Wellkept
Välkommen till Wellkept! Här använder vi endast de bästa preparaten när vi utför rekond och lackskyddsbehandlingar på bilar, båtar och motorcyklar. Vår personal vet vad de gör och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vi ska bli ännu bättre. Vi är så säkra på vår sak att vi kan ge något vi kallar Nöjd-Kund-Garanti: bäst...
1085 omdömen om Wellkept
Sedan starten hos Reco 2014
Hej, Kent Tack för omdömet! Mvh, Personalen på Wellkept
Professionellt arbete och mycket trevlig personal.
Hej, Barbro Vi tackar för att du tog dig tid att skriva detta omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Gav ett mycket seriöst intryck.
Hej, Billy Vi är glada över att du fick ett seriöst intryck av oss på Wellkept :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Ni har gjort en bra jobb faktiskt i bilen Ni är bäst Mvh Agelos
Hej, Agelos Vi är glada över att du vart nöjd med din fina MB. Välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemött, fin service och bilen var riktigt fin när den var klar med keramiska lackskyddet.
Hej, Håkan Bra, att du kände dig bra bemött samt att du vart nöjd med det Keramiska lackskyddet. Mvh, Personalen på Wellkept
Trevligt och proffsigt bemötande
Hej, Marianne Kort men fint omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Jättebra och professionellt utförd in- och utvändig recond! Trevligt bemötande gjorde helhetsupplevelsen superpositiv! Kan varmt rekommendera Wellkept!
Hej, Ann-Marie Vi är glada och nöjda med att du vill rekommendera Wellkept till andra, tack för det! Mvh, Personalen på Wellkept
Strålande jobb supernöjd, rekommenderar Wellkept.
Hej, Mathias Vi tackar och bockar :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Så hög service och kvaliteten på arbetet finns ingen annanstans. Har varit kund i flera år och kommer alltid tillbaks.
Hej, Christian Alltid roligt med återkommande kunder och att du är nöjd med arbetet vi utför! Välkommen åter. Mvh, Personalen på Wellkept
Hade höga förväntningar men resultatet blev ännu bättre - supernöjd!
Hej, Ylva Din bil vart väldigt fin, det var ett bra utgångsobjekt. Vi är glada över att du vart supernöjd. Mvh, Personalen på Wellkept
Jag köpte hela paketet till min nya bil. Blev super nöjd med bemötandet och resultatet. Rekommenderar Wellkept!!
Hej, Julie Vi är nöjda och glada över att du rekommenderar oss på Welllkept. Mvh, Personalen på Wellkept
Mkt bra bemötande och kvalitet på arbetet som alltid!
Hej, Nils Alltid lika glada över att få ta hand om våra återkommande kunder. Tack för ditt omdöme! Mvh, Personalen på Wellkept
Det var tredje gången på sex år för min bil. Keramisk behandling. Bilen har blivit ett strå vassare för varje gång. Nu håller den sig fin genom regn och rusk och skinnklädseln känns som ny.
Hej, Kristian Alltid roligt med återkommande kunder. Betyder att du förhoppningsvis är nöjd med oss :-) Skinnklädslar behöver också tas om hand! Alltid välkommen till oss. Mvh, Personalen på Wellkept
Mycket trevligt bemötande och fantastiskt resultat!
Hej, Therese "Fantastiskt" resultat! Då blir vi glada här på Wellkept. Det är lätt att ha ett trevligt bemötande med våra fantastiska kunder :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Jag beställde komplett keramisk behandling inkl glas- och fälgbehandling. Lätt att beställa tid på nätet. Trevligt o professionellt bemötande och genomgång av behandlingens olika delar. Fri lånebil i gott skick och är mycket nöjd med resultatet. Återkommer för ny behandling om 2 år
Hej, Kenneth Vi är glada över att du upplevt dit besök hos oss positivt och att vi känns professionella :-) Ses om 2 år. Mvh, Personalen på Wellkept
Supernöjd. Toppen service och resultat. Rekommenderas det varmaste.
Hej, Johan Roligt att du vart nöjd med allt och vi blir glada över att du kan rekommendera oss till andra. Hoppas att vi ses flera ggr. Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsigt och trevligt, allt fixat enl. överenskommelse och resultatet var utmärkt.
Hej, Martin Vi försöker alltid hålla det vi lovar och det känns som att du håller med. Vi är nöjda och glada över att resultatet var utmärkt :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Enkelt att boka, trevligt bemötande och ett mycket bra resultat när jag lämnade in min 2014 års Mini för att få nytt liv i lacken. 11 års tvättrepor, småmärken, föroreningar etc jobbades bort och ytan har inte varit så fin sedan bilen var helt ny. Kan varmt rekommenderas!
Hej, Henrik Det går att göra bilar i nyskick och vi blir glada över att du upplever din Mini så fin. Roligt att du rekommenderar oss till andra, tack! Mvh, Personalen på Wellkept
Seriöst bemött. Jag är nöjd med såväl bemötande som revors.
Hej, Yvonne Klart att vi bemöter dig seriöst! Vi är glada över att du är nöjd med oss. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra som alltid Höga förväntningar som alltid slår in
Hej, Lars Vi är glada över att dina höga förväntningar infrias efter ett besök hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Gjorde ett bra jobb, väldigt nöjd
Hej, Anton Vi tackar för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Jag är ytterst nöjd med den rekonditionering ut- och invändigt av min tidigare bleksvarta citroen som Wellkept fixat upp till nyskick! Mycket kompetent handhavande och förtroendeingivande. Dito vad gäller bemötande! Jan N
Hej, Jan Vi tackar dig för ditt fina omdöme :-) Det är inte varje dag som vi arbetar på en så fin och unik Citroen som din. Vi är glada över att den vart så fin som den blev. Mvh, Personalen på Wellkept
Utmärkt personal. Toppenjobb. Hit återvänder jag..
Hej, Björn Alltid välkommen till oss :-). Mvh, Personalen på Wellkept
Hej trevligt bemötande allt blev som jag förväntat mvh Torbjörn
Hej, Torbjörn Vi är glada över att ditt besök hos oss vart som förväntat, samt att du fick ett trevligt bemötande av oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsigt bemötande och utförande från början till slut.
Hej, Björn! Det känns som att vi har tagit hand om dig och din bil på ett bra sätt:-) Mvh, Personalen på Wellkept
Det var ett tag sedan så jag undrade först vad är detta. Det var en väldigt trevlig bekantskap med Wellkept och arbetet var väldigt proffs mässigt gjort. Priset var också bra. Lätt stt hålla bilen ren.
Hej, Gert Ibland går tiden fort :-) Vi är glada över att du upplever att din bil är lätt att hålla ren. Hoppas vi ses fler gånger i framtiden! Mvh, Personalen på Wellkept
Proffesionell biltvätt och lackrecond som gör att min bil ser snygg och fräsch ut. Jag blir alltid trevligt bemött vid varje besök. Kan varmt rekommendera Wellkept.
Hej, Jan Vi är glada över att du varmt rekommenderar oss till andra samt att du känner dig väl bemött när du är hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Efter att ha lämnat in min bil på rekonditionering för ca 3 månader sedan hos Wellkept är jag extremt nöjd! Resultatet blev otroligt bra och jag kan ärligt säga att det är det bästa jag har sett. Jag har tidigare anlitat andra firmor, men Wellkept sticker verkligen ut. Deras personliga bemötande var en stor del av upplevelsen. Att få träffa den som faktiskt utför jobbet för en genomgång både före och efter kändes väldigt proffsigt och tryggt. Man märker att personalen genuint bryr sig om både kunden och bilen. De gav mig...
Oj, oj! Vilket omdöme vi får. Vi är väldigt glada över att du känner dig nöjd med oss, som personal samt arbetet vi utfört på din bil. Du är varmt välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Som tidigare proffsigt bemött och ett jättebra jobb. Tog den bättre lack behandlingen och tittade fascinerat på dropparna när det regnade.. ;-)
Hej, Hans Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme. ProCeramic fungerar fint mot vattendropparna :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Mycket noggrant och väl utfört. Jag är synnerligen nöjd nöjd. Har använt dem länge och att det också håller.
Hej, Jan Du är en återkommande kund under långtid. Alltid roligt att se dig och din bil. Mvh, Personalen på Wellkept
Personlig service utmärkt utförande
Hej, Stefan Tack för ditt omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Bra bemötande vid mina 2 tillfällen jag var där med en ny bil och en begagnad bil. Resultatet har blivit riktigt bra både på in och utsidan. Jag är väldigt nöjd och kommer att göra om det igen.
Hej, Lars Tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! Alltid välkommen till oss. Mvh, Personalen på Wellkept
Bilen ser som ny ut. Trevligt bemötande. Prisvärt.
Hej, Carl-Johan Tack för ditt fina omdöme. Det var ditt första besök så vi hoppas att vis ses igen! Mvh, Personalen på Wellkept
Hämtade min gula "pärla" (bilen är gul) som fått den stora keramiska lackskyddsbehandlingen. Visserligen är bilen bara lite över två månader gammal, men blev verkligen överraskad över hur otroligt fin den blev både utvändigt och invändigt. Nu skiner den som en sol och glänser invändigt, ser helt otroligt ut. Jag är så otroligt glad och nöjd över Wellkepts arbete. De har t o m gjort det där lilla extra som jag verkligen uppskattar, genom att skydda insidan på alla utsidans handtag. Ett företag med ett otroligt fint bemötande...
Hej, Barbro Oj, vilket omdöme! Det känns som att vi lyckats med det mesta :-) Alltid välkommen tillbaka när du har behov av vår hjälp. Mvh, Personalen på Wellkept
Vi köpte en stor lackförsegling med glasförsegling till vår nya bil. Trevligt bemötande. Verkar hålla bra, både lack och vindruta. Vi är nöjda med Wellkept och kan rekommendera dem.
Hej, Rasmus Vi är glada över att du känner dig nöjd med oss och vårt arbete på din bil. Ett trevligt bemötande blir alla glada över, även vi :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Bilen känns som ny trots 4 år på nacken. Gratis lånebil ett stort plus. Rekommenderas.
Hej, Mats 4 år på en bil är ingenting :-) Lånebilarna är uppskattade, vilket vi ofta får höra av er kunder! Tack för rekommendationen. Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsig och trevlig personal, perfekt utfört arbete!
Hej, Lars Vi tackar för detta fina omdöme. Mvh, Personalen på Wellkept
Bra jobb samt trevliga medarbetare
Hej, Håkan Vad roligt att du vart nöjd med vårt arbete samt att du är nöjd med oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Väldigt professionella och kundvänliga. Är supernöjd med resultatet på bilen också.
Hej, Anders Kundvänliga är lätt att vara med våra kunder. Roligt att är nöjd med vårt arbete på din bil. Mvh, Personalen på Wellkept
Mycket nöjd med resultatet av behandlingen. Trevlig bemötande. MVH/Raymond
Hej, Raymond Vi blir glada över att du tycker att vi bemöter dig bra, samt att du är nöjd med behandlingen av din bil. Mvh, Personalen på Wellkept
Trevligt bemötande Har alltid varit nöjd efter åt Perfekt med lånebil
Hej, Anders Roligt att du alltid blivit nöjd efter besöken hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept
Vänligt och trevligt Förväntningarna var höga och dom uppfylldes Sammantningsvis är Wellkept ett seriös företag
Hej, Herbert Vi blir glada över att ni tycker att vi är ett seriöst företag. Fint betyg, tycker vi! Mvh, Personalen på Wellkept
Jag är mycket nöjd med både jobbutförande och bemötande av personalen
Hej, Paul Om du är nöjd med oss blir vi nöjda och glada! Mvh, Personalen på Wellkept
Har bara bra erfarenheter av dem, alltid bra jobb.
Hej, Otto Att vi gör bra jobb och att du har bra erfarenhet av oss gör oss väldigt nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Proffsiga på alla sätt! Gediget jobb varje gång.
Hej, Håkan Vi är glada över att ha dig som återkommande kund! Mvh, Personalen på Wellkept
Alfa Romeon är som ny när jag hämtar den. Jag gjorde min andra återbehandling med ProCeramic och passade på att få motorn tvättad. Efter det ser bilen ut som den kommer direkt från utställningshallen. Då är den åndå snart 7 år gammal och har gått 13 000 mil, de flesta på vintervägar. Otroligt skickligt arbete!
Hej, Klas Vi är glada över att du tycker din bil blev fin efter vår återbehandling. Välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Från första kontakten till färdig behandling av min bil fick jag ett fantastiskt bemötande. Servicen och kommunikationen var otrolig, vilket gav ett tryggt intryck. Lackbehandlingen förvandlade min bil från sliten till som ny – ett gediget arbete med imponerande resultat. Stort tack för en strålande insats! Rekommenderas varmt.
Hej, Carl Henrik Då har vi verkligen lyckats om vi gjort det du radar upp i ditt fina omdöme! Vi blir glada över detta och tar det med oss. Mvh, Personalen på Wellkept
Mycket bra att jobbat. Hela bilen otroligt fin. Fint bemötande.
Hej, Fred Vad bra att du vart nöjd med oss och vårt arbete. Alltid lika välkommen åter! Mvh, Personalen på Wellkept
Wellkept har i 18 år behandlat alla våra bilar och alltid med ett mycket bra och professionellt resultat. Lika roligt varje gång att hämta en bil som både känns och ser ut som ny.
Hej, Ugo Vi tycker att det är lika roligt att se dig varje gång du är här! Ja, 18 år det är en lång tid men vi hoppas på att få se dig i många år till :-) Mvh, Personalen på Wellkept
Snabb och bra service, samt med beröm godkänt resultat.
Hej, Roger Om det vart med berömt godkänt så är vi väldigt nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept