Voady

Voady

www.voady.se
  • Badge2023
Omdömen totalt
43
Snittbetyg
4.7
Ring 060-701 80 90 Dela

Om företaget

Voady – Vi vill förändra och skapa lönsamhet i frisör och skönhetsbranschen! Vi har samlat all vår erfarenhet i en digital plattform som ska förenkla och förbättra din vardag. Vårt skräddarsydda system för frisör och skönhetsbranschen innehåller bokningssystem, kassaregister, lönesystem, marknadsföring och mycket mer. Vi vet... 

Skriv ett omdöme

43 omdömen om Voady

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 43 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Marie P
Skrev om Voady

Jättebra bemötande! Det jag kan tycka utifrån mitt perspektiv är att det ÄR och VAR krångligt å förstå vissa saker.... Även om det finns förklarat i avsnitt för varje grej så är man ändå väldigt osäker som ny.... Å är man dessutom trögfattad så tar det sin lilla tid. Så en rekommendation är att man börjar i god tid å förbereder sig långt innan man ska starta igång , för det tar tid!

Svar från Voady

Hej Marie! Stort tack för ditt omdöme :) Du är så välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp och hjälpcentret inte är din grej. Vi hjälper gärna till med uppstarten. Trögfattad är du då rakt inte! Tack för att du valde Voady, det gör oss så glada :)

Lindborgs Frisör AB

Vi hade inga förväntningar. Då vi precis avslutat ett samarbete med Bokadirekt som sänkte alla våra förväntningar i botten. Så allt har bara varit ett steg i rätt riktning. Sen finns det ju alltid saker att förbättra för användarvänligheten i deras produkt.

Svar från Voady

Hej och tack för ert omdöme. Maila oss gärna på support@voady.se så vi får ta del av vad ni saknar och önskar för framtiden. Vi går gärna igenom systemet med er igen ifall det finns funktioner som ni inte upptäckt ännu :)

Anette S

Fantastiskt bemött med snabb glad hjälpsam proffsig personal! Önskade ett lätt fungerande boknings system vilket jag fick! Använder Backoffice Nöjd kund!

Svar från Voady

Tack Anette för ditt fina omdöme. Vi är så glada att du valde oss och att du tycker det är lätt att använda dig av systemet :)

Linda Å

Absolut bästa kassa- & bokningssystem, det märks att dom verkligen har tänkt på allt! Otroligt bra & supertrevlig kundservice! Rekommenderar 100%!♡

Svar från Voady

Åh wow vilket fint omdöme Linda! Vad roligt att höra att du är så nöjd :)

Linnéa J

Det är superbra! Det enda vi skulle önska är att man inte behöver skriva i summan när man tar betalt utan att det sker automatiskt om man inte vill ändra summa. Sen även tydligare vilken tid ”strecken” visar i kundbokningen. Annars toppen!

Svar från Voady

Hej Linnea! Tack för ditt fina omdöme :) Du behöver inte skriva summan. Klicka bara på betalsättets knapp, exvis kort så fylls summan automatiskt i. Angående strecken i bokningen kan ni testa att ändra inställningar på skärmen. Det skulle kunna vara att skärmen är lite ljus. Men vi tar med oss det som önskemål oavsett. Tack för din feedback!

hultmarks frisörer

Fantastiskt bemötande alltid när jag ringer. Jag hade stora förväntningar på Voady då jag lyssnat på Zoom med dem och olika boknings system och tyckte det lät som om de hade det jag behöver. Många smarta funktioner.

Svar från Voady

Tack Tina! Vi är så glada att du valde oss :) Du gör ett fantastiskt arbete i Frisör stängd grupp!

JOCHNICKS HÄLSA

Grym support och flexibelt bokningssystem som är integrerat med kassasystem och personalliggare dessutom till en rimlig kostnad. Tycker mer och mer om det

Svar från Voady

Åh tack Karin! Vad roligt att du känner dig nöjd med ditt byte. Det är alltid flest frågor i början och ju mer man lär sig desto mer brukar man få ut :) Skönt att vi har kunnat hjälpa dig med alla dina funderingar.

Linn P
Skrev om Voady

Supernöjda!!!!! Funkar bäst, supertrevlig och snabb support.

Svar från Voady

Åh tack för ert fina omdöme. Vad härligt att höra att ni är nöjda med både system och bemötande :)

Salong A

Det är ett väldigt enkelt system som gör det smidigt för oss som kunder & skulle man mot förmodan behöva hjälp är supporten klockren! Vi är väldigt nöjda med Voadys bokningssystem, både för egen del & det vi lämnat vidare till revisorn, tydligt & lätt-navigerat!

Svar från Voady

Tack för ert fina omdöme! Vi strävar verkligen efter att systemet ska vara lättanvänt och smidigt. Så roligt att det är så ni upplever det också :)

Runt A
Skrev om Voady

Voady är bäst! Så enkelt, smidigt och bra funktioner!

Svar från Voady

Wohoo vad kul att höra :) Vi är så glada att ni valt att använda Voady!

Hair by Nina Prenker

Trevligt bemötande, hjälpte till i början lätt att lära sig och så mycket värt allt besvär man hade med ett annat bolag så är detta 10 av 10. Bokningssystem sms och utskick så jäkla bra! 🌟nina

Svar från Voady

Hej Nina! Åh vad roligt att höra att du är nöjd med ditt byte. Härligt att höra att du upplevde att övergången var smidig :)

Gabriella V

Alice är fantastisk och har löst alla saker som uppstod

Svar från Voady

Hej Gabriella! Ja Alice är en riktig stjärna. Vad roligt att du trivs hos oss och att du är nöjd med supporten :)

Frida N
Skrev om Voady

Lättanvänt system för både utföraren och kunder! Är otroligt imponerad över supporten som svarat på mail sena kvällar när jag har frågor. Uppskattas!

Svar från Voady

Hej Frida! Stort tack. Vad kul att höra att du uppskattar vår support! Den är det viktigaste vi har :)

Cecilia Castañeda N

Allt bra men vi saknar en app.

Svar från Voady

Hej! Stort tack för ditt omdöme :) Vi vill gärna veta mer om vad du önskar av en app och vad det är du saknar i den webbaserade mobilversionen. Skicka gärna ett mail till support@voady.se så ska vi skriva upp era idéer på önskelistan.

Pintorp Nitton

Lätt att få kontakt med och supersnabba svar . SUPERNÖJD!!!!!

Svar från Voady

Vad kul att höra att du är nöjd! Vi tycker att det är superviktigt att vara tillgängliga och ge snabb support :) Roligt att det märks och uppskattas.

Klippstugan Markaryd

Voady har en otroligt bra kundtjänst när något strular och dem är snabba på att åtgärda problem

Svar från Voady

Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att ni trivs hos oss.

Jennie F

Helt ok, är inte så stor salong så har inte satt in mig i allt, än så länge funkar det som jag behöver det

Svar från Voady

Hej Jennie! Tack för ditt omdöme. Hoppas du får möjlighet att upptäcka alla våra smarta funktioner. Du är varmt välkommen att boka ett digitalt möte med oss så visar vi dig :)

Hårkonsten AB

Alltid trevlig personal ,service på hög nivå. Programmet är lätt att använda både av kunder och salongsanvändare. Ständigt bra uppdateringar efter salongsanvändares önskemål. Jag har bokningsprogrammet med sms tjänst.

Svar från Voady

Åh så roligt att höra att ni trivs hos oss. Vi är så tacksamma för alla nya ideer ni kommer med så att vi tillsammans kan utveckla vårt drömsystem :)

Carolins Håratelje

Mycket bra bokningssystem enkelt och finns allt du behöver i det. Bra och lätt att få support om man behöver det .

Svar från Voady

Hej Carolin! Vad roligt att höra att du har allt du behöver :) Tack för ditt fina omdöme!

Åresaxen

En klar uppgradering från vårt förra bokningssystem. Svarar alltid när man ringer supporten om man har problem. Blir alltid väldigt trevligt bemött. Är jättenöjda. Saknar bara en app så att det är lättare att sköta sina bokningar på telefonen.

Svar från Voady

Tack bästa ni! Vi jobbar på att göra det ännu enklare i mobilen. Men visst vet ni att det finns smarta sätt att jobba i mobilen? Om inte, slå oss en signal så visar vi :)

Johans.cc A

Vi fick ett mycket bra mottagande, vi hade höga förväntningar och jag tycker de levde upp helt okej. Vissa saker tycker vi det gamla bokningssystemet var bättre men det handlar nog om att vi behöver vänja oss och hitta egna vägar i systemet.

Svar från Voady

Hej Johan! Tack för ditt omdöme! Vad kul att ni är nöjda med mottagandet. Låt oss gärna veta vad ni saknar. Ibland kanske det finns knep som ni inte hittat och om ni saknar funktioner så tar vi mer än gärna med oss dessa till önskelistan för utveckling :)

Capilynx K

Alltid bra bemötande, snabb hjälp när sådan behövs. Är allmänt nöjd!

Svar från Voady

Tack för ditt fina omdöme! Ett bra bemötande är viktigt för oss :)

Linda L
Skrev om Voady

Enastående alltihopa!, allt i från introduktion till fortsatt service! Kanon bra system med alla finesser man kan önska :-)

Svar från Voady

Tack Linda! Så roligt att höra att du är nöjd och att du blivit bra bemött. Så kul att du uppskattar våra finesser :)

Nyans by Hilda.

Bästa bokningssystemet jag jobbat med. Har massor med smarta funktioner som optimerar bokningen. Enkelt att se statistik. Supersmidig kassalösning med integrerad betalterminal. Behöver man hjälp får man snabbt tag på supporten som är hjälpsamma och trevliga. Otroligt nöjd!

Svar från Voady

Tack bästa ni! Kul att ni är nöjda och att vi lyckades lösa kvittoskrivaren förra veckan. Bra teamwork!

Degmez E

Proffsig uppstart och har haft inga som helst problem med Voady. Snabbt och lätt för både mina anställda och kunder att använda. Har väldigt gott omdöme från våra kunder om hur enkelt det var att boka in sig hos oss. Voady rekommenderas varmt.

Svar från Voady

Tack Emma för din rekommendation! Så roligt att höra att det är problemfritt för dig, din personal och dina kunder :)

Holland Hair

Från allra första kontakt när vi knappt bestämt oss för Voady till i dag flera år senare har vi hela tiden mötts av 5-stjärnig service, kunskap och support. Användarvänligt för både kund och för företaget. Onlinebokningen är oslagbar och hela systemet minimerar felbokningar och personligen älskar jag både upplägget med tilläggstjänster och den omfattande statistiken. Fem stjärnor som sagt!

Svar från Voady

Åh så roligt att höra! Tack för ett så fint omdöme. Det värmer i hjärtat! Fantastiskt att det blivit lättare för kunderna att boka rätt tid. Det är trots allt det viktigaste!

Ellinore D

Jätte bra! Snabb smidig service. Riktiga proffs!

Svar från Voady

Tack Ellinore! Kul att höra från ett proffs till ett annat :)

Forma A
Skrev om Voady

Fint bemötande . Snabb hjälp vid behov.

Svar från Voady

Tack för fint omdöme! Vad roligt att höra :)

Fricks A

Lätt att använda och bra översikt för lager och statistik.

Svar från Voady

Tack för ert omdöme! Vad kul att ni gillar statistiken. Det gör vi med :)

Hårstudion i Algutsrum

Är jättenöjd med Voady , lätt att förstå och kunderna är väldigt nöjda

Svar från Voady

Vad roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva. Fint att också kunderna uppskattar bokningen, det är ju faktiskt viktigast av allt :)

Studio Reika

Voady har alltid bemött oss proffsigt och snabbt. Vi har alltid varit nöjda, från första stund, även fast vi av någon outgrundlig anledning valde att byta mitt i julruschen så har det fungerat klockrent hela tiden. Vi är glada att vi bytte system!

Svar från Voady

Tack Lina! Vi är också glada att ha er hos oss. Bästa julklappen den julen :)

Massageterapeuterna AB

Mkt bra information och starthjälp av mitt kassaregister som jag köpt av Voady. Alltid ett vänligt bemötande när man ringer och har några frågor.

Svar från Voady

Åh vad roligt att höra! tack för ditt omdöme :)

Barber & Babes

Professionella, lyhörda för önskemål och en superbra support. Enkelt program som har det som vi behöver! Snabb svarsfrekvens och enkel kontakt. Personligt och väldigt trevligt team. Framåtdrivande och går i fronten i sin bransch. Finns funktioner som fortfarande behöver utvecklas, men detta jobbas det med och de är lyhörda för kundernas behov och önskemål.

Svar från Voady

Tack för fint omdöme! Vi är så glada att jobba tillsammans med er och visst är det kul att man tillsammans kan vidareutveckla systemet och fylla på med funktionalitet som förbättrar systemet ännu mer. All feedback och alla idéer ni kommer med är ovärderliga för oss. Tack!

Hair by us

Det absolut bästa bokningssystemet och med otroligt bra support!! Kommer aldrig byta!

Svar från Voady

Hej Therese! Vad glada vi blir att höra det. Vi ser fram emot ett livslångt samarbete :)

Zarris A

Otroligt nöjd med Voady. Användarvänlig program för bokning, kassa etc. Support fungerar bra samt snabba att svara när jag behövt hjälp. Har bokning, kassa, internetbokning för frisörer. Förväntade mig lättanvänd, logiskt uppbyggd program och det var vad jag fått. Supernöjd!!

Svar från Voady

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är så glada att ha dig som kund och att fortsätta utveckla systemet tillsammans!

Mästare A

Bra service, frisör vänligt, lyhörda och ständigt utvecklande.

Svar från Voady

Tack! Så roligt att utvecklas tillsammans med er!

Birgitta H

Mycket bra genomtänkt system för oss frisörer. Absolut den bästa supporten.

Svar från Voady

Tack Birgitta för att du tog dig tid att skriva. Vad härligt att du är nöjd med Voady!

Annika L

Trevligt och proffsigt bemötande . Lösningsbenägna! Voady motsvarar det jag förväntar mig.

Svar från Voady

Hej Annika! Tack för ditt fina omdöme, så roligt att höra :)

WAU
Skrev om Voady

Voady är det bästa bokningssystemet för frisörer i Sverige! Ser man inte möjligheterna i Voady jämfört med andra system på marknaden så har man inte förstått helheten & syftet med funktionerna.

Svar från Voady

Bästa ni! Tack för fint omdöme. Så kul att vi tillsammans kan skapa bättre förutsättningar för branschen :)

Annica's Salong

Bästa hjälp man kan få, bra på att förklara, så jag förstår. Svara fort också!

Svar från Voady

Tack Annica! Är bara roligt när du hör av dig och att vi kan hjälpa till :)

Headline

Av Frisörer för frisörer helt enkelt!Mycket bra och genomtänkt.Supportern är himmelsk!

Svar från Voady

Tack bästa Freddi! Det är så ömsesidigt :)

Sofia A
Skrev om Voady

Älskar Voady, de är så trevliga när man ringer och ber om hjälp. Man får info snabbt om det hänt något i systemet. Funkar superbra tycker jag och mina kunder.

Svar från Voady

Hej Sofia! Vad roligt att höra. Tusen tack för att du tog dig tid att svara :)

STIL
Skrev om Voady

Bra och snabb support, alltid trevliga när man ringer. Bra och enkelt bokningssystem att lära sig. Superpedagogiskt när kunden bokar tid själv på nätet. Smidigt med integrerad kassa.

Svar från Voady

Stort tack! Vad roligt att ni trivs med systemet. Vad kul att ni lyckats skapa en bokning och behandlingsmeny som funkar för er och era kunder :)

Filtrera omdömen