Köpte en rejäl matmixer och trodde att priset skulle vara värt det. Först dröjde leveransen med två veckor vilket bara var början av problemet. Jag fick en trasig produkt levererad och fick besked från kundtjänst att jag får välja mellan en ny vara eller reparation av gamla. Jag bad om en ny vara i utbyte och får en adress att posta tillbaka trasiga mixern i utbyte mot en ny. Jag skickar in den trasiga och hör inget någon vecka. Jag pratar med kundtjänst igen som berättar att de glömt bort ärendet men ska titta på det igen.... Efter ett par dagar får jag meddelande om att mixern ska repareras och skickas tillbaka till mig fastän jag bett om en ny. Jag pratar med kundtjänst som säger att de råkat ge mig fel adress, till reparatör istället för utbyte och berättar för mig att jag måste invänta den reparerade varan, skicka tillbaka den till dem, igen, för utbyte av en ny...
Jag får den reparerade varan och testar om jag kan behålla den istället (jag hade betalat för hemleverans från början, men den här gången levererades varan hos ombud). Originalfelet var åtgärdat men en annan komponent hade gått sönder under reparationen så jag kontaktar kundtjänst igen som säger att jag får skicka in den trasiga varan än gång till för att byta ut mot en ny. Jag föreslår att jag skickar in den gamla varan mot att jag får en voucher att använda på en ny mixer på deras hemsida, eftersom att det blir så rörigt. Jag får svar av kundtjänst att de inte kan erbjuda vouchers utan jag kan bara reklamera köpet och skicka tillbaka mixerna till dem, så får jag hela beloppet återbetalt inom 14 dagar, vilket jag gör.
Två veckor till passerar utan att jag fått tillbaka mina pengar så jag kontaktar kundtjänst igen om utebliven betalning. Då får jag efter en timme ett mail om att jag nu har en voucher att använda på deras hemsida. Jag skriver för sjuttioelfte gången till kundtjänst och frågar varför jag får en voucher nu när de sa att de inte hade en sådan lösning för några månader sedan när jag föreslog den lösningen. Jag säger också att jag inte längre vill ha en voucher utan mina pengar tillbaka och får då svaret att de måste undersöka om de kan göra en återbetalning.
Nu står jag här, efter att beställningen gjordes i början av maj, jag har gått fram och tillbaka till postombud 3 gånger, och jag har varken mixer eller pengar.
Har ni något vett så håller ni er borta från Kitchenaid Sverige och akta er för en inkompetent kundtjänst som direkt ljuger för en. Detta har varit den mest bisarra upplevelsen kring ett köp jag någonsin haft.
Jag köpte en Espresse maskin Artisan för några år sedan och jag tycker inte att espresson blir varm- den blir ljummen. Vad gör jag för fel? Eller är det maskinen som inte kan få upp temperaturen tillräckligt? Vänligen Lena Carlström