VME Måleri AB
Välkommen till oss på VME Måleri!
Vi är ett litet bolag som växer. Därför sätter vi högt värde på våra kundrelationer och på att du ska bli helt nöjd med resultatet. Vi gör vårt yttersta för att möta din förväntningar i varje uppdrag, använder kvalitetsprodukter och tar ett tydligt miljöansvar.
VME Måleri erbjuder det mesta inom inom- och utomhusmålning; fasadmålning, tapetsering, renovering av lägenheter, bredspackling m.m. i hela Västra Götaland. Vi arbetar främst i Göteborg, Mölndal, Hisingen, Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.
Vi strävar efter att vara flexibla i vårt arbete och vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att anlita oss för ditt måleriprojekt!
Välkomna
Välkomna
Utmärkelser
52 omdömen om VME Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om VME Måleri AB
Efter att ha anvisats en annan målerifirma av vår BRF, som inte behagade komma på 6 månader fick vi sitället VME att reparera o måla fuktskador. Det tog två veckor så var allt gjort, mycket fint resultat, det går inte att urskilja var den gamla målningen slutar och den nya börjar. Lägg till det ett väldigt trevligt bemötande. Toppklass
skrev om VME Måleri AB
Perfekt utförande och bemötande! 5 stjärnor till David och hans team.
skrev om VME Måleri AB
Helt oklanderligt rakt igenom!
skrev om VME Måleri AB
VME Måleri utförde ett exemplariskt arbete i vår bostad. De är professionella, trevliga och lyhörda. Kunde inte valt ett bättre företag. Kan med varm hand rekommendera VME Måleri.
skrev om VME Måleri AB
VME målade om hela vårt hus, invändigt såväl som utvändigt, och vi är supernöjda. Förutom ett väldigt bra resultat har David varit väldigt trevlig och enkel att ha att göra med under hela resan!
Stort tack! Vi hörs igen när det är dags att måla om på nytt! -
skrev om VME Måleri AB
Målning av två husgavlar. VME bemötte oss trevligt och utförde uppdraget bra och enligt önskemålen.
skrev om VME Måleri AB
Bra utfört arbete och enligt tidplan. Dessutom lätt att få tag på och snabb på att återkoppla.
skrev om VME Måleri AB
Trevlig och vänlig personal som utförde arbetet noggrannt inom den tid vi kommit överens om. De uppfyllde de förväntningar jag hade om att få ett fint välmålat hus, så jag är mycket nöjd. Tjänsten bestod av ommålning av fasad samt byte av panel på öst- och västsidan av huset.
skrev om VME Måleri AB
Proffsigt arbete och mycket vänligt bemötande.
Trevlig kontakt
Bra dialog
Snabb service -
skrev om VME Måleri AB
Vår upplevelse av målerifirman är att de är flexibla, trevliga och utför ett riktigt bra jobb. Vi är mycket nöjda!
skrev om VME Måleri AB
Snabba och proffsiga, samt oerhört trevliga!
skrev om VME Måleri AB
Professionella killar! Utmärkt bemötande och mycket god kvalitet på utförandet. Rekommenderar detta bolag starkt om man behöver ha något målat.
skrev om VME Måleri AB
Ett professionellt utfört arbete från början till slutet.
skrev om VME Måleri AB
Proffsig, lyhörd, anpassar sig efter kunden och håller tidsplan
skrev om VME Måleri AB
Professionell, punktlig och mycket bra slutresultat.
Vi är mycket nöjda med utfört arbete och rekommenderar VME starkt! -
skrev om VME Måleri AB
Tapetsering och målning inomhus. Mycket bra information och dialog. Snabb återkoppling.
skrev om VME Måleri AB
Kunniga, trevliga och mycket snyggt jobb!
skrev om VME Måleri AB
Hjärtligt tillmötesgående med kunder och ett gott arbete
skrev om VME Måleri AB
Helt fläckfritt, professionellt, snabbt och otroligt flexibelt jobb. Skulle rekommendera alla att använda VME Måleri
skrev om VME Måleri AB
Ommålning av väggar och tak av lägenhet inför försäljning.
Proffsigt och kunnigt bemötande.
Arbetet utfördes med hög kvalitet på utsatt tid.
VME Måleri rekommenderas! -
skrev om VME Måleri AB
- Extremt lätta att ha att göra med
- Proffisionell
- Flexibla
- Trevliga
Har bara mina bästa rekommendationer att ge. Ett riktigt bra företag att ha att göra med. -
skrev om VME Måleri AB
Tapetsering som utfördes på ett mycket bra sätt.
skrev om VME Måleri AB
Mitt hus har fått en ny färgdräkt med hjälp av VME Måleri.
Bemötandet var trevligt, omtänksamt (sic!) och pålitligt. Arbetet är skickligt utfört. -
skrev om VME Måleri AB
Har varit mycket nöjd med VME måleri. Bra bemötande och noggranna.
skrev om VME Måleri AB
Tapetsering. Bra och professionellt bemötande. Inget krångel och utmärkt resultat. Given offert stämde helt med faktura. Kom i tid!! Helt perfekt, kan inte klaga på något!
skrev om VME Måleri AB
Bra och effektivt utfört arbete.
skrev om VME Måleri AB
Måleri, en del av fasad på hus.
Bra bemötande från förfrågan till faktura!
Nöjd med resultatet. -
skrev om VME Måleri AB
VME målade flertalet rum i vår lägenhet. Vi fick hjälp med kort varsel och målarna blev färdiga inom utsatt tid med ett utmärkt resultat.
skrev om VME Måleri AB
Målare fick i uppdrag att komma med förslag och idéer om invändig målning av ett 70-tals hus som hade då tidens kolörer. Efter överenskommelse om pris och uppskattade kostnader gjordes en offert. Under tiden arbetet på gick fick vi ett bra samförstånd med utföraren som informerade oss hela tiden om vad som var gjord och skulle göras i nästa steg.
Förslag gjordes på vilken färg som de skulle använda på källaren och i badrummet.
Resultatet var över förväntan och priset stämde med viss justering efter utökad uppdrag från vår sida.
Ett stort tack till personalen David och Sam👍👍 -
skrev om VME Måleri AB
Köpt Måleritjänst. Bra bemötande med förståelse för arbetets komplexitet. Lite dålig på kommunikation. Bra utfört arbete.
skrev om VME Måleri AB
Ärlig, bra kommunikation, flexibel!
Trevliga och effektiva.
Snyggt jobb! -
skrev om VME Måleri AB
Ville ha hjälp med målning och tapetsering
David Svarade på min förfrågan och utförde allt helt fantastiskt.
Mycket trevligt bemötande och mycket bra jobb !!!
Jag kan varmt rekommendera VME Måleri ! -
skrev om VME Måleri AB
Renovering av helveteshall. Bra resultat. Trevligt bemötande.
skrev om VME Måleri AB
Trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete , som bestod av målning av min sommarstuga.
skrev om VME Måleri AB
They did the whole painting of the house very effectiv and quick. We are very satisfied and hope the quality of the job is ok as well and this nice view will last 8-10 years.
Väldigt bra bemötande och jättefint resultat! Mycket nöjd 😀
skrev om VME Måleri AB
David Berggren hanterade ommålningen av vår blivande fotostudio
Det gick fort från första kontakt till färdigt jobb och resultatet blev kanon
Bemötandet var väldigt trevligt -
skrev om VME Måleri AB
Målning av kontor, trevlig och seriöst bemötande. Flexibilitet i arbetet. Snabbt och enkelt.
skrev om VME Måleri AB
Jättenöjd med detta företag, bra kontakt och snabb service.
Rekommenderar definitivt WME. -
Tapetsering.
Duktiga, snabba, proffsiga och trevliga killar. -
skrev om VME Måleri AB
VME Måleri utförde ett tidspressad målningsarbete i en lokal och trots ständiga tilläggsarbeten under arbetets gång utfördes jobbet med strålande resultat och i god tid. Kanonmålare!
skrev om VME Måleri AB
Underbara killar och otroligt duktiga. Ett rent nöje att ha dom hemma hos mig
skrev om VME Måleri AB
Otroligt trevligt och proffsigt bemötande.
Rak kommunikation och därav inga överraskningar i pris vilket uppskattas enormt.
Väldigt noggrant utfört jobb med flexibilitet för tidsrams skull.
Kommer alltid kontakta VME Måleri för jobb i framtiden! -
skrev om VME Måleri AB
Professionella, trevliga och hjälpsamma. Vi är nöjda med resultatet.
skrev om VME Måleri AB
Mycket trevligt bemötande sen var det väldigt fint utfört arbete.
skrev om VME Måleri AB
Bemötandet från David är suveränt från början till slut. Trevligare person får man leta efter. Som ett plus är han dessutom bra på att måla :)
skrev om VME Måleri AB
Bra service och engagemang, prisvärt.
skrev om VME Måleri AB
VME Måleri har alltid levererat hög kvalité med kunden i fokus. Kan med trygghet anlita VME åt våra hyresgäster då jag vet att det blir ett väl utfört arbete och det tas god hänsyn till den verksamhet som bedrivs i lokalen eller fastigheten.