Snabbt och enkelt att handla och väldigt snabbt ni skickade varorna. Allt var bra 😊
Widab
Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...
687 omdömen om Widab
Sedan starten hos Reco 2022
bra produkt snabb leverans, lätt hemsida
Hej Karin! Underbart att höra. Varmt välkommen åter till att handla hos oss igen, och stort tack för ditt fina omdöme! /Kundtjänst
Helt ok, fick sakerna i tid. Dock sjukt dyr frakt jämfört med alla konkurrenter! Insåg det för sent, men kommer inte handla där igen pga det.
Hej Nils! Tack för ditt omdöme. Våra fraktkostnader och fraktsätt är något som vi håller på att se över, inom kort kommer du se skillnad på detta, och såklart hoppas vi då att du vill handla hos oss igen. Välkommen åter! /Kundtjänst
God kundservice, kunde inte begära bättre hjälp i mitt ärende.
Hej Jenny! Stort tack för ditt fina omdöme. Varmt välkommen åter till att handla hos oss! /Kundtjänst
2,5 i betyg. Snabb leverans, men vid beställningstillfället såg jag inte att leveransen skulle komma att ske via DHL. Eftersom DHL inte har något utlämningsställe i min lilla by innebär det för mig några mils bilresa för att hämta ut ett litet paket som borde ha kunnat skickas med Post Nord. Önskar därför att Widab lägger till detta som ett leveransalternativ.
Hej Lis-Marie! Jag förstår att du hade önskat Postnord istället för DHL, i just ditt fall. Leveransalternativen är något som vi håller på att se över, så håll utkik framöver. Då hoppas vi på ett högre betyg, såklart! Varmt välkommen åter till oss. /Kundtjänst
Snabb och korrekt leverans, dyr frakt, bra pris på produkten.
Hej Lennart! Tack för ditt omdöme. Fraktkostnader är något som vi håller på att se över, så håll till godo! Vilken tur att både leveranstiden och priset på produkten var så bra iallafall! Välkommen åter. /Kundtjänst
Snabb leverans och en fin pannkakslagg var det.
Hej Kristina! Tack för ditt omdöme. Hoppas du blir nöjd med köpet! Välkommen åter. /Kundtjänst
Bra personal, hjälpsamma vid beställning, lätt att beställa, snabb leverans. Med vänlig hälsning, GJ
Hej! Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada att det gick så smidigt för dig att handla hos oss! Välkommen åter. /Kundtjänst
Bara bra service och produkter!
Hej Fredrik! Tack för ditt fina omdöme. Hoppas det går fint med patronerna till sifonen! /Kundtjänst
Snabb och effektiv beställning och leverans, näst pris på produkten
Hej Torbjörn! Tack för ditt fina omdöme. Lycka till med din nya termometer, och matlagning! Välkommen åter. /Kundtjänst
Super! Hade udda önskemål med element till ett jässkåp och fick tag i element som passa med lite modifiering. 👍
Hej Daniel! Stort tack för ditt omdöme. Vad bra att vi kunde hjälpa dig, och att det löste sig! /Kundtjänst
Snabb och bra leverans av mangelduk. Fin kvalitet.
Hej Anneli! Stort tack för ditt omdöme. Lycka till med manglingen! /Kundtjänst
Proffsigt. Fast jag klantade mig fixade ni det och varan kom snabbt.
Hej Marianne! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst
Vi köpte patroner till en gräddsifon. Snabb leverans.
Hej Ralsab! Tack för ditt omdöme. Lycka till med sifonen! /Kundtjänst
Hej, Ännu har ingen kontaktat mig angående problemet med fritösen, trots att det har gått tid och trots att felet påverkar min verksamhet direkt. Det som gör situationen ännu mer frustrerande är att jag nu fått ett mejl där jag ombeds lämna omdöme om fritösen och servicen, samtidigt som problemet varken har lösts eller följts upp på ett seriöst sätt. Jag vill vara mycket tydlig, jag är djupt besviken. Jag hade helt andra förväntningar på ett företag som uppfattas som professionellt och pålitligt. Den upplevelse jag har nu...
Hejsan Toufik. tråkigt att du upplever oss på detta vis. vi kämpar alltid så hårt vi kan för att lösa saker problemfritt. jag ser att vi har pågående dialog gällande detta och hoppas du kommer att vara en nöjd kund i slutändan. tack så mycket för att du lämnade ett omdöme /Linus
Snabb leverans av varor och smidig hantering
Hej! Härligt att du är nöjd. Tack för ditt omdöme, och välkommen åter! /Kundtjänst
snabb leverens trotts dåligt väglag. Enligt min egen prisjämförelse bra pris
Hej Thomas! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst
Lätt att hitta det jag sökte på hemsidan, samt snabb leverans efter beställning var avgörande för mig. Det var nästan overklig hur snabbt och smidigt det hela var. Grym servis,,, Önskar en god fortsättning hos alla på Widab. Hälsningar Sadik Adam.
Hej Sadik! Vilken fint omdöme. Stort tack för det, och varmt välkommen åter! /Kundtjänst
Hej ! Riktigt bra kundservice , snabb leverans och väldigt trevlig telefon kontakt .
Hejsan! Kul att du är nöjd med ditt köp hos oss. Tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Stod att artikeln var i lager när jag beställde, innan jul.. väntar fortfarande på produkten, widab har inte hört av sig .. kommer mest troligen inte beställa där ifrån igen.
Hejsan Martin! Denna produkt har krånglat lite då den inte kommit till oss som utlovat. Dålig återkoppling tar vi på oss och ber om ursäkt för. Produkten skall komma till oss i dagarna och skickas då genast till dig. /Linus
Tack för snabb leverans, högsta betyg av undertecknad Med vänlig hälsning, Anders Nilsson
Hejsan Anders! Högsta betyg blir vi alltid glada för! Tack så mycket för ditt omdöme. /Linus
Bra service, med kunnig personal som tar reda poå fakta.
Hejsan Olof! Tack för dom fina orden, och ditt omdöme. /Linus
Snabb frakt och smidig köpupplevelse.
Hejsan Joel! Kul att allt är till belåtenhet. Tack för ditt omdöme. /Linus
Super enkelt och snabb leverans🤩
Hej Anna! Tack för ditt omdöme, och vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss. /Linus
Bra service och snabb leverans
Hejsan Kjell! Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter! /Linus
Trevligt bemötande, bra utfört arbete och bra service.
Hej Tommy! Tack för ditt omdöme. /Kundtjänst
Snabbt och väldigt enkelt och proffsigt Uffe
Hej Ulf! Tack för ditt omdöme. /Kundtjänst
Snabb leveranstid, varan passande alldeles utmärkt.
Hej Stig! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att din mangelduk passade. Då är det bara att mangla på! /Kundtjänst
Hjälpsam personal Snap Leverans Tack
Hej Aydin! Tack för ditt fina omdöme! /Kundtjänst
Snabb och smidig leverans. Bra produkter.
Hej Elisabet! Tack för ditt omdöme. Hoppas du blev nöjd med dina skärbrädor. Välkommen åter! /Kundtjänst
Bra utbud, rimliga priser, snabb leverans.
Hej Fredrik! Tack för ditt fina omdöme. Hoppas du blev nöjd med kniven, den är riktigt fin! /Kundtjänst
Har haft oturen med min diskmaskin ett antal gånger på ett år. Alltid trevligt bemötande i kundtjänsten, de svarar snabbt på mejl och telefon och försöker verkligen göra sitt yttersta. Har haft Adam som tekniker varje gång. Trevlig och kunnig. Toppen!
Hej Patricia! Det glädjer oss att höra! Tack för det fina omdömet. /Kundtjänst
Väldigt smidigt och snabb leverans, nöjd!
Hej Elin! Stort tack för ditt fina omdöme. Hoppas sifonen blev bra! Välkommen åter. /Kundtjänst
Har inte fått mina lås,skickade fel omdöme detta är en korrigering.
Hej Roger! Tack för ditt omdöme. /Kundtjänst
Mycket bra bemötande och engagemang. Fantastisk montör; snabb och noggrann. Rekommenderar gärna Widab!
Hej Mats! Tack för ditt omdöme. /Kundtjänst
Tyvärr inte bra! Jag beställde min produkt den 13:e dec och förväntade mig att få den innan jul då det var en julklapp. Har endast fått en beställningsbekräftelse men inte något spår ingsnummer så jag kan se var min beställning befinner sig. Kommer med all sannolikhet skicka tillbaka den när den kommer om den inte kommer inom kort! Detta gör även att jag inte kommer beställa något mer från Widab, inte heller rekommendera företaget.
Hej Anna. Vad tråkigt att du känner så. Jag ser att vi bara 5 minuter efter din order registrerats hört av oss till dig och meddelat att du beställt produkter som enligt lag inte får köpas av privatperson, och att din order därför inte kan hanteras. Du kommer således inte heller få någon leverans som du skriver att du väntar på. Så jag ser inte något konstigt från vår sida. Du får gärna kontakta oss i kundtjänst på info@widab.se eller via telefon 0500-415400. God fortsättning /Jocke
Snabb leverans. Bra info av support
Hej Joakim! Hoppas du blev nöjd med din sifon. Välkommen åter, och tack för ditt fina omdöme! /Kundtjänst
Snabbare leverans gick inte att få, uppskattar verkligen att varorna kommer iväg så snart man har beställt.
Hej Henrik! Underbart med snabb leverans. Njut av sifonen! Välkommen åter till oss! /Kundtjänst
Toppen på alla vis - Lätt att beställa, supersnabb leverans och en kundtjänst som alltid svarar kvickt och trevligt. Rekommenderas!
Hej Lisa! Vilket fint omdöme! Stort tack för det. Välkommen åter till oss! /Kundtjänst
Bra! Jag beställde bestick som var fina.
Hej Linnéa! Ja, besticken från Sabre Paris är verkligen riktigt fina! Om du skulle behöva mer bestick eller något annat så är du varmt välkommen åter! /Kundtjänst
Trevligt bemötande på mail, tydliga och snabbt svar.
Hej Kjell-Åke! Tack för ditt omdöme. /Kundtjänst
Snabb leverans av önskad artikel.
Hej Klas! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst
En utmärkt snabb order. Kan tänka mig att handla åter på det företaget. Ky.
Hej Kristina! Stort tack för ditt fina omdöme. Du är såklart varmt välkommen åter till att handla hos oss! /Kundtjänst
Allt passade bra och var av bra kvalite.
Hej Ingegärd! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst
Saknade information om att beställd vara inte fanns på lager. Efterlyste leverans och fick då mycket trevlig service 🤗! Varan nu levererad 🙏
Hej Anna! Hoppas du blir nöjd med dina bestick. Dom är så himla fina! Vi kommer snart få en stor påfyllning igen, så tveka inte att köpa hos oss igen om du önskar fler bestick. Välkommen åter! /Kundtjänst
Snabbt och enkelt att beställa och snabbt levererat /Mikael
Hej Mikael! Stort tack för ditt omdöme, välkommen åter! /Kundtjänst
Fick adressen av fastighetsskötaren. Mycket snabb leverans!!
Hej Kurt! Tack för ditt fina omdöme. Hoppas du vill handla hos oss igen framöver! /Kundtjänst
Det var en jättebra snabb leverans av varorna! Men när man ska köpa kolsyrepatroner så finns det inga att få tag i. Vad gör man? Inte roligt att ge en gräddsifong som inte fungerar. Det var väl inte riktigt så jag tänkte…
Hej Marie! Tack för ditt omdöme. Det du nämner angående patroner till sifoner (lustgaspatroner), så har det nyligen kommit en ny lag kring försäljning av dessa. Det innebär särskilda regler för hur vi kan sälja dessa patroner. Vi har fått mycket frågor kring det och arbetar för fullt för att lösa så att vi kan erbjuda dessa patroner även till privatpersoner och inte bara företag. Inom kort så finns det möjlighet att köpa detta hos oss. Välkommen åter! /Kundtjänst
Snabb leverans och bra vara. Nöjd med köpet
Hej Maj! Stort tack för ditt fina omdömde. Välkommen åter till oss. /Kundtjänst
Bra kvalité och snabba leveranser en helt OK hemsida att hitta i
Hej Rainer! Tack för ditt fina omdöme. Hoppas mangelduken blir bra, och välkommen åter! /Kundtjänst