WIDAB

WIDAB

• BadgeTwoYears
4.3

Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...

120 omdömen om WIDAB

Sedan starten hos Reco 2022

Thaishopen A

Snabb bra proffesionellt bemötande och utförande av min beställning

Svar från WIDAB

Hejsan Thaishopen. tack för omdömet, alltid uppskattat, ha en fin vecka :) /Linus

Michael P

100 % toppen jag är mycket nöjd man blir nöjd när man har med Proffs att göra Mvh Micke

Svar från WIDAB

Hejsan Michael, det var fina ord att läsa måndag morgon. tack för den fina recessionen :) Trevlig vecka önskar vi / Linus

Annika G

Tog lite lång tid , annars mkt bra! Väldigt trevligt bemötande när vi ringde !

Svar från WIDAB

Hej Annika, ja tyvärr blir vissa ordrar något långsamma ibland, men det är något vi alltid jobbar mot att vara så snabba vi kan. Tack för omdömet och trevlig helg. MVH Linus

Ivar K
Skrev om WIDAB

Jag har inte fått någon SMS avisering. Jag inte haft någon kännedom om att försändelsen har funnits klar att hämta ut.

Svar från WIDAB

Hejsan, jag ser här att du har angivit ett annat mobilnummer än det du skrev till mig i mailet. Jag har svarat dig där så kan vi kika på en lösning. MVH Linus

Morgan E

Otroligt snabb leverans (22 timmar från beställning)

Svar från WIDAB

vi gör alltid vårat yttersta för att det skall gå snabbt, tack för recensionen /LB

Sverigeråd A

Bra priser och snabba leveranser.

Svar från WIDAB

Tack för dom fina orden. trevlig läsning en måndag /Linus

Hahjar G

Var nöjd från början till slut

Svar från WIDAB

Hej Hahjar, vad skönt att du är nöjd, det glädjer oss /Linus

Brf 8
Skrev om WIDAB

Smidigt att beställa och snabb leverans

Svar från WIDAB

Härligt, då har vi lyckats, tack för omdömet /Linus

Carina W

Exceptionellt bra! Fantastisk hjälp och otroligt trevligt bemötande!!!

Svar från WIDAB

Vilken fin bedömning, det tackar vi för /Linus

Johan L
Skrev om WIDAB

Bra och tydlig produktbeskrivning och snabb leverans av beställning.

Tack Johan, härliga ord från dig! Ha en fin dag /Jocke

Imam C
Skrev om WIDAB

Snabb leverans Det var inte exakt produkt enligt beskrivningen och

Svar från WIDAB

Hej Imam! Du får gärna höra av dig till oss om det är något som inte motsvarar förväntningarna, så tar vi en titt på det. Du ringer eller mailar in till oss. Här hittar du kontaktuppgifter: https://www.widab.se/contact.php //Mvh. Jocke

Brf
Skrev om WIDAB

Snabb och bra service lätt att beställa

Hej, Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att det kändes bra! /jocke

Bengt K
Skrev om WIDAB

Helt OK. Fungerar från början till slut! Vi köpte ett väggmonterat strykbord.

Svar från WIDAB

Hej Bengt, tack för omdömet, då kan ni fortsatt ha strukna och fina kläder /Linus

Erik W
Skrev om WIDAB

Bra helt nöjd kom tid och rätt storlek

Hej Erik, skönt att allt gick enligt plan /Linus

Barsebäcks A

Snabbt och enkel leverans !!! Köpte en lite reservdel

Hej Barsebäcks, va bra att allt har gått smidigt /Linus

Dag T
Skrev om WIDAB

Bra sortiment! Mycket snabb leverans!

Svar från WIDAB

Hej Dag, tack för omdömet, vi gör alltid vårat bästa (och snabbaste vi kan )

Bogab A
Skrev om WIDAB

Det var enkelt och tydligt. Bra jobbat

Svar från WIDAB

Hej Bogab, vad roligt att du är nöjd. då har vi lyckats /Linus

Råger A

Troligt bra första gången jag köpt varorna

Hej Råger! Tack för ditt omdöme. Det uppskattas /Jesper

Roland G

Produkten fungerade precis som de lovade. Beställning före kl 12 skulle levereras samma dag men det gjorde den nog inte.

Svar från WIDAB

Hej Roland, Tack för ditt omdöme! Det verkar faktiskt som att din order var 2 dagar försenad. Vi ber så hemskt om ursäkt för detta. Vi hoppas kunna gottgöra detta för dig vid framtida order! /Jocke

Marita Z

Hittade butiken på nätet när jag letade efter varan , Lätt att göra en beställning och fri frakt, köpte en kylplatta Gn 1/6 och är nöjd med varan som kom efter 4 dagar , Men den var väl packad i en mycket stor kartong , ca 50x70, hade gått bra med mindre eftersom paketen som låg i endast var ca 20x30

Svar från WIDAB

Hej Marita, Tack för ditt omdöme. Vi jobbar ständigt med miljöfrågor och att minska luft i våra paket är ett av dem. Vi har haft några kartongstorlekar som varit slut hos vår leverantör under några veckor, vilket det låter som gäller här. Vi har därför försökt lösa det på bästa möjliga sätt tillfälligt. Ha en fin dag! /Jocke

Laila G
Skrev om WIDAB

Allt hick som jag ville. Tack

Tack för omdömet Laila. Det värmer! /Jocke

Mikael H

Behövde en reservdel till en spis. Fick prata med lagret som plockade fram delen och såg till att den skickades samma dag. Kom med posten dagen efter. Mycket nöjd.

Tack för omdömet Micke. Härligt att höra! /Jocke

David A
Skrev om WIDAB

Expected item in perfect shape and fast delivery

Thank you David! Have a nice day /Jocke

Peter H
Skrev om WIDAB

Jättebra och snabb service men varan var lite bucklad.

Svar från WIDAB

Hej Peter. Det låter inte bra. Har du pratat med vår kundtjänst om detta? Annars, hör av dig så tar vi en titt på vad som har hänt! /Jocke

Restaurang A

Mycket bra service Bra kvalitet rekommenderar starkt

Tack för ditt omdöme. Alltid kul att få höra =) /Jocke

Kurt G
Skrev om WIDAB

Hej Det tog över en vecka att få en rem till torktumlaren Det är för lång tid när torktumlaren är i ett hyresboende

Svar från WIDAB

Hej Kurt, Jag förstår. En vecka är lång tid. Dock verkar det som att produkten inte fanns i lager vid beställning som orsakade den lite längre leveranstiden. Hoppas allt fungerar efter reparation nu! /jocke

Jörgen J

Utbytesplattan fungerade direkt och perfekt, och var enkel att installera. Gamla muttrar och brickor passade, inga gamla delar "blev över". Nämn dock gärna att nya kopplingsplinten bara har modern torx, gamla hade även spårskalle. I ett modernt bitset, finns ju all erforderlig torx. I mitt fall var det inget problem, men tänker att folk med bara gammaldags skruvmejsel kan få problem. Annan fråga: Gamla plattan var plan och i övrigt OK, men där väl någon glödtråd som som lade av, fast också egentligen reparerbart. Finns...

Svar från WIDAB

Hej Jörgen, tack för din recension med extra allt. Vi jobbar inte med att reparera spisplattor och har mig veterligen inga kunder som gör heller. Det är våra kunder som har den stora kunskapen när det kommer till de här produkterna och vi är otroligt glada för att ha så skickliga kunder som vi får kontakt med dagligen. Jag vågar inte svara med 100% säkerhet på din fråga om vart gjutgärnsplattan hamnar på återvinningen men gissningsvis är det elektronikskrot, fråga på din återvinningscentral. Tack igen!

Rolf T
Skrev om WIDAB

Reservdelen till diskmaskinen fanns på hyllan , snabb leverans , inget krångel..

Svar från WIDAB

Tack för ditt omdöme Rolf. Vi försöker alltid ha välsorterade hyllor så det går snabbt! /Jocke

Marcus K

Tog lång tid innan jag fick varan. Fick även ringa och fråga vad ådern tagit vägen efter en och en halv vecka.

Svar från WIDAB

Hej Marcus, tråkigt att du upplevde lång leveranstid. Det var jag som tog ditt samtal och skötte din order. Artikeln du beställde fanns tyvärr inte på vårt lager men var redan beställd när du ringde. Nu finns den i lager. Vi gillar när våra kunder är på tårna! Tack och välkommen åter. Hälsningar Alexander

Tommy E
Skrev om WIDAB

Bra service och trevlig kommunikation

Tack för ditt omdöme Tommy! Ha en fin dag /Jocke

Brf G
Skrev om WIDAB

Allt OK.Av någon anledning hade fakturan kommit fel. Det är nog posten som har falerat.

Svar från WIDAB

Tack! Det går alltid höra av sig till oss om man saknar något. Vi skickar dokument digitalt i första hand men kan såklart också lägga på lådan. Allt gott! Hälsningar Alexander

Bengt P
Skrev om WIDAB

Bra service och snabb leverans.

Hej Bengt, Tack för omdömet. Du är alltid välkommen tillbaka /Jocke

Samuel N

Enkelt att beställa reservdelar till riktiga grejer

Hej Samuel! Tack för ditt omdöme! Ha en fin dag /Jocke

Jan H
Skrev om WIDAB

Tydlig hemsida med stort utbud, gick fort att hitta reservdelen jag sökte, bra kompabilitetsbeskrivning. Snabb leverans - en bra köpupplevelse helt enkelt.

Svar från WIDAB

Wow! Precis vad jag vill höra. Hälsningar, Webbansvarig Alexander.

Jeanette A

Lite tunn och lite för kort rekommenderar att köpa 3m lång för bästa resultat till underlakan

Svar från WIDAB

Hej Jeanette, du kan alltid ringa eller skiva till oss för råd om val av mangelduk. Vi har störst kompetens i Sverige på de här produkterna via vår fantastiska leverantör. Välkommen åter!

Jan Peter Arne M

Problemfritt och man kan faktiskt prata med någon där via telefon !!!

Svar från WIDAB

Så är det och så ska det vara! Välkommen åter!

Thomas W

Mycket trevligt bemötande och snabb leverans.

Härligt att höra detta från dig Thomas! Tack /Jesper

Martin E

Enkelt att beställa och betala samt snabb leverns.

Gott att höra Martin. Tack för ditt omdöme /Jocke

Alai A
Skrev om WIDAB

Bra bemötande och utmärkt kommunikation. Beställde reservdelar sen fick jag annullera order p.g.a långt leverans datum.

Tack Alai för ditt omdöme. Ha en fin dag! /Jocke

Alexander P

Produkten jag betalade för levererades. Dyrt

Svar från WIDAB

Hej Alexander! Hör gärna av dig till vår kundtjänst för feedback gällande varan du upplever som dyr. /Jocke

Peter K
Skrev om WIDAB

Ingen aning, var ca två månaders leveranstid på det jag beställde så får det om en månad ungefär. Svårt att sätta betyg innan leverans.

Svar från WIDAB

Hej Peter! Då du köpt produkter som är tillverkningsvara, under perioden fabriken har semesterstängt är leveranstiden tyvärr längre än vanligt. Vi har informerat om detta tidigare. Har du inte fått informationen, vänligen återkom till oss så tar vi en titt vad som hänt! /Jocke

Edvard S

Widab är tillmötesgående och problemlösare.

Svar från WIDAB

Hej, vad roligt att höra att du är nöjd, det är alltid våran ambition att ha nöjda kunder:) Trevligt måndag. /Linus

Ingvar P

Inga problem och allt kom i tid

Kul att leveransen gick snabbt och problemfritt :) /Linus

Jan L
Skrev om WIDAB

Snabbt men inte helt rätt. Märke saknas

Svar från WIDAB

VI hade tyvärr en teknisk miss som gjorde det blev lite dumt där. Hoppas allt blivit bra ändå annars är du välkommen att kontakta oss. :) /Linus

Bo L
Skrev om WIDAB

torktumlar filter hållare passade bra

Vad härligt att höra Bo :) Glad midsommar! /Jocke

Birgitta H

Vänligt bemötande och kunnig persona Snabb hantering. Jag är mycket nöjd och rekommenderar fWIDAB Birgitta

Tack Birgitta! Jättekul att höra =) /Jocke

Brf
Skrev om WIDAB

Vi behövde en ny mangelduk till vår gamla mangel. Fanns i sortimentet och enkelt att beställa. Snabb leverans . Faktura till föreningens mejl som vi önskade. Superbra!

Tack! Superbra är ett bra betyg. /Jesper

Ulf H
Skrev om WIDAB

Köpte en radialfläkt, Den var väl paketerad, Den levererades snabbt, Och den fungerade! Jag är nöjd!!

En nöjd Ulf gillar vi! Tack för omdömen /Jocke

Lars-Gunnar B

Har fått produkten och snabbt gick det!

Svar från WIDAB

Hej Lars-Gunnar! Vi är alltid glada när ni kunder hör av er och berättar att leveransen gått fort, då vi alltid strävar efter att få iväg orders fort blir det ett kvitto för oss att det vi gör inte är helt knäppt ändå :) Tack /Jesper

Brf B

Snabb leverans och bra support 👍 //Brf Bellevuegården