Trevliga killar som kom och fixade taket.
Vesivek Sverige AB
Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Vi har ett unikt koncept där vi levererar ett nytt tak till dig på bara ett par dagar. Det lyckas vi med genom...
1625 omdömen om Vesivek Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Jättetrevligt och professionellt bemötande. Vi fick vid upphandlingen stort förtroende för Vesivek och ni levde upp till våra förväntningar Med snabbt och noggrant arbete. Taket helt bytt, nya stuprör, hängrännor och vindskivor. Bra efterarbete.
Allt från säljare till chef och de som utförde arbetet gav oss såväl förtroende som mycket trevligt bemötande. Vi är sammantaget mycket nöjda med hur jobbet gemomfördes och resultatet.
Bra och proffsigt utfört takbyte, bra kommunikation under byggtiden.
Vi fick toppen hjälp och service av speciellt Eddie som fick hjälpa till under semestertider, men även av vår säljare Karim. Allt gick smidigt och snabbt, taket och plåtarbetet var klart inom en vecka pga helg, och när det hade blivit lite miss i kommunikationen med plåtslagaren så löste dom det snabbt och smidigt utan krångel. Enda minuset är väl egentligen att några av hantverkarna lämnade fimpar och snuspåsar på tomten som var mindre trevligt att städa upp. Kan verkligen rekommendera Vesivek!
Fantastiskt fint plåttak och rännor, och en riktigt bra garantitid. Inspektören och säljaren som kom första gången gjorde ett kanonjobb. Pålitlig, noggrann och kunnig. Samma gäller arbetslaget som jobbade på i rekordfart. Vi hade problem med att få in lastbilen med lyftkran på tomten, så där fick jag som köpare rycka in och hjälpa till. Gick bra till slut. Arbetsledarna var snabba på att svara när jag ringde, och var måna om mig som kund. Enda minus är att den snabba arbetsgången gjorde att killarna missade vissa saker....
Efter vår tidigare kontakt och den recension vi publicerade på Reco.se kom Vesivek ut och inspekterade taket. De åtgärdade problemet med snörasskyddet och tog bort de trasiga takpannor som vi hade upptäckt. De förklarade också varför råspont inte installerades, eftersom vårt hus inte hade råspont i den ursprungliga takkonstruktionen. De förklarade att den här typen av takkonstruktion används i Finland. Vi kommer ändå att dubbelkolla detta med en takinspektör eller vårt försäkringsbolag för att säkerställa att konstruktionen...
Utmärkt förklarande hur arbetet skulle gå till och hur länge det skulle pågå.👍 Bra städat efter slutfört takbyte,gäller både ställnadsbyggare och takläggare.👍 Vi är mycket nöjda och kommer rekommendera Vesivek till dom vi känner. Tack……
Min upplevelse av Vesivek Sverige har varit väldigt bra. Säljaren kontakta mig kontinuerligt för att följa upp att man kände sig ”på banan”. Takläggarna ringde o stämde av lämpligt datum. Hade även god kommunikation på plats om framdriften och status på arbetet. När jag gav förslag framåt till säljaren mottogs det med respekt och jag upplevde att det togs på allvar. Också Skönt med en check tillsammans m Vesivek efter avslutat arbete så man har samsyn på arbetet. Alla har varit duktiga på att visa respekt för både...
Väldigt nöjd med noggrannheten inför takomläggningen och sen snabbt utfört arbete. Det inträffade några mindre missöden i samband med arbetet vilket inte är helt ovanligt på ett stort jobb. Det viktiga är sen hur man hanterar problemen som uppstått vilket har varit klanderfritt. Skulle beskriva företaget som att sätta kunden i centrum.
Vi är väldigt nöjda med bemötande och slutresultatet
Vi är mycket nöjda med vårt nya tak. Hela processen gick väldigt fort. Rent och snyggt när de lämnade platsen. Vi rekomenderar denna firma för takläggning
Ett gäng som arbetade proffsigt och effektivt på plats hos oss. Ett hantverkarföretag som gör det dom lovar och lite till, med gott resultat Vi är väldig nöjda med bemötandet från början till slut av Sofia tak expert och Janne. Helt enkelt högsta betyg till detta företag. Super nöjd och stort tack till alla vi har haft kontakt med under takbytet.
Extremt, proffsigt i alla led. Väldigt måna om mig som kund och att jag ska vara nöjd. Tack för ett superjobb
Jag recenserar bara resultatet, inte hur trevliga folk var. Jag har också via mitt tidigare arbete som snickare gjort många tak, både inom service (byta gamla) och nyproduktion. Men jag gillade konstruktionsidén som Vesivek har. Men tyvärr är jobbet slarvigt utfört, och de måste köpa nån panna av Bender men extra låg kvalitet. Nu har det gått 3,5 år och jag har nu bytt säkert 20 pannor som de lagt ut skadade, och som visat sig spruckna nu efter en tid. Om man som snickare (takläggare) får en dålig panna i handen när man...
Vi är väldigt tacksamma för Karim Tomtchev som kom för takkontroll och snabbt och effektivt bytte skadade takpannorna. Fantastiskt arbete och en trevlig man!
De var punktliga, noga, har gjort ett fantastiskt jobb
Eddie tog sig tid att noggrant förklara de olika delarna av taket och även andra delar av konstruktionen. Mycket hjälpsamt och informativt.
Allt enligt plan och som utlovat. Vi är nöjda med vårt nya tak. Rekommenderar Vesivek 🤝👍
Vi tog offert från flera aktörer, valet av Vesivek kom efter rekommendation från en granne som bytt sitt ladugårdstak och de var jättenöjda. Vi fick genomgående ett mycket gott bemötande från första besöket, till offert & avtalsskrivning till det faktiska takbytet och avslutande besiktning. Alla frågor från oss var välkomna och besvarades med god förståelse för oss under hela processen. Jag tycker Vesivek gjorde sitt yttersta för att tillmötesgå våra önskemål, bra och tydlig kommunikation. De jobbade snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén. Vi är mycket nöjda.
Bytte vårt tak, jämförde offerter från tre företag. Vesivek hade längsta garantierna, bra beskrivning av flödet för takbytet och en väl inarbetad och väldigt effektiva flöden för att få det att gå snabbt. Fast överenskommet pris. De har endast egna anställda, inga inhyrda underleverantörer. Ställningsbyggarna är dock underleverantörer. De fick även sätta upp solcellsanläggning. Bra metoder för att helt undvika håltagning i tätskikt för fästen. Vi är jättenöjda, taket är även betydligt jämnare än tidigare för de kilade upp...
Vi fick hjälp från Vesivek sommaren 2026 med att lägga om vårt tak. Vi var väldigt nöjda med allas bemötande, allt från första kontakt med säljare till leveransansvarig och alla som utförde arbetet på plats. De var snabba, trevliga och gjorde en fint arbete på väldigt kort tid samt höll efter sig och städade mycket bra i efteråt! Kan varmt rekommendera!
Vi för just nu en dialog med företaget om en stor avvikelse från vårt kontrakt. Vi återkommer med info om hur det går. Det tog nästan 6 veckor för dem att svara oss alls. Ej bra.
Trevliga, ordentliga och snabba. Supernöjd
Hade precis köpt hus med flertalet hål i taket som jag ville få snabbt tätat. Från första kontakt till färdigt tak, inklusive åtgärder på takstol med röta tog det 14 dagar. Inte det billigaste alternativet men definitivt det mest effektiva. Har även varit i kontakt med Vesivek i samband med ett tidigare takbyte. Då tackade de nej till jobbet pga taket var för komplext. Ärlighet värderar jag också högt!
Mycket proffsigt med utmärkt resultat. Supernöjd.
Vi är jättenöjda med att ha valt Vesivek för vår takomläggning! Arbetet utfördes snabbt, effektivt och med bra resultat. Dessutom till bra pris! Vi tog in externa besiktningsmän som kontrollerade att allt hade gått rätt till. De småsaker som noterades åtgärdades direkt på plats av depåchefen och det sammanfattande omdömet var att "ni har fått ett jättefint tak", vilket vi också tycker! Vårt enda tips är att inte glömma bort snörasskydd när ni beställer.
Inför takbyte på min villa fick jag rekommendationer att kontakta Vesivek. Min kontakt blev Sofia som på proffsigt sätt redogjorde för olika materialalternativ samt bytesprocessen som utlovades ske på tre dagar! En tisdag mitt i vintern kom ställningen upp och massor av material levererades och på onsdagen var det full aktivitet på taket och vid dagens slut låg det ny papp på hela taket och gamla plåten och takfönster fraktades bort. På torsdag och fredag lades ny läkt, betongpannorna placerades ut och nya hängrännor, stuprör...
Vi är mycket nöjda med Vesiveks takbyte hos oss. Dom gjorde ett bra jobb samt de gick smidigt och de höll rent och snyggt efter sig. Stort plus till Vesiveks medarbetare Stefan som var proffsig, kunnig, höll vad han lova samt fanns tillgänglig. Allt man behövde!
Vi har blivit bra bemötta i alla kontakter med vesivek. Arbetet de utförde gick snabbt och proffsigt.
Fick kontakt med Stefan i Eskilstuna som hjälpte oss med takkontroll och kostnadsförslag. Supertrevlig kille – hjälpsam och väldigt kunnig inom sitt område! Rekommenderas varmt. 👍
Sofia och gänget var mycket professionella och hjälpsamma. Tydliga rakt igenom, inget lämnas åt slumpen.
Vesivek, riktiga proffs på tak! Vilket fantastiskt gäng som har lagt vårt nya tak! Vi har tänkt lägga nytt tak de senaste 20 åren. Men inte hittat något seriöst företag förrän nu! Vi fick tips om Vesivek, men det var mycket bättre än vi trodde. Deras teknik ökar ventilationen på vinden också, inte bara kondensen under plåten. Dessutom har de egen personal, som ser mycket nöjd ut, glad och positiv.
Bra jobb från första mötet till sista besiktningen.
Professionelle och snabba. Ett företag att lita på till skillnad från alla oseriösa.
Bra utfört arbete. På tid och korrekt utfört,
Snabba, duktiga, vänliga arbetare.
Bemötandet från Vesivek var jättebra. Alla är jättetrevliga, från säljare till hantverkare. Vesivek levde upp till mina förväntningar, det blev som jag hade hoppats på. Vi bytte takpannor, vindskivor, hängrännor och stuprör. De var väldigt effektiva. De rev bort det gamla taket och la på ett nytt på samma dag. Dagen efter kom plåtkillarna och fixade alla plåtar, hängrännor och stuprör på mindre än 3 timmar. Mycket imponerande.
Dom har gjort ett dunder jobb bytte tak på en dag duktig och trevlig personal finns ingen att klaga på Rekommenderar Vesivek starkt
Helt fantastiskt otroligt bra. Hade stora förväntningar och dom upplevde alla otroligt snabba och en otrolig noggrannhet. Upplevelsen är att vilken otrolig bra tajming alla visste exakt som va på gång dom gjorde det lättare att förbereda för varandra Fantastiskt takarbeten .
Vesivek erbjöd ett helhetskoncept med både takbyte och plåt arbeten. Att arbetet sedan skulle vara klart på bara några dagar, var något som gjorde att vi valde Vesivek. Arbetet tog knappt två dagar, och vi har blivit trevligt bemötta genom hela processen.
Jag anlitade Vesivek (mellansverige) för ett komplett takbyte på min 1½-plansvilla från 1982, där det gamla taket hade suttit sedan huset byggdes. Arbetet omfattade byte från takpannor till plåttak samt nya plåtarbeten, taksäkerhet, hängrännor, stuprör, vindskivor, målning, insektsnät, luftspalter, tätskikt och ny behandlad läkt. Redan från första kontakten blev jag mycket väl bemött. Säljaren var trevlig, noggrann och tog sig tid att gå igenom allt i detalj. Projektledaren och hantverkarna var professionella, arbetsamma...
Vi är mycket nöjda med allt, från början till slut! Väl utfört arbete med vårt plåttak.Fick snabbt svar på våra frågor. Alla var trevliga och tillmötesgående. Tack för gott samarbete!
Allt gick smidigt. Tog kanske lite längre tid än planerat . Taket ser bra ut. Bra personal
Min upplevelse var riktig bra. Det kändes väldig smidigt och snabb procedur. Jag skulle 100% rekommendera Vesivek till andra!
Happy all around: the person inspecting the roof was friendly and explained everything very clearly. The actual work on the roof was done incredibly quickly. Part of the scaffolding was on my neighbors parking space. He got a bit annoyed after a few days and Vesivek made sure that the scaffolding on his space was removed earlier. Nice touch.
Äntligen ett hantverkarföretag som gör det dom lovar och lite till. Snabba, ordning och reda, städade efter sig, endast lite småplockande på gräsmattan efter dom, trevliga killar, allt från säljaren till ställningsbyggarna och takläggarna, Helt enkelt högsta betyg till detta företag,
Jag är nöjd med bemötandet från början till slut. Proffsiga och trevliga personer som var här. Allt gick smidigt och snabbt från jag fick offerten. Jag bytte ut hela taket på huset med takfönster och hängrännor och stuprör plus allt plåt.
Vesivek kom när de lovade och arbetade effektivt med gott resultat. Behövde laga några hål efter ställningsfästen som ställningsfirman missat vid nedmonteringen av ställningen, men i övrigt gick allt bra och helt enligt förväntan.
Bra bemötande samt tillmöteagående med mötestider och efterbesiktning. Snabbt men också bra genomfört arbete vilket är ett plus. Skulle dock önskat noggrannare städning, hittade en hel del skruvar och vassa plåtbitar runt om när arbetet var grnomfört.