Xtr24 AB

Xtr24 AB

3.9

Xtr24 är din grossist av industriförnödenheter och underhållsmaterial online! Vi erbjuder högkvalitativa produkter till låga priser och har ett brett sortiment. Hos oss handlar du bekvämt med snabb leverans direkt till din dörr. Våra samarbeten med ledande tillverkare gör att vi kan erbjuda effektiva och pålitliga produkter....

11 omdömen om Xtr24 AB

Leif A
Wrote about Xtr24 AB

Leveransen och varan var helt korrekt och jag upplever allt detta värt 5 Men ups leveransen gav mig en lucka i tid från 11.45 - 14.30 och med beskedet att signatur behövdes, sedan förlängdes detta två gånger för att till slut anges till dagens slut Detta låste mig mao på hemadressen, det visade sig sedan att paket hade lämnats 14.29 i min brevlåda utan signatur ! Mao ni var bra men ups kunde varit bättre MVH Leif

Svar från Xtr24 AB

Tack Leif för din fina bedömning av oss! Vårt mål är att våra kunder ska vara helt nöjd. Tyvärr blir det ibland lite problem och missförstånd av transportörerna, men övervägande delen funkar utmärkt. Tråkigt det blev så för dig denna gången. Hälsningar från Teamet på Xtr24.

Rolf D
Wrote about Xtr24 AB

Bra priser och god kommunikation.

Det känns bra att få höra. Tack för ditt omdöme! Mvh Teamet på Xtr24

Inger S
Wrote about Xtr24 AB

Mycket dyr frakt. Dock gick det enkelt att avboka ordern

Svar från Xtr24 AB

Hej Inger, ja, frakterna är väldigt dyra. På små beställningar slår det ibland väldigt hårt och en del fraktbolag tar ut särskilt tillägg för privatpersoner. Lite tråkigt att du bedömer oss efter frakterna, som vi inte kan råda så värst mycket över. Hälsningar Teamet på Xtr24

Peter M
Wrote about Xtr24 AB

Bra produkt (spännband) till bra pris. Snabb leverans. Hittade till slut det spännband jag behövde hos Xtr24 AB.

Kul att höra du fanns det hos oss. Tack för ditt omdöme! Teamet på Xtr24

Tommy B
Wrote about Xtr24 AB

Beställde en varvtalsregulator som är liten och väger några hundra gram, betalade 163,75 kr för frakt vilket är lite dyrt och inte långt ifrån vad varan kostade. Nu 13 dagar senare har jag fortfarande inte fått varan och inte hört något från Xtr24 AB. Jag har mailat Xtr24 AB men inte fått svar ännu. Jag kommer inte att köpa något från dom i framtiden och rekommenderar inte säljaren.

Svar från Xtr24 AB

Hej Tommy! Det är olyckligt att du inte har fått något svar från oss, vi brukar normalt kunna svara snabbt. Något kan ha gått fel, det ska vi undersöka och åtgärda. Vårt sortiment där varvtalsregulatorn ingår är ganska nytt hos oss och vi tar det från olika lager med olika leveranstider. Leveranstiden för denna artikel är längre (6 - 30 dagar) och vi har inte kunnat ange den när du beställde. Vi jobbar på att finna en lösning för den informationen, men har inte nått fullt fram ännu. Vi beklagar det inträffade. Teamet på Xtr24

Nils G
Wrote about Xtr24 AB

Fungerade bra. Leveransen kom inom några dagar.

Tack Nils! Då funkar det så som det ska. Hälsningar Xtr24 Teamet

Jonas N
Wrote about Xtr24 AB

Snabbt svar på frågor och kontroll av produkter finns hemma samt leverans inom utsatt tid .. Tok nöjd med denna service

Svar från Xtr24 AB

Tack Jonas! Ja sådan är vår enkla målsättning och filosofi. Hälsningar Teamet på Xr24

Anders F
Wrote about Xtr24 AB

Snabb leverans. Felaktigt namn angivet i orderbekräftelse. Svag emballering av gods på halvpall.

Svar från Xtr24 AB

Hej Anders, Ja, det måste vi kolla. Vad var det som blev fel namn i orderbekräftelsen? Mvh Xtr24 Ulf

Simon R
Wrote about Xtr24 AB

Av en slump när jag letade efter bilvårdsprodukter hittade jag denna sida. Var billigt och testade att handla. Produkterna kom snabbt. Kan lätt rekomendera! Samt har de riktigt smidiga spännband som funkar som en bältesrulle. Bästa jag haft!

Jättekul att du hittat oss. Tack för din rekommendation! /Xtr24

Emma Johanna H
Wrote about Xtr24 AB

Leveransen kom på en dag och jättebra produkter! Kan varmt rekommendera :)

Tack för din rekommendation! /Xtr24

Karl Johan R
Wrote about Xtr24 AB

Enkelt och smidigt! Varan levererades på några dagar och kvaliteten håller högsta klass!

Ja, vårt mål att att jobba precis så. Tack för ditt omdöme! /Xtr24