De är bra!!! Fin service, bra personal. Intresserad av kunden och dess problem!
VVSteknik Spol & Relining Sverige AB
VVSteknik är ett etablerat företag inom avloppstjänster med över 30 års erfarenhet. Sedan starten 1992 har vi hjälpt både privatpersoner och företag med pålitliga och högkvalitativa lösningar för avloppssystem. Med över 1 000 genomförda projekt, från mindre villor till komplexa industrifastigheter, är vi en trygg partner för...
349 omdömen om VVSteknik Spol & Relining Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Ställer upp även fast det är kontorsdag Ett riktigt skit jobb Mvh Micke Tack Marielle för visat intresse.
Hej Håkan. Tack så mycket för ditt fina omdöme du lämnat oss. Kul att höra att ni är nöjda mad Marres fina service. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Svar direkt på morgonen.Alla bilar ute på jobb men redan på förmiddagen var stoppet i avloppet avhjälpt.
Hej Johan. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem så snabbt och smidigt. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Proffsig upplevelse. Kunnig och effektiv.
Hej Ingvar. Det var fint att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Snabb och bra service av hög kvalitet.
Hej. Vad fin recension du har lämnat till oss Torbjörn. Stort tack! Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Trevliga, arbetssamma och kompromissvilliga, men de lovade mer än vad de kunde lösa.
Hej Anders. Vad fint att höra att du känner dig nöjd med våran service i helhet. Vad tråkigt att vi inte kunde lösa erat problem helt och hållet, ibland är avlopp tyvärr så oförutsägbara. Stort tack för eran återkoppling. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Bra från början till slut - trevligt bemötande vid bokning, snabb service och utmärkt resultat. Kan verkligen rekommenderas.
Hej Helena. Vad fint att höra att du fått topp-service från början till slut. Stort tack för din återkoppling och för att du rekommenderar oss till nära och kära! Vi önskar er en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Trevligt och mycket informativ undersökning
Hej Gösta. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med vårat utförda arbete. Stort tack för din återkoppling. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
Snabb och extremt trevlig service! Från första till sista kontakt. Proffsiga!
Hejsan Marco. Vad fint att höra att du är nöjd med våran service från start till slut! Tack så mycket för di fina återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Eftersom vi inte är färdiga ännu, så är inte avloppsrören inte prövade. Hittills känns det bra, men som sagt vi har inte blivit färdiga ännu. Bemötandet var bra. Mvh
Hej Margitta. Vad fint att höra att du är nöjd med vårat bemötande! Spännande att snart bli färdiga och få prova avloppet. Ha en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
väldigt bra bemötande och snabb service. Seriöst och väl utfört arbete med vårat köksavlopp.
Hejsan Roger. Det var mycket kul att du är nöjd med våran snabba service! Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Marre var noggrann, kunnig o trevlig
Hej Tina. Vad fint att höra att ni är nöjda med Marres service! Stort tack för eran återkoppling av utfört arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Mycket bra bemötande men lite väl dyra för min del
Hej Stig. Vad fint att höra att du fått bemötande i världsklass! Om du misstänker att din faktura är felaktig eller har synpunkter är du välkommen att kontakta oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabbt och bra utfört arbete. Ska tipsa andra
Hej Tage. Vad fint att höra! Stort tack för att du rekommenderar oss till dina bekanta. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Lisa
God service och fantastiskt trevliga personer som gjorde allt för att hjälpa oss. Tack och hoppas vi inte ses igen 😉
Hejsan Maria. Det var kul att höra! tack själva :). Vi vill önska er en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Snabb service när vi fick hela vårfloden över gårdsplanen och inte själva var på hemmaplan.
Hejsan Hanna. Vad fint att höra att vi kunde vara till hjälp snabbt när det krisar. Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Jättebra bemötande och proffsigt utfört jobb Rent och snyggt när dom lämnade huset!!!
Hejsan! Vad fint att höra. Vi lämnar alltid våran arbetsplats rent och snyggt. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Väl bemött. Att arbetet skulle bli bra utfört och VVSteknik Spol&Relinig Sverige AB levde upp till det. Trevlig personal och bra uppdatering av arbetet. Utförande av relining på gamla rör.
Hej Leif. Det var mycket glädjande att höra! Skönt att fått renovera dina gamla avloppsledningar. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete, det uppskattar vi mycket. Ha en fin vecka. Mvh Lisa
Väldigt bra och renlig och bra bemötande och snabb
Hejsan Laila. Vad fint att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete. Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Svante Kulin kom och räddade mitt förstånd! Lugnt och pedagogiskt förklarade han för mig vad som var felet och han fixade så att jag kan använda mitt system igen. Både avloppets och mitt eget! TACK!
Proffsigt bemötande när man bokade och när de var här. Allt gick smidigt.
Jag fick snabbt en tid för spolning av avlopp och ett bra pris. Kommer välja samma firma nästa gång.
Kom snabbt, proffsigt och väl utfört arbete med mitt avlopp. Trevlig kille (och medföljande vovve). Skulle gärna anlita dom igen./Åsa
Hejsan Åsa. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt! Kul att du fick fin hjälp av våran tekniker med medföljande pälskling. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Mycket väl bemötande, och snabb och effektiv hjälp. Renspolningen av köksavlopp gjordes på ett kompetent och mycket professionellt sätt.
Hej Roger. Vad skönt att få ditt köksavlopp fungerande igen! Vi uppskattar väldigt mycket att du har tagit dig tiden att lämna oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Spolning av avlopp kök, dusch och handfat . Bra bemötande och duktiga.
Hej Elisabeth! Vad skönt att få dina avlopp genomspolade så att dem blev rena och fina! Stort tack för att du har återkopplat vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Gjorde ett bra jobb och vänliga!
Hej Britta. Vad kul att höra! Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb hjälp med mitt stopp i avloppet. Mycket trevligt bemötande av killen som kom. Han var trevlig och förklarade för mig vad han gjorde. På mindre än en timme så var mitt avlopp fixat.
Hej. Vad skönt att ditt stopp i avlopp kunde bli avhjälpt så snabbt! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar dig en fin vecka. Mvh Lisa
Jättebra! Snabb och proffsig service!
Hej Camilla. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Stort tack för att du lämnat oss ett omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Bra kontakt och snabbt besök. Fick hjälp att spola tätt avlopp. Mycket nöjd. Tack!
Hej Eva. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete. Tack så mycket för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Otroligt bra bemötande från att dom kommer ut och tittar på jobbet till det är utfört. Personalen jättetrevlig och ger bra information om utförandet vid reliningen. Bra pris. Snabbt och proffsigt jobb.
Hej Jan. Stort tack för dina fina ord. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb service ….kunnig och trevlig personal…gott resultat av spolning..
Hej Gunilla. Vad härligt att höra! Stort tack för din fina återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Fixade stopp i avlopp, snabbb och bra service.
Hej Jonas. Vad skönt att ditt avlopp fungerar igen som det ska. Stort tack för din återkoppling av vårat utförda arbete. Vi önskar dig en fin vecka. Mvh Lisa
Mycket nöjd med utfört arbete. Snabbt och effektivt. Kan verkligen rekommendera dem.
Hej Sofia. Vad fint att höra! Stort tack för din återkoppling och för att du rekommenderar oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Oerhört nöjd över arbetet från VVSTeknik. Ringde dem på morgonen och någon timme senare var de på plats och genomförde en spolning av vårt avlopp i köket. Kan varmt rekommendera dem!
Hej Adrian. Det var mycket glädjande att höra! Vad skönt att köksavloppet funkar som det ska igen. Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Proffesionellt och proffsigt bemötande av trevliga människor, tack
Hej Jesper. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med vårat arbete. Tack för din återkoppling och för att du har valt att anlita oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Mycket bra! Kompetent och trevlig yrkesutövare.
Hej Christian. Vad kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete, vi uppskattar det mycket. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Duktiga och professionella. Fick snabb och smidig hjälp med problemet.
Hej Tommy. Vad kul att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt! Tack så mycket för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin helg. Mvh Lisa
Trygga och lugna, exceptionellt trevlig personal som kom hem till oss och gjorde ett väldigt bra jobb!
Hej Eva. Det var mycket kul att höra att du känner dig nöjd med vårat utförda arbete som utfördes hos dig. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabba och proffsiga. Rekommenderar
Hej Tommy. Vad kul att höra att du känner dig nöjd med våran service. Tack för din återkoppling och för att du rekommenderar oss. Ha en fin dag. Mvh Lisa
gör ett mycket bra jobb och är pålitliga
Hej Anders. Det tackar vi för! Vi vill önska er en fin dag och tacka så mycket för att ni har tagit er tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabbt och bra jobbat nu funkar avloppet!
Hej Jan. Vad fint att höra att vi kunde avhjälpa ditt problem snabbt och smidigt. Vad härligt att det funkar som det ska igen! Tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabb service och trevlig tekniker.
Hej Maria. Det var glädjande att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Snabba, effektiva, trevliga och väldigt lösninginriktade. Rekommendera högt
Hej Anna-Cajsa. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Tack för att du rekommenderar oss! Ha en fin dag. Mvh Lisa
Proffsigt bemötande och goda kunskaper.
Hej Gunnar. Det var mycket kul att hör att du är nöjd med vårat utförda arbete. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka. Mvh Lisa
Snabbt och med bra bemötande! Problemet löst på under timmen! Tack!
Hejsan Hans. Vad härligt att erat problem kunde lösas så snabbt och bra. Tack själva för erat förtroende! Ha en fin dag. Mvh Lisa
Hade med proffs att göra funkade klockrent
Hejsan! Vad kul att höra! Stort tack för att ni har tagit er tiden att lämna oss erat fina omdöme. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Trevlig och effektiv. Välstädat efteråt
Hej John. Det var mycket kul att höra! Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Högsta abetyg för ert arbete hos mej. Perfekt på alla sätt.
Hej Lennart. Det vart mycket glädjande att höra! Stort tack för ditt fina betyg. Ha en fin dag. Mvh Lisa
Har anlitat dom två gånger. mycket nöjd med resultatet och priset känns väl helt ok varken mer eller mindre. trevlig personal och bra information
Hejsan Jimmy. Stort tack för att du har tagit dig tiden att återkoppla vårat arbete. Vi vill önska dig en fortsatt fin vecka! Mvh Lisa
Snabbt och proffisgt hanterat från det att jag ringde in tills stoppet i avloppet var fixat. Killarna som var ut var duktiga och noga med att det var rent och fint när de lämnade
Hej Lars. Vad kul att höra! Vi lämnar alltid våran arbetsplats i samma skick som när vi kom. Stort tack för din återkoppling. Ha en fin dag. Mvh Lisa