Do sedaj smo popisali predpogodbo, torej smo še v procesu podpisa pogodbe.
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Ludvika! Vid Västerbergslagen i södra Dalarna och näst intill sjön Väsman hittar du Ludvika. En lugn oas präglad av bergsbruket med koppar, silver och järnmalm. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor på orten hjälper dig gärna att hitta det perfekta boendet. Vi har all den erfarenhet...
258 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket kunnig när det gäller området huset är. Lätt att få kontakt med.
Jag har aldrig tidigare mött en mäklare som uppträtt så oprofessionellt som Christoffer. Han var otydlig, höll sig inte till det som sagts och skapade en känsla av total brist på respekt. Kommunikation och bemötande var undermåligt från början till slut. Det som gjorde upplevelsen ännu värre var känslan av att inte bli tagen på allvar. Jag kan inte låta bli att undra om min hudfärg spelade in i hur jag blev bemött för skillnaden i respekt och engagemang jämfört med andra var tydlig. Det ska inte hända i någon affär, allra...
För oss är kundnöjdhet alltid vårt absolut främsta mål och vi är alltid mycket engagerade i alla våra kunder. Helt självklart skall alla visningsgäster bli likvärdigt bemötta på bästa sätt. Vi förstår självklart att det kan finnas en besvikelse, affären är inte avslutad och försäljningen pågår fortfarande. Kontakta gärna någon av oss direkt om ytterligare frågor uppkommer kring detta.
Kunninga, trevliga, snabba med svar
Very helpful personel and smooth process.
We had very pleasant contact with the real-estate agent. He was quick to respond and very helpful.
Väldigt bra, trevliga. Väldigt snabb kontakt.
Entusiastisk mäklare lätt att få kontakt med
Kristian Sundberg var positiv, glad, tillgänglig under hela försäljnings perioden.Lätt att få kontakt med gällande olika frågor vi hade. Bra dokumentation vid avslutande mötet. Kristina Engborg
De jobbar väldigt proffisionellt. Bra kundbemötande & proffsiga
Min upplevelse är och har varit att SFF har varit kunniga, seriösa, snabba med att uppdatera mig om olika förändringar och alltid varit tillgängliga om jag undrat över något.
Jag var mycket välbesökt och besvarade alltid mina frågor med stor lätthet och uppmärksamhet. Det kunde inte ha varit bättre, jag kan bara tacka er.
Mäklaren Christopher förstod situationen väldigt bra avseende försäljningen och skötte det väldigt bra. Vi hade bra kontakt under hela processen.
Jag blev alltid mycket väl omhändertagen, artig och vänlig. Jag rekommenderar verkligen mäklaren. Jag har inga klagomål, bara komplimanger.
Ett mycket ödmjukt, respektfullt och professionellt bemötande och mycket bra information under resans gång. Jag blev hela tiden uppgraderad om vad som skedde. Dessutom har jag känt ett stort stöd i att hitta en ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Svensk fastighets förmedling i Ludvika.
It was really a wonderfull experience.
Har blivit bemött på det bästa sättet
God kontakt med mäklaren. Svarar snabbt på frågor och funderingar. Har gått smidigt med både köp och försäljning.
We good service and smiling faces
Snabbt och enkelt lägenhetsköp!
Good and effective communication and follow up. The messages from the seller were clear from beginning to the end. To improve, we would like to have more information related recommendations of associated services related to the selling of a house (remodeling, painting, maintenance, etc).
Kristian var engagerad och mån om att komma fram till en bra uppgörelse från början. Motsvarade väl vad jag hade förväntat mig. Processen flöt på bra trots avbrott för midsommar.
Angelica har vart mycket trevlig i sitt bemötande, engagerad och har vart snabb samt enkel att få återkoppling/svar från. Att sälja har vart en tydlig process med bra upplägg från första träffen. Mycket nöjd och tacksam! :) // Linnea
Upplevelsen har varit mycket bra! Trevligt bemötande av alla på kontoret i Ludvika! Rekommenderar mäklarfirman till andra!
Lucas var tillmötesgående och serviceinriktad. Han hade en hög tillgänglighet både via tel. och mail och skötte säljprocessen på ett proffsigt sätt. Vi kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Ludvika.
Allt har flutit på bra. Angelica har fixat allt jättebra.
Jätteglad Tack så mycket till Kristian Sundberg
Otroligt bra bemötande, återkopplar snabbt och uppföljde mina önskemål även fast utgångsläget var lite kritiskt. Allt gick snabbt och smidigt. Finns inget att klaga på. Kommer rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till mina bekanta.
Tillgängligt, kompetent, vänligt.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Kristian. Han är väldigt snabb och smidig och även om vi och köparen inte alltid kunde vara på plats så fick vi snabb återkoppling under hela försäljningen. Både vi och köparen var angelägna om att få till en snabb affär, och Kristian med sitt stora engagemang och proffsiga hantering av affären gjorde att det hela flöt på väldigt smidigt även om det var "snabba puckar" som gällde. Vi är mycket nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera Kristian. Sten och Rita
Mycket bra och proffsigt bemötande.Klart och tydlig mef allt. Motsvarade mina förväntningar.
Mäklaren är kunnig och närvarande i säljprocessen. Som kund känner man sig väl omhändertagen och sedd. Information om läget under försäljningen var snabb och förståligt.
Under hela resans gång/processen har mäklaren varit mycket smidig, lyhörd och trevlig i sitt förhållningssätt. Sammanfattningsvis har insatsen upplevts av oss som mycket erfaren och professionell.
Trevlig personal, väldigt kunniga.
Smidig och snabb affär av en mäklare som var engagerad och brann för sitt yrke.
Man får alltid ett bra bemötande av mäklaren och de lever upp till mina förväntningar.
Jag kan verkligen rekommendera dom är jätte nöjd .
Hade inga större förväntningar. Bara att vi skulle bli av med huset. Det gick fortare än förväntat & mäklaren var snäll & trevlig och fixade med allt så det var enklare än när vi köpte huset en gång i tiden. Så tack så mycket för all hjälp.
Well organised timeöy service provided.
Mycket kunnig och professionell. Tillmötesgående, hjälpsam och framåtsyftande. Mycket diplomatisk och förhandlingsvan mäklare. Löste alla praktiska och administrativa problem snabbt och kunnigt. Mycket bra, snabbt och uttömmande informationsflöde.
Proffsigt och bra bemötande. Informerade under resan om vad som hände och var på gång. Undrade jag över något så fick man snabb återkoppling. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar.. Jag är så nöjd.
Jag har under kort tid fått väldigt bra hjälp med både försäljning av ett hus och nu även köp av ett hus.
Den har alltid varit bra därför anlitar vi dom varje gång :-)
Mycket trevliga och hjälpsamma. Förtroendeingivande!
Vi blev väl emottagna och mäklaren var mycket vänlig, glad, positiv och lyssnade på oss och våra önskemål. Mäklaren var dessutom snabb och återkopplade så fort något fanns att återkoppla om. Mäklaren hade god kännedom om området och kunde prisnivåerna. Vi är väldigt nöjda över hur vi blivit bemötta och för det professionella hanterandet av vår försäljning. Den som anlitar denna mäklare kommer att vara i goda händer. Vi kan varm rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Ludvika.
Fick ett mycket bra och professionellt bemötande på svensk Fastighetsförmedling i Ludvika, mycket hjälpsamma och tillmötesgående, eftersom det var mitt första bostadsköp så vet jag inte vad jag hade för förväntningar men fick väldigt bra hjälp så det löste sig väldigt bra. Mvh Håkan Larsson
Proffsigt skött affär från start till klart!
Jag blev bra bemött hos Svensk Fastighetsförmedling från allra första kontakten. Förväntningarna levde mäklaren upp till på ett utmärkt sätt. Försäljningen av min fastighet gick smidigt.
Bra bemötande o proffsigt. …………………..
Jag är väldigt nöjd med hur jag blev bemött av mäklaren. Jag har ingenting att klaga på. Han var hjälpsam och lyhörd.