Snabb och effektiv service av mycket kunnig tekniker. Rekommenderas
Viking VVS Teknik AB
Viking VVS Teknik – Din expert på energieffektiva värmesystem i Helsingborg Vill du sänka dina värmekostnader och samtidigt öka komforten hemma? Välkommen till Viking VVS Teknik! Vi är din lokala partner i Helsingborg och nordvästra Skåne som specialiserat oss på att skapa smarta, hållbara och vattenburna värmesystem för både...
9 omdömen om Viking VVS Teknik AB
Sedan starten hos Reco 2026
Snabbt och kunnigt bemötande. Fixade mitt trasiga element snabbt. Proffsiga, trevliga och kunniga skulle jag säga
Service och trevligt bemötande
Tack för att du tog dig tiden att skriva Med vänlig hälsning Teamet på Viking VVS
En duktig VVS- are som kom i tid och gjorde precis det han sa att han skulle göra. Vårt värmesystem är nu uppgraderat och modernt. Förhoppningsvis är det också effektivare men det får framtiden utvisa. Det är definitivt bättre och smartare nu. Jag rekommenderar Jimmy
Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att skriva. Jimmy hälsar att det var kul att snacka styrningar och hjälpa till med ert smarta hem. Med vänliga hälsningar Teamet på Viking VVS
Utmärkt hela vägen från kontakt, vidare kommunikation och genomföra arbete. Rekommenderar varmt!
Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att skriva. Förhoppningen är att vi kan få ut några år till på värmepumpen med de åtgärderna. Hoppas det går bra med renoveringen Med vänliga hälsningar Teamet på Viking VVS
Vänlig o kunnig reperatör. Någon större förändring är det inte, om det är en förändring så är det till det bättre. Det är för kort tid för att ge ett allmänt omdöme. Vädret har varit gynnsamt de senaste dagarna så systemet har inte testats i hårt väder.
Tack för att du tog dig tiden att skriva. Vi får hoppas att förändringen vi gjorde med termostaterna kommer hjälpa när väderleken blir kallare igen Med vänlig hälsning Teamet på Viking VVS
Bara bra att säga om Viking VVS
Tack för att du tog dig tiden att skriva det uppskattar vi verkligen. Med vänlig hälsning Teamet på Viking VVS
Renodlade proffs! Wow vilken firma, galet vilken nivå de håller på servicen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva några rader. Det krävdes lite extra genomgång när ritningar saknas, men inget lite spolning och injustering inte kunde lösa. Måste säga att - Cappuccinon levererade precis som du lovade. Tack för både kaffet och för förtroendet Med vänlig hälsning Teamet på Viking VVS
Bra service. Snabba och professionella
Tack för att du tog dig tiden att skriva, det uppskattar vi verkligen. Skönt att vi kunde hjälpa till med att fixa ventilerna för att få upp temperaturen några grader. Ibland är de enkla lösningarna som gör skillnaden. Kul att höra att du upplevde oss som både snabba och professionella. Tack för förtroendet Med vänliga hälsningar Teamet på Viking VVS