WRun inredningsbyrå

Ska du sälja din bostad och vill öka det förväntade slutpriset med 7-15%? Har du svårt att inspirera tilltänkta köpare? Då kan WRun inredningsbyrå vara något för dig! Vi erbjuder homestyling inför bostadsförsäljning samt inredning åt företag.

Företaget grundades 2019 och har sedan dess växt med rask takt! Vi har alltid som ambition att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder när det kommer till livets största affär. Därför är vi lättillgängliga, flexibla och nytänkande i vårt arbete.

Utmärkelser

29 omdömen om WRun inredningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-02-12 Verifierad kund
    Ett väldigt varmt och seriöst bemötande. Jag är mycket nöjd med homestylingen.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Blev fint och proffesionellt bemött.
    Det blev ett väldigt bra resultat, lägenheten blev fin och hemtrevlig. Precis vad vi förväntat oss.
    Vi är nöjda.
    Vi blev tipsade av mäklaren från Fastighetsbyrån angående ert stylingföretag.
    2023-01-11 Verifierad kund
    Proffsigt och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera WRun.
    2023-01-04 Verifierad kund
    Väldigt smidigt, professionellt och skapade en väldigt fin känsla av huset inför försäljning
    2022-12-04 Verifierad kund
    Vänligt bemötande, förväntningarna levde upp till 100%. Vi köpte en homestyling inför försäljning av lgh.
    Mvh
    Brita o Rainer Eklöf
    2022-11-29 Verifierad kund
    WRun är duktiga, trevliga och levererar över förväntningar. Rekommenderas!
    2022-11-28 Verifierad kund
    Hjälpte oss att stila lägenheten innan fotograferingen. Kunniga och trevliga. Smidiga att jobba med. Proffsigt
    2022-11-28 Verifierad kund
    Fick kontakten via min Mäklare. Från första början fungerade allt perfekt. Lägenheten blev så fin att jag knappt ville sälja den när jag såg hur den kunde se när nån som kan inreda gör saker.

Kommer att anlita firman igen när jag ska inreda mitt kommande köp. Så det blir snyggt o fint på en gång! Det är enkelt och ge dom fria händer.

Jag kan verkligen rekommendera dessa tjejer!!
    2022-11-23 Verifierad kund
    Bra stylingtjänst som varit bra från första kontakt till själva utförandet som blev fantastiskt bra och lyfte bostaden till sitt bästa jag.
    2022-11-11 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande, flexibla och professionella.
    Resultatet blev bättre än vad man kunde tänka sig och vi är glada att vi kunde få hjälp av WRun.
    2022-11-08 Verifierad kund
    Super trevliga tjejer som gjorde ett toppen jobb. Allt gick snabbt och super smidigt ☺️
    2022-10-29 Verifierad kund
    Trevlig personal med bra känsla för styling. Lätt och smidigt för köparen.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Mycket bra.

Dom levde upp till mina förväntningar mer än väl.

Villan blev perfekt möblerad och förväntningar blev mer än väl.
    2022-09-06 Verifierad kund
    Mycket duktiga, kreativa tjejer som verkligen ser saker från ett annat perspektiv. Dom är otroligt kunniga, proffsiga samtidigt som dom alltid har ett leende på läpparna och en härlig attityd!
    Vi rekommenderar tjejerna varmt och kommer anlita dom igen!
    Tack för ett grymt jobb!
    Agneta och Matz Wiking
    2022-09-05 Verifierad kund
    Bra bemötande när de stylade min lägenhet inför försäljning.
    2022-09-02 Verifierad kund
    Tog hjälp med styling vid försäljning av bostad. De var mycket lyhörda och hade bra tankar och driv för mig, som kund. De tänkte utanför boxen och var mycket självgående och löste allt själva. De visade stort engagemang och visade att de älskar sitt jobb med passion både för mig och för sig själva. Jobbade nära med fotografen som i symbios tog snygga bilder och helt klart bidrog till ett fint prospekt och försäljning.

Skulle absolut använda mig av WRun vid behov igen!
  • Ngoc L
    skrev om WRun inredningsbyrå
    2022-08-27 Verifierad kund
    Fantastiskt jobb som överträffade mina förväntningar! Rekommenderas starkt!
    2022-08-27 Verifierad kund
    Supertrevliga! Levde helt klart upp till förväntningarna.
    2022-07-07 Verifierad kund
    Jag kan inte nog ösa Superlativ över dessa fantastiska tjejer som stylade mitt hus inför försäljningen.
    Jag ger mina starkaste rekommendationer för dom drivna och entusiasmerande medarbetarna på WRun inredningsbyrå.
    Mvh/Marcus
    2022-07-01 Verifierad kund
    Mycket trevlig och kompetent personal. De levde upp till våra förväntningar. De stylade vår villa inför försäljningen.
    2022-06-11 Verifierad kund
    Superduktiga och seriösa, fantastisk service och grymma på att få fram den bästa känslan ett hem kan ha! Rekommenderar varmt WRun!
    2022-06-09 Verifierad kund
    Sammanfattningsvis ett bra resultat.
    Snabba svar på frågor, en trevlig och säljande styling.
    Negativt: ostädat efter hämtning av möbler och inredning ( det var minutiöst städat innan styling), man har gått runt i huset med skor och använt pirra för möbelflytt, tydliga spår finns kvar, man har inte ens orkat sopa upp efter sig. Ett vägguttag bortslitet från väggen efter avetablering av möbler, 2 lamputtag i tak bortslitna vid demontering av lampor.
    Summasumarumg: mycket bra och tillmötesgående innan och under tiden för styling, på gränsen till vårdslösa vid avetablering.
    Tråkigt, även om säljresultatet blev bra.
    Tycker nog man skall skärpa upp helheten av åtagandet för att vara en seriös och ansvarstagande part.
    Tveksamt att jag rekommenderar denna firma till alla mina bekanta som just nu är på gång att sälja, finns förmodligen bättre partners.
    Hej,

tack för de fina orden och stort tack för din feedback. Vad himla tråkigt att er helhetsupplevelse inte uppnådde alla förväntningar. Det vill vi givetvis åtgärda och kompensera på bästa möjliga sätt för er!

Vi har nu upprättat ett tydligt städschema för vår flytthjälp vid avhämtning av styling för att lämna bostaden lika fin som när vi klev in i den. Vi ska också se över vad som kan ha hänt med eluttaget/lamputtagen.

Varmaste hälsningar,
    /Sofia, WRun inredningsbyrå
  • Björn H
    skrev om WRun inredningsbyrå
    2022-06-09 Verifierad kund
    Proffsigt och på samma gång varmt & vänligt bemötande från första dagen utan att känna sig påtvingad deras tjänster. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av homestyling sedan tidigare men jösses - dom här tjejerna hade stenkoll på minsta lilla detalj! Såna stjärnor ända ut i fingerspetsarna! ⭐️ Fem plus!
    2022-06-09 Verifierad kund
    Otroligt trevliga att prata med och dom gjorde ett fantastiskt jobb!
    Kan varmt rekommendera tjejerna, av mig får dom högsta betyg🌟🌟🌟🌟🌟😄
    2022-06-09 Verifierad kund
    förväntningar var på alla sätt.
    2022-06-09 Verifierad kund
    Tjejerna på WRun är otroliga!
    Önskemålet var att de skulle inreda min bostad med en modern stil samtidigt som det var väldigt hemtrevligt. Jag hade några ideér och de hade jättebra förslag, de lyckades verkligen 10/10!

Jättefint bemötande, bra samtal med önskemål, förväntningar och många idéer om vad som kan funka bättre.

Otroligt nöjd med hela deras insats!
    Lätta att nå på telefon/mejl samt flexibla.
    2022-06-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och fin styling mycket nöjd
    2022-06-09 Verifierad kund
    Vi är så nöjda med WRun, vi fick otroligt proffsigt bemötande och de är något så grymt duktiga på styling! De var otroligt flexibla och anpassade sig efter våra behov, och vilket fantastiskt resultat vi fick vid vår husförsäljning🌟🌟🌟🌟🌟
    2022-06-09 Verifierad kund
    Riktigt proffsiga, vet vad de håller på med och sjukt trevliga!