Widab

Widab

• BadgeFourYears
4.5

Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...

639 omdömen om Widab

Sedan starten hos Reco 2022

Maj S
Wrote about Widab

Snabb leverans och bra vara. Nöjd med köpet

Hej Maj! Stort tack för ditt fina omdömde. Välkommen åter till oss. /Kundtjänst

Rainer V
Wrote about Widab

Bra kvalité och snabba leveranser en helt OK hemsida att hitta i

Svar från Widab

Hej Rainer! Tack för ditt fina omdöme. Hoppas mangelduken blir bra, och välkommen åter! /Kundtjänst

Anas M
Wrote about Widab

Tack för Wiadab det var jätte bra service och trevliga folk som hjälper

Svar från Widab

Hej Anas! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi prioriterar alltid en grym service för dig som kund! Välkommen tillbaka! /Kundtjänst

Per-Anders F

Det var enkelt att beställa. Bra support, bara att man saknade det dokument jag sökte. Till deras försvar verkar bara en person i Sverige ha det dokumentet. Det var en parameterlista till ett electroluxskåp. Det tog mig en vecka att komma i kontakt med denne person på Electrolux, så deras support är sämre.

Svar från Widab

Hej Per-Anders! Tack för ditt omdöme. Härligt att vi kunde hjälpa dig. /Kundtjänst

Filip C
Wrote about Widab

Bra service och snabba svar. Plankorna kom snabbt och allt var i sin ordning. 5/5 stjärnor!

Svar från Widab

Hej Filip! Härligt att du nöjd, till och med 5/5, underbart! Varmt välkommen tillbaka till oss! /Kundtjänst

Dan R
Wrote about Widab

Bra service. Bra lagerhållning av reservdelat.

Hej Dan! Stort tack för ditt fina omdöme! /Kundtjänst

Bo B
Wrote about Widab

Så trevliga och professionella alla som hjälpte mig. Kommer rekommendera till alla som ska köpa köksmaskiner med hög kvalitet. / Bosse

Svar från Widab

Hej Bosse! Vilka fina ord. Det gör oss väldigt glada! Varmt välkommen tillbaka, och tack för ditt omdöme! /Kundtjänst

Johann G
Wrote about Widab

Det gick snabbt och enkelt att handla hos Er.

Svar från Widab

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att det gick så smidigt för dig att handla hos oss. Varmt välkommen tillbaka! /Kundtjänst

Dan O
Wrote about Widab

Enkelt att hitta rätt reservdelar och snabb leverans av varorna till vår kund.

Svar från Widab

Hej Dan! Härligt att du är nöjd. Stort tack för ditt omdöme, och välkommen åter! /Kundtjänst

Lumang A
Wrote about Widab

Enkelt att beställa, snabb leverans (lite dyr frakt)

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Göran G
Wrote about Widab

Perfekt service. Snabb leverans (dyr frakt). Varan mkt bra kvalité.

Hej Göran! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter till oss! /Kundtjänst

Cajajo A
Wrote about Widab

Alltid så himla serviceinriktade. Vi får alltid hjälp snabbt vilket är bra då vi oftast har stora problem när vi ber dom om hjälp. Vi har Sveriges äldsta diskmaskin och man kan då lätt tänka att man skulle bli avvisad och ombedd att köpa en ny. Men dom har snokat upp dom delar vi behöver till den och den spinner fortfarande som en katt. Att vara utan diskmaskin är en mardröm för vilken restaurangägare som helst. Vi har stort förtroende för dom och deras yrkeskunnighet. Dom är dessutom jäkligt trevliga att ha att göra med. Vi ger dom vårat högsta betyg!!!

Hej! Vilket underbart omdöme! Det värmer så gott så! Stort tack! /Kundtjänst

Lars D

Snabb leverans. Enkelt att beställa på webben. Mvh Lasse

Hej Lars! Stort tack för ditt omdöme. Varmt välkommen åter! /Kundtjänst

Laila P
Wrote about Widab

Bra priser och snabb leverans.

Hej Laila! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Carlberg B
Wrote about Widab

Från att hittat produkt till leverans är vi nöjda. Tidesaxeln stämde

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Byggsmart A
Wrote about Widab

Extremt snabb leverans och enkel sida att beställa på.

Svar från Widab

Hej! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och hur enkelt det var att beställa hos oss. Varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver handla! /Kundtjänst

Addera A
Wrote about Widab

Snabb leverans men fel i artikeln. Bra kontakt och info hur jag ska reklamera. Dåligt med ingen uppföljning och svar på reklamations mailet.

Svar från Widab

Hejsan! Kul att du är nöjd. Vi skall kika varför du inte fått någon återkoppling. Tack så mycket för ditt omdöme. /Kundtjänst

Susanne S
Wrote about Widab

Bra beskrivning av mangeldukar som jag sökte och snabb leverans.

Hej Susanne! Hoppas mangelduken blir bra. Välkommen åter! /Kundtjänst

Hans H
Wrote about Widab

Har många produkter av bra kvalitet, såsom tillbehör till tvättstuga.

Svar från Widab

Hej Hans! Vi väljer alltid kvalitet när det kommer till produkter. Tack för ditt omdöme, och välkommen åter! /Kundtjänst

Anna K
Wrote about Widab

Snabb leverans av beställd vara!

Svar från Widab

Hej Anna! Hoppas mangelduken blir bra. Tack för ditt omdöme, och välkommen åter! /Kundtjänst

Mats S
Wrote about Widab

Bra beskrivning av produkten.

Svar från Widab

Hej Mats! Stort tack för ditt fina omdöme. Vi försöker alltid vara så tydliga vi kan i våra produkttexter, och även ge lite extra information som man kanske inte alltid får. Det glädjer mig att du upplevde det här. Välkommen åter till oss! /Kundtjänst

Hans L
Wrote about Widab

Enkelkt att beställa och snabb leverans.

Svar från Widab

Hej Hans! Alltid roligt att höra att det är smidigt att beställa hos oss. En snabb leverans är ju heller aldrig fel! Välkommen åter! /Kundtjänst

Åsa L
Wrote about Widab

Hittade det jag ville ha till ett bra pris och det var snabb leverans.

Hej Åsa! Hoppas mangelduken blev bra. Du är varmt välkommen åter! /Kundtjänst

Asikul I
Wrote about Widab

It’s been a pleasure working with Widab, as a area of improvement I think they need to fix the clients problem little bit faster and technician they sent to their clients needs solve the problem in one or two visit, not prolonge the process unnecessary. Overall their response, behavior, the way they handle their clients are very good 👍

Svar från Widab

Hi! Big thanks for this review. We take this to us, and see what we can improve even more in the future. Have a lovely day! /Customer service

Dennis J
Wrote about Widab

Gick smidigt att beställa och leveranstiden hölls

Hej Dennis! Tack för ditt omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Christina S
Wrote about Widab

Lätt att få kontakt med och bra system för frågor och svar innan köp och leverans. Trevligt bemötande och superbra pris.

Svar från Widab

Hej Christina! Underbart att höra. Tack för ditt omdöme, och varmt välkommen tillbaka till oss! /Kundtjänst

Fredrik S
Wrote about Widab

Proffsig hjälp och snabb leverans.

Hej Fredrik! Tack för ditt omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Veronika K
Wrote about Widab

Snabbt och varan såg ut att vara av bra kvalitet.

Svar från Widab

Hej Veronika! Härligt att du är nöjd med dina mangeldukar. Välkommen åter! /Kundtjänst

Jonas G
Wrote about Widab

Vi har samarbetat med WIDAB sedan vi öppnade vår restaurang i Uppsala 2017. När vi stod utan fritös inför öppningen, kom David från Hjo med en fritös och räddade situationen. Sedan dess har WIDAB varit vår huvudleverantör genom hela expansionen och har hjälpt oss med allt från köksflöden till all form för restaurangutrustning på alla våra restauranger i Sverige, Norge och Finland.

Hej Jonas! Tack för dom fina orden och ditt omdöme. Det värmer! /Kundtjänst

Francisco B
Wrote about Widab

Hade kontakt via mail , var förvånad över hur snabbt vi fick den rätta delen, vi behövde en gångjärn till en av våra zanusi frys som vi köpte 2005 den hade rostat sönder

Svar från Widab

Hej Francisco! Vad roligt att vi kunde vara behjälpliga med denna reservdel. Skulle du behöva något framöver, så kan du alltid vända dig till oss. Välkommen åter! /Samuel

Jerry J
Wrote about Widab

Otroligt bra service och hjälp av telefonisten. Lätt att beställa och snabb leverans. Beställde en bokningstavla för tvättsstuga med 2 tider/dag samt nyckel lås och är jättenöjd med resultatet. Mvh Jerry

Svar från Widab

Hej Jerry! Stort tack för det fina och utförliga omdömet! Vi är glada att du är nöjd. Varmt välkommen åter! /Kundtjänst

Bengt A
Wrote about Widab

Bara positivt. Trevligt bemötande, bra pris och snabb leverans.

Svar från Widab

Hej Bengt! Underbart att höra. Precis som det ska vara! Välkommen åter. /Kundtjänst

Södra P
Wrote about Widab

Snabbt, enkelt och jag är nöjd med min 10L termos :-)

Hej! Stort tack för det fina omdömet. Vi är glada att du är nöjd! /Kundtjänst

Johan V
Wrote about Widab

Snabb och smidig leverans. Produkterna höll vad de lovade

Svar från Widab

Hej Johan! Härligt att du blev nöjd med dina bokningslås, samt att leveransen var så snabb. Välkommen åter! /Samuel

Shala U
Wrote about Widab

Professionella och trevliga! Hjälpsamma och vägledande

Svar från Widab

Hej Shala! Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att vi kunde hjälpa till! /Samuel

Kristine B
Wrote about Widab

Service är snabbt och materiel är bra kvaliteten.

Hej Kristine! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Rolf B
Wrote about Widab

Positivt överraskad med snabb leverans

Svar från Widab

Hej Rolf! En snabb leverans tackar man aldrig nej till. Härligt att du är nöjd! Välkommen åter. /Samuel

Yrsa S
Wrote about Widab

Väldigt hjälpsamma och kunniga. Fick hjälp med platta till min väldigt gamla spis.

Svar från Widab

Hej Yrsa! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din nya spisplatta. Välkommen åter! /Kundtjänst

Bengt-Erik A

Snabb service från beställning till leverans. Produkten fungerar bra.

Svar från Widab

Hej Bengt-Erik! Snabb leverans är alltid lika härligt att få. Nästa gång du behöver en mangelduk, eller liknande, så vet du var du kan vända dig. Välkommen åter! /Kundtjänst

Joakim J
Wrote about Widab

Gött bemötande och snabb leverans

Svar från Widab

Hej Joakim! Alltid gött med ett härligt bemötande och sen även en snabb leverans på det. Underbart! Varmt välkommen åter. /Samuel

Frida C

-Trevlig bemötanden! -Kunniga!

Hej Frida! Tack för ditt fina omdöme. /Kundtjänst

Ab P

Trevliga och professionella! Kommer återvända

Hej! Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter! /Samuel

Elsa R
Wrote about Widab

Snabb service med plus, mycket trevligt bemötande

Svar från Widab

Hej Elsa! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att vi kunde hjälpa dig så snabbt. Ha en fortsatt fin dag! /Samuel

Eva E
Wrote about Widab

Viktor var superbra. Trevlig och artig. Mycket bra!

Svar från Widab

Hej Eva! Härligt att du är nöjd med ditt köp av bokningslås hos oss. Varmt välkommen tillbaka! /Kundtjänst

Fredrik J
Wrote about Widab

Proffsigt bemötande och snabb återkoppling när vi fick en vara med fabriksskada.

Svar från Widab

Hej Fredrik! Precis så det ska vara! Härligt att det blev löst på rätt sätt och att vi kunde fixa en ny maskin åt dig från fabrik. Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! /Kundtjänst

Niclas Ö
Wrote about Widab

Står inte hur många de var i paketet när man handlade

Svar från Widab

Hejsan Niclas, tack för info. det skall vi kika på hur vi kan vara tydligare. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Deklomp D
Wrote about Widab

Snabb och korrekt leverans, som det ska vara.

Svar från Widab

Hejsan Deklomp. snabbt och korrekt är det vi eftersträvar tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Hsb J
Wrote about Widab

Mer tydligt på webbplatsen. Fick ringa o kolla om det passade det märket vi har. Snabbt svar. +++

Svar från Widab

Hejsan Hsb, ja mangeldukar är ibland lite rörigt. men vi är alltid redo att svara på frågor tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Bo Staffan S

Snabb o bra service,bra packat

Svar från Widab

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas du blir nöjd med din sifon. Vi önskar dig välkommen åter till oss! /Kundtjänst

Staffan B
Wrote about Widab

Snabb leverans. lätt att förstå.

Svar från Widab

Hej Staffan! Alltid trevligt med en snabb leverans. Hoppas du blir nöjd med ditt fina stekbord! /Kundtjänst