Wellkept

Wellkept

www.wellkept.se
  • BadgeTwelveYears
1 085

Välkommen till Wellkept! Här använder vi endast de bästa preparaten när vi utför rekond och lackskyddsbehandlingar på bilar, båtar och motorcyklar. Vår personal vet vad de gör och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vi ska bli ännu bättre. Vi är så säkra på vår sak att vi kan ge något vi kallar Nöjd-Kund-Garanti: bäst...

1085 omdömen om Wellkept

Sedan starten hos Reco 2014

Kent P

Hej, Kent Tack för omdömet! Mvh, Personalen på Wellkept

Barbro N
Wrote about Wellkept

Professionellt arbete och mycket trevlig personal.

Svar från Wellkept

Hej, Barbro Vi tackar för att du tog dig tid att skriva detta omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Billy J
Wrote about Wellkept

Gav ett mycket seriöst intryck.

Svar från Wellkept

Hej, Billy Vi är glada över att du fick ett seriöst intryck av oss på Wellkept :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Agelos P

Ni har gjort en bra jobb faktiskt i bilen Ni är bäst Mvh Agelos

Svar från Wellkept

Hej, Agelos Vi är glada över att du vart nöjd med din fina MB. Välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Håkan S
Wrote about Wellkept

Bra bemött, fin service och bilen var riktigt fin när den var klar med keramiska lackskyddet.

Svar från Wellkept

Hej, Håkan Bra, att du kände dig bra bemött samt att du vart nöjd med det Keramiska lackskyddet. Mvh, Personalen på Wellkept

Marianne E

Trevligt och proffsigt bemötande

Hej, Marianne Kort men fint omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Ann-Marie H
Wrote about Wellkept

Jättebra och professionellt utförd in- och utvändig recond! Trevligt bemötande gjorde helhetsupplevelsen superpositiv! Kan varmt rekommendera Wellkept!

Svar från Wellkept

Hej, Ann-Marie Vi är glada och nöjda med att du vill rekommendera Wellkept till andra, tack för det! Mvh, Personalen på Wellkept

Mathias F
Wrote about Wellkept

Strålande jobb supernöjd, rekommenderar Wellkept.

Hej, Mathias Vi tackar och bockar :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Christian J
Wrote about Wellkept

Så hög service och kvaliteten på arbetet finns ingen annanstans. Har varit kund i flera år och kommer alltid tillbaks.

Svar från Wellkept

Hej, Christian Alltid roligt med återkommande kunder och att du är nöjd med arbetet vi utför! Välkommen åter. Mvh, Personalen på Wellkept

Ylva S
Wrote about Wellkept

Hade höga förväntningar men resultatet blev ännu bättre - supernöjd!

Svar från Wellkept

Hej, Ylva Din bil vart väldigt fin, det var ett bra utgångsobjekt. Vi är glada över att du vart supernöjd. Mvh, Personalen på Wellkept

Julie B
Wrote about Wellkept

Jag köpte hela paketet till min nya bil. Blev super nöjd med bemötandet och resultatet. Rekommenderar Wellkept!!

Svar från Wellkept

Hej, Julie Vi är nöjda och glada över att du rekommenderar oss på Welllkept. Mvh, Personalen på Wellkept

Nils W
Wrote about Wellkept

Mkt bra bemötande och kvalitet på arbetet som alltid!

Svar från Wellkept

Hej, Nils Alltid lika glada över att få ta hand om våra återkommande kunder. Tack för ditt omdöme! Mvh, Personalen på Wellkept

Kristian L
Wrote about Wellkept

Det var tredje gången på sex år för min bil. Keramisk behandling. Bilen har blivit ett strå vassare för varje gång. Nu håller den sig fin genom regn och rusk och skinnklädseln känns som ny.

Svar från Wellkept

Hej, Kristian Alltid roligt med återkommande kunder. Betyder att du förhoppningsvis är nöjd med oss :-) Skinnklädslar behöver också tas om hand! Alltid välkommen till oss. Mvh, Personalen på Wellkept

Therese S
Wrote about Wellkept

Mycket trevligt bemötande och fantastiskt resultat!

Svar från Wellkept

Hej, Therese "Fantastiskt" resultat! Då blir vi glada här på Wellkept. Det är lätt att ha ett trevligt bemötande med våra fantastiska kunder :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Kenneth S
Wrote about Wellkept

Jag beställde komplett keramisk behandling inkl glas- och fälgbehandling. Lätt att beställa tid på nätet. Trevligt o professionellt bemötande och genomgång av behandlingens olika delar. Fri lånebil i gott skick och är mycket nöjd med resultatet. Återkommer för ny behandling om 2 år

Svar från Wellkept

Hej, Kenneth Vi är glada över att du upplevt dit besök hos oss positivt och att vi känns professionella :-) Ses om 2 år. Mvh, Personalen på Wellkept

Johan E
Wrote about Wellkept

Supernöjd. Toppen service och resultat. Rekommenderas det varmaste.

Svar från Wellkept

Hej, Johan Roligt att du vart nöjd med allt och vi blir glada över att du kan rekommendera oss till andra. Hoppas att vi ses flera ggr. Mvh, Personalen på Wellkept

Martin S
Wrote about Wellkept

Proffsigt och trevligt, allt fixat enl. överenskommelse och resultatet var utmärkt.

Svar från Wellkept

Hej, Martin Vi försöker alltid hålla det vi lovar och det känns som att du håller med. Vi är nöjda och glada över att resultatet var utmärkt :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Henrik F
Wrote about Wellkept

Enkelt att boka, trevligt bemötande och ett mycket bra resultat när jag lämnade in min 2014 års Mini för att få nytt liv i lacken. 11 års tvättrepor, småmärken, föroreningar etc jobbades bort och ytan har inte varit så fin sedan bilen var helt ny. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Wellkept

Hej, Henrik Det går att göra bilar i nyskick och vi blir glada över att du upplever din Mini så fin. Roligt att du rekommenderar oss till andra, tack! Mvh, Personalen på Wellkept

Yvonne G
Wrote about Wellkept

Seriöst bemött. Jag är nöjd med såväl bemötande som revors.

Svar från Wellkept

Hej, Yvonne Klart att vi bemöter dig seriöst! Vi är glada över att du är nöjd med oss. Mvh, Personalen på Wellkept

Lars H
Wrote about Wellkept

Bra som alltid Höga förväntningar som alltid slår in

Svar från Wellkept

Hej, Lars Vi är glada över att dina höga förväntningar infrias efter ett besök hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept

Anton S
Wrote about Wellkept

Gjorde ett bra jobb, väldigt nöjd

Svar från Wellkept

Hej, Anton Vi tackar för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Jan Henning N
Wrote about Wellkept

Jag är ytterst nöjd med den rekonditionering ut- och invändigt av min tidigare bleksvarta citroen som Wellkept fixat upp till nyskick! Mycket kompetent handhavande och förtroendeingivande. Dito vad gäller bemötande! Jan N

Svar från Wellkept

Hej, Jan Vi tackar dig för ditt fina omdöme :-) Det är inte varje dag som vi arbetar på en så fin och unik Citroen som din. Vi är glada över att den vart så fin som den blev. Mvh, Personalen på Wellkept

Björn E
Wrote about Wellkept

Utmärkt personal. Toppenjobb. Hit återvänder jag..

Hej, Björn Alltid välkommen till oss :-). Mvh, Personalen på Wellkept

Torbjörn K
Wrote about Wellkept

Hej trevligt bemötande allt blev som jag förväntat mvh Torbjörn

Svar från Wellkept

Hej, Torbjörn Vi är glada över att ditt besök hos oss vart som förväntat, samt att du fick ett trevligt bemötande av oss! Mvh, Personalen på Wellkept

Björn L
Wrote about Wellkept

Proffsigt bemötande och utförande från början till slut.

Svar från Wellkept

Hej, Björn! Det känns som att vi har tagit hand om dig och din bil på ett bra sätt:-) Mvh, Personalen på Wellkept

Gert S
Wrote about Wellkept

Det var ett tag sedan så jag undrade först vad är detta. Det var en väldigt trevlig bekantskap med Wellkept och arbetet var väldigt proffs mässigt gjort. Priset var också bra. Lätt stt hålla bilen ren.

Svar från Wellkept

Hej, Gert Ibland går tiden fort :-) Vi är glada över att du upplever att din bil är lätt att hålla ren. Hoppas vi ses fler gånger i framtiden! Mvh, Personalen på Wellkept

Jan F
Wrote about Wellkept

Proffesionell biltvätt och lackrecond som gör att min bil ser snygg och fräsch ut. Jag blir alltid trevligt bemött vid varje besök. Kan varmt rekommendera Wellkept.

Svar från Wellkept

Hej, Jan Vi är glada över att du varmt rekommenderar oss till andra samt att du känner dig väl bemött när du är hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept

Mattias G
Wrote about Wellkept

Efter att ha lämnat in min bil på rekonditionering för ca 3 månader sedan hos Wellkept är jag extremt nöjd! Resultatet blev otroligt bra och jag kan ärligt säga att det är det bästa jag har sett. Jag har tidigare anlitat andra firmor, men Wellkept sticker verkligen ut. Deras personliga bemötande var en stor del av upplevelsen. Att få träffa den som faktiskt utför jobbet för en genomgång både före och efter kändes väldigt proffsigt och tryggt. Man märker att personalen genuint bryr sig om både kunden och bilen. De gav mig...

Svar från Wellkept

Oj, oj! Vilket omdöme vi får. Vi är väldigt glada över att du känner dig nöjd med oss, som personal samt arbetet vi utfört på din bil. Du är varmt välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Hans L
Wrote about Wellkept

Som tidigare proffsigt bemött och ett jättebra jobb. Tog den bättre lack behandlingen och tittade fascinerat på dropparna när det regnade.. ;-)

Svar från Wellkept

Hej, Hans Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme. ProCeramic fungerar fint mot vattendropparna :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Jan E
Wrote about Wellkept

Mycket noggrant och väl utfört. Jag är synnerligen nöjd nöjd. Har använt dem länge och att det också håller.

Svar från Wellkept

Hej, Jan Du är en återkommande kund under långtid. Alltid roligt att se dig och din bil. Mvh, Personalen på Wellkept

Stefan C

Personlig service utmärkt utförande

Hej, Stefan Tack för ditt omdöme :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Lars N
Wrote about Wellkept

Bra bemötande vid mina 2 tillfällen jag var där med en ny bil och en begagnad bil. Resultatet har blivit riktigt bra både på in och utsidan. Jag är väldigt nöjd och kommer att göra om det igen.

Svar från Wellkept

Hej, Lars Tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! Alltid välkommen till oss. Mvh, Personalen på Wellkept

Carl-johan N
Wrote about Wellkept

Bilen ser som ny ut. Trevligt bemötande. Prisvärt.

Svar från Wellkept

Hej, Carl-Johan Tack för ditt fina omdöme. Det var ditt första besök så vi hoppas att vis ses igen! Mvh, Personalen på Wellkept

Barbro S
Wrote about Wellkept

Hämtade min gula "pärla" (bilen är gul) som fått den stora keramiska lackskyddsbehandlingen. Visserligen är bilen bara lite över två månader gammal, men blev verkligen överraskad över hur otroligt fin den blev både utvändigt och invändigt. Nu skiner den som en sol och glänser invändigt, ser helt otroligt ut. Jag är så otroligt glad och nöjd över Wellkepts arbete. De har t o m gjort det där lilla extra som jag verkligen uppskattar, genom att skydda insidan på alla utsidans handtag. Ett företag med ett otroligt fint bemötande...

Svar från Wellkept

Hej, Barbro Oj, vilket omdöme! Det känns som att vi lyckats med det mesta :-) Alltid välkommen tillbaka när du har behov av vår hjälp. Mvh, Personalen på Wellkept

Rasmus L
Wrote about Wellkept

Vi köpte en stor lackförsegling med glasförsegling till vår nya bil. Trevligt bemötande. Verkar hålla bra, både lack och vindruta. Vi är nöjda med Wellkept och kan rekommendera dem.

Svar från Wellkept

Hej, Rasmus Vi är glada över att du känner dig nöjd med oss och vårt arbete på din bil. Ett trevligt bemötande blir alla glada över, även vi :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Mats S
Wrote about Wellkept

Bilen känns som ny trots 4 år på nacken. Gratis lånebil ett stort plus. Rekommenderas.

Svar från Wellkept

Hej, Mats 4 år på en bil är ingenting :-) Lånebilarna är uppskattade, vilket vi ofta får höra av er kunder! Tack för rekommendationen. Mvh, Personalen på Wellkept

Lars R
Wrote about Wellkept

Proffsig och trevlig personal, perfekt utfört arbete!

Hej, Lars Vi tackar för detta fina omdöme. Mvh, Personalen på Wellkept

Håkan S
Wrote about Wellkept

Bra jobb samt trevliga medarbetare

Svar från Wellkept

Hej, Håkan Vad roligt att du vart nöjd med vårt arbete samt att du är nöjd med oss! Mvh, Personalen på Wellkept

Anders Levi C
Wrote about Wellkept

Väldigt professionella och kundvänliga. Är supernöjd med resultatet på bilen också.

Svar från Wellkept

Hej, Anders Kundvänliga är lätt att vara med våra kunder. Roligt att är nöjd med vårt arbete på din bil. Mvh, Personalen på Wellkept

Raymond P

Mycket nöjd med resultatet av behandlingen. Trevlig bemötande. MVH/Raymond

Svar från Wellkept

Hej, Raymond Vi blir glada över att du tycker att vi bemöter dig bra, samt att du är nöjd med behandlingen av din bil. Mvh, Personalen på Wellkept

Anders B
Wrote about Wellkept

Trevligt bemötande Har alltid varit nöjd efter åt Perfekt med lånebil

Svar från Wellkept

Hej, Anders Roligt att du alltid blivit nöjd efter besöken hos oss! Mvh, Personalen på Wellkept

Herbert H
Wrote about Wellkept

Vänligt och trevligt Förväntningarna var höga och dom uppfylldes Sammantningsvis är Wellkept ett seriös företag

Svar från Wellkept

Hej, Herbert Vi blir glada över att ni tycker att vi är ett seriöst företag. Fint betyg, tycker vi! Mvh, Personalen på Wellkept

Paul R
Wrote about Wellkept

Jag är mycket nöjd med både jobbutförande och bemötande av personalen

Svar från Wellkept

Hej, Paul Om du är nöjd med oss blir vi nöjda och glada! Mvh, Personalen på Wellkept

Otto S
Wrote about Wellkept

Har bara bra erfarenheter av dem, alltid bra jobb.

Svar från Wellkept

Hej, Otto Att vi gör bra jobb och att du har bra erfarenhet av oss gör oss väldigt nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Håkan C
Wrote about Wellkept

Proffsiga på alla sätt! Gediget jobb varje gång.

Svar från Wellkept

Hej, Håkan Vi är glada över att ha dig som återkommande kund! Mvh, Personalen på Wellkept

Klas B
Wrote about Wellkept

Alfa Romeon är som ny när jag hämtar den. Jag gjorde min andra återbehandling med ProCeramic och passade på att få motorn tvättad. Efter det ser bilen ut som den kommer direkt från utställningshallen. Då är den åndå snart 7 år gammal och har gått 13 000 mil, de flesta på vintervägar. Otroligt skickligt arbete!

Svar från Wellkept

Hej, Klas Vi är glada över att du tycker din bil blev fin efter vår återbehandling. Välkommen åter :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Carl Henrik B
Wrote about Wellkept

Från första kontakten till färdig behandling av min bil fick jag ett fantastiskt bemötande. Servicen och kommunikationen var otrolig, vilket gav ett tryggt intryck. Lackbehandlingen förvandlade min bil från sliten till som ny – ett gediget arbete med imponerande resultat. Stort tack för en strålande insats! Rekommenderas varmt.

Svar från Wellkept

Hej, Carl Henrik Då har vi verkligen lyckats om vi gjort det du radar upp i ditt fina omdöme! Vi blir glada över detta och tar det med oss. Mvh, Personalen på Wellkept

Fred David D
Wrote about Wellkept

Mycket bra att jobbat. Hela bilen otroligt fin. Fint bemötande.

Svar från Wellkept

Hej, Fred Vad bra att du vart nöjd med oss och vårt arbete. Alltid lika välkommen åter! Mvh, Personalen på Wellkept

Ugo V
Wrote about Wellkept

Wellkept har i 18 år behandlat alla våra bilar och alltid med ett mycket bra och professionellt resultat. Lika roligt varje gång att hämta en bil som både känns och ser ut som ny.

Svar från Wellkept

Hej, Ugo Vi tycker att det är lika roligt att se dig varje gång du är här! Ja, 18 år det är en lång tid men vi hoppas på att få se dig i många år till :-) Mvh, Personalen på Wellkept

Roger A
Wrote about Wellkept

Snabb och bra service, samt med beröm godkänt resultat.

Svar från Wellkept

Hej, Roger Om det vart med berömt godkänt så är vi väldigt nöjda :-) Mvh, Personalen på Wellkept