Wigson Riv & Sanering AB
4.6 i betyg av av
5 omdömen
Välkommen till Wigson Riv & Sanering!
Wigson startade i Göteborg 2002 och har idag ca 14 medarbetare som i huvudsak arbetar mot medelstora byggnadsföretag men även enstaka privatpersoner. Vi jobbar främst med försäkringsskador och kundanpassning av lokalytor.
Vår målsättning är att utföra samtliga jobb med kvalitet och fokus på ett riktigt bra slutresultat.
Läs gärna vad våra kunder tycker om oss här, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Wigson Riv & Sanering AB
skrev om Wigson Riv & Sanering AB
Effektiva och kom till oss på kort varsel.
skrev om Wigson Riv & Sanering AB
En seriös rivningsfirma som erbjuder det lilla extra på varje objekt.
skrev om Wigson Riv & Sanering AB
De har kompetenta och trevliga medarbetare.
skrev om Wigson Riv & Sanering AB
Alltid bra utförda arbeten och bra återkoppling.
Snyggt och rent efter att arbeten är utförda. -
skrev om Wigson Riv & Sanering AB
arbetarna på wigson är i min uppfattning första klass arbetare och utför sitt arbete på ett smidigt och rent sätt och fungerar med informationen i mellan partner jag rekomenderar detta företag om man vill ha ett bra arbete slutfört