Widab

Widab

• BadgeFiveYears
4.5

Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...

917 omdömen om Widab

Sedan starten hos Reco 2022

Oliver H

Allt fungerade som förväntat.

Gun-Marie E

Fungerat väldigt bra, snabbt och rätt

Svar från Widab

Hejsan, vad roligt att se och tack för ditt omdöme /Linus

Haldis M

Jag köpte en mangelduk och den motsvarade mina förväntningar.

Tack för ditt omdöme Haldis. Härligt att höra! /Jocke

Lindhes K

Snabb leverans och bra grejer xxxxxxxxx

Svar från Widab

Precis den känslan är det vi vill uppnå! Tack för ditt omdöme /Jocke

Marie E
Skrev om Widab

De är bra,kanske inte billigast men bra

Tack för omdömet Marie! Ha en fin dag /Jocke

Gustafsson G

Lätt o beställa och snabb leverans.

Svar från Widab

Tack för orden Gustafsson. Det är så vi vill att det ska vara, så det är kul att höra! /Jocke

Niklas B

Har fått väldigt bra support kring förfrågan kring en speciell produkt vilket resulterade i beställning av 2st vattenautomater.

Svar från Widab

Hejsan Niklas. kul att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt produkter. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Bostadsrättsföreningen S

Snabb service, trevligt bemötande från alla jag pratade med på Widab och exceptionellt snabb leverans. På sin helhet - mycket nöjd!

Svar från Widab

Hejsan, tack så mycket för dom fina orden och för ditt omdöme /Linus

Nishal C

Allt gick bra och nöjd med upplevelsen.

Hejsan Nischal. kul att allt är till belåtenhet /Linus

Thomas M

Mycket snabb leverans, snabbaste jag varit med om på 30år

Svar från Widab

Hejsan Thomas, det var ett fint omdöme att få! tack för det /Linus

Ingrid B

Enkelt och snabbt även för mitt lilla inköp.

Svar från Widab

Härligt att höra att leveransen funkat snabbt och enkelt för dig Ingrid! Tack! /Jocke

Kerstin A

Blev väl omhändertagen via mail. Men sen hade de använt något annans telefonnummer, så när jag skulle hämta ut paketet, på en ovanlig" plats, kunde jag inte det.

Svar från Widab

Hej Kerstin, Det låter märkligt. Vi själva hanterar inte adress och kontaktuppgifter på ordrarna. De uppgifter vi får är de som lagts in när man gjort sin beställning. Om du har några frågor så är det bara höra av dig till kundtjänst /Jocke

Oskar L
Skrev om Widab

Snabbt, smidigt och proffsigt!

Svar från Widab

Hejsan, det är 3st ord som vi tycker om. tack så mycket för ditt omdöme Oskar /Linus

Jonathan G

D chill. Allt gick snabbare än väntat.

Svar från Widab

Hejsan Jonathan, tack så mycket för ditt omdöme och kul att vi kunde överträffa dina förväntningar /Linus

Jöns J
Skrev om Widab

Enkel hemsida, bra och snabb leverans

Svar från Widab

Tusen tack för ditt omdöme! Det är precis så vi hoppas det ska vara! /Jocke

Peter J
Skrev om Widab

Snabb leverans av kvalitetsprodukter.

Hej Peter och tack för ditt omdöme! Det gillar vi! /Jocke

Linda R
Skrev om Widab

Bra utbud och min beställning levererades snabbt!

Tack Linda, härligt att få detta omdöme! /J

Kristina T

Snabb och pålitlig leverans Bra kvalitet på varan

Vad roligt att höra ditt omdöme Kristina, tack! /Jocke

Pether Ö

Bra sortiment och trevligt bemötande via telefonkontakt.

Svar från Widab

Härligt att få ditt omdöme och att du är nöjd med oss Pether! Ha en fin dag /Jocke

Go-Hbd A

Bra utbud och riktigt snabb leverans.

Svar från Widab

Riktigt snabb leverans är härligt att få som omdöme, härligt att höra! Tack för ditt omdöme! /Jocke

Brottarens S

Det var lätt att handla, dock har jag inte hunnit montera mangelduk

Svar från Widab

Tack för att du lämnat ett omdöme. Lycka till med monteringen! /Jocke

Lena G
Skrev om Widab

Servicemindad trevlig personal! Jag uppskattar verkligen all tid och energi de la ner på att hitta rätt vara samt smidigt tillvägagångssätt betr. ersättning! Jag rekommenderar varmt detta företag!

Svar från Widab

Hejsan Lena, tack för dom fina orden och för ditt omdöme /Linus

Bertil H

Köpte Baghera skor och det fungerade snabbt och bra. Hämtade paketet i boxen

Svar från Widab

Hejsan Bertil, nu säljer vi inte skor så detta omdöme var nog menat till någon annan. men hoppas du även är nöjd med produkten du köpte hos oss /Linus

Banthai A

Mycket bra support samt väldigt snabb leverans

Hejsan Banthai. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Marianne S

Jag beställde en ny mangelduk till min mangel. Dagen efter kunde jag hämta den hos min ICA. Mycket enkelt att handla av Widab och snabb leverans

Svar från Widab

Hejsan Marianne, snabbt och enkelt gillar vi alla! tack så mycket för att du lämnade ett omdöme om oss /Linus

Åsa B
Skrev om Widab

Bra varor o snabba leveranser.

Svar från Widab

Hej Åsa. roligt att du är nöjd med både varor och leveranstid. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Pålsjöpaviljongen A

Otroligt bra service på tlf och väldigt trevlig säljare

Hejsan Pålsjöpaviljongen. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Cecilia C

Snabbt och bra men vore ju smart om man fick erbjudande om tillbehör som man behöver till det man köpt så som det är nu så är sifonen obrukbar. Hade uppskattat att få veta att allt inte var med….. Eller ett erbjudande om fri eller billigare frakt i efterhand Så Max 3/5 tyvärr

Svar från Widab

Hejsan Cecilia, vad är det du saknar till sifonen ? kontakta oss gärna så hjälper vi till. tack för att du lämnade ett omdöme /Linus

Christian A

Fick rätt produkt med snabb leverans.

Svar från Widab

Hejsan Christian, rätt och snabbt gillar vi! tack för ditt omdöme och välkommen tillbaka /Linus

Malin N
Skrev om Widab

Bra pris. Snabb leverans. Bra utbud på Sabre Paris bestick.

Svar från Widab

Hejsan Malin. visst är besticken härliga? tack för att du lämnade ett omdöme till oss /Linus

Solberga A

Snabb leverans och bekymmersfritt.

Svar från Widab

Hejsan Solberga. tack så mycket för ditt omdöme och välkommen tillbaka /Linus

Henrik C

Mycket bra service och riktigt trevlig personal!

Svar från Widab

Hej Henrik. tack för dom fina orden. kul att din upplevelse hos oss är till belåtenhet /Linus

Mats F
Skrev om Widab

Ok tretti teckenfunkade helt ok.

Hejsan Mats och tack för ditt omdöme /Linus

Lao E
Skrev om Widab

Pålitligt företag som verkligen tar tag i saker när man behöver hjälp, både före och efter försäljning. Jag har använt bolaget många gånger i mitt arbete och har alltid fått bra och professionell service. Rekommenderar dem starkt!

Tack för de fina orden Lao, kul att höra! 🙏🏻 /Jocke

Göran S

Min upplevelse är mycket positiv.

Svar från Widab

Hejsan Göran, kul att din upplevelse hos oss varit positiv. välkommen åter Mvh Linus

Barbro S

Snabb leverans, lätt att hitta på hemsidan

Svar från Widab

Hejsan Barbro. kul att din upplevelse hos oss varit både snabb och enkel! tack så mycket för ditt omdöme Mvh Linus

Rolf Å
Skrev om Widab

Bra kontakt hos kundservice, snabba svar via mail. Ganska formaliserat med många återkopplingar tror jag har ca 6-7 mail/sms, kanske väl många för ett ganska enkelt ärende ?

Svar från Widab

Hejsan Rolf. tack så mycket för ditt omdöme när det gäller serviceärenden försöker vi alltid att ha så bra återkoppling som möjligt, ibland blir det för mycket och ibland för lite Mvh Linus

Ruben M
Skrev om Widab

Snabb och bra service av diskmaskinen samt tydlig kommunikation.

Hejsan Ruben. tack så mycket för ditt omdöme och dom fina orden Mvh Linus

Christina H

Utmärkt, snabb frakt. Bra varorna, mycket nöjd. Det blir att handla där fler gånger.

Svar från Widab

Hejsan Christina, roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss! tack för ditt omdöme och välkommen tillbaka Mvh Linus

Andrea W

Har bara gott att säga om Widab! David är engagerad, har bra koll på sin leverans, gör platsbesök innan leverans för att säkerställa att allt är rätt byggt innan. Han "lägger sig i" angränsande leveranser och entreprenader på ett mycket bra sätt och ser till att projektet som helhet blir lyckat.

Svar från Widab

Hejsan Andrea och tack så mycket för dom fina orden och ditt omdöme. jag skall hälsa David MVH Linus

Bostadsrättsföreningen 1

Mycket snabb leverans trevligt bemötande. Passade perfekt

Svar från Widab

Hej, Va kul att höra:) Välkommen åter!

Annbritt W

Varan levererades jättesnabbt!

Svar från Widab

Hej Annbritt, Va kul att hör :)

Bengt-Göran L

Perfekt och snabb leverans. Lätt att hitta.Kommer säkert att handla igen i framtiden. Helnöjd!

Svar från Widab

Hej Bengt-Göran, Vad kul att höra:) Du är hjärtligt välkommen tillbaka!

Anders T

Precis som det ska fungera när man handlar på nätet, snabbt och enkelt,proffsigt !! Anders

Svar från Widab

Hej Anders, Kul att höra! Vi gör de yttersta för att de ska gå snabba och smidigt åt er:)

Marie Ö

Luktar gott och tvätten känns så ren och fräsch!

Svar från Widab

Hej Marie, Trevligt att höra:) Hör gärna av dig om de skulle vara något vi kan hjälpa dig med.

Ulla H
Skrev om Widab

Bra vara o supersnabb leverans.

Svar från Widab

Hej Ulla, Vad kul att du är nöjd! Välkommen åter:)

Henrik Z

Beställde en Tamahagane kockkniv. När jag fick paketet hade de levererat fel kniv. När jag väl kontakta Widab var de väldigt hjälpsamma och uppdaterade mig löpande om leveransen av rött kniv. Alla kan göra misstag men det som skiljer bra företag mot mindre bra är hur man hanterar felen och Widab hanterade det med bravur.

Svar från Widab

Hej Henrik, Va bra att allt löst sig. Vi fick in kniven igår som blev fel. Hör gärna av dig om de är något annat vi kan hjälpa dig med:)

Mats E
Skrev om Widab

Snabb leverans av två beställda termometrar. Den ena fungerar, den andra inte alls. Så den kommer reklameras och mitt omdöme kommer bero på hur Widab hanterar detta.

Svar från Widab

Hej Mats, Kul att du att du är nöjd med leveransen. Skicka gärna in till oss angående den defekta termometern så hjälper vi dig :) Gärna en bild på baksidan.

Helena N

Snabb leverans. Bra termometer.

Svar från Widab

Hej Helena, Vi försöker alltid att leverera så snabb vi kan. Kul att du är nöjd :)

Annika O

Har fortfarande inte fått mitt paket

Svar från Widab

Hej Annika, Jag ser att ditt paket levererades redan dagen efter (14juli) Du kanske blandar ihop oss med någon annan :) Hoppas att du är nöjd med din produkt.