Torbjörn har alltid försökt sitt göra sitt bästa att nå målet med min försörjning av min lägenhet.
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö! Tyresö växer! Hit kommer både familjer från Stockholms innerstad som vill flytta närmare naturen och familjer som flyttar till storsta'n från övriga delar i Sverige. Här finns också alla slags bostäder och vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, fritidshus...
823 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket trevlig och har ett ledigt sätt. Lätt att prata med och är kompetent på Tyresö.
Mycket engagerad och kunnig mäklare som med tålamod och värme skapade stor trygghet i vår försäljning. Han fick oss att inte tappa tron på en försäljning trots den svåra marknade. Kan med varm hand rekommendera honom till nya kunder.
Blev rekommenderad att kontakta Hans Sommerville och är tacksam för det rådet. Han är mycket trevlig och kunnig.
Vi är väldigt nöjda med Stefan och han har hjälpt oss med flera försäljningar. Han är proffessionell, förtroendeingivande, noggrann och tar sig tid.
Victor är kunnig och engagerad. Han hjälpte oss att hitta köpare utan att vi behövde annonsera vilket var skönt då vi inte behövde genomföra publika visningar.
Väldigt bra, Victor är en förtoendegivande mäklare, förklarar processen på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Han inger förtroende och vi kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Victor.
Bra och professionell mäklare. Har enbart gott att säga om mäklaren. Ger ett trevligt bemötande och lätt att komma i kontakt med.
Toppen!
Hjälpte oss med både försäljning och köp av ny bostad, jättenöjda!
Gav ett ordnat och proffsigt intryck.
Vi blev väl bemötta och fick den hjälp vi behövde med försäljningen.
Fint bemötande från början till slut. Svarar på frågor & är tillgänglig , alltid med kunden i fokus. En trygg och bra process hela vägen!
Vi kan varmt rekommendera Stefan Larsson. Från första visningen till kontraktsskrivningen har Stefan varit professionell, engagerad och mycket tillgänglig. Under hela köpprocessen har han varit tydlig i sin kommunikation, snabb på att återkoppla och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor, vilket skapade en stor trygghet i en av livets största affärer. Det som särskilt utmärkte Stefan var hans lugna och transparenta sätt att arbeta. Han höll oss löpande informerade, var rak och tydlig i dialogen och såg till att...
Tydlig, seriös, snabba svar, ärlig, trevlig.
Victor var professionell, inkännande och mycket sympatisk!
Hans gav bra råd och lyckades få vår lägenhet såld på en veckas tid. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.
Mycket goda erfarenheter. Rekommenderar gärna
Trevlig, sakkunnig och mån om säljare och köpare
Stefan är den perfekta mäklaren, kunnig engagerad och lätt att samarbeta med. Försäljningen av min lägenhet gick smidigt. Jag rekommenderar honom å det varmaste.
Mäklaren har mött oss på ett bra sätt. Vi hade kanske en förväntning att huset inte skulle vara svårsålt och vi kanske skulle få mer pengar för det Men huset var svårsålt och det var svårt ibland att veta vad mäklaren gjorde för att få mer folk till visningar mm. Huset är nu sålt och vi är nöjda.
Jag är otroligt nöjd med Hans som mäklare! Han gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Hans var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Han höll mig uppdaterad, gav bra råd och skapade ett stort förtroende från start till mål. Dessutom var han skicklig på att lyfta fram lägenhetens styrkor och locka rätt spekulanter. Jag kan varmt rekommendera Hans till alla som går i säljtankar - en trygg och resultatdriven mäklare!
He was really helpful and everything went really smoothly
Ordnade en mycket smidig försäljning innan fotografering och annons till försäljning ett pris vi är mycket nöjda med. Victor gjorde ett mycket gott intryck, professionell men ändå personlig och framstod positiv och säljande. Han rekommenderas varmt!
Stefan var riktigt grym genom hela processen. Väldigt tydlig, enkel att ha att göra med och alltid snabb på att svara. Allt kändes tryggt och smidigt från start till mål. Kan verkligen rekommendera honom!
Väldigt engagerad i sitt yrke och ser verkligen till att man hittar det man söker och blir nöjd!
Han var väldigt hjälpsam med allt och han är en väldigt bra säljare. Han hjälper oss också att hitta ett hus.
Verkligen fantastiskt. Vi litade på honom från dag ett och han var otroligt hjälpsam i varje steg på vägen. Han svarade alltid på våra frågor direkt. Jag är så glad att jag har arbetat med honom. Tack Christian! 💜
Jag är jättenöjd med Victor Sarocchi. Han är en mycket professionell och kunnig mäklare. Försäljningen gick jättesnabbt. Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.
Trevlig och duktig mäklare. Smidig affär
Trevlig, flexibel, tillmötesgående
Jag vill varmt rekommendera min mäklare Christian, som verkligen gjorde det lilla extra genom hela processen. Från första kontakt till avslutad affär har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Christian var alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och såg till att jag kände mig trygg i varje steg. Det märks att han brinner för sitt arbete och att han verkligen vill sina kunders bästa. Det som verkligen stack ut var hans engagemang och omtanke han nöjde sig inte bara med...
Vi är väldigt nöjda med Victors arbete!
Trots en längre tid med vårt hus ute hos honom samt att han hjälpte oss med köpet av våran nya bostad så levererade Victor mer än förväntat. Smidigt och välskött. Rekommenderar verkligen Victor!
Mycket serviceminded, engagerad, behjälplig och lättillgänglig vid frågor. Försäljningen gick fort när den väl satt igång.
Christian är en jätteproffsig, tillmötesgående och verkligen hjälpsam mäklare. Han ordnar, fixar och donar och gör alltid det där lilla extra för en. Christian är tryggheten själv, man kan ringa honom när man verkligen behöver och man får svar på sina frågor, om han inte vet direkt så tar han reda på svaret åt en. Många skratt och roliga samtal som till slut blev en försäljning.
Engagerad och tydlig genom hela processen!
Jag är väldigt glad att jag fick kontakt med Victor. Han agerade snabbt och kunde svara på alla mina frågor när jag var i processen att hitta en lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedling och Victor.
Mycket påläst om området med bra kontakter.
Gedigen erfarenhet av branschen
Christian är en fantastisk mäklare.
Christian gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av vår lägenhet.
En trygg och kunnig mäklare och är tillgänglig och även kunnig i tekniska detaljer
Jätte nöjda med vårt val av mäklare! Jesper är en engagerad och kunnig mäklare som skötte vår försäljning på absolut bästa sätt. Vi är rekommenderar honom varmt!
Mycket hjälpsam ordnade med papper värdering allt till mycket belåtenhet.
Vänligt, informativt, och tillmötesgående, och lättillgänglig för att svara på frågor
Vi inledde samarbetet redan 2017. Ett första försäljningsförsök gjordes 2018 med styling och prospekt, men affären genomfördes inte då eftersom vi inte fick igenom köpet av huset vi ville ha - vår strategi var att köpa först och sälja därefter. Mäklaren har genom hela perioden varit mycket trevlig, lätt att få tag på och visat stort tålamod. Processen har varit transparent utan dolda kostnader och han har varit flexibel, bland annat genom extra fotograferingar. Han har också varit behjälplig genom sitt breda nätverk. När...
Smidig försäljningsprocess!
Victor är en mycket engagerad mäklare som brinner för sitt arbete. Det var lätt att kommunicera med honom och han höll mig kontinuerligt uppdaterad om marknadsläget. Tack vare Victors genomtänkta försäljningsstrategi så lyckades vi sälja min lägenhet till vinst trots ett mycket tufft marknadsläge.
Allt gick smidigt och bra och väldigt snabba på att svara. Rekommenderar Victor starkt.