Via Bilservice - Autoexperten

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeElevenYears
1 454
Få pris & boka Ring 08-644 26 10 Dela

Välkommen till Via Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad på Södermalm i Stockholm! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är din lokala verkstad för bilservice, reparationer, bromsservice, däckservice och felsökning. Vi erbjuder även AC-service, hjulinställning, däckhotell, däckomläggning,...

1454 omdömen om Via Bilservice - Autoexperten

Sedan starten hos Reco 2016

Rebecka S
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Enkelt att boka via webben och superbra kvalitet!

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Lena S
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Vänligt, proffsigt, tryggt. Raka rör även när bilen har problem .

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Kajsa B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Jag vände mig till Via Bilservice för en service 2018, då jag jobbade nästgårds på den tiden & blev väldigt nöjd. Sedan dess - även om jag inte jobbar runt hörnet längre eller bor på Söder - vänder jag mig alltid dit så fort det är något bilrelaterat. Robban & gänget är grymt trevliga & serviceminded samt snabba & otroligt prisvärda jämfört med andra verkstäder & bilmärkesverkstäder. Jag rekommenderar därför Via Bilservice väldans varmt - du blir inte besviken!

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.

Elisabeth Maria Juli F
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Ingav mycket gott förtroende! N!

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Johan W
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid trevligt att lämna bilen på service där.

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Olle D
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Trevligt bemötande och kunniga mekaniker.

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Ingalill N
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Lika nöjd som alltid, på denna verkstad. Tack, Ingalill.

Allas Glasmästeri Södermalm A
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bra snabb service. Förklarade vad som behövs i framtiden osv

Bygganalys Vvs A
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket bra service, kan varmt rekommendera denna verkstad. Roland

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Bo Lennart N

Bra kommunikation trevlig bemötande

Ola S
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket bra. Årsservice på en Golf till ett helt OK pris. Meddelande när bilen var klar, redan innan lunch, på sms. Bra mottagande vid in- och utlämning och rent och snyggt i verkstan vilket borgar för noggrann service.

El-Plutonen Ab E
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Har lämnat mina bilar där sedan många år. Helt överlägsen andra verkstäder gällande service pris och kvalitet. Trevlig personal ett ställe där man inte känner sig lurad.

Lars Björn Martin W
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket professionellt utförd reparation och service.

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Kristina Anna Maria F
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Trevligt bemötande snabb service verkar mycket förtroendeingivande

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Lasse Ö
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Trevligt och kompetent bemötande. Även tidigare åtgärder har varit mycket tillfredsställande utförda.

Proffsmaskiner Sverige A

Tydlighet och bra kommunikation

Svar från Via Bilservice - Autoexperten

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Olivia E
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Smidigt och trevligt. Fick högt förtroende för dem bra hjälp.

Mats Ö
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Jättebra service, trevligt bemötande och ringer alltid och dubbelkollar om det tillkommer arbeten som upptäcks vid servicen av bilen

Jan Håkan A
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Proffsigt bemötande och snabb och korrekt service! Jag är supernöjd.

Karin H
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Hängivna, kunniga och serviceinriktade. Rekommenderas varmt.

Lars Åke S
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Proffsigt, kunnigt, snabbt och hjälpsamt. De verkar ha en ärlig öppen relation till kunden..

Alejandra L
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Autoexperten var otroligt hjälpsamma när jag inte visste om det var värt att laga min bil eller ej. Kan verkligen rekommendera de om man vill känna sig trygg och kunna lita på deras expertis!

Lars Erik W
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bra å skön personal Smidigt Blablabla…..

Harry H
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Besiktade bilen, fick veta att bromsbeläggen var slitna, ringde Via Bilservice om byte av bromsbeläggen, kom in med bilen på en gång så fårvi se, bromsbeläggen byttes samma dag

Alf Thomas B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Snabba! Flexibla! Kände mig väl omhändertagen o kommer gärna igen!

Robert Karl-Axel J
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Trevligt bemötande, och lyhörda för mina önskningar

Johan G
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Enkel lämning av bilen, bra kommunikation och efter felsökning blev felet åtgärdat snabbt på några timmar. Jag hade tur, kunde ha blivit en större reparation. Jag är nöjd, blev rekommenderad av arbetskamrat att gå till Via bilservice. Dom ligger nära och bra till på Södermalm. Det var väldigt rent, vilket jag blev överraskad av.

Sagabygg&inredningab S
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Personlig och bra service, rekommenderas!

Leif Magnus K
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket bra. Service man kan lita på.

Leif R
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid trevligt och professionellt bemötande. Tråkigt med långa väntetider men förstår det för att det blir så när dom gör ett så bra jobb.

Kristin P
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid trevligt bemötande. Tydlig bedömning och information.

Thomas Fredrik B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bra service och trevligt bemötande.

G L Christina T
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket proffsigt och bra bemötande samt lika proffsigt lagande av bil (byte av två kassa hjullager). Jag fick tid snabbt, tydlig offert och kunde lämna och hämta bilen samma dag. Allt gick som på räls. Tack för toppenbra service!

Björn-Olof L
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Allt utfört enligt beställning och bra jobb. Inga tilläggskostnader utöver kostnadsoffert. Kunnig och seriös personal.

Gudrun H
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Snabb och bra hjälp,personlig service.

Bernt Sven-erik M
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid superbra bemötande och man känner att de gör sitt bästa för att ge bra service.

Emma Ulrika F
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Vi är mycket nöjda. Väldigt förtroendegivande företag.

Mattias E
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bra verkstad, schyssta priser och ärlig kommunikation! Rekommenderas varmt!

Inga-Britt B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bästa möjliga bemötande. Fick styrboxen renoverad till ett mycket lägre pris än jag förväntat mig. Robban och hans gäng tar mycket väl hand om mig och min bil.

Erik Gunnar O
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Bra bemötande och kunnig personal !

Arne Jimmy Elion E
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Smidigt, tydligt och kunnigt. Jag återkommer när behov uppkommer.

Emanuel O
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Snabbt, trevligt och proffsigt bemötande! Jag lämnade in min bil för service och fick tydlig information om vad som behövde göras. Ingen 'påprackning' av onödiga reparationer. Bilen gick som en klocka efteråt. Rekommenderas varmt!

Andreas B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Robban och gänget är alltid bra och trevliga, rekommenderas!

Jesper Per-Erik A
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid bra bemötande och ärliga utlåtanden. Kunniga mekaniker.

Hans D

Snabb och professionell service

Staffan O
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Alltid god och högklassig service, och därtill gott bemötande och rimliga kostnader..

Marie Susanne W
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Snabbt smidigt enkelt och ärligt

Martin K
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Mycket bra service och bemötande.

Peter B
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Fantastiskt bra bemötande samt ett bra jobb.

Sara J
Skrev om Via Bilservice - Autoexperten

Fantastisk service och trevligt bemötande när bilen krånglar eller bara ska servas. Fick avgassystemet åtgärdat på direkten, Lämnade bilen på Eftermiddagen när det precis gått sönder fick tillbaka den förmiddagen efter. Det kallar jag bra service.👏👏👏👏försök att hitta den verkstaden i Sthlm som levererar det..