Alla kategorier Kläder Stockholms län Stockholm Norrmalm Whyred Smg

Whyred Smg

Smålandsgatan 10, 111 46 Stockholm — Visa karta

3.8 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Whyred Smg

 • Erik N
  Erik N skrev om Whyred Smg
  Svenskt märke med sjukt snygga kläder. Köpte ett par chinos här som jag älskar. Bra passform och bra kvalitet. Trevlig och kunnig personal.
  gillar detta
 • Emilie L
  Emilie L skrev om Whyred Smg
  Whyred med Roland Hjort i spetsen skapar ett mode som fungerar för den stilmedvetne svensken. Märket håller på att etalblera sig stort utomlands och tillsammans med Acne och Filippa K är det ett av de designermärken som står i topp på vår exportsida. Fin butik där man hittar hela Whyreds snygga utbud och kollektioner.
  gillar detta
 • Petter S
  Petter S skrev om Whyred Smg
  Whyred har funnits ända sedan man var liten 17-åring, men först nu har man utvecklats till att bli en allt större aktör. Kul snitt, lite arty, men i grunden rena & klassiska kollektioner. Missa inte den årliga 70% rean, då shoppingen här i ett nafs går från helt ok till jättekul. Fina jobbkläder för den som inte vill vara enbart stiff på jobbet.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Whyred Smg
  Whyred är numera ett riktigt household name, men trots det verkar urvalet av kläder vara begränsat i nästan alla butiker inklusive deras egna i Brunogallerian. Därför har jag valt att rekommendera butiken på Mäster Samuelsgatan, för här finns med all sannolikhet alla Whyredplagg man letar efter.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Smålandsgatan 10, 111 46 Stockholm
Kategorier