Snabb och proffsigt arbete efter akut problem med avloppet.
VVSteknik Spol & Relining Sverige AB
VVSteknik är ett etablerat företag inom avloppstjänster med över 30 års erfarenhet. Sedan starten 1992 har vi hjälpt både privatpersoner och företag med pålitliga och högkvalitativa lösningar för avloppssystem. Med över 1 000 genomförda projekt, från mindre villor till komplexa industrifastigheter, är vi en trygg partner för...
268 omdömen om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hejsan! Vad skönt att höra att vi kunde avhjälpa erat problem snabbt och smidigt när ni fick akut problem med avloppet. Tack så mycket för att ni har tagit er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Trevligt och proffsigt bemötande. Teknikern som utförde jobbet ringde tillbaks och bokade besöket direkt. Jättebra återkoppling med förslag på uppföljande åtgärder. Rimligt pris! Jag rekommenderar verkligen VVS Teknik i Falun.
Hej Anders. Stort tack för din fina feedback. Mycket kul att höra att du känner dig nöjd! Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb och mycket trevlig personal
Hej. Det var riktigt roligt att höra Niklas! Stort tack för din recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa
allt trevligt och proffsigt bemötande och hjälp med våra uppdrag till dom
Hej! Det var mycket glädjande att höra att du känner dig nöjd med våran service! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Använt företagets tjänster två gånger, dels inför ev relining dels vid spolning. Trevliga medarbetare och bra bemötande!
Hej Elisabeth. Vad kul att höra att du väljer att anlita oss! Tack så mycket för att du återkopplat vårat arbete, vi uppskattar det mycket. Ha en bra dag. Mvh Lisa
Har inget anmärka på och hade etttrevligt bemötande.
Hejsan Birgit. Kul att höra att du känner dig nöjd! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Mycket trevligt bemötande både vid bokning och besök.
Hej Linda. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Kunniga, snabba och pålitliga!
Hej Hans. Tack så mycket för din fina återkoppling. Kul att höra att du är nöjd! Vi önskar dig en härlig helg. Mvh Lisa
Bra Snabba Lyhörda Bra återkoppling vid ev oklarheter kring aktiviteten
Hej Håkan. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss en recension. Det var mycket kul att höra att du är nöjd med våran service. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket kunnig och proffsigt bemötande. Gjorde en bra analys och spolade ordentligt rent. Förklarade tydligt under analysen vilket var väldigt uppskattat
Hej Dan. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh LIsa
Vi anlitade VVSteknik Spol & Relining Sverige AB när vi fick en akut stopp i avloppet under helgen. Trots att det var helg kom de snabbt ut, var väldigt trevliga och professionella och kunde direkt ställa en korrekt diagnos. De hjälpte oss dessutom med en tillfällig lösning på plats, vilket gjorde en stor skillnad tills det gick att göra en mer permanent åtgärd. Senare utförde de en relining av en del av avloppet, och även det arbetet gick smidigt och utan problem. Tydlig kommunikation, bra bemötande och ett noggrant utfört...
Hejsan! Vad härligt att höra att vi kunde vara behjälpliga snabbt även fast det var helg! Skönt att nu fått fixat avloppet med relining för att minska risken för åtkommande stopp. Stort tack för att du recenserat vårat jobb Raoul! Vi vill önska dig en fin helg. Mvh Lisa
De var väldigt snabbt på plats. Det kom en riktigt trevlig kille som var seriös och förklarade vart problemet uppstått samt hur vi kan undvika framtida problem. Toppen service.
Hej Joakim. Vad härligt att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Kul att du är nöjd med våran service. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Var verkligen kunniga och gjort ett bra arbete och gick igenom efteråt vad dom gjort och förbättrat avloppssystemet
Hej Lars-Åke Det var mycket glädjande att höra att du är nöjd med vårat arbete. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Bra service, man får hjälp direkt efter att man har ringt!
Hejsan Magnus. Vi försöker alltid hjälpa alla våra kunder så fort vi bara kan. Kul att höra att du är nöjd med våran service. Tack så mycket för din fina recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Ringde till vvsteknik , jag ville kontrollera vår villas dränering. han som svarade var trevlig och hjälpsam och dom kunde hjälpa mig. Bestämde en tid för filmning av dräneringen. Det kom en trevlig punktlig kille som fixade det galant. Nu kan jag lugnt bygga mitt växthus mot gaveln på vårat hus. 🥰👍
Hej Inger. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vad härligt att dräneringen var hel och fin! Stort lycka till med växthusbygget. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Upptäckte att avloppsvattnet i duschen rann dåligt ca 08:45 på morgonen. 5 timmar senare är VvS teknik och Fredde på plats, han konstaterar snabbt och proffesionellt att det är stopp i ledningen. Han flyttar ut sökandet till spolbrunnen och hittar snart problemet. Ett 75 mm avloppsrör böj, 45 grader, sitter fast i 110 mm röret i en gren. Med stor yrkesskicklighet lyckas han med hjälp av högtrycksspolning få loss det klenare röret och spola det fram till spolbrunnen och fiska upp det. Dessutom har han löst upp proppen det...
Hejsan Lars. Detta var riktigt kul att läsa! Va härligt att du känner dig nöjd med vårat arbete. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt fina omdöme. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Noggrann, talade om vad han gjorde och varför. Höll rent omkring sig. Trevligt bemötande.
Hejsan. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb och bra service. Trevliga både o telefon samt på plats
Hej Linda. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Stort tack för din fina recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Bra utfört arbete trevligt bemötande av den som utförde arbetet
Hej Anette. Härligt att höra att arbetet blev utfört som tänk. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Trevlig bemötande vid telefon kontakt, bra och snabb service.
Hej. Det var kul att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och bra. Tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete John! Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Duktig och trevlig personal som löste mitt problem
Hej Peter. Stort tack för din fina recension. Härligt att vi kunde avhjälpa ditt problem. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Proffsiga och trevliga och snabba på att hjälpa till!
Hej. Tack Anderas för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Det var kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Trevlig personal & kunnig. Problem löst
Hejsan Christian. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Blixtsnabb service när vi hade stopp i avloppet. Mycket trevliga både i telefon och tekniker hör hemma.
Hej Mats. Vad kul att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt! Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Trevlig personal och bra utfört jobb
Hejsan Stefan! Kul att höra att du är nöjd med vårat utförda jobb. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Bra mottagande vid kontakt Utförande av tjänsten betyg 10 av 10.
Hejsan Jan-Erik. Stort tack för dina fina ord! Vi uppskattar att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Ett snabbt och bra bemötande med uppföljande besök inom några dagar där felet kunde konstateras snabbt och bra. toppenbra / Malte
Hej Malte! Det var glädjande att höra att du känner dig nöjd med våran service! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb återkoppling och bra utfört jobb.
Hejsan Hans. Vad fint att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete som utförts för dig. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Effektiv och noggrant arbete Problemfritt och allt enligt överenskommelse
Hej Gösta. Stort tack för din fina recension. Kul att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket bra! Både förberedelser och genomförande av stamspolningen gjordes föredömligt. Jag kan varmt rekommendera företaget.
Hej Rune. Vad fint att höra att du upplevde vårat arbete som mycket bra. Stort tack för att du rekommenderar oss! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Snabb service och trevligt bemötande!
Hej Per. Det var glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi önskar dig en fin helg. Mvh Lisa
Trevligt bemötande, kunnig personal som visade förståelse för mina problem som löstes snabbt. Tack för snabb hjälp.
Hej Erik. Vad härligt att höra att vi kunde avhjälpa dina problem snabbt! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Absolut bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej. Stort tack Göran för din fin fina recension! Vi vill önska dig en härlig vecka. Mvh Lisa
Mycket bra bemötande, väldigt trevlig personal. Fick den hjälp jag behövde samt lite info om hur avloppet var grävt.
Hej Petra. Vad härligt att höra att du känner dig nöjd med våran service! Spännande att få en liten inblick om hur avloppsledningarna går. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Fin första kontakt på mail och telefon och snabbt svar. Är nöjd, rötterna som fanns från pilen verkar ha gått att få bort. Med vänlig hälsning, Stefan
Hej Stefan. Vad härligt att höra att du känner dig nöjd. Skönt att rötterna nu är borta och att ledningen fungerar som den ska. Stort tack för din feedback. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Väldigt trevlig och gjorde jobbet snabbt och effektivt
Hej Johan. Vad härligt att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar dig en fin dag. Mvh Lisa
Trevligt bemötande samt snabb och proffsig hjälp!
Hejsan Victor. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss en recension! Ha en fin dag. Mvh Lisa
Vi hade stopp i avloppet i spolbrunnen, jobbet utfördes efter förväntan.
Hej. Vad härligt att höra Håkan! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Spolning av alla avloppsledningar i villan. Mycket bra utfört av Marre. Proffesionellt och trevligt bemötande. Kostnaden höll sig inom vad som utlovats, ingen saltad faktura. Kan varmt rekommendera VVSteknik.
Hejsan Lars. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för din fina recension och för att du rekommenderar oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabbt, enkelt och funkade jättebra efter besöket!
Hej Erik. Det var kul at höra att allt funkade som det skulle efter vårat besök. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Bra , snabb , enkel , trygg, proffsig
Hejsan Henrik. Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Upplevdes vänlig och professionell.
Hej Linnea. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi önskar dig en härlig helg. Mvh Lisa
Snabb service, bra personal, kanonresultat.
Hej Johan. Det glädjer oss att höra! Stort tack för din fina feedback. Ha en härlig helg. Mvh Lisa
Ordentlig genomgång och kommunikation. Kompetent . Bra jobbat.
Hej Peter. Det tackar vi för! fint att höra att du känner dig nöjd. Stort tack för att du har tagit dig tiden att ge oss din feedback. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Snabb hjälp och bra utfört arbete. Dessutom trevlig person.
Hejsan Bengt. Vad kul att höra att du känner dig nöjd! Stort tack för att du har tigit dig tiden att lämna oss en recension. Vi önskar dig en fin helg. Mvh Lisa
Utförde spolinga av avloppsrör. Hur bra som helst.
Hejsan Jonas. Vad härligt att du känner dig nöjd. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket bra service och snabb hjälp.
Hejsan Peter. Det vad fint att höra att du är nöjd med våran service. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Mycket tillmötesgående och trevlig, tydligen också mycket kunnig Svante!!!
Hej Hasse. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt fina omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Trevligt och professionellt bemötande.
Hej Peter. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi vill önska dig en fortsatt fin dag! Mvh Lisa
Snabb återkoppling och toppenkompetens
Hej Lars. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi vill önska dig en fortsatt fin dag! Mvh Lisa