VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

vvst.se
  • BadgeThreeYears
4.7

VVSteknik är ett etablerat företag inom avloppstjänster med över 30 års erfarenhet. Sedan starten 1992 har vi hjälpt både privatpersoner och företag med pålitliga och högkvalitativa lösningar för avloppssystem. Med över 1 000 genomförda projekt, från mindre villor till komplexa industrifastigheter, är vi en trygg partner för...

407 omdömen om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Aina B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Jag är mycket nöjd såväl med Eva som tog emot samtalet som med Daniel som utförde arbetet. Vi hade fått stopp i avloppet i köket. Han kom på tid dagen efter och var mycket pedagogisk i sitt utförande. Detta hände i mitt fritidshus och jag kommer gärna att rekommendera företaget Vänliga hälsningar Ingrid

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Ingrid. Vad kul att höra att du är mycket nöjd med vårat arbete vi utfört hemma hos dig! Stort tack för din fina återkoppling och för att du rekommenderar oss! Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Erik B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kanon bra vi är supernöjda med utfört renspolning av vårt avlopp Stort tack

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Erik. Vad fint att höra att du är nöjd med våran service! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Lars G
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Från det man ringde tills jobbet var gjort så blev man bemött på ett professionellt sätt. Jobbet blev oxå utfört på ett mycket bra sätt och vi är riktigt nöjda med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera VVS teknik.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Lars. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa erat stopp smidigt och bra! Kul att du är nöjd med våran service. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Johan F
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket positivt! Vi fick hjälp med ett komplicerat stopp, i vårt enskilda avlopp. När inte slangarna räckte till, ordnade man snabbt förstärkning. Trots problem så gav man inte upp. Duktig o trevlig personal!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Johan. Vad kul att höra att du är mycket nöjd med vårat arbete utav ditt enskilda avlopp. Stort tack för din fina återkoppling! Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Ingvar F
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Jätte Bra... Dom var trevliga... Var hjälpsam och kunde komma direkt och hjälpa oss... kom på ca 30 min sen jag ringde ..... MVH.Ingvar

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Ingvar. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa erat problem snabbt och smidigt! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Torbjörn L

God kunskap. Intresse för kunden och dess behov. Inlyssnande. Sjysst bemötande

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Torbjörn. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Svea Karin Ing-Mari J
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Spolning av avlopp. Det visade att det inte var några större fel. Fick ändå betala 1900 kr . Samma pris som min granne som fick göra ett större jobb med stopp i avlopp. Lite väl dyrt men fick svar att det är vattenlåset som skall hållas rent.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Svea. Fint att se att du är nöjd med våran service och att det inte var några större fel med avloppet. Vi tar betalt per timme (utrustning och personal). Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Anders C
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Helt enligt förväntan. Proffesionellt, trevligt och bra resultat.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Anders. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Arentvägen 2
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Det var perfekt och smidigt!Mycket duktig kille som utförde detta. Hälsning från nöjd kund

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan. Vad fint att höra att du är nöjd med vårat utförda arbete. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Björn T
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Vi anlitade företaget för relining av vårt avlopp som började bli gammalt. Alla kontakter har varit bra, kontroll och filmning av avlopp, offerten var tydlig och bra. All planering inför själva jobbet och sedan utförandet har varit väldigt bra.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Björn. Vad kul att höra! Stort tack din utförliga och fina recension, det glädjer oss mycket. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Desireè K
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Jättebra telefon stöd med snabbt service. Tack

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Desiree. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Jan F
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Blir alltid bra bemött och med respekt. Förväntningarna uppfylls alltid. Alla mina kontakter med företaget har alltid gett mig stort förtroende eftersom yrkesskunskapen och yrkesstoltheten är deras ledstjärna. Lämnar aldrig något åt slumpen samt informerar alltid beställaren löpande, vilket inte alltid är självklart bland entreprenörer på samma sätt. De rekommenderas varmt av mig.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Jan. Vilken fin recension! det glädjer oss mycket att höra. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Berglund H
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabba och gjorde ett kanon jobb

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej H. Berglund. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Marika S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Jag fick omedelbart hjälp med mitt problem.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Marika. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Efrem C
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och proffsig hjälp av stopp i avloppet . Kommer gärna att ringa dom igen vid behov av reparationer

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Efrem. Vad fint att höra! Du är varmt välkommen att kontakta oss i framtiden. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Arentvägen 3
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kunnig och trevlig personal kom på utlovad tid och inget krångel

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan. Vad fint att höra! Stort tack för att ni har tagit er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Erika W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Supersnabb service och hjälp med vårt stopp i avlopp. Teknikern var otroligt pedagogisk, trevlig och hjälpsam.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Erika. Stort tack för din återkoppling av det utförda arbetet, vi uppskattar det supermycket! Ha en härlig dag. Mvh Lisa

Eva B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Superproffsig och snabb hjälp!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Eva. Det var kul att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en bra dag! Mvh Lisa

Gun S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Tack VVS Teknik Spol & Relining i Falun för ett fint jobb. Det goda resultatet kändes extra fint tack vare Marres (eller Mariel tror jag hon hette) positiva, snabba, smidiga sätt att utföra sitt arbete. Trevligt att få avnjuta en suverän hantverkare. Bästa hälsningar

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Gun. Stort tack för din fina recension! Det glädjer oss mycket att höra att du är nöjd med Marres service! Ha en bra dag. Mvh Lisa

Arentvägen 3
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Proffsigt och fick jobbet gjort bra bemötande

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med vårat utförda arbete! Stort tack för din fina återkoppling. Ha en bra dag! Mvh Lisa

Peter B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Fixade felet snabbt och effektivt - fick även användbara tips

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Peter. Vad fint att höra att du upplevde våran service som snabb och effektiv. Vi uppskattar verkligen att du har tagit dig tiden att lämna oss din recension. Ha en bra dag! Mvh Lisa

Östanåvägen K
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Behövde hjälp med spolning av avlopp i badrummet, hade bokat en tid men det blev mer akut.Det hela kunde lösas med besök samma dag. Jättebra bemötande och snabb lösning när situationen förändrades. 5 stjärnor ⭐️ 👌

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Tack så mycket för din fullpottare! Vi försöker alltid hjälpa all så fort vi bara kan, fint att höra att vi kunde planera om lite så att ditt akut-stopp blev prioriterat. Ha en härlig dag. Mvh Lisa

Lars-Gunnar A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kvinnan som var hit och filmade var jätte bra. Men sen blev det helt tyst efter fjorton dagar ringde jag upp för vi hade intet hört ett dugg mera. Så jag sa åt dem att stanna hemma jag ville ej höra av dom igen. Sen återmonterade vi toastolen. Vi fick senare en faktura som var skamlig. Vi kommer att betala fakturan, för att fäktas med dårar är meningslöst.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Lars-Gunnar. Det var mycket ledsamt att höra. Om du misstänker att fakturan är fel är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi självklart se över detta. Vi tar detta på störta allvar. Tack för din återkoppling. Ha en fin sommar. Mvh Lisa

Charbel Y
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabba på att svara och skicka ut bra arbetare som var drivna och effektiva.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Charbel. Stort tack för dina fina ord, och för att du har tagit dig din tid att lämna ett omdöme. Ha en härlig dag. Mvh Lisa

Susanne A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kan verkligen rekommendera företaget.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Susanne. Stort tack för att du rekommenderar oss, och för din 5-poängare! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Frida H
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabbt och smidig hantering av stopp i avloppsrör. God service!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Frida. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa erat problem snabbt och smidigt. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Roger L
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra och vänligt bemötande. En fundering vi är åtta hus på samma uppfart betalar alla 200 kr för framkörning?

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Roger. Vad fint att höra! Ni betalar gemensamt för en framkörning. Tack för erat omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Eivor V
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hade problem med avloppet. Ringde på förmiddagen och blev mycket bra bemött. Trots att det inte var normala antalet chaufförer i tjänst den dagen, fick jag hjälp redan på eftermiddagen, samma dag. En mycket trevlig man både spolade och tittade med kamera. Intressant. Upptäckte att det var stopp från gatan och in till huset. Vid spolning där så löste både proppen sig och problemet för mig. Efter arbetet torkade han rent både i skåpet och på golvet framför. Betyg: fem stjärnor av fem.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Eivor. Stort tack för din 5-stjärniga recension och för att du har tagit dig tiden att lämna ditt utförliga omdöme, det uppskattas! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Lönnstigens A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket kunnig och kompetent personsl

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan. Vad fint att höra! Stort tack för eran återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Ulf B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och bra service på en lördag kväll.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Ulf. Vad fint att höra att du är nöjd med våran jourservice! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Maria N
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb service som är guld värt och trevlig tekniker

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Maria. Vad kul att höra att du fick snabb och bra service! Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Ha en bra dag. Mvh Lisa

Sören J
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

jag ringde på förmidagen och han kom på eftermidagen och fixade dreneringen.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Sören. Vad härligt att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem med dräneringen snabbt och smidigt. Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Sture A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Fick ett otroligt trevligt bemötande av Danne som hade jouren. Mycket kompetent och trevligt bemötande. Proppen satt lite illa efter som rötter växt in i rören men Danne gav sig inte förrän den släppte. VVSteknik återkommer på onsdag och skär bort rötterna i rören. Tack för ett väl utfört arbete

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Sture. Vad kul att höra. Vilken otur att rötter växt in i ledningen, men skönt att ni ska få fräst bort dem. Är det även aktuellt att sätta en bit relinining där för att undvika att rötterna växer in igen, är du varmt välkommen att ringa oss så löser vi det! Tack för din återkoppling och för att du har valt att anlita oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Arentvägen 5
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevligt bemötande. Svar på frågor. Besked att allt såg bra ut så långt. Avvaktar slutligt besked om filmresultat.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Vad kul att allt såg bra ut! Stort tack för din fina återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Mats Ö
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra återkoppling vid kontakt. Trevliga proffsiga utförare på plats.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Mats. Vad fint att höra att du är nöjd med vårat arbete och personal. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Bodil B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabbt och enkelt utfört! Och trevlig personal!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Bodil. Tack för din fina återkoppling. Kul att höra att du är nöjd! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Sture M
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevliga killar proffs gjorde ett kanonjobb helnöjd

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Sture. Vad härligt att du är nöjd med vårat arbete, det glädjer oss att höra. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Per K
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb service plus kunnig person som utförde jobbet lungt och fint plus att det inte syntes nåt skit på golvet efter jobbet Ba Gjort!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Per. Vad kul att höra att du är nöjd med vårat utförda arbete. Vi städar alltid efter oss, det ska se ut som att ingen ens varit där:) Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Per-Åke N
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kunnig och yrkesskicklig med rätt redskap och utrustning.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Per-Åke. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Gerth B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

De är snabba att svara på meddelande och kommer snabbt för att fixa vårt problem. Har problemet varit akut (vilket hänt någon gång) så har de stuvat om i "körschemat" för att kunna komma så fort som möjligt. Alltid fått samma operatör vid alla tillfällen vi tagit hjälp av dem och detta uppskattas enormt. Han har varit väldigt trevlig och snabb. Vi har köpt spolning av ledningar på grund av långsam avrinning. Kommer inte att ringa till någon annan om vi måste utnyttja deras tjänster igen. Vilket jag hoppas slippa, naturligtvis.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Gerth. Vad kul att höra att du är nöjd med våran service! Stort tack för din fina återkoppling. Du är varmt välkommen att kontakta oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Stig B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Föraren gjorde ett mycket bra arbete och spolade noga rent rören var noga med att hålla spolslangen ren . Kanske det var för stor bil som kom om det har någon betydelse på kostnaden, då det var köksavloppet. Stig

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Stig. Vad fint att du är nöjd med teknikerns arbete! Vi brukar justera priset, skulle det vara en lastbil som kom till dig och släppte köksstoppet för att vi inte hade någon fastighets-bil ledig betalar man för liten bil. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Tapio V
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej! Super nöjd. Bara några timmar när jag ringde så fick vi hjälp! Hade stopp i avloppen. Rekommenderar starkt.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Tapio. Vad fint att höra att du är nöjd! Stort tack för din återkoppling och för att du kan rekommendera oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Mats E
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra utfört arbete, snabb service och trevlig personal

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Mats. Tack för eran 5 poängare! Det är mycket uppskattat att få er positiva respons. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Lasse W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Otroligt bra, tydlig hjälpsam och ville verkligen lösa problemet

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Lasse. Vad fint att höra att du är nöjd med vårat utförda arbete. Tack för din recension! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Nordsjömark A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

De är super. Snabba på att komma ut när man behöver.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan. Vad fint att höra att vi kunde komma ut på plats snabbt och avhjälpa erat problem snabbt. Stort tack för eran återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Linn A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevlig och effektivt. Förklarade och gav tips och råd.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Linn. Det var kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt bra dag. Mvh Lisa

Jan P
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Uppdraget här var rörinspektion med filmning samt spolning. Ett bra, lyhört bemötande vid första och alla påföljande kontakter. Genomgången tog sin tid då nätet var relativt omfattande. Dock gav operatörerna på plats inte upp utan gjorde verkligen sitt bästa trots att arbetsdagen blev lång. Den efterföljande dokumentationen kom snabbt och kändes adekvat. Det känns som en bra start på ett samarbete och de kan varmt rekommenderas.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Vad kul att höra! Tack för dina fina ord Jan. Vi ser fram emot ett kommande samarbete med er! Stort tack för återkopplingen. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Christer B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra kommunikation, snabb hjälp på kort varsel. Har använt dom tidigare med bra resultat. Har använt VVS Teknik för filmning av dagvatten och spillvatten ledningar.. Fått offert på Relining

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Christer. Vad härligt att höra att vi kunde hjälpa dig så snabbt. Hoppas att vi får ära att hjälpa dig med renoveringen av avloppen i framtiden också. Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Leif M
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Blev bra bemött av spolpersonalen. Enda problemet var störningar med deras utrustning.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Leif. Vad kul att höra! Ibland kan tyvärr tekniken strula för alla. Stort tack för din återkoppling. Ha en fortsatt bra dag. Mvh Lisa

Elin S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och bra spolning, mycket bra

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Elin. Vad fint att höra att du är nöjd med vårat arbete. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar dig en fortsatt fin dag. Mvh Lisa