Veterankraft AB

Vendevägen 90, 182 32 Danderyd — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer

Bemanningsföretag nära Veterankraft AB:

Top Team Serviceentreprenad AB

Top Team Serviceentreprenad AB

11 recos
Himlabacken 2, Solna
Top Team Serviceentreprenad AB erbjuder servicetjänster till både privatpersoner... Läs mer ›
Top Team Serviceentreprenad AB
Nina K:
Väldigt bra bemötande. Glada, trevliga, tillmötesgående och väldigt lösningsorienterade. Top team har hjälpt oss med städning av våra loka...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Veterankraft AB

 • magnus W
  magnus W skrev om Veterankraft AB
  Bad om offert från veterankraft för att bygga en altan. Deras offert var väsentligt högre än andras varför vi valde en annan leverantör. Döm om vår förvåning när Veterankraft begär ersättning för "Besiktning och konsultation" med knappt 700 kronor. Hutlöst och oförskämt. Har varit i kontakt med deras chef som kräver att vi betalar. Det är ju ett så litet belopp så det är väl inget att tjafsa om. betala så är saken ur världen. Han har dessutom krävt oss på betalning. Min rekommendation är "Använd inte veterankraft"
  Magnus
  gillar detta
 • Anders K
  Anders K skrev om Veterankraft AB
  Dom skickade på mig en hantverkare som inte var kunnig över huvud taget på sitt jobb (kakling av en mindre gäst-toalett), dessutom var han trist och sur i tonen. När han kollade på jobbet sa han att "Det här tar ju bara en dag". Fem dagar senare var jobbet 1/3 klart, och jag tog mig för att kolla vad som hänt, och blev förstunnad. Plattorna satt snett och vint.
  Hans chef som kom senare, så jag sade upp uppdraget betedde sig dock normalt och förståeligt, men säger att de inte kontrollerar hantverkarnas kunnighet, säger dom att dom kan kakla så får dom kaklingsuppdrag.
  När chefen och hantverkaren skulle gå så började hantverkaren tjata om att jag haft "tillgång" till toaletten och kunde ha klagat innan. Jag som var så dum att jag trodde att en person som utger sig för att vara hantverkare kan sitt jobb.
  Jag fick tillbaka pengarna för kaklet, som måste bort och allt göras om. Men räkning (på timma, dumt nog) slutade på 6000 pix, drygt (minus lite kakel sen då). Helt bortkastade pengar.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vendevägen 90, 182 32 Danderyd
Kategorier