ZooIngvar AB

ZooIngvar AB

• BadgeThreeYears

Välkommen till ZooIngvar! ZooIngvar började som en sidoverksamhet men har sedan vuxit till att bli en av Sveriges mest välsorterade butiker för sällskapsfåglar. Vi har det mesta du kan behöva när du skaffar en papegoja eller annan fågel. - Snabba leveranser - Gröna leveranser (klimatkompenserar där det är möjligt) - Personlig...

309 omdömen om ZooIngvar AB

Sedan starten hos Reco 2021

Tommy J
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb behandling och leverans.

Elizavéta H
Skrev om ZooIngvar AB

Har beställt från Zooingvar flera gånger och alltid varit nöjd. En gång behövde jag ta kontakt med kundtjänst och fick ärendet löst snabbt och smidigt.

Jörgen A
Skrev om ZooIngvar AB

Var tvungen att returnera 2 st flygselar till våra papegojor som jag beställt i fel storlek. Jag mailade dem och fick snabbt ett lång givande svar av deras kundsupport.Ringde upp dem dagen efter och pratade med dem (ingen telefonkö i två timmar).Gjorde en ny beställning på "rätt" storlek och fick dem på några dagar.Inget krånglande och är supernöjd med Zoo-Ingvar! Precis så vill man som kund bli bemött även om man har fel :-)

Alexandra D
Skrev om ZooIngvar AB

En av de bästa, bra kontakt och jätte snabb leverans

Helena B
Skrev om ZooIngvar AB

Köpte papegojmat denna gång. Har alltid fått bra service och de har ett mycket bra utbud av fågelsaker.

Stefan S
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans , bra utbud med saker till papegojor

Noah W
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans, billigt i jämförelse med andra butiker samt de har Harrisons till bra pris! Aldrig haft något problem med många beställningar.

Frida H
Skrev om ZooIngvar AB

Fantastiskt bra utbud av fågelprodukter samt snabb leverans

Kerstin J
Skrev om ZooIngvar AB

Billiga priser och snabb leverans, säkert blir det flera köp senare. Mycket nöjd med min beställning av Kräckers till mina undulater.

Lou-Ann N
Skrev om ZooIngvar AB

De jag beställde var super bra för gojjan dock så passade den inte till min bur då jag har för litet mellanrum för att kunna fästa den..:(

Nina H
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans, roliga produkter och ett brett utbud av produkter. Jag gillar skarp att ni även har ett system där det står från "tiny - xll" i fågelstorlek, vilket gör det lätt att handla produkter som passar ens fågel.

Anette A
Skrev om ZooIngvar AB

Bra och snabb leverans. Vid problem så löser de det väldigt smidigt. Mycket bra sortiment och trevlig personal.

Torbjörn S
Skrev om ZooIngvar AB

Korrekt beskrivet o snabb leverans

Lena K
Skrev om ZooIngvar AB

Tillmötesgående o bra. Blev bra bemött.

Wibeke P
Skrev om ZooIngvar AB

Hej Bra bemötande Jag hade egentligen inga förväntningar eftersom det var första ggn jag beställde från Zooingvar. Men jag blev väldigt överraskad,, både på bekräftelsen, och h att varorna hade kort lev tid. Jag köpte Harrison specialfoder till mina regnbågs undulater. Mvh Wibeke

Mikael S
Skrev om ZooIngvar AB

Mycket bra bemötande och enkelt att beställa.

Åke S
Skrev om ZooIngvar AB

snabb leverans och bra kvalitet på maten som vi köpte till fåglarna.

Åsa S
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans, bra varor och inget krångel!

Simon T

...................................

Jan P
Skrev om ZooIngvar AB

Lättnavigerad hemsida och snabb leverans

Hilda L
Skrev om ZooIngvar AB

De va superbra! Bra leverans och superbra produkter!

Eva M
Skrev om ZooIngvar AB

Trevlighet, förståelse och snabb service

Lisbeth V
Skrev om ZooIngvar AB

Bra priser snabb leverans. Önskar att man kunde få det till dörren då det är tunga paket.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Lisbeth. Vi arbetar med att få in fler leveransalternativ. Det kommer bli fler uppdateringar på hemsidan, så håll utkik!

Lina R

Enkelt att beställa. Bra bemötande. Snabb leverans. Bra beskrivning av varorna

Linnea V
Skrev om ZooIngvar AB

Säljer den fågelmaten Tropican pellets som vi ger våra fåglar :) Bra utbud :)

Michaela W
Skrev om ZooIngvar AB

Bra produkter och snabb leverans.

Jesper F
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans bra priser perfekt

Eva R
Skrev om ZooIngvar AB

Bra priser, bra leverans. + för återanvänd kartong runt glasflaska. Kändes miljövänligt

Matilda K
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans och bra paketerat.

Annika S
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans av varorna när man gjort beställningen. Bra betalningsalernativ

Lise-Lotte R
Skrev om ZooIngvar AB

Älskar att handla av zooingvar, dom har stort utbud och otroligt snabb leverans. Köper alla mina fågeltillbehör och foder här.

Pernilla J
Skrev om ZooIngvar AB

Mycket snabb leverans och bra bemötande

Agneta B
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb och felfri leverans, toppen service!

Marjaleena P
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans och produkterna håller bra kvalité.

Fuad W
Skrev om ZooIngvar AB

bra hoppas att ni kan göra bra och billigare mer

Svar från ZooIngvar AB

Hej Fuad. Rådande läge med inflation och en svag krona är det svårt för oss att kunna sänka våra priser. Vi jobbar alltid med att erbjuda rimliga priser på de produkter vi säljer.

Björn N
Skrev om ZooIngvar AB

Snabbt och enkelt, bra hemsida

Yvonne C
Skrev om ZooIngvar AB

Supernöjd med ZooIngvar både vad gäller bemötande utbud och priser. Så smidigt att kunna betala inköpen via Klarna. Väldig hjälpsam ägare som är mån om sina nöjda kunder.

Johanna Z
Skrev om ZooIngvar AB

Beställningarna har funkat bra alla gånger jag använt ZooIngvar, har inte haft några problem! Det enda som kunde vara bättre är att det vore bra att ha fler leveransalternativ, som tex instabox, så man slipper åka långt och hämta upp paketet.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Johanna. Vi arbetar med att få till både fler leveransalternativ, men även några nya betalalternativ. Vi kan dock inte svara på när det kommer att ske och om Instabox kommer att vara ett av alternativen.

Peter T
Skrev om ZooIngvar AB

Många grejer, bra priser och snabb leverans

Gunilla B
Skrev om ZooIngvar AB

Verkar som de kan fåglar. Och är angelägna om att ha ett bra utbud som man kan lita på. Liten och personlig firma. Levererar snabbt.

Bjørg B
Skrev om ZooIngvar AB

Topp produkter og rask levering!

Pierre L
Skrev om ZooIngvar AB

Snabba med bra service och prisvärda med stort utbud

Monika L
Skrev om ZooIngvar AB

Stort utbud av produkter för burfåglar. Lättnavigerad hemsida. Snabb leverans.

Eva S

Trevligt bemötande och bra sortiment. Snabb leverans 😀

Svar från ZooIngvar AB

Tack för ditt omdöme Eva. Vi är nöjda om du och framförallt dina fåglar är nöjda! Tack för att du tog dig tiden för att lämna ett omdöme. Se till att ni njuter av solen och värmen i sommar.

Peter E
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb service till rimliga priser. Tyvärr är en del produkter som jag är intresserad av restnoterade ganska ofta.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Peter. Tack för ditt omdöme. Då du inte nämner vilka artiklar som är restnoterade kan jag inte svara på just varför det är så i dessa fall. Du är alltid välkommen att höra av dig direkt till oss om frågor gällande produkter och tillgång, även för produkter vi inte har i vårt sortiment. Aktuella kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Monica B
Skrev om ZooIngvar AB

ZooIngvar är ju bland de bästa helt klart. Om man har fågel som husdjur så är det en utmaning att hitta ett ställe som har ALLT för fågel. Förutom Foder, fröer och groddar så finns det givetvis hirskolvar och förstänger samt andra gobitar till fåglar i alla olika storlekar och arter. Lite "apotek" tillskott, vitaminer och smått och gott som en "fjunis" kan behöva för att må bra. Leksaker till våra älskade "dunbollar", allt från vanlig enkel gunga till mer aktiva tränings leksaker och sådant som stimulerar din fågel....

Svar från ZooIngvar AB

Hej Monica. Vi har mycket, men inte allt! :) Stort tack för ditt omdöme. Vi gläds åt att få så fina vitsord, det betyder mycket för oss. Har du förslag på sånt som vi inte har i sortimentet är det bara att höra av sig till oss, så går det säkert att ordna. Riktigt trevlig sommar till dig och dina dun!

Elaine K
Skrev om ZooIngvar AB

Snabb leverans bra kundservice !

Susanne A
Skrev om ZooIngvar AB

Är så nöjd! Verkligen serviceminded och leveranserna är snabba! Känner mig trygg med att jag, genom Zooingvar, kan tillförsäkra mina fåglar en god omvårdnad! /Susanne A

Anneli E
Skrev om ZooIngvar AB

Snabba leveranser, trevliga killar, bra weebshop

Sören L

Snabb leverans Humana priser Bra sortiment