Min erfarenhet av Wallenstam i Haninge kommun är genomgående mycket negativ. Fastigheten är en nyproduktion från 2012, men ljudisoleringen är den sämsta jag någonsin upplevt. Man hör i princip allt från angränsande lägenhet: röster, gång, spring, hopp – och kraftiga dunkar genom väggen vid helt normal köksanvändning (lådor och skåp). Slagljuden upplevs som faktiska sparkar mot väggen. Detta är inte “vanligt lägenhetsljud”. Jag har bott i flera flerbostadshus tidigare utan att normal användning av en grannes kök låter som...
1.0
5 omdömen om Wallenstam Stockholm AB
Wallenstam Stockholm AB
Wallenstam är ett dysfunktionellt företag som verkar hämtat inspiration från forna Sovjet i sina organisatoriska processer. Rekommenderar ingen att välja Wallenstam som hyresvärd.
Wallenstam Stockholm AB
Framstår som att man har väldigt kortsiktigt tänk kring verksamheten, vilket är motsägelsefullt i förvaltning av fastigheter. Välj en annan hyresvärd om du har möjlighet.
Wallenstam Stockholm AB
Riktigt otrevliga och giriga. Suger ut varje krona dom kan
Wallenstam Stockholm AB
Blivit väldigt dåliga på att underhålla sina bostadhus och tillhanda håller inte den service man förväntar sig av ett sådan stort företag