Trevlig och kunnig personal. Snabb service. Inga överraskningar utan man gjorde vad som överenskommits.
Via Bilservice - Autoexperten
Välkommen till Via Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad på Södermalm i Stockholm! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är din lokala verkstad för bilservice, reparationer, bromsservice, däckservice och felsökning. Vi erbjuder även AC-service, hjulinställning, däckhotell, däckomläggning,...
1378 omdömen om Via Bilservice - Autoexperten
Sedan starten hos Reco 2016
Ordning och reda och bilen funkar fint på utsatt tid
Allt efter förväntningarna och i tid
Tack för ett snabbt och proffsigt arbete. Alltid ett trevligt bemötande med.+++++
Trevligt bemötande, leverans enligt löfte. Personligt!
Väldigt bra upplevelse! fick noga förklarat vad felet var på bilen och hur det är åtgärdat och även tips om hur jag skall göra så det ej uppkommer igen.
Trevlig och bemötande personal!
Proffs. Gör det som ska göras och kommer med förslag och lösningar samtidigt som kostnader hålls på ett minimum. Mycket seriös.
Mycket professionellt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb service, trevligt bemötande!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Har alltid varit absolut Bästa ‼️
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Vänligt och professionellt alltigenom, bemötande, genomförd arbete och leverans.
Kung.
Professionellt. Mitt fulla förtroende för kunnigt arbete.
Bra service och trevligt bemötande som alltid
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Härligt mottagande och diskussion rnt problem med bilen, sen så har ett kvalitejobb gjorts
-…………………………………………………./….:………..
Väldigt professionell personal och trevliga . De gjorde hjul inställning på bilen.
Alltid bra service och prisvärda
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Ett vänligt och proffsigt bemötande av en bilverkstad som jag använt i decennium. Jag önskade en bilservice då jag snart ska till bilprovningen för besiktning.Blev förvånad att verkstadsbesöket kostade mig så mycket, 7000kr men tänkte att då min man dog för 2 år sedan och kanske behövdes en stor genomgång av bilen. Jag blev uppringd under dagen och behövde byta ett bilbatteri som skulle kosta dryga 5000kr. Fakturan visade sedan 12.373kr. Jag fick flera papper på vad som är gjort och hur bilen mår. Säkert mår den toppen...
Robban är bra!!!!!!!!!!!!!!! Är det 30 tecken nu? 😃😃😃😃😃😃
Alltid bra och professionellt bemötande av Robban och teamet. Hade beställt service och reparation och fick det. Alltid nöjd med besöket där.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra tillgänglighet, proffsigt bemötande, tid för att diskutera reparationerna.
Mycket trevlig bemötande. Den trasiga lampan var bytt inom en timme från det att jag klev in på verkstaden för att helt förutsättningslöst fråga om och när de kunde ordna lampan
Trevlig och kompetent personal. Inte billigt, men bättre hög kvalitet än billigt och fuskjobb. Nu hoppas jag bara att Forden håller ihop några år till :).
Bra bemötande och duktiga mekaniker väldigt prisvärt! Mycket nöjd kund!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande. Problemet åtgärdat.
HurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Väldigt kunniga och trevliga, som gör det utöver det vanliga för att du ska känna dig trygg och nöjd med servicen eller reparationen
Utmärkt verkstad. Kunnig, trevlig och hjälpsam personal.
Mycket bra service och bemötande
En bilverkstad som de flesta skulle känna till. Snabbt enkelt trevliga billiga ärligt besked om kostnad...bra kontakt med kunden före och efter.....allt som man önskar av en riktig bilverkstad.... detta är som de flesta verkstäder bör vara. Fortsätt på samma väg.
Justa killar vänligt bemötande rekomenderas varmt
Fixade felet på min Skoda, som inte märkesverkstaden kunde.
Min bilverkstad sedan 30 år tillbaka. Mycket pålitliga!
Exelent arbete, snabb enkel jag var helt nöjd!
Kunde inte vara bättre!!! Tusen tack 🤩
Snabb åtgärd av ett akut problem vid resa till Stockholm. Resan genomfördes utan förseningar.
Blev snabbt mottagen. Och fick felet avhjälpt direkt.
Schysst verkstad som vi alltid varit nöjda med!
Trevligt bemötande !! Bra att nå med kollektivtrafiken!! Känns seriöst
Mycket bra mottagande. Tydligt information om arbetet. Trevligt bemötande
Blev bemött väldigt väl på denna bilservice! Är van att bli behandlad lite som en "ung tjej med bil" som inte har så stor koll, men dessa killar lät mig inte känna mig dum (som många andra firmor gjort). Så det är något jag hoppas dem fortsätter med och tänker på när det kommer in människor som inte vet så mycket. Är ju egentligen "the bare minimum" haha men gjorde min upplevelse mycket bra! :)
Fint och proffsigt bemötande. Känns väldigt pålitliga!
Snabba, effektiva, i mitt tycke mycket prisvärda. Plus att det känns som att personalen här verkligen lyssnar när man beskriver bilens problem - det är faktiskt inte något jag upplevt på alla verkstäder.
Precis som vanligt när man besöker Robban och hans eminenta gäng så är arbetet och servicen lysande! Har lämnat in bilen/bilar där flera år för service/reparationer/däckbyte mm. Alltid lika nöjd. Kommer aldrig att byta!! Rekommenderas starkt!!! Raka besked och inget lurendrejeri som många andra verksamheter inom bilverkstäder håller på med. "Råkar" aldrig tillkomma kostnader för så kallade "hittade fel". Kommer aldrig att "byta bort" Robban och hans ViaBil.
Bästa i Stockholm Alltid skoj åka dit
Som alltid toppenservice på Via Bil. Bra pris, kunnig och med omsorg om kundens ekonomi. Ljusår från Bilia och andra jättar!
Alltid snabb och proffsig service
Har under många års tid fått bra hjälp och kloka råd från Via Bilservice på Grindsgatan.