Super service i kundtjänst och ett mycket bra bokningssystem som gör att det mycket sällan blir felbokat. Supernöjd!!!
Voady
Voady – Vi vill förändra och skapa lönsamhet i frisör och skönhetsbranschen! Vi har samlat all vår erfarenhet i en digital plattform som ska förenkla och förbättra din vardag. Vårt skräddarsydda system för frisör och skönhetsbranschen innehåller bokningssystem, kassaregister, lönesystem, marknadsföring och mycket mer. Vi vet...
223 omdömen om Voady
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid snabb service! Trevligt bemötande. Hjälpsammma och löser problem. Helt Fantastiska!
Bästa programmet för frisörbranchen
Proffsigt, flexibilitet och vill ständigt utvecklas Slutar inte att se nya lösningar.
Jag upplever att de blivit mycket dyrare på kort tid, kundservicen är fantastisk!
Jag kan varmt rekommendera Voady, det är lätt att förstå för både frisören och kunden. Många bra funktioner. Bra support.
Ett otroligt användarvänligt system som verkligen förstår sig på branschen och gör det galet enkelt att driva en verksamhet! Alltid fantastisk service, snabb support och bra rådgivning. Voady är det bästa och vi kan inte tänka oss något annat!
Tycker att det är ett företag som lyssnar på kundernas behov, man får snabbt hjälp. Enda man kan ha upplevt någon gång är väl att man känt att personen man pratat med är stressad och lite kort i ton. Annars toppen :)
Snabb hjälp när man behöver hjälp! Toppen att jobba med.
Grym support🙌🏻 känner aldrig att man har dumma frågor och dom tar tacksamt emot feedback. Nytänkande, så alltid nya bättre funktioner på gång. Ett lätt system med mycket bredd. Rekommenderar varmt Voady🩷
Vi är väldigt nöja med Voady! Vi har både onlinebokningen,kassa och löneprogram. Voady är fantastiska för att fortsätta att utveckla sitt program och vara lyhörd för förslag och nya önskemål om förbättringar som vi tillsammans med andra frisörsalonger tar upp. Dessutom har de en fantastiskt lätt nådd och trevlig support! Så det jag kan säga om Voady är bara positivt :)
Absolut bästa boknings och kassa systemet jag jobbat med under mina 25 år som frisör.
Bra support som löser och förklarar det man undrar över. Hur dumma frågor man än kommer med.
De levererar och ger god service. Jag är nöjd.
Bortsett från systemkostnaden, som jag tycker är helt rimlig och ekonomiskt fördelaktig för mindre företag, har jag tyvärr upplevt att servicen varit bristande. Jag upplever dessutom att kundregistret inte är unikt för varje företag. Jag kan hitta kunder i mitt kundregister som aldrig har varit kunder hos mig, vilket känns både märkligt och oroande. Det saknas även viktiga funktioner, exempelvis möjlighet att göra mejlutskick till kunder, vilket är en viktig del av kundkommunikationen för ett mindre företag. Sammanfattningsvis...
Hej Noura, Vad tråkigt att du upplever att vår service brister. Det är en av de saker som vi är mest måna om. Kundregistret är unikt för ditt företag när det gäller dina stamkunder som bara går hos dig och som inte har ett Voady-konto. Kunder som går på flera salonger kan däremot ha ett kundkort på flera salonger. I de fallen där kunden valt att skapa ett sånt konto där den är sökbar över flera salonger så kan du hitta kunden om du ska skapa en bokning åt kunden och den har uppgett sitt telefonnummer. Det är för att kunden...
Voady är bästa Bokningssystemet jag använt, skulle kanske lägga till några saker men lätt att använda, bra service och strular aldrig. Tummen upp.
Bra plattform och väldigt fint bemötande från personer som man ringer.
Bra support med snabba handläggningstider och lätt att få kontakt med! Alltid trevliga och hjälpsamma.
Enkelt men många funktioner. Fantastisk support. Både snabb och förstående. Enkelt för både kunder, frisörer och ägare. Lyhörda för idéer om förbättring. Väldigt bra helt enkelt ⭐️
bra funktioner, trevlig lyhörd personal ovh användarvänligt!
Av frisörer för frisörer superbra tänk och bra att man kan vara med och påverka utveckling
Bra service vid kontakt. Bra kunskap
Alltid snabb service när man har en fråga eller ett problem uppstått. Vi startade tidigt med Voady och har varit nöjda från första början. Kul att det är två frisörer som gjort programmet, de visste vad som behövdes. Kan varmt rekommendera Voady till alla.
Vi har använt Voady ett tag nu och är supernöjd. Systemet är enkelt att använda, både för mig och mina kunder, och bokningarna flyter på smidigt utan krångel. Det märks verkligen att det är utvecklat av frisörer som förstår branschens behov. Kan varmt rekommendera Voady till andra frisörer! ✂️😊
Super bra, fungerar alltid och man får utmärkt hjälp i supporten!
Magiskt bra 🤩 Supporten är 10 av 10 . Lyhörda och finns alltid till för stöd och hjälp 🩷
Ett bokningsystem som har allt man söker som frisör, sedan jag började använda mig av voady så har allt bara funkat, exakt så som man vill att det ska, och om det är några frågetecken så är det lätt och snabbt att komma i kontakt med kundservice.
Ett lätt och tydligt system att förstå och använda . Super bra med personlig support, de uppskattas. Vi är så nöjda med voady!
ÄR supernöjd med voady och har haft de i flera år. Ded har allt min salong behöver och lite till
Alltid trevligt bemötande Mina förväntningar var höga och dom lever upp till dom flesta Jag provade deras betalterminal i några månader och det var funkade inte alls, fick byta tillbaka till Nets igen.
Har absolut alla funktioner man kan tänka sig behöva. Kunderna tycker det är enkelt att boka. Gör det lättare att ta rätt betalat för dina timmar.
Jag har fått stor hjälp att komma igång med kassa systemet och blir alltid hjälpt av supportrarna när jag ringer .Jag var orolig att jag inte skulle fixa ett nytt system men det är väldigt kul nu när jag kommit igång/ Ann-Sofi
Väldigt fint och personligt bemötande. Voady har en fantastisk kunskap om vår bransch vilket underlättar när frågor dyker upp. Ett lätt o smidigt bokningssystem. De är hela tiden innovativa och kommer med nya uppdateringar och funktioner. Tidigare bokningsystem vi haft har varit både krångliga och dyra, och inte alls så tillmötesgående när problem uppstått. Vi är jättenöjda och kommer fortsätta jobba med Voady. Med vänlig hälsning, malin// Salong Onyx AB
Jag är jättenöjd med Voady . Har fått mycket hjälp i uppstarten av mitt företag .
Bästa systemet för oss frisörer! Så enkelt att förstå både som frisör & kund. Detta bokningssystem gör vår branch mer rättvis när det kommer till vårt värde. Och kunden får också information den behöver och inte bara (fr. priser)
Bra och enkelt. Enkelt för kunderna att boka rätt behandling
Bästa systemet & kundeservice på en väldigt hög nivå. Så nöjda!
Bokning och kassasystemet är vi väldigt nöjda med! Funktionerna gör företagandet roligare och enklare. Men, tyvärr var uppstarten otroligt utdragen och onödigt strulig pga ej fungerande betalning med kortterminal. Vi upplevde inte att supporten gjorde det enklare, trotts mail och telefonkontakt . Vi som ny kund fastnade i den klassiska , asjobbiga situationen att Voady och Nets support föste över problemet på varandra. Hade vi fått rätt kontaktuppgifter ifrån Voady ifrån början så hade mycket huvudbry kunnat undvikas.
Hej Izabelle, Jag beklagar verkligen er upplevelse med kortterminalen. Tyvärr är Nets och Voady 2 olika företag och precis i ert byte så bytte även Nets sin kontaktperson utan att informera oss i tid. Däremot får vi självklart ta på oss det om du upplevde att du fick känslan av att Voadys support inte hjälpte till. Det finns det ingen ursäkt för och vi ska självklart prata om det internt. Jag ska också prata med vår partneransvarige på Nets. Det gör mig jätteglad att du är nöjd med Voady som system och vi hoppas att allt...
Bästa Bästa vi är så nöjda med allt
Voady är toppen! Det ger en bra bild över nyckeltalen. Man har mycket bättre koll på intjäning mm Superanvändarvänligt både för kund & frisören. Stort lyft jämfört med vårt förra bokningssystem, som då var det mest vanliga.
Ett bokningssystem som är så mycket mer än jag tidigare haft. Voady är lyhörda för minsta detalj man har funderingar och önskningar om och i ständig utveckling för att göra det så smidigt som möjligt för mej som företagare, arbetsgivare och för våra kunder. Jag ser fram emot den nya onlinebokningen . Voadys support är lättillgänglig och tillmötesgående. Ett stort plus också till Voady Hangouts en gång i månaden .
Jag har fått fin service av personalen och jag är jättenöjd. Är frisör och det är lätt att att använda bokningssystemet och att ta ut rapporter Salongen jag jobbade på förut provade olika konkurrenters kassasystem, men jag har nu gått tillbaka till Voady när jag själv fick välja. Jag valde Voady basic
Jag tycker att det är mycket svårt att se tiderna, linjerna skulle vara starkare och tydligare,
Kan utveckla schemaläggningen lite bättre tycker jag! Annars jättenöjda!
Snabb och profsig support av personer som även kan branschen. Även nöjd med lagersystemet.
Enkelt och användarvänligt för både kund och frisör
Jag är väldigt nöjd med Voady på alla sätt och vis. Både med service och system - skulle inte klara mig utan det!
Mycket enkelt program för oss inom frisörbranschen. Prisvärt och det märks att det är frisörer som skapat det. Finns flera olika paket- vi har det minsta
Bra kassa & bokningssystem . Snabb kundservice finns alltid någon att prata med.
Jag är nöjd med systemet och älskar att man kan ha den i mobilen också så man kan se och även boka då man inte är på arbetsplatsen.