdigt tak inom både uppgjord tidsram och inom budget. Färdiga taket är en helhetslösning med ett tydligt garantiansvar. De har kommunicerat tydligt och varit väldigt tillmötesgående både från säljare och personal på plats. Vill ge dem bästa rekomendationer

Tommy L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Nöjd från början till slut. Proffsigt bemötande från både säljare och arbetsledare. Snabbt utfört. Takbytet blev över förväntan.

Hans L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevlig och proffsig försäljare. Så snabba att byta taket, på sex timmar var taket klar. Dagen efter kom plåtslagare. Bra uppföljning. Kan rekommenderas.

Lars H
Skrev om Vesivek Sverige AB

Tydligt avtal.Snabb leverans vid utlovad tidpunkt.Bra städat.Ett OK jobb med begränsade störningar för grannarna.

Peter K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Snabbt jobbat utom att byggställningen stod kvar en vecka. Taket ser bra ut

Åsa S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Snabbt och smidigt takbyte från papp till plåttak. Proffsigt bemötande och utförande av arbetet. Vi är mycket nöjda och kan med varm hand rekommendera Vesivek Sverige AB.

Niclas A
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket nöjd med Vesiveks. Allt fungerade perfekt från första mötet till taket var klart. Grabbarna på plats var väldigt trevliga vilket gör att kommunikationen blir väldigt enkel samt att det till och med är trevligt att ha dessa grabbar på tak och tomt.

Lars E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Efter flera års funderande och offerter från flertalet byggfirmor anlitade vi Vesivek för vår takbyte. Det blev en trygg resa hela vägen från första kontakten med säljare Larry till att ställningen monterades ned. Proffsigt bemötande och utförande genom hela processen. Mycket nöjd med resultatet.

Ulf J
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi är så nöjda med allt och det blev så fint och över vår förväntan. Trevligt bemötande av alla som var här hos oss Och vilket proffsigt jobb allt flöt på och taket var på med fart och perfektion. Vårt plåttak är en pärla i vårt bostadsområde Tack alla som hjälpt oss med vårt tak Kan verkligen rekommendera Vesivek

Marika K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket bra bemötande och informativt första möte. Vesivek levde upp till mer än mina förväntningar var. Från beslut av oss till att arbete med slutbesiktning gick snabbt och smidigt. Byggställning upp-och nedmontering. Nytt plåttak, infällningar, vindskivor, taknock och hängrännor städning på 3 dagar. Lätt att få kontakt vid frågor. Rekommenderar varmt.

Jonas B gillar detta
Erik B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Extremt trevliga och kunniga personer Lösningsorienterade och snabba

Sunil B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Hela processen från början till slut var smidig . Trevliga personal.

Nils Göran P
Skrev om Vesivek Sverige AB

Bra kontakt med försäljare/arbetsledare. Höll angivna arbetstider. Hoppas att kontakten är lika bra om det uppstår några problem i framtiden. Det vet man ju inte.

Lena G
Skrev om Vesivek Sverige AB

Snabbt och snyggt! Städat och klart.

Jonas B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Ett komplett företag som har kunden i centrum. Arbetet gick snabbt trots vinter och snö. Byte av tak och montering av solpaneler. Vi är otroligt nöjda.

Agneta P
Skrev om Vesivek Sverige AB

Anlitade Vesivek för att byta mitt tak. Jag är mycket nöjd med hur proffsigt arbetet gjordes och hur fint det blev. Bra information från Vesivek innan arbetet påbörjades och sen gick allt enligt planerna. Duktiga och trevliga montörer som hade koll på sina arbetsuppgifter Rekommendera Agneta

Tomas Lennart J
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket bra bemötande av både försäljare och killarna som bytte vårat tak. Snabbt och ett bra hantverk. Vi har nästan inte märkt av något

Carina H
Skrev om Vesivek Sverige AB

Så väl genomtänkt process, från första möte, kontraktskrivning, genomförande och fakturering. Informativt, trevligt bemötande, snabbt och välorganiserat genomförande. Och sist men inte minst, ett snyggt och gediget tak. Ett varmt tack, vi är supernöjda med er alla på Vesivek!

Rafael D
Skrev om Vesivek Sverige AB

Har upplevt Vesivek som väldigt proffsiga. Arbetet utfördes 260129–0130 snabbt och planenligt. Kundfokus genomsyrar Vesiveks hantering. Från inspektion och förslag, offert, planering, genomförandet och inspektions besök efter utfört arbete. Erfarenheterna av Vesivek är väldigt positiv.

Margareta B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Tack för ett superbra arbete och snyggt renoverat tak! Det har varit en bra upplevelse från start till slut att ha med Vesivek att göra. Ni har varit informativa och tydliga och lätta att kommunicera med under resans gång. Det har varit både bra och roligt att vara hemma och följa arbetet i de olika teamen - vi har verkligen fått se vad vi betalar för i material, arbetstid, maskiner, kompetens och uppföljning efter genomförandet. Vi kan varmt rekommendera denna firma och de trevliga medarbetare och hantverkare som jobbar där. Margareta &Lasse

Jimmy S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Trevliga och kunniga och framförallt bra resultat!

Agneta D

Snabba,effektiva , flexibla,bra information Håller vad de lovat

Mikaela R
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi är mycket nöjda med vårt nya tak! Trevligt och professionellt bemötande där de tog hänsyn till våra önskemål och omständigheter, även vid förändringar. Själva arbetet gick fort och smidigt, trots rikliga snömängder och kyla. Takläggarna var trevliga och duktiga. Överlag en bra upplevelse!

Stig S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket bra utfört jobb. Snabbt och effektivt. Alla i teamet vet vad de skall göra. Kan verkligen rekommendera Vesivek Tack Stig Svensson

Per Erik Roland S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Anledningen till att vi valde tak ifrån Vesivek är sättet som taket byggs på. När vi såg virkets dimensioner på strö och bär läkt och att det blir ventilerat både över och under tätduken plus att det öppnas upp i för ventilation i taknock var avgörande för oss. Att taket riktades med kilar mellan dom dubbla ströläkten gjorde det bara bättre. Killarna som utförde arbetet var mycket snabba och var en fröjd att se på hur samspelta dom är. I undan städandet av gammalt byggmaterial så gick det lite snabbt och efter samtal med...

Jonas B och Vesivek V gillar detta
Debbie Anna-lisa Sofia Å
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi fick Vesivek rekommenderat av en granne som var mycket nöjd. Vi hade mao högt ställda förväntningar redan när vi tog in dom på takkontroll. I efterföljande möte gick vi igenom takets skick där dom tydligt beskrev processen och kostnaderna. Då taket på huset är orginal från 80-talet var rekommendationen att byta det, men ingen gång under mötet eller i kontakten innan försökte dom pusha oss till ett beslut. Att byta tak är ingen liten sak och det är viktigt att man känner sig trygg i beslutet vare sig man väljer att...

Oleg K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi vill varmt rekommendera Vesivek för vårt takbyte. Ett mycket professionellt och välorganiserat team som gjorde ett starkt intryck på oss genom sin snabbhet, samarbete och arbetssätt. Redan vid första mötet med deras representant Peder, som noggrant gick igenom taket både utvändigt och invändigt, fick vi tydlig information och ett stort förtroende. Han guidade oss genom hela processen och var lyhörd för våra önskemål. Stort tack till Peder för tålamodet och stort tack till hela Vesivek-teamet för ett utmärkt arbete! ...

Anette E
Skrev om Vesivek Sverige AB

Henry som var vår säljare gjorde ett fantastik förtroendeingivande arbete med besiktning och offert och gjorde att valet mellan 3 aktörer blev självklart. Att det som utlovats mer än uppfylldes gjorde oss otroligt nöjda. Arbetet var klart på mindre än en vecka med hjälp av ett sammansvetsat team som visste exakt vad som skulle göras. Vi följde arbetet med vår drönare och fascinerades av den proffsighet som hela projektet genomsyrades av från start till mål. Det är tydligt att företaget har en riktigt stark företagskultur....

Christian K
Skrev om Vesivek Sverige AB

Deras säljare gör enbart besök ovh uppföljningar i bostaden aldrig per telefon. Efter några besök så ville säljaren inte lämna huset förrän han hade skrivit färdigt på kontraktet som han påbörjat på eget bevåg. Gick inte heller på uppmaining från mig. Bygget av nya taket började med problem. Rivningen av plåttaket innebar att de kastar utskurna vassa plåtbitar från taket ned på marken. Några vassa plåtbitar från taket träffade min nyputsade fasad samt även fönster som bägge gick sönder. Nu byttes fönstret ut men en putsfasad...

Anders B
Skrev om Vesivek Sverige AB

Ansvarstagande och proffsig leverantör för byte tak. När de la om vårt tak så ingick en mycket bättre konstruktion än från övriga takläggare som vi var i kontakt med. Mycket bra material med slitstarka Palema Candor pannor, antimögelbehandlad läkt, goretexliknande underlagsduk från Monier och takrännor utan en enda skarv. Vi är jättenöjda, rekommenderar starkt, 5 av 5 från oss. //Anders

Oskar R
Skrev om Vesivek Sverige AB

Supernöjd med jobbet. Nytt Plåttak, nya hängrännor, ny råspånt m.m. Fick kontakt med Peder som har varit supertrevlig och transparent med hur jobbet utförs och priset för arbetet. Därefter har jag haft Sebastian och Eddie som kontaktpersoner under arbetets gång där dialogen har funkat bra. Efter de var klara så hade det slarvats med spikandet av råspånten så det stack ut vid flera ställen i vinden och vid farstun. Detta fick jag hjälp med att fixa 1 vecka efter jag meddelat om detta, vilket jag är väldigt nöjd med. Trots...

Robert T
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mahmoud gav ett stabilt och seriöst intryck från start och Peter med sin härliga Göteborgsdialekt var enkel att samarbeta med Själva utförandet funkade bra allt från ställningsgrabbarna till själva utförandet. Jag var på plats under själva rivning/takläggning och vi hade en bra dialog och dom svarade tålmodigt på mina frågor Blev tok med ett stuprör men det löstes snabbt och proffsigt Så nöjd med mitt nya tak 😀

Ann-Lis J
Skrev om Vesivek Sverige AB

Väldigt bra helhet från försäljning till montering av plåttak Bra montörer skönt att få info löpande under arbetet

Thomas J
Skrev om Vesivek Sverige AB

Väldigt effektiva i sitt samarbete och resultaten blev perfekt

Leif S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Allt till största belåtenhet. Supertack till killarna som utförde jobbet.

Mikael M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Otroligt bra,bra fart i killarna och det vart bättre än jag trodde ,har nu ett mycket varkert hus. Tack,,,

Björn Karl S
Skrev om Vesivek Sverige AB

Allt fungerade snabbt och smidigt. Bra genomgång och dokumentation innan om vad som skulle göras. Hela jobbet var klart inom mindre än en vecka och vi är mycket nöjda med resultatet. Trevligt bemötande ifrån alla inblandade. Rekommenderas!

Gunilla L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Vi är mycket nöjda med vårat nya tak. Mycket bra bemötande av alla från början till slut. Proffsigt utfört arbete, snabbt och effektivt. Rekommenderas verkligen!

Farzaneh M
Skrev om Vesivek Sverige AB

Mycket nöjd med hela förloppet från början till slutet! Rekommenderas varmt!

Björn L
Skrev om Vesivek Sverige AB

Kan verkligen rekommendera Vesivek om man vill lägga om sitt tak. Fick en bra känsla redan vid första mötet med representanten från Vesivek. Bestämde mig direkt när jag fick offerten av säljaren som gick igenom den grundligt steg för steg. Arbetet gick sedan som planerat snabbt och smidigt på vårt tak. Fördelen enligt mig var att de kom på en dag och tog bort det gamla och samtidigt la på nytt tak. De höll också det vi kom överens om och var lyhörda över vad jag ville i de samtal vi hade.