VME Måleri AB

Välkommen till oss på VME Måleri!

Vi är ett litet bolag som växer. Därför sätter vi högt värde på våra kundrelationer och på att du ska bli helt nöjd med resultatet. Vi gör vårt yttersta för att möta din förväntningar i varje uppdrag, använder kvalitetsprodukter och tar ett tydligt miljöansvar.

VME Måleri erbjuder det mesta inom inom- och utomhusmålning; fasadmålning, tapetsering, renovering av lägenheter, bredspackling m.m. i hela Västra Götaland. Vi arbetar främst i Göteborg, Mölndal, Hisingen, Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen.

Vi strävar efter att vara flexibla i vårt arbete och vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att anlita oss för ditt måleriprojekt!
Välkomna

Utmärkelser

52 omdömen om VME Måleri AB

Sedan starten hos Reco 2017
  • 2023-02-09 Spontant omdöme
    Efter att ha anvisats en annan målerifirma av vår BRF, som inte behagade komma på 6 månader fick vi sitället VME att reparera o måla fuktskador. Det tog två veckor så var allt gjort, mycket fint resultat, det går inte att urskilja var den gamla målningen slutar och den nya börjar. Lägg till det ett väldigt trevligt bemötande. Toppklass
    2023-01-24 Insamlad av företaget
    Perfekt utförande och bemötande! 5 stjärnor till David och hans team.
    Stort tack Jens!
    Extra kul att vi kunde leverera ännu en nöjd kund, speciellt efter dina dåliga erfarenheter av tidigare!
    Tack för förtroendet!
    //Team VME
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Helt oklanderligt rakt igenom!
    Vi tackar ödmjukast & hoppas ni skall trivas fint i nya boendet!
    Väl mött //Team VME
    2022-11-10 Insamlad av företaget
    VME Måleri utförde ett exemplariskt arbete i vår bostad. De är professionella, trevliga och lyhörda. Kunde inte valt ett bättre företag. Kan med varm hand rekommendera VME Måleri.
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    VME målade om hela vårt hus, invändigt såväl som utvändigt, och vi är supernöjda. Förutom ett väldigt bra resultat har David varit väldigt trevlig och enkel att ha att göra med under hela resan!

Stort tack! Vi hörs igen när det är dags att måla om på nytt!
    Tack snälla för den fina recensionen, och ett stort tack för att vi fick ert förtroende att hjälpa er med detta!
    All lycka i ert nya hus!
    Mvh
    Team VME
    2022-09-10 Insamlad av företaget
    Målning av två husgavlar. VME bemötte oss trevligt och utförde uppdraget bra och enligt önskemålen.
    2022-05-25 Insamlad av företaget
    Bra utfört arbete och enligt tidplan. Dessutom lätt att få tag på och snabb på att återkoppla.
    2022-05-24 Insamlad av företaget
    Trevlig och vänlig personal som utförde arbetet noggrannt inom den tid vi kommit överens om. De uppfyllde de förväntningar jag hade om att få ett fint välmålat hus, så jag är mycket nöjd. Tjänsten bestod av ommålning av fasad samt byte av panel på öst- och västsidan av huset.
    Tack snälla Britt! Det var så trevligt att få vara hos dig, hoppas vi ses snart igen! Vänligen David VME Måleri AB
    2022-05-16 Insamlad av företaget
    Proffsigt arbete och mycket vänligt bemötande.
  • 2022-04-10 Insamlad av företaget
    Trevlig kontakt
    Bra dialog
    Snabb service
    2022-01-30 Insamlad av företaget
    Vår upplevelse av målerifirman är att de är flexibla, trevliga och utför ett riktigt bra jobb. Vi är mycket nöjda!
    Stort tack! Härligt att ni känner er nöjda också! Det var jätteroligt att få hjälpa er att göra iordning lägenheten till nyskick igen. MVH David VME Måleri AB
  • 2022-01-25 Insamlad av företaget
    Snabba och proffsiga, samt oerhört trevliga!
    Tack så hemskt mycket Katarina för detta fina omdöme av oss!
    Håller tummarna för att för en lyckad försäljning :)
    2021-12-29 Insamlad av företaget
    Professionella killar! Utmärkt bemötande och mycket god kvalitet på utförandet. Rekommenderar detta bolag starkt om man behöver ha något målat.
    Vi tackar ödmjukast för detta! Lycka till i er nya lokal, hoppas ni skall trivas!
    Välkomna tillbaka när det passar er!
    2021-11-27 Insamlad av företaget
    Ett professionellt utfört arbete från början till slutet.
    2021-11-12 Insamlad av företaget
    Proffsig, lyhörd, anpassar sig efter kunden och håller tidsplan
    2021-11-10 Insamlad av företaget
    Professionell, punktlig och mycket bra slutresultat.
    Vi är mycket nöjda med utfört arbete och rekommenderar VME starkt!
    Tack snälla för för detta fina omdöme! Vi är så tacksamma / David VME Måleri AB
    2021-10-27 Insamlad av företaget
    Tapetsering och målning inomhus. Mycket bra information och dialog. Snabb återkoppling.
    Tack så mycket för dessa fina ord! Det värmer / David VME Måleri AB
    2021-09-19 Insamlad av företaget
    Kunniga, trevliga och mycket snyggt jobb!
    2021-08-27 Insamlad av företaget
    Hjärtligt tillmötesgående med kunder och ett gott arbete
    Stort tack Stephan!
    Vilket resultat så roligt!
    2021-05-11 Insamlad av företaget
    Helt fläckfritt, professionellt, snabbt och otroligt flexibelt jobb. Skulle rekommendera alla att använda VME Måleri
  • 2021-05-08 Insamlad av företaget
    Ommålning av väggar och tak av lägenhet inför försäljning.

Proffsigt och kunnigt bemötande.

Arbetet utfördes med hög kvalitet på utsatt tid.

VME Måleri rekommenderas!
  • Anton M
    2021-02-10 Insamlad av företaget
    - Extremt lätta att ha att göra med
    - Proffisionell
    - Flexibla
    - Trevliga

Har bara mina bästa rekommendationer att ge. Ett riktigt bra företag att ha att göra med.
    Vilket fantastiskt omdöme, vi är så tacksamma, Tack
    Vänliga hälsningar VME MÅLERI / David
  • 2020-10-31 Insamlad av företaget
    Tapetsering som utfördes på ett mycket bra sätt.
  • Kerstin U
    2020-09-20 Insamlad av företaget
    Mitt hus har fått en ny färgdräkt med hjälp av VME Måleri.
    Bemötandet var trevligt, omtänksamt (sic!) och pålitligt. Arbetet är skickligt utfört.
    2020-09-08 Insamlad av företaget
    Har varit mycket nöjd med VME måleri. Bra bemötande och noggranna.
    2020-09-03 Insamlad av företaget
    Tapetsering. Bra och professionellt bemötande. Inget krångel och utmärkt resultat. Given offert stämde helt med faktura. Kom i tid!! Helt perfekt, kan inte klaga på något!
  • 2020-09-03 Insamlad av företaget
    Bra och effektivt utfört arbete.
    2020-06-29 Insamlad av företaget
    Måleri, en del av fasad på hus.
    Bra bemötande från förfrågan till faktura!
    Nöjd med resultatet.
    Tack Jennie för fint omdöme! Roligt att vi kunde hjälpa er.
    Ha en jätte fin sommar!
  • AGNES C
    2020-06-28 Insamlad av företaget
    VME målade flertalet rum i vår lägenhet. Vi fick hjälp med kort varsel och målarna blev färdiga inom utsatt tid med ett utmärkt resultat.
    Tack Agnes för ert fina omdöme, vi är glada att vi kunde hjälpa er innan flyttlassat kom.
    Ha en riktig härlig sommar & all lycka med nya lägenheten!
    Mvh VME MÅLERI AB
    / David Berggren
  • Anton A
    2020-05-05 Insamlad av företaget
    Målare fick i uppdrag att komma med förslag och idéer om invändig målning av ett 70-tals hus som hade då tidens kolörer. Efter överenskommelse om pris och uppskattade kostnader gjordes en offert. Under tiden arbetet på gick fick vi ett bra samförstånd med utföraren som informerade oss hela tiden om vad som var gjord och skulle göras i nästa steg.
    Förslag gjordes på vilken färg som de skulle använda på källaren och i badrummet.
    Resultatet var över förväntan och priset stämde med viss justering efter utökad uppdrag från vår sida.
    Ett stort tack till personalen David och Sam👍👍
    2020-04-13 Insamlad av företaget
    Köpt Måleritjänst. Bra bemötande med förståelse för arbetets komplexitet. Lite dålig på kommunikation. Bra utfört arbete.
    Tack Peter för att du tog dig tid att recensera oss! Bra att du påminner oss att återkoppling är viktig! Det hjälper oss att bli ännu bättre så det tar vi med oss. Må så gott / David VME Måleri AB
    2020-02-29 Insamlad av företaget
    Ärlig, bra kommunikation, flexibel!
    Tack Oskar! Lycka till med nya huset! Välkommen tillbaka när det passar er! // David VME Måleri AB
    2020-02-29 Insamlad av företaget
    Trevliga och effektiva.
    Snyggt jobb!
    Jätte roligt att vi blev rekommenderade av någon ni kände som vi hade varit och målat hos tidigare!
    Tack för ert förtroende! Välkomna tillbaka när det passar er!
    Med vänlig hälsning David
    2020-02-26 Insamlad av företaget
    Ville ha hjälp med målning och tapetsering
    David Svarade på min förfrågan och utförde allt helt fantastiskt.
    Mycket trevligt bemötande och mycket bra jobb !!!
    Jag kan varmt rekommendera VME Måleri !
    Tack Leif för att vi fick ert förtroende att utföra er lägenhetsrenovering!
    Stort lycka till nya boendet & tack för ditt fina omdöme!
    / David
    2020-01-25 Insamlad av företaget
    Renovering av helveteshall. Bra resultat. Trevligt bemötande.
    2019-10-12 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete , som bestod av målning av min sommarstuga.
    2019-10-10 Insamlad av företaget
    They did the whole painting of the house very effectiv and quick. We are very satisfied and hope the quality of the job is ok as well and this nice view will last 8-10 years.
    2019-10-10 Insamlad av företaget
    Väldigt bra bemötande och jättefint resultat! Mycket nöjd 😀
    Stort tack! Kul att ni är nöjda med oss och slutresultatet / David VME Måleri AB
    2019-05-06 Insamlad av företaget
    David Berggren hanterade ommålningen av vår blivande fotostudio

Det gick fort från första kontakt till färdigt jobb och resultatet blev kanon

Bemötandet var väldigt trevligt
    2019-05-03 Insamlad av företaget
    Målning av kontor, trevlig och seriöst bemötande. Flexibilitet i arbetet. Snabbt och enkelt.
    Tack Emma för ert fina omdöme av oss! Ni är alltid välkomna att höra av er igen!

Med vänlig hälsning VME MÅLERI AB / David Berggren
    2019-04-26 Insamlad av företaget
    Jättenöjd med detta företag, bra kontakt och snabb service.
    Rekommenderar definitivt WME.
    Tack Jonas och BRF Gibraltargatan! Ni är alltid välkomna tillbaka // VME MÅLERI AB VME Måleri AB
  • 2019-01-09 Insamlad av företaget
    Tapetsering.
    Duktiga, snabba, proffsiga och trevliga killar.
  • 2019-01-09 Insamlad av företaget
    VME Måleri utförde ett tidspressad målningsarbete i en lokal och trots ständiga tilläggsarbeten under arbetets gång utfördes jobbet med strålande resultat och i god tid. Kanonmålare!
  • 2018-11-10 Insamlad av företaget
    Underbara killar och otroligt duktiga. Ett rent nöje att ha dom hemma hos mig
    Tack Birgitte för dom fina orden!
    Mvh David
  • 2018-06-19 Insamlad av företaget
    Otroligt trevligt och proffsigt bemötande.
    Rak kommunikation och därav inga överraskningar i pris vilket uppskattas enormt.
    Väldigt noggrant utfört jobb med flexibilitet för tidsrams skull.
    Kommer alltid kontakta VME Måleri för jobb i framtiden!
    2018-02-22 Insamlad av företaget
    Professionella, trevliga och hjälpsamma. Vi är nöjda med resultatet.
    Stort tack Linda för erat fint omdöme av oss! Det var roligt att få vara hos er på kontoret och göra fint.
    Ni är alltid välkomna att höra er om det är något annat ni vill ha hjälp med.
    Mvh David
    VME MÅLERI
  • Joakim D
    2017-04-18 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande sen var det väldigt fint utfört arbete.
    2017-04-18 Insamlad av företaget
    Bemötandet från David är suveränt från början till slut. Trevligare person får man leta efter. Som ett plus är han dessutom bra på att måla :)
    2017-04-18 Insamlad av företaget
    Bra service och engagemang, prisvärt.
    2017-04-18 Insamlad av företaget
    VME Måleri har alltid levererat hög kvalité med kunden i fokus. Kan med trygghet anlita VME åt våra hyresgäster då jag vet att det blir ett väl utfört arbete och det tas god hänsyn till den verksamhet som bedrivs i lokalen eller fastigheten.