Anlitat Wiklunds för utbyte av min frånluftsvärmepump till en ny modern Nibe. Frågade flera installatörer men fick bäst intryck av Wiklunds, både vad gäller dialog per telefon och det tydligt beskrivande anbudet. Leveranstid uppfylldes, priset stämde och genomförande gick bra. Installatören var trevlig och gjorde ett bra jobb. Han var också lyhörd för mina behov och att få reda på vad som görs. Jag kan rekommendera Wiklunds.
Wiklunds Kylteknik AB
Vi på Wiklunds Kylteknik AB är experter på värmepumpar och hjälper dig med allt från rådgivning och dimensionering till installation, service och underhåll! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som både ger ökad komfort i ditt hem och sänker dina energikostnader. Våra certifierade tekniker har lång erfarenhet och erbjuder stor...
18 omdömen om Wiklunds Kylteknik AB
Bra service och bra uppföljning.
Väldigt professionellt utförande. .
Fick anlita en annan firma då serviceteknikern inte fick av kåpan på innomhus modulen.
Professionellt och smidigt att anlita och kommunicera med Wiklunds Kylteknik AB! Ett extra plus till deras kompetens inom kylteknik och värmepumpar!
Snabb och bra service, trevligt bemötande.
Trevlig och kompetent personal! Bytte ut våran gamla frånluftsvärmepump ( Nibe 310p) mot en Nibe F372. Fanns inte ett spår av att dom varit här bara att det står en ny värmepump i tvättstugan 👌
Wiklunds levererar varje gång. Mycket pålitliga och lätta att ha kontakt med. Snabb respons vid fel och tydlig återkoppling under hela jobbet. Rekommenderar varmt Wiklunds till alla som behöver deras tjänster.
De gjorde ett bra jobb då de monterade den nya värmepumpen jag köpt
Mycket trevlig och engagerad personal, både säljare och montör.
Dom är väldigs service inriktade. Och ställer upp. Även på nätter och kvällar/helger. Dom är en väldigt bra partner till oss!
bra service och korta ledtider.
Trevliga, snabba och pålitliga.
Utmärkt bra från första telefonsamtal till det blev klart.
Ytterst professionellt. Dessutom såg de trevliga ut. Vikingar
Stort tack för ditt omdöme! Fredrik blir glad att höra att du är nöjd. Hälsningar, Filip på Wiklunds Kylteknik
Bra kunnande, snabb service och trevliga.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både kunnandet och bemötandet. Jag vidarebefordrar ditt beröm till Fredrik Hälsningar, Filip på Wiklunds Kylteknik
Snabbt å proffsigt. Både kontoret å service killen var jättetrevliga
Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid. Härligt att höra att både kontoret och Fredrik gav ett trevligt och proffsigt intryck Hälsningar, Christoffer på Wiklunds Kylteknik
Svarade snabbt och proffsigt på mail och telefon på alla frågor kring byte av värmepump. Blev lite missförstånd vid installationen då installatörerna inte var medvetna om en ljudisolering som skulle göras men det löstes på plats. Överlag ett proffsigt och tryggt val vid byte av värmepump som varmt rekommenderas.
Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du upplevde dialogen med oss som proffsig. Vi beklagar missförståndet kring ljudisoleringen, men uppskattar verkligen att Fredrik och gänget fick möjlighet att lösa det på plats. Hälsningar, Filip på Wiklunds Kylteknik
Alltid proffsigt snabbt bemötande - alltid goa o trevliga!
Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd. Hälsningar, Christoffer på Wiklunds Kylteknik