Luktar gott och tvätten känns så ren och fräsch!
Widab
Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...
873 omdömen om Widab
Sedan starten hos Reco 2022
Bra vara o supersnabb leverans.
Hej Ulla, Vad kul att du är nöjd! Välkommen åter:)
Beställde en Tamahagane kockkniv. När jag fick paketet hade de levererat fel kniv. När jag väl kontakta Widab var de väldigt hjälpsamma och uppdaterade mig löpande om leveransen av rött kniv. Alla kan göra misstag men det som skiljer bra företag mot mindre bra är hur man hanterar felen och Widab hanterade det med bravur.
Hej Henrik, Va bra att allt löst sig. Vi fick in kniven igår som blev fel. Hör gärna av dig om de är något annat vi kan hjälpa dig med:)
Snabb leverans av två beställda termometrar. Den ena fungerar, den andra inte alls. Så den kommer reklameras och mitt omdöme kommer bero på hur Widab hanterar detta.
Hej Mats, Kul att du att du är nöjd med leveransen. Skicka gärna in till oss angående den defekta termometern så hjälper vi dig :) Gärna en bild på baksidan.
Snabb leverans. Bra termometer.
Hej Helena, Vi försöker alltid att leverera så snabb vi kan. Kul att du är nöjd :)
Har fortfarande inte fått mitt paket
Hej Annika, Jag ser att ditt paket levererades redan dagen efter (14juli) Du kanske blandar ihop oss med någon annan :) Hoppas att du är nöjd med din produkt.
Fick varan i tid. Bra pris och allt som förväntat.
Hej Michael, Kul att höra! Välkommen åter :)
Snabbt orderhantering och leversns
Hej Per, Kul att höra att allt gick bra och smidigt. Välkommen åter !
Hämtade på deras lager och gick otroligt smidigt, extremt trevlig personal med!
Hej Robin, Kul att höra! Hoppas du är nöjd med produkten. Välkommen åter :)
Trevligt att man får prata med någon . Idag är det inte alltid dom har någon på kundtjänst. Vill ge Linus Bergåker extra tack för ett så trevligt bemötande. Mvh Anna-Lena
Hej Anna-Lena, Alltid kul att kunna hjälpa till. Tack för fina lapp som du skickade till oss :)
Vi är jätte nöjda, va fin service.
Hej Linnéa, Vad kul att höra att ni är nöjda:) Välkomman åter!
Snabb och smidig leverans! Jag ska ge bort lakanssträckaren till min dotter. Har ännu inte överlämnat den och således inte öppnat paketet. Återkommer gärna med ett omdöme när hon fått och testat den.
Hej Ann, Kul att höra. Hoppas att dottern blir nöjd med lakanssträckaren. Återkom gärna till oss om de skulle vara något :)
Bra bemötande bra information om produkten
Hej Bengt, Tack för fint omdöme:)
Trevligt, tjänstvilligt bemötande. Jag beställde gaspatroner efter lunch och fick dem levererade till dörren nästa morgon vid 9 tiden. Fantastiskt!
Hej Astrid, Va kul att höra att du är nöjd och att allt gick bra:) Välkommen åter!
Vi köpte patroner till vår sifon utifrån att vi skulle göra efterrätter. Widab levererade dessa snabbt och det antal vi behövde till ett bra pris. Har de något ni behöver så köp av dem.
Hejsan Lena, tack för dom fina orden och omdömet. /Linus
Den produkt jag sökte fanns och leveransen var snapp och det gick att betala via faktura, vilket jag uppskattar
Hejsan Tage, låter som allt var toppen! tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok
Hejsan Dykarbaren. tack för ditt omdöme hos oss /Linus
Ringde tbks då dom sett att jag försökt nå dom👍
Hejsan Thommy, vi försöker alltid hinna svara alla, annars ringer vi upp. tack för ditt omdöme /Linus
Bra produkter och snabba leveranser
Hejsan Stellan. tack att du lämnade ett omdöme /Linus
Allting fungerade snabbt från beställning till leverans.Men fick ta hjälp av AI för att hitta rätt storlek på stryköverdraget.När jag sökte som vanligt på hemsidan fick jag bara den minsta storleken som alternativ.
Hejsan Gerd. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Bra service och en snabb leverans.
Hejsan Jörgen. tack så mycket för att du lämnade ett omdöme /Linus
Jag skulle varmt rekommendera jag är väldigt nöjd med min produkt och fick väldigt bra via tel
Hejsan Osman, tack att du tog dig tid att lämna ett omdöme. kul att du är nöjd med både produkt och support! /Linus
Enkel beställning och snabb leverans. Vi är nöjda
Hejsan Brf, Snabbt och enkelt är så man vill ha det! kul att ni är nöjda och tack för erat omdöme /Linus
Ett samtal med att beställa reservdelar till wd 6 Förstod direkt vad det var jag behövde Ett mail senare med bekräftelse på delar Någon dag senare funkade maskinen igen Grymt där
Hejsan Peder! härligt att det gick så fort att få maskinen fungerande igen. tack så mycket att du lämnade ett omdöme till oss /Linus
Snabb å bra leverans med hög kvalitet
Hejsan Tobias. snabbt och bra är ord vi gillar! tack för ditt omdöme /Linus
Mycket enkelt och proffsigt genom alla steg från första samtal till reparation och fakturering. Teknikern Brent visade mycket kunskap och vilja att hjälpa mig. Han berättade alla steg han genomfört och lämnade rent och snyggt efter sig. Proffs rakt igenom 🙌🏻
Hejsan Glenn. tack för dom fina orden. vi är alla mycket nöjda med Brent som tekniker. jag skall hälsa honom dom snälla orden tack för ditt omdöme /Linus
Jag fick det bokningslås som jag beställt och det passar perfekt.
Hejsan Anders, tack för ditt omdöme. härligt att allt blivit till belåtenhet /Linus
Skickade på fel adress. Produkten OK.
Hejsan Kerstin, vad tråkigt att paketet har landat fel. jag skall kika vad som kan ha gått fel tack för ditt omdöme /Linus
Snabb leverans av mangelduk som motsvarade mina förväntningar!
Hejsan Ulla, visst är dukarna härligt kvalite på. tack för att du lämnade ett omdöme /Linus
Mycket bra service och bra anläggning
Hejsan Peter. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Min mangelduk blev perfekt o snabb leverans
Hejsan Therese, vad härligt. då kan du mangla på fortsatt flera år framöver tack för ditt omdöme /Linus
Så bra och snabb service. Rekommenderar verkligen att handla här
Hejsan Mikael, tack så mycket för dom fina orden och ditt omdöme /Linus
Jätte nöjd med produkten, fungerar utmärkt.
Hejsan Maria, vad roligt att du är nöjd. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Köpte en mangelduk. Fick väldig bra hjälp av kundtjänst som hjälpte mig att få rätt sort till min mangel. Dom var otroligt snabba med leveransen. Tror jag fick den dagen efter. Så kan verkligen rekommendera dom.
Hejsan Maj-Britt, vi finns alltid tillgängliga att hjälpa så det blir rätt från start. tack så mycket för att du lämnade ett omdöme /Linus
Mkt stök kring beställningen som blev dubblerad från 4 produkter till 8 och sen var de fyra kag skulle ha uppdelade på tre leverander. Fick vara hemma 3x5 timmar för att ta emot leveranserna… sen flera påstötningar från post nord om stt jag skulle hämta de paket jag i n t e beställt. Blev dubbelfakturerad trots att jag bara lagt e n beställning. Sen löste det sig men det blev ganska mkt extra besvär för mig som jag inte orsakat själv.
Hejsan Marie, det ser ut som du lämnat omdöme till fel företag. av oss köpte du patron och gräddsifon och där ser allt ut att ha gått enligt plan /Linus
Widab skickade beställningen snabbt, men DHL sen levererade till en utlämningsställe i fel stad.
Hejsan Brf, tack så mycket för erat omdöme och vad synd att dhl lämnade fel /Linus
Enkelt att beställa, snabb leverans!
Hejsan Jörgen och tack så mycket för ditt omdöme /Kundtjänst
Jag är otroligt nöjd med mitt köp och framför allt med den fantastiska kundservice jag fått. Bra produkter kan många erbjuda, men det som verkligen skiljer ett bra företag från ett enastående är hur man tar hand om sina kunder när något inte blir som det ska. I mitt fall blev jag bemött med ett engagemang och en service långt över vad man kan förvänta sig. Hela processen hanterades professionellt, smidigt och med en genuin vilja att hjälpa till, vilket jag uppskattar enormt. Det är just i hanteringen av reklamationer och...
Hejsan Stefan, tack för dom fina orden och ditt omdöme /Kundtjänst
Kanonbra, trevligt bemötande och snabb leverans
Hejsan Lisbeth, tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Snabb service, bra mangelduk som passade min gamla mangel.
Hej Monica, tack för ditt omdöme och hoppas att din mangel fortsätter att tuffa på i många år framöver /Linus
På vilket sätt blev du bemött av Widab? Mycket bra bemötande Vilka förväntningar hade ni och hur levde Widab upp till dem? Mycket bra service och hjälpsam personal Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst En mycket bra helhets upplevelse och snabb leverans av reservdelar
Hejsan Madeleine och tack för dom fina orden och ditt omdöme /Linus
Första gångs köp från Widab; elektronisk termometer - ett första test visar på hög kvalitet
Hejsan Tage, mycket populär termometer. många av oss som också använder tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Snabb leverans! För oss ute på bygden är Postnord bästa leverantören.
Hejsan Mattila, ja vi jobbar ständigt med att ha så bra och smidiga leveranser som möjligt. skönt att det gick snabbt ändå och tack för ditt omdöme / Kundtjänst
Lätta att hitta på nätet och snabb leverans 👍👍👍
Hejsan, härligt att upplägget var enkelt och gick smidigt! tack för ditt omdöme /Kundtjänst
Enkelt, snabb leverans och smidigt
Hejsan Pauline och tack så mycket för ditt omdöme /Kundtjänst
Snabb leverans och bra service
Hejsan Lollos, tack så mycket för ditt omdöme glad midsommar /Linus
Snabb och smidigt leverans och bra produkt
Hejsan Tobias och tack för ditt omdöme Glad Midsommar önskar vi /Widab
snabb och korrekt hantering av reklamation, med ersättningsprodukt
Hejsan Thomas, ja ibland händer saker tyvärr. välkommen åter och tack för ditt omdöme /Linus
köpte mangelduk av er. leveransen funkade bra.
Hejsan Kjell, tack för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme /Widab
Varan motsvarar beställning, Leveranstid var 2 veckor.
Hejsan Inge, ja vissa specialprodukter kräver lite längre leveranstid. tack för ditt omdöme /Kundtjänst