Wellkept
Välkommen till Wellkept!
Här använder vi endast de bästa preparaten när vi utför rekond och lackskyddsbehandlingar på bilar, båtar och motorcyklar. Vår personal vet vad de gör och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vi ska bli ännu bättre.
Vi är så säkra på vår sak att vi kan ge något vi kallar Nöjd-Kund-Garanti: bäst service och bäst kvalitet till bästa pris! Du får garanti på pris, leverans och kvalitet samt en lånebil helt utan extra kostnad när du låter oss ta hand om din bil och göra den som ny igen.
Kom förbi oss på Wellkept när du vill att ditt fordon ska få riktigt bra skötsel!
Utmärkelser
929 omdömen om Wellkept
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Wellkept
Bra bemötande och bra utfört jobb.
skrev om Wellkept
Allt funkade, snabb bokning, klart i tid, bra resultat och trevlig personal
skrev om Wellkept
Lätt att boka bra bemötande bra pris när jag bokade! Fantastisk resultat
skrev om Wellkept
Snabbt, bra pris och lånetid. Bra resultat. Helnöjd!
skrev om Wellkept
Alltid snabb och bra service med utmärkt resultat.
skrev om Wellkept
Jag blev mycket bra bemött av Wellkept, som alltid! Jag har varit trogen kund hos företaget i > 15 år!!
Kan rekommendera ceramic coating som de utför på ett utmärkt sätt! Min bil är nu > 29 år men ser ut som ny!! Får ofta mycket beröm för bilens fina skick!
Wellkept är toppenbra! -
skrev om Wellkept
Absolut bäst i Stockholm med grym service!
skrev om Wellkept
Enkelt, trevlig personal, bra jobb, förutom att de missade att ta bort 2st dekaler
Toppklass!
Trevligt bemötande och personalen bryr sig verkligen om bilen vilket märks vid överlämnandet då personalen gärna visade vad de gjort och pratade om bilens skick och modell. De lämnar också gärna goda råd om skötsel av bilen.
Även toppklass på utfört arbete med läderbehandling och lackskydd såklart. Lämnade ett lackstift och fick lite småskador fixade.
Tack! -
skrev om Wellkept
Snabb återkoppling på förfrågan. Bokade tid för keramisk lackskyddsbehandling och lämnade in bilen för att sedan hämta ut dagen efter. Proffsigt mottagande och överlämning. Rekommenderas!
skrev om Wellkept
Superbra! Har gjort keramisk behandling och tvättar bilen regelbundet hos Wellkept! Rekommenderas starkt!!!
skrev om Wellkept
Jag ore lilla begagnad MB som har fått behandling av Wellkept sedan nybilsbehsndling komplett program inkl läderbehehandling. Trevlig personal.
iteriörnehamdöingen blev mycket bra därer ot är jag besviken på lacknehandmingem -
skrev om Wellkept
Bra bemötande och tillsynes bra utfört. Dock inte lagning av liten lackskada
Hej, Wilhem
Wellkept
Vi är glada över att du är nöjd med bemötandet och jobbet vi utfört.
Kom förbi och visa upp det du inte är nöjd med gällande lackskadan.
Ibland kan vi inte göra bättre än vad vi gjort vilket är tråkigt och då återstår tyvärr att ta bilen till en lackerare.
----- Har nu pratat med dig och förstått att du trodde att vi skulle ha ett lack-stift till din bil för att bättra på skadan. Vi kan dessvärre inte tillhandahålla lack-stift till alla bilar. Vi brukar be kunden att ta med sig ett så att vi kan lackbättra! Du är välkommen förbi när du vill med lack-stift så ser vi till att bättra på skadan .-)
Mvh, Personalen på Wellkept -
skrev om Wellkept
Allt var toppen från mottagande, utförande och till avhämtning/Peter
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande av personalen. Bilen blev jättefin efter behandling av lack mm
skrev om Wellkept
Återbehandling, paket 2, proceramic keramiskt lackskydd + glasbehandling.
5e behandlingen , den första gjordes i december 2014 av nyinköpt bil.
Kort väntetid mellan beställning och behandling. Alltid nöjd med behandlingarna, bilen set fortfarande väldigt fräsch ut. -
skrev om Wellkept
Utmärkt utförda arbeten oavsett vilka tjänster man bokat, samma sak med bemötandet, proffsigt och vänligt bemötande
skrev om Wellkept
Mycket trevlig ägare och personal Mina förväntningarna är som vanligt att hämta en bil i nyskick 👍😊 mvh Lennart Molin
skrev om Wellkept
1. Bra 2. Jag är kund där vet att dom är toppen 3. Dom recondar min bil varje år dom är alltid lika bra
skrev om Wellkept
Allt var toppen från första kontakten vid bokning fram till att bilen hämtades. Har hitintills inte blivit missnöjd med servicen/jobbet . Fortsätt så😊
skrev om Wellkept
Utmärkt behandling av bilen och mig som kund. Klart prisvärt jämfört med andra aktörer. Fri lånebil är dessutom ett plus i kanten
skrev om Wellkept
Köpte lackförsegling, väldigt bra resultat. Hade gjort det igen
skrev om Wellkept
Alltid väl utförda arbeten! Proffsigt bemötande och kindorienterad personal.
skrev om Wellkept
Levde upp till höga förväntningar
skrev om Wellkept
Kanon resultat och trevlig personal.
skrev om Wellkept
Proffsigt bemötande, lämnade bilen för recond perfekt utfört jobb.
Bra
Höga, motsvarade förväntningarna
Bilrekond, ute och inne -
skrev om Wellkept
Utmärkt service bra kundmottagning……
skrev om Wellkept
Bra bemötande och proffsigt utfört jobb. Valde keramisk lackförsegling och rekond.
skrev om Wellkept
Lackskydd väl utfört. Trevligt bemötande.
skrev om Wellkept
Professionellt utfört lackskydd och omvårdnad av min nya bil. Bra bemötande, enkelt att boka tid samt lämna/hämta.
Genomgång av utfört arbete samt tips på egen skötsel av bilen.
Prisvärda, rekommenderas! -
skrev om Wellkept
Personligt bemötande, engagerat och noggrant.
skrev om Wellkept
Jättebra bemötande och perfekt utfört jobb
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande vid lämning och hämtning av bilen.
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
skrev om Wellkept
Otroligt nöjd med keramikbehandlingen, har behandlat mina bilar ca 10 år, alltid lika nöjd.
skrev om Wellkept
Alltid bästa servicen och grymt bra resultat på deras arbeten.
skrev om Wellkept
Snyggt jobb, inte minsta prick kvar. Bilen klar på tid.
skrev om Wellkept
Jag har bara positiva saker att säga angående bemötandet och allt
skrev om Wellkept
Trevliga personal, bra bemötande.
skrev om Wellkept
Grymt proffsiga! Seriösa, tydliga, noggranna och med ett lysande resultat. Bilen glänser härligt!
skrev om Wellkept
Jag har bara beröm att säga om den behandling som min bil blev föremål för. Det var nog tredje eller möjligen den fjärde gången jag lämnade bilen på Wellkept!
Werkligen proffsig hantering. Mina bekanta tror inte att bilen är
fjorton år gammal. Tusen Tack!! -
skrev om Wellkept
Som vanligt mycket bra bemötande.
Hade höga förväntningar som uppfylldes.
Hade beställt komplett behandling av både utsidan och inuti. -
skrev om Wellkept
Proffsigt bemötande och bilen i toppskick
skrev om Wellkept
Keramiskt lackskydd. Trevligt mottagande. Verkar vara mycket kompetenta! Perfekt resultat.
skrev om Wellkept
Jag fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande och mina 2 bilar blev helt som nya så vacker glans i lacken
skrev om Wellkept
Mkt bra och personligt bemötande och service
skrev om Wellkept
Excellent bemötande och utmärkt resultat
Bilen blir lättskött och kommer att se ny ut i flera år. -
skrev om Wellkept
Wellkept uppfyller alltid mina förväntningar
skrev om Wellkept
Trevligt bemötande och utmärkt utfört arbete