Wellkept
Välkommen till Wellkept!
Här använder vi endast de bästa preparaten när vi utför rekond och lackskyddsbehandlingar på bilar, båtar och motorcyklar. Vår personal vet vad de gör och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vi ska bli ännu bättre.
Vi är så säkra på vår sak att vi kan ge något vi kallar Nöjd-Kund-Garanti: bäst service och bäst kvalitet till bästa pris! Du får garanti på pris, leverans och kvalitet samt en lånebil helt utan extra kostnad när du låter oss ta hand om din bil och göra den som ny igen.
Kom förbi oss på Wellkept när du vill att ditt fordon ska få riktigt bra skötsel!
Utmärkelser
Läs vad 773 kunder tycker om Wellkept 2
skrev om Wellkept
Väldigt trevligt bemötande snyggt jobb fin lånebil så nästa utförande blir ert.
skrev om Wellkept
Mycket professionellt i både bemötande och leverans.
skrev om Wellkept
Alltid lika nöjd. Bra med lånebil. Snabb trevlig och bra. service.
skrev om Wellkept
Lämnade in bilen för lackskydd m.m. och blev väldigt nöjd! Proffsigt företag och väl utfört arbete
skrev om Wellkept
Jag är mycket nöjd med Wellkept
Resultatet blev fantastiskt fint. -
skrev om Wellkept
Toppenservice och ett mycket proffsigt jobb!
Kommer att anlita företaget igen. -
skrev om Wellkept
Mycket trevlig personal. Helnöjd med deras tjänst. Kommer absolut fortsätta lämna in min bil till Wellkept.
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande och bra resultat
skrev om Wellkept
Bra och proffsigt. Bara en invändning. Vill inte ha reklamdekal klistrad på vänster ruta vid bakdörren. Det drar ner betyget.
skrev om Wellkept
Enkelt och proffsigt dock gillade jag inte att de satte deras klistermärke över min registreringsskylthållare.
Hej, Sven-Olof Ledsen ifall du inte vart informerad om dekalen på nummerplåts behållaren. Vi har för vana att alltid sätta våran dekal där. Denna gång glömde vi att informera dig om det och det ber vi om ursäkt för! Men som du säkert märkte så är det bara en dekal att ta bort. Vi är glada att du är nöjd trots det! Mvh, Personalen på Wellkept
Wellkept -
skrev om Wellkept
Lackförsegling på min vw. Bra bemötande och bra service
skrev om Wellkept
Bra service och bra resultat. Grymt att även lånebil ingår
skrev om Wellkept
Köpte keramisk lackbehandling och invändig behandling.
Proffsigt o personligt bemötande och än så länge verkar det funka bra. Körde mer än en månad efter behandling utan tvätt, behövde bara köra en avfettning och avspolning, så var bilen ren igen (manuell tvätthall)
Lite stökiga lokaler, som ju kan vara en varningsflagga, men det verkar inte så i detta fallet. -
skrev om Wellkept
Som alltid ett riktigt bra utfört arbete!
skrev om Wellkept
Som vanligt perfekt mottagande och service👍 Gjorde en keramisk på en ny BMW. Låter Wellkept sköta detta på mina bilar, alltid perfekt resultat. Har fått hjälp av Wellkept sen de startade, tror det var 2005.
skrev om Wellkept
Jag beställde en PRO-Ceramic behandling inklusive behandling av vinterfälgar, glasruta och en impregnerings invändigt. Bra service, tydlig information och leverans på tid, allt man kan begära av en professionell leverantör.
skrev om Wellkept
Klart på en dag och grymt resultat
skrev om Wellkept
Lack behandling 3 års skydd av min nya bil. Utfördes till full belåtenhet.
skrev om Wellkept
Extremt bra service och bra resultat!
skrev om Wellkept
Enastående företag som håller din bil i nyskick år efter år efter år. Min Volvo är nu 14 år gammal och ser fortfarande ut som att den precis är hämtad från bilsalongen.
Och känslan efter att jag vartannat år behandlat bilen är som att jag får en helt ny bil. En ny bil! Vartannat år! Det t.o.m. luktar nytt läder och nybil inne I bilen.
Och som om detta inte skulle räcka... Den personliga servicen är makalös. De är sååå trevliga, har full koll på vem du (och din bil) är när du ringer. Gör det där lilla extra, alltid!
Trots att det för mig är en logistisk mardröm att ta mig till Solna/ Sundbyberg låter jag ingen annan ta hand om min bil än Wellkept.
PS: Dessutom är det bara Wellkept som jag låter tvätta bilen. Och med deras lackbehandling behöver jag bara tvätta bilen 1-2 gånger per år. Det räcker. Smutsen bara glider av. Bilen är liksom ren av sig själv. -
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande. Utmärk jobb.
skrev om Wellkept
Bra resultat och trevlig personal, plus fri lånebil 👍
skrev om Wellkept
Proffsiga och ett förstklassigt bemötande. Har rekommenderat dom till alla mina vänner och bekanta som vill ha ett perfekt arbete.
skrev om Wellkept
Väldigt måna on sina kunder och att arbetet utförts korrekt. En trygg investering hos Kristian och Co.
skrev om Wellkept
Jag är supernöjd och väldigt bra service!
skrev om Wellkept
Beställde ProCeramic till hela bilen, och är supernöjd. Extremt snabbt och proffsigt på alla vis.
Rekommenderar starkt. -
skrev om Wellkept
Mycket trevlig personal. Supernöjd med deras arbete. Gillade dock inte att de satte upp reklam på både regskyllt och bakruta utan att fråga. Tog bort det direkt efter jag märkte det.
skrev om Wellkept
Proffesionella, noggranna och trevliga!
skrev om Wellkept
Bra bemötande och proffsigt jobb.
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande och proffsigt utförande. Supernöjd!
skrev om Wellkept
Lämnade min bil för keramiskt lackskydd och jag måste säga att Wellkept gjorde ett mycket fint jobb med min bil.
Jag ser ingen anledning till varför jag inte ska lämna in den fler gånger.
Resultatet är mycket bra även om min bil var väldigt fin i lacken, så kunde Wellkept höja nivån ytterligare.
Dessutom så rinner vattnet av hur lätt som helst.
Värt mer än vad dom tar betalt. -
skrev om Wellkept
Jag var nöjd med hur fin min bil var efter lackskyddsbehandlingen. Jag upplever att behandlingen gjorde stor skillnad för bilens glans - trots att bilen var ny och fin redan innan behandlingen.
Företaget är duktigt på kundtjänst med snabba och bra svar:
Jag upplevde att företaget gav sakliga svar om produkten och inte överdrev produktens kvalitéer bara för att sälja.
Jag upplevde att jag fick ställa frågor om produkten utan att jag blev pressad till ett köp.
Därav högsta betyg för både resultat och kundtjänst. -
skrev om Wellkept
Väldigt fint bemötande och ett fantastiskt jobb med en ut och invändig behandling av bilen.
skrev om Wellkept
Jag köpte en lackförstärkng som jag är supernöjd med, plus framrutan som fick en behandling som jag är supernöjd med också.
Servisen var mycket bra också -
Lackbehandling ny bil
Mycket smidigt bemötande
Inga problem! Som det skall fungera. -
skrev om Wellkept
Har använt Wellkept för både lackskydd och handtvätt. Jag är lika nöjd varje gång, både bra jobb där de ger lite extra och vänligt bemötande.
skrev om Wellkept
Dom är jättebra att ha och göra med,bra utfört jobb.
skrev om Wellkept
Tog bästa möjliga behandling, invändig tvätt o läderrengörning.o utvändigt med keramisk behandling
Alltid blivit bemött med ett leende. Bara positiva upplevelser, och alltid väldigt nöjd med resultatet. Kommer fortsätta lämna våra bilar dit. -
skrev om Wellkept
Fick ett bra paketpris på keramisk lackbehandling av en helt ny bil. De fixade lacken, invändig behandling och vinterhjulen som jag hade med i bakluckan. De hade ordnat lånebil vilket kändes skönt i dessa Corona-tider!
Förra veckan hade jag bilen inne på handtvätt och de passade på att dammsuga ur baksätet.
Mycket bra service och trevligt bemötande vid båda tillfällena. Kan varmt rekommenderas!!! -
skrev om Wellkept
Trevligt och förtroendeingivande bemötande! Det upplevde jag och då brukar det man köper också hamna på den övre betygsskalan. Min beg Tesla M3 kom ut som ny efter Pro ceramic-behandling och även fast jag inte personligen har nåt att jämföra med så får Well kept toppbetyg 😊
skrev om Wellkept
Lämnade min nya BMW X5 M50D för keramisk lackskyddsbehandling med ett enastående fint resultat. Jag rekommenderar varmt Wellkept oavsett vad du har för bil eller funderingar på ”omsorg”. En trygghet i kombination med lång erfarenhet och professionalism gör hela kundupplevelsen till topp!
skrev om Wellkept
Beställde proceramik lackskydd samt invändig behandling, med ett fantastiskt resultat! Mycket trevligt bemötande samt lånebil. Kan starkt rekommendera Wellkept!
skrev om Wellkept
Kul med ngt som är bättre än MrCap
skrev om Wellkept
Det finns ingen genväg till ett kvalitetsjobb,det vet Wellkept och har nöjda kunder som återkommer,
Gör bilen som ny.
Bertil.persson -
skrev om Wellkept
Lackskydd med mycket gott resultat, även vindrutan, mycket trevligt bemötande, lånebil och höll utlovad tid, mycket nöjd och kommer att återkomma ,, tackp
skrev om Wellkept
Bra och proffsig hantering. I efterhand lite svårt att verifiera vad det egentligen gav extra - dvs skillnad om jag inte gjort något särskilt alls
skrev om Wellkept
Mycket nöjd med keramisk lackförsegling. Bra jobb, mycket prisvärt
skrev om Wellkept
Lämna bilen på en hel behandling.
Otroligt trevlig och seriös personal.
Förklara allt som dom hade åtgärdat och fick tips om hur behandlingen skulle skötas.
Kul med sådana firmor.
Får topp betyg av mig.
Hälsningar Holger Stöss -
skrev om Wellkept
Wellkept har lackskyddat och tvättat mina bilar under åtta år. Alltid kanonresultat och toppenservice!
skrev om Wellkept
Jag lämnade in min nya BMX X5 för ProCeramic lackskyddsbehandling ink invändig behandling samt att Wellkept även gjorde glasbehandling och fälgarna. Bokning, mottagning, återkoppling och resultatet var utmärkt och jag kan rekommendera alla att testa dem. Jag kommer dessutom själv att återkomma om 12 månader för att uppdatera skyddet. Hälsn, Johan