Känns som en engagerad byggherre. Frågar löpande om man är nöjd och informerar om hur det går. Kan rekommenderas.
Vt Bygg AB
VT Bygg är ett företag i Stenungsund som erbjuder professionella byggtjänster för privatpersoner och företag. Sedan vår start 2019 har vi genomfört flera omfattande projekt inom byggnation med bland annat PEAB som uppdragsgivare. Hos oss arbetar två erfarna hantverkare med en stor passion för bygg. Vi finns här för dig som...
24 omdömen om Vt Bygg AB
Mycket nöjd från offert till utförande
VT bygg gjorde vårt badrum och det var en väldigt smidig kommunikation samt lösnings- och kundfokuserat bemötande genom hela resan! Jag kommer absolut höra av mig till VT bygg igen för framtida renoveringar!
Mycket bra bemötande och väl utfört jobb Höll budget samt tidsplan
Proffsigt bemötande och fint utförande. Kunnig personal som förstod behovet och kom med bra rådgivning.
Punktliga och håller vad dom lovar med hög kvalitet.
Utfört enligt beställning och på rätt tidpunkt, snyggt och rent efter arbetet.
Jag har anlitat VT-Bygg för att byta panel på vår husgavel, samt en del fönster/dörrbyten. Jag är mycket nöjd med utförandet och resultatet samt kontakten jag haft med samtliga snickare som varit här. Mycket trevliga och duktiga. Jag kommer absolut ta hjälp av VT-Bygg vid framtida renoveringar.
Vi anlitade VT Bygg som totalentreprenör vid renovering av vår övervåning (rivning av vägg, golvläggning, nya lister, målning och eldragning). Allt har fungerat felfritt och vi är mer än nöjda! Tydlig offert, bra kommunikation och fint bemötande. Tidsplan och budget hölls. Vi fick även tips och idéer längs vägen. Vi kan varmt rekommendera VT Bygg med Viktor i spetsen!
Vt bygg är otroligt snabba och duktiga. Dom hittar alltid lösningar.
Vi är supernöjda med att ha anlitat VT Bygg som totalentreprenör! Vi fick ett personligt bemötande där vi upplevde att Viktor lyssnade på oss och utvecklade våra idéer. Bra underlag i offert och tydlig kommunikation genom hela projektet. Stämde av med oss kontinuerligt så att vi kunde ta beslut om detaljer.
Tycker att dom är tillgängliga och att man får snabb hjälp när man ha behov. Trevliga och hjälpsamma killar. Ville ha hjälp med diverse småsaker som dom löste på ett bra sätt. Vi köpte både inredningshjälp, lister mm. och fasadbeklädnad. Funkade bra.
Följer planering, snabb återkoppling, mycket trevligt bemötande och såklart ett gott hantverk👍🏻
Bra kommunikation och väl utfört arbete!
Toppen på alla tänkbara vis! De har installerat vårt kök. Proffsiga, lösningsinriktade och trevliga att ha att göra med. Allt enligt tidsplan och till en rimlig kostnad.
Vi anlitade VT-Bygg och är mycket nöjda! Professionellt, noggrant och inom tidsplan. Bra kommunikation och hög kvalitet på arbetet. Rekommenderas varmt!
Kunnig personal. Utförde jobbet enligt plan och tidsram. Jag kan varmt rekommendera denna firma.
Vi anlitade VT Bygg för renovering av två badrum. Vi är väldigt nöjda med såväl genomförande som resultat. Vi hade en tät dialog med vår kontaktperson Viktor från att vi först tog in offert och planerade projektet till att projektet genomfördes och upplever att vi alltid fått snabba svar, konstruktiva förslag och uppdateringar kring status. Vi uppskattade att vi fick en tydlig och transparent offert där vi hade möjlighet att se vilka delar vi skulle kunna göra själva och vad det skulle innebära att välja andra produkter/material....
Blev väldigt bra bemött av VT bygg och dom levererade verkligen kvalité på de dom gjorde hos oss! Dom gjorde ett rejält taklyft samt monterade ny fasad som vi blev väldigt nöjda med. Dom kom på utlovad tid och blev till och med klara tidigare än vad dom trodde från början. Kan verkligen rekommendera detta företaget👍
Svin bra service och riktigt bra kundbemötande
Höll tid som de lovade. Gjorde ett bra jobb som vi kunde följa med bilder på jobbet. Ett gäng som man kunde lita på. Tack Viktor och grabbarna! Anitha
Mkt bra bemötande, snabba svar bra tidhållning och tydlig info under projekttiden. Väl genomfört hantverk. Med info från hemsida och digitala referenser hade vi höga förväntningar vilka infriades av VT bygg Omklädnad av fasad på villa samt fönsterbyte.
Ordning och reda, håller tidsplaner, duktiga på hantverket, snabba, offert som håller realistiskt och väldigt trevliga! Kan varmt rekommenderas!