Utmärkt! Nadia är den bästa tandhygienist!
Viksjö Tandhälsa
Välkommen till Viksjö Tandhälsa! På Viksjöplan 47 i Viksjö hittar du Viksjö Tandhälsa! Vi kan hjälpa dig med allt inom tandvård och estetik! Vi har som mål att kunna erbjuda dig som kund de funktionella, estetiska och anatomiska aspekter som tandvård kräver för varje enskild individ. Vi har alltid dig som patient i fokus och...
89 omdömen om Viksjö Tandhälsa
Sedan starten hos Reco 2020
Professionella och alltid trevligt bemötande! Har en son med tandläkarskräck sedan tidigare upplevelser som de hanterar fantastiskt!
Professionellt och trevligt bemötande, kunnig tandhygienist som visste vad hon gjorde och varför!
Mycket bra bemötande, företaget har jag bara positiva erfarenheter av sen jag byte från folktandvården.
Bra bemött och väldigt kunniga i sitt jobb och man hade så bra känsla när man kommer in att det är seriöst tandvård och säger till vad som behöver göras för tänderna
Underbara personer som jobbar där. Perfekt för någon som har tandläkar rädsla som mig. 🙂
Helt klart bästa Tandläkaren (Elisabeth), sekreteraren, tandsköterska samt hygienist. Ett fantastiskt team med professionella människor.. Alltid trevligt bemötande och en familjär känsla. Jag som har lidit av tandläkarskräck hela livet ser fram emot att lägga mig i Elisabeths stol. Som en annorlunda Spa behandling. Kommer ALDRIG gå nån annanstans. Nivån är seriöst i Världsklass..
Jättebra bemötande, Elisabeth är den BÄSTA tandläkare som jag har haft.
Första och sista besöket. Dåligt kundbemötande. Sämsta besöket sedan folktandvården på 70-talet. Har ändå ingen tandläkarskräck.
Trevlig bemötande! Kvalificerat personal!
Trevlig personal hjälpsamma Hemtrevligt trots att jag verkligen avskyr att gå dit 🌞
Jag blev jättebra bemött och personalen uppfyllde mina förväntningar. Dom är alltid trevliga o proffsiga. Jag var hos tandhygienisten och gjorde sedan botox. Mycket nöjd.
Välkomnande och trevlig personal, samtidigt som de är kunniga och professionella.
Alltid glada,trevliga, hjälpsamma med byten av tid. Väldigt kunnig tandläkare (Elisabeth) informerar om allt som hon gör, och förklarar om man inte förstår. Allt är organiserat och proffesionellt. Har lagt upp en plan för att fixa många olika problem som sprickor och byte av gammalt amalgam och en krona mm, under ca sex månader, så varit där väldigt ofta, och alltid blivit så bra bemött, 🌟🌟🌟🌟🌟
Världsklass på Elisabeth och hennes team!
Tack Lukas för dina fina ord! :)
Helt fantastisk upplevelse då jag sedan ung ålder varit rädd att gå till nya tandläkare. Jag är super nöjd. Rekommenderar starkt
Tack för dina fina ord Teferi! :)
Som alltid blev jag vänligt och proffsigt bemött. Alltid vänliga och glada ansikten som möts vid ankomst. Det är faktiskt trevligt att sätta sig i stolen och luta dig tillbaka. Vi ses igen Ingrid Mälberg
Tack för dina fina ord Ingrid! :)
Bra service, trevligt bemötande!
Tack för dina fina ord Gun! :)
Så proffesionellt och fantastiskt bemötande och så underbara personal. Kände mig i så trygga händer och resultatet blev över förväntan. Längtar redan till nästa besök!
Tack för dina fina ord Mickaela! :)
Fantastiskt bemötande från början till slut. Väldigt professionell personal. Trevliga och välkomnande lokaler. Har absolut ingenting dåligt att säga om Viksjö tandhälsa!
Tack för dina fina ord Gabriella! :)
De har duktiga tand läkare och tandhygienist plus att alla som jobbar där är väldigt snälla
Tack för dina fina ord Saidi! :)
Trevligt bemötande och jag kände mig trygg. Lagade 4 stycken hål i tänderna och även om jag tyckte det var obehagligt så får Elisabeth mig att hålla ut. Hon känns pålitlig och kunnig och jag är nöjd.
Tack för dina fina ord Lena! :)
Jättebra och trevligt bemötande! Proffsig behandling och bra information!
Tack för dina fina ord Anders! :)
Bra omhändertagande, informativ beskrivning av händelseförlopp. Trevlig personal
Tack för dina fina ord Charlotta! :)
Jag har alltid varit obekväm med att gå till tandläkaren men känner mig hundra procent trygg med Viksjö Tandhälsa. Det finns en fin dialog och bra bemötande. De är professionella och noggranna men inte minst härligt varma personer.
Tack för dina fina ord Jenny! :)
Jag är patient hos dem för nästan 5 år. De visat sig vara högt kvalificerade specialister, uppmärksamma på patienterna. Jag är säker på att allt de gör är av högsta kvalitet.
Tack för dina fina ord M. Niklasson! :)
Jätte proffsigt och super trevliga .. REKOMMENDERAS!!
Tack för dina fina ord H. Tabagoua! :)
Toppen bra och proffsigt, familjärt och jätte trevligt
Tack för dina fina ord Sofia! :)
Man kan inte bli bättre bemött otroligt duktiga o noga o trevliga man är så nöjd när man går därifrån 👍Har gått där många år.Rent o hygieniskt .Är dom bästa jag har haft.100%MvhMaj
Tack för dina fina ord Maj! :)
Kunnig och tillmötesgående personal
Tack för dina fina ord Manfred :)
Vaknade upp natten mot fredag med en fruktansvärd tandvärk. Då min gamla tandläkare gått i pension var jag tvungen att finna en ny. Och det kan jag lova er alla att jag verkligen har gjort. Jag fick en akut tid på viksjö tandhälsa, och vilka änglar som jobbar där. Tänk er en patient som både har tandläkarskräck samt är rädd för Corona. Ja precis där har ni mig. Och vilket bemötande jag fick, från första steget innanför dörren, Jag har aldrig känt mig så varmt välkommen hos någon annan tandläkare jag vart hos, och under...
Tack för dina fina ord Martin! :)
Undersökning som sköttes strålande!!!
Tack för dina fina ord Peter! :)
Viksjö Tandhälsa är berikad med mycket kompetent och kunnig personal som omsorgsfullt hjälper alla besökare med tandvård i högsta kvalitet. Vi är jätte nöjda med tandvård och bemötandet och kan varmt rekommendera dem! /Ramin
Tack för dina fina ord Ramin! :)
Otroligt trevlig och duktig personal! En underbar tandläkarupplevelse helt enkelt! 😊
Tack för dina fina ord Helin! :)
Mycket trevlig bemötande och väldigt duktiga.
Tack för dina fina ord Peter! :)
Tandläkare Ypperlig service och vänlighet Absolut levde de upp Till mina förväntningar Mycket nöjd med servicen
Tack för dina fina ord Leif! :)
Bästa tandläkare någonsin O mycket trevliga personal o jag menar alla o de är många 😍🥰😘🤩
Tack för dina fina ord Jean! :)
Flertalet behandlingar, alltid inlyssnade och professionellt bemötande.
Tack för dina fina ord Johanna! :)
Bästa tandläkaren jag gått hos (och jag har tyvärr gått hos rätt många) skicklig och omtänksam, stressar inte. Rekommenderas.
Tack för dina fina ord Thommy! :)
Implantat. Utmärkt bemött. Bra förväntningar nöjd med mottagandet Rekommenderar varmast företaget Mycket trevlig personal.
Tack för dina fina ord Ulla! :)
Jag var hos tandhygienist Nadja
Tack för dina fina ord L. Strömblad! :)
Kunde ta emot mig med kort varsel och var super service minded. Jag har valt att skriva in hela familjen där nu.
Tack för dina fina ord Aday! :)
Utmärkt bemötande. Bra resultat. Korta väntetider Litet för dyrt.
Tack för dina fina ord Eila! :)
Supertrevligt och bra service. Kan stark rekommendera denna klinik.
Tack för dina fina ord Daniel! :)
Känner mig alltid trevligt bemött och välkommen! De anställda är professionella, ödmjuka och lyssnar alltid på patienten och dess behov samt ger de råd som bäst passar patienten. Rekommenderar 100%.
Tack för dina fina ord Gippa! :)
Super snabb service, bra priser och underbara medarbetare.
Tack för dina fina ord Flori! :)
Håller tiden. Glatt bemötande. MEN dyrt.
Tack för dina fina ord Gerd! :)
Jag har alltid blivit vänligt bemött. Behandlingarna har varit till belåtenhet. Utförlig information innan behandling utförs . Känner mig trygg att gå till Viksjö Tandhälsa.
Tack för dina fina ord Barbro! :)
Mycket engagerade personal och man blir bra bemött , väldigt vänliga och duktiga som även bry sig om patienterna välmående.
Tack för dina fina ord Lina! :)
Det är den bästa tandläkarmottagningen jag varit på! Jag bor numera långt ifrån, men åker gärna den långa sträckan för att komma dit och bli väl omhändertagen. Jag känner mig alltid trygg och säker i tandläkarstolen. Super bra jobb med mina tänder alla gånger jag varit där!
Tack för dina fina ord Madeleine! :)