Vesivek la om taket på vårat hus och garage. Taket var färdigt på två dagar och plåtarbeten gjordes på tredje dagen. Alla var supertrevliga och verkade prioritera att vi som kund var nöjd. Småsaker som vi observerad när jobbet var klart åtgärdades omgående. Vi är väldigt nöjda.
Vesivek Sverige AB
Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten för mer än 29 år sedan har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Grunden till vår framgång är vårt fokus på just takrenoveringar. Vi jobbar bara med takrenovering...
903 omdömen om Vesivek Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Trevlig kontakt. Jobbet utfördes inom angiven tid. Vi är jättenöjda.
Otroligt bra bemötande från början till slut. Har bara positivt att säga om Vesivek som företag och om Eddie som var vår kontaktperson. Allt gick supersmidigt och genomfördes exakt som det var sagt.
Ett mycket fint bemötande i försäljningsprocessen Tobias Fundell. Bra kommunikation med Ester på planeringen. Vid införsäljningen fick vi presenterat processen och att det skulle gå snabbt vilken var största anledningen till att vi valde Vesivek. Förväntningarna var därför stora och de infriades med råge. Positiv upplevelse av hela jobbet. Teamet var snabba och effektiva när de la om vårt tak på 80 m² med plåt. Snyggt och prydligt och gjorde väldigt fint efter sig. Städade noggrant. Även Tobias uppföljning av vår upplevelse...
Vi valde Vesivek på grund av goda omdömen, snabb och professionell kontakt samt beskrivningen av deras arbetssätt/garanti. De var snabbt på plats med ställning och utförde takbytet på endast 3 dagar med städning efteråt. Vi hade en anmärkning efter avslutat arbete att stuprännan skulle ledas om med ett stopp på vardera sida av skorstenen, vilket de åtgärdade enligt våra önskemål. Varmt tack till Vesivek och Michael Stjernlycke som har varit fantastiska genom hela processen!
Hela projektet va som en promenad i parken, från första till sista kontakt. Jag är en erkänt frågvis person men fick proffsiga svar på alla mina frågor med ett leende både före och efter takbytet. Önskar vi kunde anlita Vesivek till mer än ”bara” byta tak!
Vesivek fick uppdraget att byta vårt tak samt installera solpaneler på det nya taket. Vi önskade en helhetsleverantör och valde därför Vesivek efter att ha tagit in att antal offerter. Priset var rimligt och vi fick ett bra förtroende för företagets representanter. Vi är idag mycket nöjda med hur projektet föll ut. Visst, det blev ett par smågrejer som vi inte var riktigt nöjda med initialt, men dessa löste företaget mycket snyggt och helt utan diskussioner, exakt så som man vill att det skall fungera! Vi kan varmt rekommendera Vesivek.
OKEJ vi har det bra med jobbet och en stor del var det bra
Jag hade höga förväntningar och dom stämde , bemötandet var utmärkt från säljaren , byggledaren och de 3 lag som utförde arbetet ( ställningsbyggare, takbytarna och plåtslagarna) samt mycke smidigt när jag hade funderingar och önkade små ändringar. Inga problem över huvud taget. Arbetet bestod av tegeltak byte inkl allt samt 2 st takfönster, allt tog 2 dagar exkl ställning upp o nermontering. Helt otroligt !!!! Mvh Tomas G
Vi totalrenoverar ett hus och har varit i kontakt med massvis med olika hantverkare i olika branscher. Det är fascinerande att dem flesta har väldigt svårt att få fram offerter. Vesivek visste hur man skapade en offert - redan samma dag som besöket till och med! Bra respons av säljaren hela processen. Arbetet startade och slutade i tid. Trevliga och professionella takläggare och plåtslagare. Tänk om rörmokarna var som Vesivek, då kanske man kommit igång med golvvärmen vid det här laget. Tack för ett bra jobb och snyggt tak!
Bra från början till slut. Trevlig försäljare och de som gjorde jobbet, snabbt och effektivt takbyte.
Bra bemötande från all personal ifrån början till slut, tydlig information och ett helt otroligt snabbt och noggrant utfört arbete. Vi är jättenöjda med vårat nya fina tak.
Bra beskrivning av vad som skulle göras efter vårat önskemål . vi är riktigt nöjda med resultatet.
Snabbt, proffsigt utförande. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Snabb återkoppling från företaget efter första kontakt. Nazli från Vesivek besökte oss och gjorde en tak kontroll. Mycket bra dialog med henne kring möjliga lösningar och val. Tak kontroll rapport och offert kom snabbt, och vi beställde efter lite justeringar. Fast pris vilket vi uppskattade. Själva bytet av taket tog en vecka, från det att ställningar monterades, till dess att alt var klart. Vi är mycket nöjda med resultatet, snyggt och stabilt. Mycket trevliga alla som jobbade, och inte minst en mycket bra städning efter...
Trevligt bemötande och grundlig genomgång om takets skick och om vad och hur arbetet skulle utföras. Snabbt och smidigt!
Snabbt och proffesionellt!! Rekommenderas!
Snabbt och effektivt jobb. Kunnig personal, trevlig arbetsledare som lyssnade på vad man sa. Vi fick vårat tak omlagt på rekordtid.
Efter första kontakt med Vesivek, så kom de redan dagen efter på en kontroll av vårt tak. Den som genomförde detta var Eddie Ljunggren. Han gav ett bra intryck och vi fick förtroende för honom. Han gick igenom taket tillsammans med min man, så att de tillsammans kunde se var förbättringar borde göras. Vi erhöll en offert, och godtog den, och förväntningen var hög, dvs att jobbet skulle utföras på ett kunnigt och bra sätt samt relativt snart. Drog ut lite på tiden, men då jag tog kontakt med Eddie Ljunggren, så fick jag ganska...
Min första kontakt med Vesivek var Michael Stjernlycke som på ett trevligt och trovärdigt sätt gav mig svar på alla mina funderingar angående mitt takbyte. Hela arbetet gick väldigt snabbt och smidigt. Takläggarna (Sahib, Hussein, Richard och Jonas) gjorde ett snabbt och i mina ögon sett bra jobb. De var väldigt samkörda och hade en fin teamkänsla. Och snyggt gjorde de efter sig också… inget skräp fanns kvar efter dem! Även plåtslagarna (Samuli ochJohn) gjorde ett snabbt och snyggt jobb. Alla var väldigt trevliga och...
Snabbt och bra levererat Bra information innan arbetets början
Snabbt och effektivt, lite slarv, takluckan öppnar åt fel håll… Väntar på efterkontroll vi får se hur det går…
Proffsigt bemötande från första kontakt till projektets slut. Det tog ungefär en vecka från att ställning kommer upp tills det att taket är klart. Vi är mycket nöjda med tak och plåtarbeten. Rekommenderas av oss.
Vesivek är ett bolag som msn verkligen kan lita på. Takläggarna var punktliga, effektiva, noggranna och mycket trevliga i sitt bemötande. Vad som är bäst för kunden är deras motto och ärlighet/trygghet före profit. Här pratas det inte elakheter om andra föetag, utan här framgår endast egna kvaliteter och vad man som föetag kan utlova. Tack Vesivek för ett strålane utfört arbete!
Mkt proffsigt arbete jättenöjd kan verkligen rekommendera denna takfirma
Efter en längre tids avväganden och en hel del prisjämförelser valde vi företaget Vesivek för takomläggning av vårt 1800-tals hus. Vi tilltalades alldeles särskilt av löftet att kunna färdigställa projektet inom en till synes osannolik kort tid. - Och vi blev inte besvikna! Slutresultatet blev över förväntan och projektet genomfördes effektivt, med precision och helt enligt avtalet. Vi blev mycket trevligt bemötta av alla involverade inklusive hela byggteamet. - Särskilt eloge till den kunnige arbetsledaren Joni Kivelä...
Vi kan varmt rekommendera Vesivek. Professionellt bemötande. Tydlig, lärorik och grundlig genomgång av alla delar, från konstruktion till kontraktsskrivning. Snabbt och smidigt utförande. Vi är supernöjda!
Mycket bra bemötande genom hela processen, från sälj till färdig takrenovering! Supertrevlig personal jag hade att göra med och gav mig mycket bra information om allt! Snabbt och väl utfört arbete, är supernöjd! Kommer att rekommendera Vesivek till dom jag känner!
Snabbt och proffsigt agerande från första besök till godkänt nytt tak med solceller. Extra plus att ingen fakturering sker förrän allt är klart och godkänt. Vi är mycket nöjda med resultatet!
Takbyte. Exceptionellt bra & klart över förväntan, speciellt jämfört med det man kan läsa om andra företag. Jag som är extremt petig person hade några små och estetiska anmärkningar, men inget som påverkar funktionen eller syns från marken. Vesivek kom hem på besök på en röd dag, för att det passade mig bäst. Säljaren presenterade inte bara förslaget på begärt arbete, utan berättade även om själva företaget. Ingen förskottsbetalning krävdes. Inga extrakostnader tillkom, trots att lite extraarbete gjordes. Informationen...
Vi kontaktade Vesivek då vi behövde lägga om taket. Vi är jättenöjda med resultatet, allt har varit professionellt utfört från början till slut, offert, utförande, kontakt och efterkontroll. De var snabba, trevliga, kunniga och lämnade ett fast och prisvärt pris. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Vesivek.
Processen att köpa takbyte av Vesivek var ganska enkel med tydlig genomgång av takets kondition och offert på bytet, ännu enklare var Vesiveks process för hantering av mina klagomål på småsaker i utförandet av takjobbet. Det kvarlämnades en del skräp, på några ställen var det skrapfläckar på panel/vindskivor och något hade spillts på trädäcket. Anna W som sålde takbytet kom snabbt ut tillsammans med en kollega för att inspektera det hela och vi kom väldigt smidigt överens om hur bristerna skulle åtgärdas. Viktigt för mig...
Bra och snabbt installallerat av vesivek, tack Eddie för ett bra jobb
Jobbet gjordes precis som utlovat. Alla som jobbade var väldigt trevliga och tillmötesgående och löste de små saker som jag frågade om. Kanon. Kostade kanske lite mer men det var det värt. Resultatet mycket bra.
Snabbt och proffsigt.Tog allt skräp med sig och återställde allt efter ställningsbygget. Taket på plats både på huset och garage inkl rivning av det gamla på 5 dagar.
Mycket bra första möte med säljaren som återkom med en bra och genomarbetad offert. Alla på företaget bemötte oss väldigt förtroendeingivande och införlivade de höga förväntningar vi hade på Vesivek. Säljaren höll löpande kontakt med oss under hela takbytet för att informera oss inför varje steg. Vi blev positivt överraskade, arbetet gick fort och smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Dessutom höll företaget allt vad de lovat och lite till, utan krav på pristillägg på vårt takbyte till nya Candor betongpannor....
Bra service och trevliga anställda bra utfört arbete. Jag kan rekommendera firman.
Har köpt solpaneler till halva taket. Hyfsat pris tror jag, ganska snabbt levererat och installerat. Väldigt trevlig personal
Trevligt bemötande av all personal. Snabba killar och proffsigt utförande. Hade använt Vesivek vid byte av tak tidigare och nu var det dags för solpaneler och med deras inovativa lösning kring infästning av skenor i takpannor.
• Professionellt bemötande i hela processen: - försäljning - genomförande av jobbet- uppföljning o kontroll efteråt • Vesivek levde upp till förväntningarna med god marginal. Jobbet utfördes snabbt och med hög kvalitet • Jag köpte ett nytt plåttak, Svea stark . Sammanfattnings betyg: "med beröm godkänt"
Företaget bemötte oss väldigt förtroendegivande, det gjorde att vi fick höga förväntningar på dem. Vi blev positivt överraskade eftersom att hela arbetet gick så fort och ändå blev perfekt. Dessutom höll företaget allt vad de lovat och lite till , utan krav på pristillägg på det omfattande takbytet, som vi gjorde. Vi bytte våra betongpannor till ett plåttak på hus och garage och vill på det varmaste rekommendera Vesivek . / Yvette & Pär
Bra förstamöte med säljaren som återkom till nytt möte med bra och genomarbetad offert. Säljaren lovade att de skulle byta vårt tak på en dag! Och så blev det. Första dagen leverans av taktegel och byggställning på plats, proffsigt och snabbt byggt. Dag 2 kl. 08.10 kom 6 spänstiga takläggare, rev det gamla och lade nytt tak. Snabbt och proffsigt teamwork. De lämnade 16.40 och tog med sig allt gammalt byggmaterial. Välstädat. Dag 3 kom 3 plåtproffs, satte upp nya hängrännor, stuprör, skorstensplåtar och stegar. Sen återkom...
Håller vad dom lovar.trevlig personal.gediget jobb
Överlagt mycket nöjd, framförallt tack vare - Bra konversationer innan kontraktsskrivning och smidig och responsiv säljare - Taket besiktigat utan anmärkning - alltså bra produkt - Effektiv byggprocess på plats och bra kontakt med planeringsansvarig Enda anledningen till inte 5/5 är att vi blev lite besvikna på takkupans utseende. Vi pushade för att den skulle se så lik ut som möjligt och trodde det skulle vara görbart, men fick mer eller mindre i efterhand acceptera en kupa som såg något annorlunda. Förstår anledningar etc bakom detta, handlar mer om bristande kommunikation i förväg
Vi blev bra bemött av företaget. Vårt mål var att få yttertaket utbytt på huset som byggdes 1972 för att montera solceller taket är nu bytt. så nu kan solcellerna monteras.
Fort och fel från början till. Slut mycket skador på hus snett och vint ingen slut besiktning
Utmärkt från första samtal genom hela processen till slututförande! Varje team var professionella, tillmötesgående, experter inom sitt område och alla mycket trevliga och artiga. Ett företag med helhet när det kommer till tak och framåt tänk i sin branch. Vi skulle vilja framföra ett stort tack till alla som varit inblandade i vårt takbyte! Glad Sommar.
Innan bytet av tak till hus och gäststuga gjordes en noggrann besiktning. Det togs en hel del bilder som låg till grund för själva bytet. En del trä som inte var i god kondition byttes. Nedmontering av det gamla taket gjordes dag 1, och dag 2 sattes det nya taket, en del små arbeten gjordes dag 3. I själva bytet av taket ingick även vindskivor, takrännor och stuprör samt beklädnad av skorsten och ventilations "hus". Jag är mycket nöjd med bytet, dom var väldigt kunniga. Jag kan starkt rekommendera företaget.
Vi fick ett mycket seriöst och professionellt bemötande hela vägen från start till slut, av alla inblandade. Vi hade redan köpt takbyte med gott resultat och hade höga förväntningar även på solcellsinstallationen vilket Vesivek helt klart levde upp till. Sammanfattat så är vi jättenöjda.
Väldigt trevligt bemötande, jobbet utfört enligt plan. Bytte från betongpannor till plåttak. Är supernöjd med mitt nya plåttak. Kan varmt och starkt rekommendera Vesivek till alla som tänker eller behöver byta tak.