VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

vvst.se
  • BadgeTwoYears
4.7

VVSteknik är ett etablerat företag inom avloppstjänster med över 30 års erfarenhet. Sedan starten 1992 har vi hjälpt både privatpersoner och företag med pålitliga och högkvalitativa lösningar för avloppssystem. Med över 1 000 genomförda projekt, från mindre villor till komplexa industrifastigheter, är vi en trygg partner för...

268 omdömen om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Frimurarlogens A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och proffsigt arbete efter akut problem med avloppet.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan! Vad skönt att höra att vi kunde avhjälpa erat problem snabbt och smidigt när ni fick akut problem med avloppet. Tack så mycket för att ni har tagit er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Anders W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Teknikern som utförde jobbet ringde tillbaks och bokade besöket direkt. Jättebra återkoppling med förslag på uppföljande åtgärder. Rimligt pris! Jag rekommenderar verkligen VVS Teknik i Falun.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Anders. Stort tack för din fina feedback. Mycket kul att höra att du känner dig nöjd! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Niklas S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och mycket trevlig personal

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Det var riktigt roligt att höra Niklas! Stort tack för din recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa

A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

allt trevligt och proffsigt bemötande och hjälp med våra uppdrag till dom

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej! Det var mycket glädjande att höra att du känner dig nöjd med våran service! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Elisabeth E
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Använt företagets tjänster två gånger, dels inför ev relining dels vid spolning. Trevliga medarbetare och bra bemötande!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Elisabeth. Vad kul att höra att du väljer att anlita oss! Tack så mycket för att du återkopplat vårat arbete, vi uppskattar det mycket. Ha en bra dag. Mvh Lisa

Birgit O
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Har inget anmärka på och hade etttrevligt bemötande.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Birgit. Kul att höra att du känner dig nöjd! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Linda G
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket trevligt bemötande både vid bokning och besök.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Linda. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Hans L
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Kunniga, snabba och pålitliga!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Hans. Tack så mycket för din fina återkoppling. Kul att höra att du är nöjd! Vi önskar dig en härlig helg. Mvh Lisa

Håkan B

Bra Snabba Lyhörda Bra återkoppling vid ev oklarheter kring aktiviteten

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Håkan. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss en recension. Det var mycket kul att höra att du är nöjd med våran service. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Dan B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket kunnig och proffsigt bemötande. Gjorde en bra analys och spolade ordentligt rent. Förklarade tydligt under analysen vilket var väldigt uppskattat

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Dan. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh LIsa

Raoul S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Vi anlitade VVSteknik Spol & Relining Sverige AB när vi fick en akut stopp i avloppet under helgen. Trots att det var helg kom de snabbt ut, var väldigt trevliga och professionella och kunde direkt ställa en korrekt diagnos. De hjälpte oss dessutom med en tillfällig lösning på plats, vilket gjorde en stor skillnad tills det gick att göra en mer permanent åtgärd. Senare utförde de en relining av en del av avloppet, och även det arbetet gick smidigt och utan problem. Tydlig kommunikation, bra bemötande och ett noggrant utfört...

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan! Vad härligt att höra att vi kunde vara behjälpliga snabbt även fast det var helg! Skönt att nu fått fixat avloppet med relining för att minska risken för åtkommande stopp. Stort tack för att du recenserat vårat jobb Raoul! Vi vill önska dig en fin helg. Mvh Lisa

Joakim L
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

De var väldigt snabbt på plats. Det kom en riktigt trevlig kille som var seriös och förklarade vart problemet uppstått samt hur vi kan undvika framtida problem. Toppen service.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Joakim. Vad härligt att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Kul att du är nöjd med våran service. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Lars-Åke B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Var verkligen kunniga och gjort ett bra arbete och gick igenom efteråt vad dom gjort och förbättrat avloppssystemet

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Lars-Åke Det var mycket glädjande att höra att du är nöjd med vårat arbete. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

Magnus A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra service, man får hjälp direkt efter att man har ringt!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Magnus. Vi försöker alltid hjälpa alla våra kunder så fort vi bara kan. Kul att höra att du är nöjd med våran service. Tack så mycket för din fina recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Inger F
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Ringde till vvsteknik , jag ville kontrollera vår villas dränering. han som svarade var trevlig och hjälpsam och dom kunde hjälpa mig. Bestämde en tid för filmning av dräneringen. Det kom en trevlig punktlig kille som fixade det galant. Nu kan jag lugnt bygga mitt växthus mot gaveln på vårat hus. 🥰👍

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Inger. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vad härligt att dräneringen var hel och fin! Stort lycka till med växthusbygget. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Lars Ö
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Upptäckte att avloppsvattnet i duschen rann dåligt ca 08:45 på morgonen. 5 timmar senare är VvS teknik och Fredde på plats, han konstaterar snabbt och proffesionellt att det är stopp i ledningen. Han flyttar ut sökandet till spolbrunnen och hittar snart problemet. Ett 75 mm avloppsrör böj, 45 grader, sitter fast i 110 mm röret i en gren. Med stor yrkesskicklighet lyckas han med hjälp av högtrycksspolning få loss det klenare röret och spola det fram till spolbrunnen och fiska upp det. Dessutom har han löst upp proppen det...

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Lars. Detta var riktigt kul att läsa! Va härligt att du känner dig nöjd med vårat arbete. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt fina omdöme. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

Margareta R
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Noggrann, talade om vad han gjorde och varför. Höll rent omkring sig. Trevligt bemötande.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Linda L
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb och bra service. Trevliga både o telefon samt på plats

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Linda. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Stort tack för din fina recension. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Anette W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra utfört arbete trevligt bemötande av den som utförde arbetet

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Anette. Härligt att höra att arbetet blev utfört som tänk. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

John F
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevlig bemötande vid telefon kontakt, bra och snabb service.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Det var kul att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och bra. Tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete John! Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

Peter H
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Duktig och trevlig personal som löste mitt problem

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Peter. Stort tack för din fina recension. Härligt att vi kunde avhjälpa ditt problem. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

Andreas B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Proffsiga och trevliga och snabba på att hjälpa till!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Tack Anderas för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Det var kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Christian H

Trevlig personal & kunnig. Problem löst

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Christian. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa

Mats W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Blixtsnabb service när vi hade stopp i avloppet. Mycket trevliga både i telefon och tekniker hör hemma.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Mats. Vad kul att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt! Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Stefan R
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevlig personal och bra utfört jobb

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Stefan! Kul att höra att du är nöjd med vårat utförda jobb. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa

Jan-Erik S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Bra mottagande vid kontakt Utförande av tjänsten betyg 10 av 10.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Jan-Erik. Stort tack för dina fina ord! Vi uppskattar att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Malte J
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Ett snabbt och bra bemötande med uppföljande besök inom några dagar där felet kunde konstateras snabbt och bra. toppenbra / Malte

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Malte! Det var glädjande att höra att du känner dig nöjd med våran service! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Hans P
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb återkoppling och bra utfört jobb.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Hans. Vad fint att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete som utförts för dig. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Gösta A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Effektiv och noggrant arbete Problemfritt och allt enligt överenskommelse

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Gösta. Stort tack för din fina recension. Kul att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Rune A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket bra! Både förberedelser och genomförande av stamspolningen gjordes föredömligt. Jag kan varmt rekommendera företaget.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Rune. Vad fint att höra att du upplevde vårat arbete som mycket bra. Stort tack för att du rekommenderar oss! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Per M
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb service och trevligt bemötande!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Per. Det var glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi önskar dig en fin helg. Mvh Lisa

Erik N
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevligt bemötande, kunnig personal som visade förståelse för mina problem som löstes snabbt. Tack för snabb hjälp.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Erik. Vad härligt att höra att vi kunde avhjälpa dina problem snabbt! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Göran A

Absolut bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Stort tack Göran för din fin fina recension! Vi vill önska dig en härlig vecka. Mvh Lisa

Petra E
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket bra bemötande, väldigt trevlig personal. Fick den hjälp jag behövde samt lite info om hur avloppet var grävt.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Petra. Vad härligt att höra att du känner dig nöjd med våran service! Spännande att få en liten inblick om hur avloppsledningarna går. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Stefan H
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Fin första kontakt på mail och telefon och snabbt svar. Är nöjd, rötterna som fanns från pilen verkar ha gått att få bort. Med vänlig hälsning, Stefan

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Stefan. Vad härligt att höra att du känner dig nöjd. Skönt att rötterna nu är borta och att ledningen fungerar som den ska. Stort tack för din feedback. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Johan B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Väldigt trevlig och gjorde jobbet snabbt och effektivt

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Johan. Vad härligt att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar dig en fin dag. Mvh Lisa

Victor S
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevligt bemötande samt snabb och proffsig hjälp!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Victor. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss en recension! Ha en fin dag. Mvh Lisa

Håkan W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Vi hade stopp i avloppet i spolbrunnen, jobbet utfördes efter förväntan.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej. Vad härligt att höra Håkan! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Lars R
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Spolning av alla avloppsledningar i villan. Mycket bra utfört av Marre. Proffesionellt och trevligt bemötande. Kostnaden höll sig inom vad som utlovats, ingen saltad faktura. Kan varmt rekommendera VVSteknik.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Lars. Det var mycket glädjande att höra! Stort tack för din fina recension och för att du rekommenderar oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa

Erik L
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabbt, enkelt och funkade jättebra efter besöket!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Erik. Det var kul at höra att allt funkade som det skulle efter vårat besök. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Henrik S

Bra , snabb , enkel , trygg, proffsig

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Henrik. Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Linnea V
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Upplevdes vänlig och professionell.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Linnea. Vad fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi önskar dig en härlig helg. Mvh Lisa

Johan A
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb service, bra personal, kanonresultat.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Johan. Det glädjer oss att höra! Stort tack för din fina feedback. Ha en härlig helg. Mvh Lisa

Peter W
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Ordentlig genomgång och kommunikation. Kompetent . Bra jobbat.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Peter. Det tackar vi för! fint att höra att du känner dig nöjd. Stort tack för att du har tagit dig tiden att ge oss din feedback. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Bengt C
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Snabb hjälp och bra utfört arbete. Dessutom trevlig person.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Bengt. Vad kul att höra att du känner dig nöjd! Stort tack för att du har tigit dig tiden att lämna oss en recension. Vi önskar dig en fin helg. Mvh Lisa

Jonas B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Utförde spolinga av avloppsrör. Hur bra som helst.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Jonas. Vad härligt att du känner dig nöjd. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Peter N
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket bra service och snabb hjälp.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hejsan Peter. Det vad fint att höra att du är nöjd med våran service. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Hasse H
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Mycket tillmötesgående och trevlig, tydligen också mycket kunnig Svante!!!

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Hasse. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt fina omdöme. Ha en fin helg. Mvh Lisa

Peter B
Skrev om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Trevligt och professionellt bemötande.

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Peter. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi vill önska dig en fortsatt fin dag! Mvh Lisa

Lars Ola R

Snabb återkoppling och toppenkompetens

Svar från VVSteknik Spol & Relining Sverige AB

Hej Lars. Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna oss ditt omdöme. Vi vill önska dig en fortsatt fin dag! Mvh Lisa