ZooIngvar AB

ZooIngvar AB

• BadgeFiveYears
Call 08-550 068 30 Share

Välkommen till ZooIngvar! ZooIngvar började som en sidoverksamhet men har sedan vuxit till att bli en av Sveriges mest välsorterade butiker för sällskapsfåglar. Vi har det mesta du kan behöva när du skaffar en papegoja eller annan fågel. - Snabba leveranser - Gröna leveranser (klimatkompenserar där det är möjligt) - Personlig...

552 omdömen om ZooIngvar AB

Sedan starten hos Reco 2021

Madelaine P
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans och kommer beställa av ZooIngvar igen

Helena B
Wrote about ZooIngvar AB

Zooingvar har ett brett sortiment av produkter till papegojor. Bra priser i jämförelse med konkurrenter samt att de har produkter som andra inte har. Alltid snabba leveranser är min erfarenhet. Jag köper regelbundet mat och leksaker till mina papegojor från Zooingvar och jag är mycket nöjd med produkter och service.

Fanny S
Wrote about ZooIngvar AB

Mycket nöjd. Snabb leverans och bra utbud

Linda M
Wrote about ZooIngvar AB

Superbra! Bästa sortimentet för fåglar. Mina dvärgpapegojor=mycket nöjda kunder.

Marcus S
Wrote about ZooIngvar AB

Bästa service och hämtning på plats vid akutbehov. Bara positivt!

Jasmin W
Wrote about ZooIngvar AB

Bra hemsida, lätt att hitta, bra beskrivningar på varor.

Tilda P
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans och bra produktee

Björn L
Wrote about ZooIngvar AB

Glad att maten gick att få fram!Den jag brukar handla av hade inte någon produkt tillgänglig!Bra pris!Frakten kunde varit snabbare då det är djurfoder! Post Nord brukar avisera med SMS nu fick jag på mail varför jag inte uppmärksammade på en gång .MVH Björn

Svar från ZooIngvar AB

Hej Björn. Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och att maten kom fram som den skulle. Din beställning skickades redan dagen efter att du lade ordern, men vi ser att PostNords SMS-avisering tyvärr inte levererades som den skulle, vilket förklarar förseningen i upphämtningen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få välkomna dig igen snart!

Maria J
Wrote about ZooIngvar AB

Stort utbud. Bra priser. Snabba leveranser.

Svar från ZooIngvar AB

Tack för ditt omdöme Maria! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både utbud, priser och leverans. Varmt välkommen tillbaka!

Richa S
Wrote about ZooIngvar AB

Riktigt snabb leverens och bra och effektiv kontakt med kundtjänst om man har frågor.

Svar från ZooIngvar AB

Tack Richa för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och vår kundtjänst. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Anna K
Wrote about ZooIngvar AB

Bra utbud av tillbehör till fågel och snabb leverans

Svar från ZooIngvar AB

Hej Anna. Vi är glada att höra att du uppskattar vårt utbud och den snabba leveransen. Tack så mycket för ditt omdöme, du är varmt välkommen tillbaka!

Agneta B
Wrote about ZooIngvar AB

Enkelt beställa, acceptabel leveranstid.

Svar från ZooIngvar AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Agneta! Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt att beställa hos oss! Vi vill också tacka för din feedback angående leveranstiden. Du har helt rätt i att leveransen för just din order tog lite extra tid, vilket berodde på att en av produkterna tyvärr var tillfälligt slut (vilket vi hoppas du såg information om på produktsidan). När alla varor finns i lager skickar vi normalt din beställning redan samma dag eller dagen efter. I ditt fall fick vi invänta den produkten som...

Sara A
Wrote about ZooIngvar AB

Bra utbud och snabb leverans 🙌

Svar från ZooIngvar AB

Tack snälla för ditt femstjärniga omdöme, Sara! Vad härligt att höra att du uppskattade både vårt utbud och den snabba leveransen! Vi jobbar stenhårt för att ha ett intressant sortiment och få ut varorna så fort det bara går. Hoppas du blir nöjd med dina nya produkter. Varmt välkommen åter!

Mikael D
Wrote about ZooIngvar AB

Allt fungerar alltid perfekt. Väldigt snabba leveranser, bra utbud.

Svar från ZooIngvar AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Mikael! Vi blir så glada att höra att allt alltid fungerar perfekt för dig! Det är ett otroligt bra betyg för oss. Vi är extra stolta över att du uppskattar våra snabba leveranser och vårt utbud. Vi jobbar hårt för att bibehålla den standarden. Välkommen tillbaka när det är dags att handla igen!

Maria F
Wrote about ZooIngvar AB

Mina gojor, som ätit Zupreem fruit blend i säkert 10 år, men inte gått att köpa nånstans dom senaste 3 åren, blev överlycklig över att ZooIngvar fått in det i sortimentet igen. Vi hoppas dom blir kvar för dom går inte köpa i Sverige annars. Innan brexit köpte jag från Storbritannien men sen var det slut med det. Jag har köpt Zupreem hos ZooIngvar innan men sen var dom slut där också. Men nu är det en lycklig gulkindad amazonkille och en lycklig grå jakotjej som smaskar för glatta livet.

Svar från ZooIngvar AB

Åh, vilken underbar nyhet! Tack Maria för ditt fina omdöme! Vi blev så otroligt glada över att läsa att dina fåglar, den lyckliga gulkindade amazonkillen och den lyckliga gråjakotjejen, äntligen kan smaska i sig sin favoritmat ZuPreem FruitBlend igen! Vi förstår frustrationen när man inte kan få tag i en produkt man uppskattar. Vi jobbar stenhårt för att ha ZuPreem i lager framöver, så att dina gojor kan fortsätta njuta av sitt favoritfoder! Varmt välkommen tillbaka!

Catrin N
Wrote about ZooIngvar AB

Mest nöjd med att de hade just den produkt jag sökte till mina undulater. Edoffs originalblandning 5 kg.

Svar från ZooIngvar AB

Vad roligt att höra, Catrin! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att hitta precis den produkten du sökte, Edoffs Originalblandning 5 kg, till dina undulater. Vi vet hur viktigt det är att kunna ge sina fåglar den mat de är vana vid och mår bra av! Varmt välkommen tillbaka!

Sami K
Wrote about ZooIngvar AB

bigger food cup was broken...

Irina Z
Wrote about ZooIngvar AB

Snabbt och smidigt att beställa. Snabb leverans.

Svar från ZooIngvar AB

Irina, tack så mycket för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde beställningen som både snabbt och smidigt och att du är nöjd med den snabba leveransen! Vi jobbar ständigt med att göra hela köpupplevelsen så enkel som möjligt.

Lise-Lotte R
Wrote about ZooIngvar AB

Bra varor till bra priser. Alltid snabb leverans. Skönt med en sida som har tillbehör och foder även till större fåglar.

Svar från ZooIngvar AB

Tack för omdömet Lise-Lotte! Vad glada vi blir att höra att du uppskattar våra varor och priser samt den snabba leveransen! Det är något vi jobbar väldigt hårt för. Vi delar din åsikt om att det är viktigt att ha ett brett sortiment och vi är måna om att kunna erbjuda tillbehör och foder även till större fåglar, och det är skönt att höra att det underlättar för dig. Varmt välkommen tillbaka!

Eva S
Wrote about ZooIngvar AB

Jag har alltid fått snabba och korrekta leveranser på mina beställningar av papegojornas pellets med mera. Jag är jättenöjd kund👍😃 Hemsidan är också väldigt bra. Mvh/Eva 🦜

Svar från ZooIngvar AB

Stort tack för ditt omdöme, Eva! 🦜 Vi blir så glada att höra att du är jättenöjd! Det är verkligen vårt mål att se till att beställningarna levereras snabbt och korrekt varje gång. Extra roligt att du också gillar vår hemsida, vi jobbar hårt för att göra den enkel och smidig att använda. Varmt välkommen tillbaka!

Pamela N
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans! Bra site med bredd sortiment

Svar från ZooIngvar AB

Tack snälla för ditt omdöme, Pamela! Vad härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen! Vi är också glada att du uppskattar vår hemsida och sortiment. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång du behöver handla!

Leif S
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb och smidig leverans. Bra urval och bra priser

Svar från ZooIngvar AB

Vad roligt att du tog dig tid att skriva ett omdöme, Leif! Vi blir jätteglada att höra att du uppskattade vår snabbhet, vårt urval och våra priser. Vi gör vårt bästa för att alla ska få en bra upplevelse. Tack!

Rose-marie J
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans och bra priser. Önskar dock att det fanns mer leksaksdelar som t.ex. små birdie bangles, träplattor (oftast slut), små sneakers eller foppatofflor. Många artiklar är tyvärr slutsålda länge. Köp gärna in större partier av sådant som säljs snabbt.

Svar från ZooIngvar AB

Tack så mycket, Rose-Marie, för ditt omdöme! Vi är jätteglada att höra att du uppskattar våra snabba leveranser och bra priser. Din feedback om leksaksdelar och slutsålda varor är otroligt värdefull för oss. Vi förstår din frustration när vissa produkter tar slut. Gällande små birdie bangles och små sneakers/foppatofflor är dessa tyvärr inte något som våra nuvarande leverantörer erbjuder, men vi håller ögonen öppna för nya möjligheter. När det gäller träplattor varierar vårt utbud beroende på vad våra leverantörer har tillgängligt,...

Patrik S
Wrote about ZooIngvar AB

Alla varorna kom fram snabbt och smidigt. Inga krusiduller.

Svar från ZooIngvar AB

Tack så mycket, Patrik, för ditt omdöme! Vi är jätteglada att allt kom fram snabbt och smidigt, utan några krusiduller. Välkommen tillbaka!

Piia K
Wrote about ZooIngvar AB

Har bra sortiment/utbud på fågelpellets och smidiga, bra leveranser! Är mycket nöjd!

Svar från ZooIngvar AB

Piia, vad glad vi blir att du är så nöjd! Vi jobbar ständigt med att ha ett bra utbud av fågelpellets och att leveranserna ska vara snabba och smidiga. Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Matilda K
Wrote about ZooIngvar AB

De har ett så brett utbud av fågelsaker att jag inte kan låta bli att spendera tusentals varje gång jag handlar. Leveransen är även snabb och de var hjälpsamma när en tidigare order saknade ett tillbehör.

Svar från ZooIngvar AB

Vad roligt att du känner så, Matilda! Vi är jätteglada att höra att vårt utbud gör det lite svårt att motstå en beställning! Skämt åsido, tusen tack för de fina orden. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi uppskattar också att du lyfter fram vår snabbhet och service - det är otroligt viktigt för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Marie M
Wrote about ZooIngvar AB

Alltid nöjd med mina köp 👍👍🙂

Svar från ZooIngvar AB

Vad glad vi blir av att höra det! Tack, Marie, för ditt fina omdöme och för att du fortsätter att handla hos oss. Din lojalitet betyder mycket för oss!

Mirjam H
Wrote about ZooIngvar AB

Bra pris på bästa fågelfodret. Fint paketerat och snabb leverans.

Svar från ZooIngvar AB

Tusen tack, Mirjam, för ditt härliga omdöme! Vi är jätteglada att höra att du uppskattade både priset, paketeringen och den snabba leveransen. Det är så roligt att få feedback som bekräftar att det vi gör är uppskattat. Varmt välkommen tillbaka!

Angelika O
Wrote about ZooIngvar AB

Bra produkter och snabb leverans. Är jättenöjd

Svar från ZooIngvar AB

Vad roligt att höra att du är så nöjd, Angelika! Vi gör vårt bästa för att ha bra produkter och snabba leveranser, så din feedback värmer verkligen. Tack!

Jörgen A
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans och bra priser!

Svar från ZooIngvar AB

Vad roligt att du tog dig tid att ge oss ett omdöme, Jörgen! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och priserna. Det är precis det vi strävar efter!

Eva S
Wrote about ZooIngvar AB

Så fantastisk snabb leverans. Vågar knapot säga det men vilka otroligt bra priser. Rekomend

Svar från ZooIngvar AB

Tusen tack, Eva, för det fina omdömet! Vi gör vårt bästa för att erbjuda snabba leveranser och bra priser, så det värmer verkligen att höra att du uppskattade det. Din feedback betyder massor för oss!

Morgan M
Wrote about ZooIngvar AB

Bra utbud. Vettiga priser. Trevligt bemötande.

Svar från ZooIngvar AB

Vad glad vi blir av att läsa ditt omdöme, Morgan! Tack för att du tog dig tid att skriva. Det är roligt att höra att du uppskattar vårt utbud, våra priser och vårt bemötande. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Thomas S
Wrote about ZooIngvar AB

Har handlat tidigare. Om det är några problem med ordern så fixas det omgående.

Svar från ZooIngvar AB

Tack för ditt omdöme, Thomas! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du känner dig trygg med att handla hos oss. Vi finns här för dig om du har några frågor i framtiden!

Markos K
Wrote about ZooIngvar AB

Bra service och trevligt bemötande

Svar från ZooIngvar AB

Tusen tack för ditt fina omdöme, Markus! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade vår service och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!

Maggie B
Wrote about ZooIngvar AB

Bra och snabb service samt bemötande. Leksakerna uppfyllde gojans kriterier 👍

Svar från ZooIngvar AB

Tack, Maggie! Vad kul att höra att du fick bra och snabb service, och att leksakerna uppskattades av gojan. Vi är glada att vi kunde möta förväntningarna!

Sandra R
Wrote about ZooIngvar AB

Snabbt och smidigt. Och bra priser.

Svar från ZooIngvar AB

Tack Sandra för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du uppskattar både snabbheten och våra priser.

Cajsa L
Wrote about ZooIngvar AB

Dyr frakt trots att man kommer upp i mkt pengar. Men va tvungen att köpa fågelmat till mina undulater. Tycker att det borde bli fri frakt vid 500 kr annars ok.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Cajsa, Tack för din feedback! Vi förstår din synpunkt angående fraktkostnaden, speciellt när du handlar för en större summa. Du nämner att fri frakt borde gälla vid 500 kr, och vi förstår att 500 kr upplevs som ett betydande belopp för att då behöva betala frakt. Fraktkostnader är en utmaning för många butiker, särskilt för mindre aktörer som oss. Transportföretagen tar betalt per paket, och den kostnaden försvinner tyvärr inte, även om vi gärna skulle vilja erbjuda fri frakt på alla ordrar. Att erbjuda fri frakt vid...

Jennifer S
Wrote about ZooIngvar AB

Bästa hemsidan för oss med papegojor.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Jennifer, Tack snälla för de värmande orden! Det gläder oss otroligt mycket att höra att du tycker att vi har den bästa hemsidan för papegojälskare. Vi lägger ner mycket tid och engagemang på att skapa en användarvänlig och informativ sida med produkter som passar just era behov. Din feedback betyder jättemycket för oss och inspirerar oss att fortsätta utvecklas. Tack för att du handlar hos oss!

Harry H
Wrote about ZooIngvar AB

Varan till belåtenhet snabb leverans, muck god kontakt.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Harry, Tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att varan var till belåtenhet, att leveransen var snabb och att du uppskattade kontakten med oss. Vi jobbar hårt för att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt, så din feedback betyder mycket. Tack för att du handlade hos oss!

Daniel K
Wrote about ZooIngvar AB

Bästa butiken att handla ifrån, sjukt snabba och bra grejer.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Daniel, Tack snälla för den fantastiska recensionen! "Bästa butiken att handla ifrån" – det är musik i våra öron! Vi blir otroligt glada att höra att du uppskattar hur snabba vi är och att du tycker vi har bra grejer. Det är precis det vi strävar efter varje dag. Tack för att du handlar hos oss!

Lennart U

Mycket bra bemötande varje gång jag handlat på Zooingvar AB

Svar från ZooIngvar AB

Hej Daniel, Tack snälla för de vänliga orden! Vi blir otroligt glada att höra att du upplever ett mycket bra bemötande varje gång du handlar hos oss på Zooingvar. Det är precis det vi strävar efter – att alltid ge våra kunder den bästa servicen. Din feedback betyder jättemycket för oss!

Andre K
Wrote about ZooIngvar AB

Fin nettside og rask levering.

Svar från ZooIngvar AB

Hej André, Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du gillar vår hemsida och att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi jobbar fortfarande med att förbättra hemsidan, så den kommer bara att bli ännu bättre framöver! Vi uppskattar verkligen din feedback!

Ergin K

Snabb leverans

Svar från ZooIngvar AB

Hej Ergin, Tack för din korta men uppskattade recension! Kul att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi jobbar hårt för att få ut paketen så fort som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

Yvonne K
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb leverans av papegojpellets.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Yvonne, Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med den snabba leveransen av papegojpellets. Vi är glada att vi kunde leverera snabbt så att dina papegojor får sin mat i tid. Tack för att du handlade hos oss!

Carolina Z
Wrote about ZooIngvar AB

Stort utbud av mat och leksaker till fåglar och alltid supersnabb leverans!

Svar från ZooIngvar AB

Hej Carolina, Tack för din recension! Vi blir så glada att höra att du uppskattar vårt stora utbud av mat och leksaker till fåglar och att du alltid får supersnabb leverans. Det är precis det vi strävar efter – att vara den självklara butiken för fågelägare med snabb service. Tack för att du handlar hos oss!

Rita S
Wrote about ZooIngvar AB

Snabb och korrekt behandling. Mkt nöjd.

Svar från ZooIngvar AB

Hej Rita, Tack för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde en snabb och korrekt behandling och att du är mycket nöjd. Det är toppen att få sådan feedback, vi uppskattar det verkligen!

Lise-Lott B
Wrote about ZooIngvar AB

Bra webbutik att handla ifrån. Papegojan gillade fodret och kommer handla all mat härifrån

Svar från ZooIngvar AB

Hej Lise-Lott, Tack för din recension! Vi blir jätteglada att höra att du tycker vi är en bra webbutik att handla ifrån och, viktigast av allt, att papegojan gillade fodret! Det är den bästa komplimangen vi kan få – att din fågel är nöjd. Vi ser fram emot att du fortsätter att handla all mat härifrån. Tack för förtroendet!

Rikke V
Wrote about ZooIngvar AB

Jeg er meget glad for at handle ting til min papegøje hos ZOOINGVAR, her kan jeg købe de ting min fugl holder af. Hurtig betjening og rigtig god service. Kan klart anbefale

Svar från ZooIngvar AB

Hej Rikke, Tusen tack för din recension! Vi blir otroligt glada att höra att du är mycket nöjd med att handla saker till din papegoja hos oss. Det är underbart att veta att du hittar de saker din fågel tycker om. Vi sätter stort pris på dina ord om snabb betjäning och riktigt god service. Det är precis det vi strävar efter varje dag. Tack för att du klart kan rekommendera oss!

Linnea R
Wrote about ZooIngvar AB

Extremt bra kundservice, bra utbud

Svar från ZooIngvar AB

Tack så mycket, Linnea! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både vår kundservice och vårt utbud. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Välkommen tillbaka när du vill!

Päivi K
Wrote about ZooIngvar AB

Allting är bra. Finns inget att gnälla. Bra att du finns. Mycket nöjd.

Svar från ZooIngvar AB

Tack snälla för dina värmande ord, Päivi! Det betyder mycket att höra att du är nöjd – och vi är glada att få finnas här för dig. Varmt välkommen tillbaka när som helst!