Viksjö Tandhälsa

viksjotandhalsa.se
  • BadgeSixYears
4.7
Call 08-580 393 00 Share

Välkommen till Viksjö Tandhälsa! På Viksjöplan 47 i Viksjö hittar du Viksjö Tandhälsa! Vi kan hjälpa dig med allt inom tandvård och estetik! Vi har som mål att kunna erbjuda dig som kund de funktionella, estetiska och anatomiska aspekter som tandvård kräver för varje enskild individ. Vi har alltid dig som patient i fokus och...

373 omdömen om Viksjö Tandhälsa

Sedan starten hos Reco 2020

Wally D
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Är så nöjd där , Nadia som jobbar där är en riktigt proffs , jobbar från hjärtat och det märkts tydligt. /Wally

Mona F
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Fick tandvärk och fick träffa en tandläkare samma dag 👍

Camil B
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Supertrevligt personal och mycket skickliga.

Hans C
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande och uppfyller alltid mina förväntningar.

Vahdeta A
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Det var en bra upplevelse , man välkomnades väldigt bra . Det var fint och fräscht och man fick bra råd och alternativ

Shazia S
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevlig bemötande, lyssnar och gör ett bra jobb

Hans T
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt och proffsigt bemötande både behandling och bemötande 👍

Lisa I
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Glatt och trevligt mottagande. Tandhyginist Nadia vilken pärla!!

Elisabeth H
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Ett mycket gott bemötande. Gott omhändertagande. Proffisonella. Har nästan fått bort min tandläkarskräsk tak vare dem .😘

Ulla N
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Det är så professionell personal Man känner sig välkommen.

Ellinor H
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Rent och trivsamt

Robert E
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Utmärkt bemötande Extremt professionella Förväntningarna var inte så stora för 75% av mina tänder var trasiga tack vare mina mediciner. Fick då höra att jag skulle få väldigt mycket bättre tänder än jag någonsin haft.

Themis Nereida B
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mycket fin bemötande, Jag var så orolig när jag kom dit men med sin trevlig bemötande och tålamod blev jag lugnare. Det var en tandkontroll.

Benny E
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Finns inget att klaga på eller att önska förbättring på . Trevlig personal och bra utförda tjänster.

Olena Vasiljevna K
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mycket trevligt bemötande och super professionell hjälp. Mitt skräck för tand läkarbehandlingar har förvandlats till nöje och uppmuntran att hålla tänderna i perfekt skick. Jätte nöjd och tacksam för det.

Vera P
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Blev bra bemött. Fin. och skonsam behandling. Trevlig personal.

Sandra F
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Professionellt bemötande. Mycket bra.

Enfjord C
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Alltid bra bemött, trevlig personaö

Alan S
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande och ingen väntetid.

Damarys A M
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Dr. Luma är en fantastisk professionell, hon är mycket tålmodig och vill verkligen hjälpa patienten på bästa möjliga sätt

Bahar F
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Fint bemötande av personalen inga konstigheter Trevliga de va.

Fenote M
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Både tandläkaren och tandhygienisten visade prov på stor kompetens, med vänligt bemötande och tydlig information, samtidigt som de utförde sina arbetsuppgifter på ett exemplariskt sätt. Ett förbättringsområde är att undvika att justera prisförslaget under pågående behandling, då detta kan underminera förtroendet.

Christer J
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Alltid ett trevligt bemötande och de har god kunskap om tandhälsan Jag har fått stifttänder och de har alltid blivit bra

Deeman Mohammed Asaad A
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Jag tycker att det var jätte bra.

Panagiotis T
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Personalen är jättetrevlig, serviceinriktad, och professionell. Allt man kan önska sig från sin tandläkare.

Diana S
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Från att ha världens Tandläkarskräck till att älska att gå dit och längtar till nästa besök! Så underbara och proffesionella !

Zetterqvist C
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Efter att inte ha besökt tandläkare på tio år, kände jag en viss oro för vilket bemötande jag skulle få. Jag behövde inte oroa mig. Fantastisk tandläkare som tog emot utan att lägga några värderingar på min tandstatus. Gav mig även tips för ökad tandhygien. Jag är supernöjd och kommer absolut fortsätta besöka Min tandhälsa.

Annika T
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Tandläkaren beskrev mitt problem och visade röntgenbild direkt och bokade ny tid omgående.

Johan B
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mottagandet var riktigt bra. Tandläkaren var proffsig och trevlig. Sen om jag kommer få valuta för min tid hos tandhyginisten återstå att se..

Abdihafid Hassan M
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Perfekt och bra förklaring snälla

Ioan C
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Väldigt välkomnade ,trevligt och hjälpsam personal .

Masoumeh D

Bra bemötande /trevlig personal

Carina J
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Jag blev bemött på ett mycket trevligt och proffsigt sätt av både tandläkare och tandsköterska. Har varit där tidigare och hade då samma känsla.

Annelie  F-Kort L
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande! Jag är tandvårds rädd och de lyssnade på mig angående detta. Jag känner mig ganska så trygg, till nästa besök!

Marie F
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande och professionellt.

Tord Anders O
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Bra bemötande, trevliga och lyssnade på mina problem

Anders E
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Ett förtroendegivande och proffsigt intryck. Man bör dock vara observant på att besöken hos tandhygenist kan kännas lite väl ofta, ca fyra gånger per år. Har nu lockats pressa ner frekvensen något.

Namrod D
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Aldrig varit med om en så bra tandläkarupplevelse. Väldigt trevliga och professionella!

Michael W
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Super trevlig och kompetent personal.

Aida A
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Jag rekommenderar er. Det var akut och jag fick verkligen jättebra tjänst utmärktservice. jag gickut från där med lugn känslan för de gjorde bästa som de kunde för att jag kommer känna bra. Tack så jättemycket allihopa! Ni är alla jättemycket duktig

Birger Ingmar J
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Vänligt bemötande. Utförde planerat arbete snabbare än beräknat, vilket minskade min kostnad.

Åke B
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Varmt välkommande samt väldigt trevlig och mjukt genomförd behandling dling av hygienist Nadja. Ko.mer mer än gärna att gå hos dem.

Willa W

👍🏻👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Janina G
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mycket trevlig och kunnig personal. Jag har fått hjälp och vägledning hur skall jag lösa problem med mina tänder.

Alice V
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Högsta kvalitet på behandling. Mycket trevligt bemötande också.

Connie W
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt bemötande och Trevlig personal. Bra tandvård.

Samuel Osvald W
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevligt och proffsigt.bemötande. Bra läge i Viksjö centrum. Tydliga besked om lämplig behandling för mina tänder.

Jorge H
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Mycket trevligt personal , fina lokaler och bra priser, fin bemötande

Stefan O

Proffesionellt bemötande, trevlig personal ! Mkt bra

Mahnaz F
Wrote about Viksjö Tandhälsa

Trevlig, uppmärksam och kompetent tandhygienist. Jag fick ordentlig undersökning och behandling hos Nadia.