Xtr24 AB

Xtr24 AB

5.0

Vi erbjuder högkvalitativa produkter till förmånliga priser online! Vårt breda sortiment omfattar bland annat alkylatbensin, AdBlue, fordons- och industrioljor, bilvårdsprodukter, fordonsdelar, spolarvätska, glykol, spackel, billack, lastsäkring, lyftutrustning, arbetshandskar samt material för golv- och takbeläggning. Dessutom...

4 omdömen om Xtr24 AB

Ulf R
Skrev om Xtr24 AB

Jag hittade Xtr24 när jag skulle köpa spolar vätska och alkylatbensin. Leveranserna kom snabbt två dagar efter jag hade beställt. Spolarvätskan håller verkligen vindrutan ren och fin och alkylatbensinen funkade perfekt. Bra kvalitet och priserna var toppen. De har ju många andra produkter också. Xtr24 var enkelt och smidigt, Xtr24 kan jag verkligen rekommendera!

Svar från Xtr24 AB

Ja, vårt mål är att ha bra produkter till rätt pris. Tack för att du rekommenderar oss! /Xtr24

Simon R
Skrev om Xtr24 AB

Av en slump när jag letade efter bilvårdsprodukter hittade jag denna sida. Var billigt och testade att handla. Produkterna kom snabbt. Kan lätt rekomendera! Samt har de riktigt smidiga spännband som funkar som en bältesrulle. Bästa jag haft!

Jättekul att du hittat oss. Tack för din rekommendation! /Xtr24

Emma Johanna H

Leveransen kom på en dag och jättebra produkter! Kan varmt rekommendera :)

Tack för din rekommendation! /Xtr24

Karl Johan R

Enkelt och smidigt! Varan levererades på några dagar och kvaliteten håller högsta klass!

Ja, vårt mål att att jobba precis så. Tack för ditt omdöme! /Xtr24