Bra på alla sätt. Bra folk att ha ock göra med
Xp Bygg i Norrköping AB
Vi förändrar synen på Byggbranschen! Nytänkande med kunden, medarbetarna och framtiden i fokus. XP Bygg är ett nytänkande företag med kunden, medarbetare och framtiden i fokus. Med mångårig erfarenhet och kunskap från byggbranschen utför vi tjänster inom renovering, nybyggnation och byggservice åt både privat och företagskunder...
79 omdömen om Xp Bygg i Norrköping AB
Sedan starten hos Reco 2023
Tack snälla Göran för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Bad glada vi blir att du känner dig så nöjd med oss 😃 Stort tack för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår! Med vänlig hälsning, Jocke o Lotta
Duktiga snickare/timmermän med intresse, kunskap och färdigheter inom byggnadsvård. Resultatet på vårt torp blev riktigt bra!
Tack snälla Bertil för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Så glada vi blir att du känner dig så nöjd 😃 Stort tack för förtroendet och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Jocke o Lotta
Proffsigt och tillgängligt bemötande av projektledare som konstant lyssnade in och tog mina tankar och resonemang seriöst. Huvudjobbet handlade om golvläggning (vilket blev supersnyggt) men listarbetet hade vissa brister. När jag påtalade dessa rättade man till och det blev riktigt bra. Hade anlitat igen, inte minst tack vare projektledningen.
Tack snälla Pernilla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad roligt att du känner dig så nöjd och att du känner dig nöjd när vi rättade till när något gick lite snett. Du är varmt välkommen tillbaka om behov uppstår. Mvh Lotta & Jocke
Supernöjd på alla sätt, både med arbetet och arbetskraften🤩!
Tack snälla Therese för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad kul att ni är så nöjda. Det gör oss glada. Grabbarna uppskattar även att vara hos er. Tack för förtroendet och välkommen åter :) Ha de! Mvh Lotta & Jocke
Jag fick hjälp med att besikta mitt tak, vi hade läckage på vårt tak och fick in fukt, de löste så vi fick hjälp av kunniga plåtslagare som gjorde en del reparationer på vårt tak, som nu är tätt, vi blev bemötta av kunnig personal, vi är jättenöjda med resultatet av takarbetet.
Tack snälla Bert för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Så roligt att ni känner er så nöjda. Det gör oss glada. Ha de så bra och välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta & Jocke
Arbetet utfördes enligt förväntningarna Bra kommunikation, följt tidplaner /ekonomiplan ,plockat undan och städat efter arbetetsgång. Kan därför tänka mig anlita XP-Bygg igen.
Hej! Stort TACK för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Det betyder mycket för oss. Vad roligt att du känner det så nöjd med oss och kan tänka dig att anlita oss igen. Stort tack för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår! Med vänlig hälsning Lotta & Jocke
Bra bemötande och bra jobb, såvitt jag kan bedöma.
Hej Per! Tack snälla för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Vad glada vi blir att du känner dig så nöjd. Det gläder oss :) Tack för förtroendet och välkommen åter! Mvh Lotta
Helt enligt överenskommelse – trevliga, noggranna och punktliga. Arbetet utfördes med stor omsorg och professionalitet, och resultatet blev precis som vi hade önskat. Vi kommer att använda XP bygg igen 👍🏻
Tack snälla Jesper för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Och stort TACK för förtroendet att få utföra arbete hos er. Vad kul att ni är nöjda med vårt samarbete :) Ni är varmt välkomna igen om behov uppstår. Mvh Lotta
Professionella och tillförlitliga.
Hej Rebecca! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad glada vi blir att du är så nöjd med vår insats. Önskar dig en bra dag och välkommen åter om behov uppstår Mvh Lotta
Mycket trevligt bemötande och kompetent jobb. Tyvärr något dyrt…
Stort Tack Johnny för att du tagit dig tid att lämna omdöme om oss. Det betyder massor för oss. Vad kul att du fick så bra intryck av oss och att du känner dig nöjd med vårt arbete. Ja, herregud. Kan inte annat än att hålla med om att allt är väldigt dyrt i dagens samhälle. Likaså byggtjänster och material i vår bransch. Vi tackar för förtroendet och hälsar dig välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Bemötandet har varit bra, men efter 5 månader har knappt något hänt Har inte fått någon tidsplan alls Försäkringsärende vattenskada
Hej Ywonne! Stort tack för att du tagit dig tid att lämna omdöme om oss. Vad bra att du kände att vi hade ett bra bemötande. Vad ledsamt att din upplevelse om tidplanen är sämre. Det tar vi åt oss av. Era synpunkter är så viktiga för oss. Den långa tiden beror på att när vi erhöll projektet i mitten av april meddelade att vi har otroligt mycket att göra att det kommer att dröja innan vi kan ta oss an uppdraget, sedan torktider, upptäckt av asbest och att vi löste så att ni skulle kunna använda tvättstugan under sommaren...
Inte så bra på att svara på SMS. Bra utfört arbete, men ställningsbyggarna var som ångvältar som klampade i rabatter, slängde runt på blomkrukor, möbler och trampade på dukar. En trappa gick sönder men de fixade allt. Jag fick kompensation för de förstörda blommorna.
Tack snälla Ewa för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Tack också för din konstruktiva kritik. Kul att du är nöjd med vårt utförda arbete. Skönt att du känner dig nöjd över att vi åtgärdade det som gick lite tokigt. Vi för dialog med våra underentreprenörer (ställningsbyggare i detta fall) och förmedlar dina synpunkter för att försöka förhindra liknande i framtiden. Vi tackar för dina reflektioner igen och önskar dig en härlig sommar :) Välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Vi är mycket nöjda med XP-Bygg’s insats vid vår renovering. Proffsiga hantverkare som lyssnade och tog in våra önskemål och kom med egna förslag när vi var osäkra. Resultatet blev bättre än förväntat. Vill ge XP-Bygg våra varmaste rekommendationer.
Hej Conny! Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Så glada vi blir att ni känner er så nöjda med vår insats :) Ja, vi har verkligen riktiga guldkorn till hantverkare. Extra kul att vi överträffade era förväntningar. Tack snälla för rekommendationer. Passar på att önska er en härlig sommar och välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Allt inför och i samband med genomförandet av nytt uterum överträffade våra förväntningar både vad gäller pålitlighet, kvalité och bemötande. Ett riktigt toppbetyg till företaget och samtliga inblandade där man tar ett stort ansvar för helheten och även löser ut detaljerna på ett fantastiskt sätt.
Tack snälla Tomas för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Så roligt att ni är så nöjda med projektet och vårt samarbete. Stort Tack för förtroendet. Ni är så välkomna tillbaka om ni får något nytt behov. Ha de bäst! Mvh Lotta & Jocke
Bra och smidig hantering av min försäkringsskada efter bastubranden!
Tack snälla Johan för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Det gläder oss att du är så nöjd. Välkommen åter om behov uppstår! Tack för förtroendet! Mvh Lotta
Bra engagemang och kunnande....
Tack snälla för att ni tog er tid att lämna ett omdöme om oss. Kul att ni är så nöjda :) Välkommen tillbaka när behov uppstår! Mvh Lotta
Dålig info! Kommer aldrig anlita dom igen!
Hej Fredrik! Åh, det var mycket tråkigt att höra. Berätta gärna vad som har hänt så ska vi se till att reda ut detta. Hör gärna av dig till oss så ska vi se om det blivit något missförstånd. Hoppas du får en bra helg! Med vänlig hälsning, Lotta
Duktiga hantverkare, och man får en ärlig offert, material och timmar är ordentligt specificerat, man förstår vad som är vad .
Tack snälla Rolf för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad glada vi blir att du är så nöjd. Det gläder oss extra mycket. Varmt välkommen tillbaka om behov uppstår och Glad påsk på er. Med vänlig hälsning Lotta
Vi är mycket nöjda. Jättebra hjälp med planering av befintligt projekt! De kom på utsatt tid och gjorde ett mycket bra jobb snabbt och noggrant, helt enligt våran överenskommelse.
Tack snälla Tobias för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad glada vi blir att ni är så nöjda. Stort TACK för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår! Passar på att önska en trevlig helg :) Mvh Lotta
Vi valde XP Bygg för totalentreprenad efter goda rekommendationer, vilket de verkligen levt upp till. Totalentreprenad innehöll byte av kök, nya golv, renovering trappa och målning av väggar/tak. Arbetet utfört med mycket hög kvalité. Synpunkter vi haft under tiden har rättats till omgående. Kommunikationen har varit snabb och enkel under hela processen. Kan varmt rekommendera er att anlita XP Bygg för era framtida projekt.
Stort TACK Rickard för förtroendet att renovera er fina lägenhet! Och extra stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Det betyder väldigt mycket för oss. Vad glada vi blir att höra att du är så nöjd :) Vi hoppas ni nu ska trivas och ni är välkomna åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Hels suveränt och slappt jobb
Tack snälla Bjarne för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad glada vi blir att du är så nöjd. Ha de bäst och välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Vi är nöjda med det som Xp Bygg utförde hemma hos oss👍🏼
Tack snälla Sara för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Och vad glada vi blir att du är nöjd med det arbete vi utfört. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka om behov uppstår. Med vänlig hälsning Lotta
Super proffsiga! Allt gick smidigt och resultatet blev jättebra!! Trevliga också!
Tack snälla Malin för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad glada vi blir att ni känner er nöjda med vår insats :) Stort tack för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår. Med vänlig hälsning Lotta
Mycket proffsigt företag med hög kompetens som levererade vad som var överenskommet. Vi är mycket nöjda.
Hej Magnus! Stort TACK för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Det betyder massor för oss. Vad roligt att du är så nöjd med vårt arbete. Stort TACK för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår. Med vänlig hälsning Lotta
Trevligt bemötande på telefon Trevliga killar som bytte mina dörrar Efter inbrott bytes mina dörrar visserligen tog det lång tid eftersom dörrarna skulle beställas och inte var original
Hej Gun! Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad roligt att du verkar ha en bra upplevelse av oss. Trist att leveranstiden var lång på dörrarna. Välkommen åter om behov uppstår. Ha de så bra! Mvh Lotta
Proffsigt bemötande. Ordning och reda.
Tack snälla Joakim för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Kul att höra att du uppskattade vårt bemötande. Tack för förtroendet och välkommen åter! Passar på att önska dig ett gott slut och ett gott nytt år! Med vänlig hälsning Lotta, XP Bygg
Mycket tillmötes gående och trevliga.
Tack snälla Ann-Charlotte för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss! Vad kul att du är nöjd med vår insats :) Välkommen åter och trevlig helg!
Proffsigt utfört. Punktliga snickare. Snabbare än förväntat. Fick tips och råd. Trevliga att ha att göra med. Logistiken fungerade perfekt med varor. Inga väntetider. Helt enkelt. Supernöjd kund.
Tack snälla Inger för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss! Vad glada vi blir att du känner dig så nöjd. Vi tackar så mycket för förtroendet! Välkommen åter om behov uppstår. Passar på att önska trevlig helg! Mvh Lotta
Trevligt bemötande av deras medarbetare. Proffesionellt och utfört ett bra jobb. Varit lyhörda och direkt åtgärdat de brister som uppstod.
Stort TACK Mats för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss! Vad kul att du är så nöjd med vårt arbete :) Välkommen åter om behov uppstår! Mvh Lotta
Fantastiskt trevliga, snabba och proffsiga! Supernöjd.
Tack snälla Pernilla för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss :) Vad glada vi blir att du känner dig så nöjd. Tack för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår. Mvh Lotta
Proffsigt bemötande och utfört arbete.
Tack snälla ni för att ni tog er tid att lämna ett omdöme om oss! Vad kul att ni känner er så nöjda :) Stort tack för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår.
Snabba och tydliga med hur de tänkte lösa problemet
Tack Timmy för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Det gläder oss att du känner dig så nöjd. Stort TACK för förtroendet och välkommen åter om behov uppstår.
Grymt bra Levde verkligen upp till alla våra förväntningar och mer därtill
Tack Peter för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss :) Kul att ni är så nöjda. Stort tack för förtroendet :) Nu får ni njuta i er fantastiska lägenhet! Mvh Lotta
They handled insurance case for a damage in my house. Lead time to repair was very long and it took many months to get a date to fix it. However the quality of the work and professionalism was top notch.
Thank you very much for taking the time to leave a review about us. How nice that you feel so satisfied with our work. Thank you for your patience over time. We and the ensurance companie are overwhelmed with projects after all the torrential rain this summer. We take the criticism to heart and try to fix it for the future. Welcome back if the need arises.
Byte av fönster , vi är mycket nöjda bra bemötande , Arbetet fint utfört Med vänlig hälsning, Nils Dahhlberg
Tack snälla Nils för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Vad roligt att du är så nöjd med vårt bemötande och arbete. Vi tackar för förtroendet och önskar dig välkommen åter om behov uppstår.
Mycket trevlig personal som prioriterar slutprodukten mot kundens önskemål. Delar med sig av egna erfarenheter och tankar för att arbetet ska bli så bra som möjligt.
Tack snälla Adam för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Vad glada vi blir att ni blev så nöjda 😃 Ha nu en fantastisk sommar ☀️
Allt fungerade till belåtenhet. Resultatet blev bra.
Tack Bo för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss! Vad kul att du är nöjd med vårt arbete. Ha en trevlig sommar och välkommen åter om behov uppstår.
Bra kom när det efterfrågades.
Tack snälla Anders för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss. Det gläder oss att du känner dig så nöjd :) Ha en trevlig midsommar och välkommen åter.
Försäkringsärende; XP-Bygg inspekterade trossbotten efter eventuella fuktskador. Ett första besök på plats för att se över aktuellt utrymme, andra besöket när hantverkarna dök upp och utförde arbetet. Snabbt lätt och kvickt, hela upplägget helt enligt överenskommelse. Mycket nöjd👍
Stort Tack Conny för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss :) Vad glada vi blir att du haft en så bra upplevelse av oss och att du är nöjd. Ha de bäst och välkommen åter!
Proffsigt bemötande och ett 100 procentigt utfört arbete till vår fulla belåtenhet. Vi kan varmt rekommendera XP Bygg. Stort Tack! Styrelsen Lindöporten 2 i Norrköping
Tack snälla ni för att ni tog er tid att lämna ett omdöme om oss :) Det gläder oss verkligen att ni känner er så nöjda! Ha en trevlig dag och välkommen åter!
God kommunikation och resultat.
Tack snälla Albin för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Det gör oss glada att du är nöjd. :) Tack för förtroendet och välkommen åter! Trevlig helg!
Bra o snabb hantering före o efter. Snyggt arbete. Duktiga o kunniga killar.
Tack snälla Gunni för att du tagit dig tid att lämna omdöme om oss. Det gläder oss verkligen att du känner dig så nöjd med vårt arbete. Önskar dig en trevlig vecka och välkommen åter 😃
Trevliga, duktiga och noggranna snickare som utförde jobber på ett bra sätt.
Tack snälla Lars för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Det gläder oss att du känner dig så nöjd 😃 Tack för förtroendet och välkommen åter 😃 Trevlig helg!
Efter en brandskada i mitt garage fick jag genom försäkringsbolaget kontakt med XP bygg och de kom snabbt o gjorde ett jättebra jobb med att bygga upp nya gipsväggar o innertak
Tack snälla Eva för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Vad roligt att du känner dig nöjd med återställandet av din försäkringsskada. Tack för förtroendet och välkommen åter!
Proffsiga, snabba och bra återkoppling!
Tack snälla Anders för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. 🙏🏻 Vad kul att du är så nöjd 😃 Det gläder oss! Välkommen åter och trevlig helg 🤩
Bra bemötande, bra utfört jobb
Tack snälla Thomas för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss 🙏🏻 Det gör oss glada att du känner dig nöjd 😃 Du är varmt välkommen tillbaka om behov uppstår!
Bra bemötande. Trevliga. Levde upp till förväntningar dock blev dröjde det innan arbetet drog igång vilket var tråkigt. Gällde återställning av fuktskadad vägg.
Tack Malin för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad glada vi blir att du upplevde att du fick ett bra bemötande och att vi var trevliga och levde upp till förväntningarna. Vad trist att du upplever att det tog tid. Jag hoppas du hela tiden blivit informerad under resans gång och har fått kännedom om vad som gjort att det kan ha tagit extra tid? Annars är du självklart välkommen att höra av dig! Tack för förtroendet! Vi passar på att önska Glad påsk! Välkommen åter om behov uppstår.
Mycket positivt. Änsålänge ej färdigt ännu
Tack snälla för att du tog dig tid att lämna omdöme även om vi inte är klara än. Vad kul att du känner dig nöjd hittills. Vi gör så klart vårt bästa för att du ska känna dig lika nöjd när vi är klara. Passar på att önska en glad påsk 🐣
Verkar seriösa, lätta att kommunicera med och de höll avtalet, både vad gäller utförandet och den ekonomiska biten. XP Bygg har gjort ett mycket bra arbete när de renoverade min tvättstuga.
Tack snälla Annika för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vad roligt att du är så nöjd med vårt utförande. Stort Tack för förtroendet att få renovera din tvättstuga. Välkommen åter om behov uppstår. Passar på att önska glad påsk 🐣
Behövde hjälp med att reparera mitt altantak. XP var snabbt på plats och löste problemet. Men de var inte lika snabba med att skicka fakturan😀
Tack snälla Peter för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Och extra kul att du känner dig nöjd med vårt arbete. Ha de bäst och välkommen åter om behov uppstår. Med vänlig hälsning Lotta