Otrolig bra och kunnig personal! Rekommenderar detta ställe starkt! Blir alltid så nöjd när jag varit där!
Viksjö Tandhälsa
Välkommen till Viksjö Tandhälsa! På Viksjöplan 47 i Viksjö hittar du Viksjö Tandhälsa! Vi kan hjälpa dig med allt inom tandvård och estetik! Vi har som mål att kunna erbjuda dig som kund de funktionella, estetiska och anatomiska aspekter som tandvård kräver för varje enskild individ. Vi har alltid dig som patient i fokus och...
446 omdömen om Viksjö Tandhälsa
Sedan starten hos Reco 2020
En trygg ochtydlig personal. Som informerar bra
Fantastisk service och alltid väl omhändertagen
Jag fick en känsla som att jag blev lurad eftersom jag fick en erbjudande till basundersökning på 500 kr men kvittot visar 1100kr.Dessutom fick jag ersättning på 300kr från försäkringskassan men läkaren nämnde inte det. Det som hände att läkaren sade totala kostnaden utan detaljer.
Tryggt och trevligt bemötande. Personalen tog sig tid att informera.
Mycket nöjd med behandlingen och bemötande av personalen
Ett trevligt och avkopplande besök.
Jag har själv tandläkarskräck, men sedan jag började hos dig har jag inte längre haft den rädslan. Tack för det.
Tandhäösan var bra men det saknades cykelställ
Dom är trevliga, duktiga och enkla personer! Hälsningar Tom
Känner mig alltid välkommen på Viksjö tandhälsa. Gjorde en vanlig tand kontroll och fick lite tips att göra själv. De rekommenderade en eltandborste och flour skölj eller flour tuggummi.
Nadia bästa tandhygienist i världen!
Bästa tandläkaren och Tandhygienisten Alltid mycket noggranna, snälla och omtänksamma. Jag hade tidigare tandläkarskräck men här känner jag mig trygg sedan 5 år tillbaka då jag blev bemött med förståelse, tålamod och mycket proffsigt bemötande.
Jag blir alltid bra och proffsigt bemött på V T. Mina förväntningar är att få bra hjälp med det jag behöver hjälp med till en rimlig kostnad. Mina problem är i huvudsak att jag har mycket tandsten. Hyginisten är proffsig och trevlig, man känner sig verkligen väl omhändertagen. Tycker dock att kostnaden dragit iväg mot orimliga nivåer. Försäkringen lindrar detta lidande för kunden men kostnaden ska ju ändå tas någonstans, som i detta fall på skatten.
Trevligt bemötande från samtliga
Snabb hjälp och trevlig bemötande
Otroligt trevlig personal , som lyssnar.
I vanlig ordning fantastiskt besök hos tandhygienist Nadia. Lätt på handen, så trevlig och underbar på alla sätt och vis. Rekommenderas verkligen.
Väldigt trevlig och professionell personal.
Superproffsig som alla tidigare gånger, kan starkt rekommendera Viksjö Tandhälsa
Vänliga, noggranna och väldigt fint bemötande! Från någon med tandläkarrädsla
Toppen snabbt och fint , smidigt
Bra, telefonkontakt. Bra tandläkare. Bra tandhygienist. Konstig prissättning, ringer men om en tid för behandling blir det akutvårdskostnad. Akut är akut med behandling inom max ett par dagar.
Mycket bra bemötande. Tack.för bra behandling
Trevlig personal. Inte orimligt dyra för att vara tandläkare. De rekommenderade inte onödiga ingräpp, men jag rekomenderae dem =)
Proffsig och skicklig tandhygienist som gjorde tänderna rena och fina
Mycket bra bemötande. Jag fick det jag förväntade mej
Nadja bra hygenist den ända jag känner till.
Vänligt bemötande. Lugn och professionell.
Mycket bra har gått där i många år alltid nöjd.
Alltid Ett fint mottagande proffesionella empatiska
Fantastiskt bemötande, inkännande och lyhörda. Rekommenderar alla att gå till denna klinik ❤️
Fort men dyrt. Lagning håller inte. Dåliga material?
Ishtar Chabo är en fantastisk tandläkare. Hon fick mig att känna mig trygg. Jag rekommenderar stark alla att gå till henne.
Alltid ett fint bemötande. Känner mig trygg o välkommen.
De är trygga och professionella, förstående och flexibla. Är så glad att jag skrev mig här !
Proffsig och omsorgsfull behandling – tack, Ishtar.
Jag känner mig alltid trygg och välkommen på Viksjö Tandhälsa.
En bra upplevelse från en tandläkarrädd
Kände mig väl omhändertagen. Läkaren var kunnig. Märktes på hur hon förklarade och även kunde se på röntgenbilderna hur mina tänder varit innan kronor. Kom med förslag i enlighet med vad jag vill.
Jag gillar Elisabet. Hon har tålamod och är kunnig med mina hemska tänder. Och nu med en ny reform så blir hennes tålamod ytterligare prövat... Mvh Lars Åke
Otroligt bra rådgivning för kunder.De tar hand om sina kunder.
Trevligt och professionellt bemötande. Fick bra information om olika förslag på behandlingar och prisinformation. Kände mig trygg inför vidare behandlingar
Fantastiskt bemötande varje gång!
Bemötandet i Viksjö Tandhälsa var glatt och välkomnande. De tre besöken var för basundersökning, tandhygienist behandling och lagning av sprucken amalgamplomb. Enligt mig var läkaren Ishtar kompetent och trevlig, likaså tandhygienisten. Hela teamet var superbra. Jag hade varit på två andra företag inom två månader innan, så jag har något att jämföra med. Kvinna 87 år.
Det känns tryggt att komma dit. Trevlig personal i receptionen och i behandlingsrummet.
Jättebra Mycket trevligt bemötande
Gått hit i flera år och är alltid lika nöjd!
Omtänksamma, vänligt bemötande och alllt till rätt kurs.
Trevlig atmosfär. Trevlig och tillmötesgående personal. Duktiga tandläkare och tandhyginist