Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeTenYears
1 089
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

1089 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Elin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan är väldigt engagerad i alla detaljer och ger ett oerhört varmt intryck. Han är kunnig, lättsam och superduktig på sitt jobb! 10/10, rekommenderar honom starkt!

Cecilia M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Otroligt professionellt, hjälpsam och driven!

Gustaf A
Sundbyberg

Erkan bemötte mig och min sambo med otroligt engagemang. Vi som stod inför att köpa något för första gången var såklart väldigt nervösa och stressade, men Erkan var väldigt duktig på att få oss att känna oss lugna och bekväma. Otroligt påläst och kunnig, väldigt noggrann under signeringen av kontraktet så ingen gick därifrån osäker, lättsam och skojig men samtidigt proffessionell. Nu gick den här affären väldigt fort och smidigt (tack vare Erkan) men Erkan var alltid tillgänglig och hjälpsam när jag eller min sambo hade...

Linnéa G
Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som precis hjälpt oss att sälja vår lägenhet. Han har varit professionell, trevlig och lugn genom hela processen och alltid gett oss ett tryggt bemötande. Vi har aldrig känt oss osäkra med honom, utan tvärtom haft fullt förtroende från första stund. Han är också lösningsorienterad – när vi behövde hjälp i sista sekund med en fullmakt löste han det direkt och utan krångel. Så tacksam för det! Kommer rekommendera honom till andra.

Helena N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevlig bemötande, lyhörd och professionell. Rekommenderas!

Staffan H
Sundbyberg

Tydlig kommunikation och alltid trevligt och lugnt bemötande.

Angelica O
Sundbyberg

Erkan gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Uppskattade hans tydliga kommunikation och väl grundade råd. Kan inte nog rekommendera Erkan!

Simon F
Sundbyberg

Trevlig, effektiv, kunnig och väldigt proffsig.

Olle N
Sundbyberg

Fantastisk enkel att jobba med. Vill verkligen få saker gjort och visar aktivt intresse att lösa en så bra affär som möjligt. Tack Erkan!

Ellen S
Sundbyberg

En förtroendeingivande och engagerad mäklare som arbetar effektivt och professionellt genom hela processen. Erkan visar stor noggrannhet, är lätt att nå och skapar en trygg känsla. Rekommenderas varmt.

Johan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilma Wennerberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Rissne

Vi är mycket nöjda med Wilma som vår mäklare till vår första bostadsrätt!

Jessica D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicole Pigall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Trevlig, proffsig och lyhörd. Jobbade för att nå mina önskningar. Bra samarbete. Kan varmt rekommendera Nicole.

Barbro H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Wennerberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Rissne

Jag valde Wilma på ren magkänla utan att titta på rekommendationer. Det som tilltalade mig var hennes lugna, vänliga och lyssnande sätt, som skulle hålla genom hela försäljningsprocessen. Så viktigt i dagens ekonomiska läge då det är lätt, som ovan säljare att drabbas av stress. Hennes balanserade och positiva personlighet var definitivt avgörande för mitt val. Jag är supernöjd nu när hon lyckats hitta köpare trots -som sagt- dessa oroliga tider.

Anita Barbro D
Centrala Sundbyberg

Jättefint arbete.Tack så mycket för hjälpen

Pu-Lukas W
Sundbyberg

Vi är supernöjda med Erkan ! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt

Margaretha L
Sundbyberg

Nu har Erkan Inan hjälpt mig både att sälja o köpa bostad på ett proffsigt o föredömligt sätt. Alltid informativ, lugn och positiv. Alltid tillgänglig på telefon o mail. Rekommenderar Erkan, bästa mäklaren jag träffat!!

Mimmi N
Sundbyberg

Vi valde Erkan på grund av tidigare positiv erfarenhet av bostadsköp med honom. Erkan är lätt att ha kontakt med lyhörd, vänlig och tydlig genom hela processen. Allt gick snabbt och smidigt, och inom en vecka var lägenheten såld. Vi kände oss trygga hela vägen och rekommenderar honom varmt!

Olle W
Centrala Sundbyberg

Wilma har varit superproffsig! Närvarande, hjälpsam med gott humör genom hela processen!

Serkan I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Inger ett lugn och en trygghet genom hela processen. Har alltid varit tillgänglig vid behov och ytterst professionell och kompetent gentemot både mig som säljare men även i mötet med köparen. Kan rekommendera starkt.

Eva W
Centrala Sundbyberg

Wilma är super proffsig.Lyhörd .Förstående Noggrann. Snäll.

Jakob D
Centrala Sundbyberg

Kan varmt rekommendera Erkan vid försäljning. Han leverade på våra förväntningar på pris/ tillträdde och detta inom 3 veckor från vårt första möte. Världsklass! Vi upplever Erkan som professionell i alla sammanhang. Han visade även prov på hur man kan nyttja ett stora kontaktnät och lokalkännedom på bästa sätt.

Mats B
Centrala Sundbyberg

Proffsig rakt igenom. Kan varmt rekommenderas.

Isabelle T
Sundbyberg

Erkan var väldigt duktig och professionell. Han gjorde hela processen enkel och trygg för mig som köpare. Rekommenderas starkt!

Patrik L
Sundbyberg

Jag har såväl köpt och sålt lgh med Erkan som mäklare. Han är det självklara valet i Tuletornen och Sundbyberg, med sitt kundunderlag, lyhördhet, kunskap, smidighet, får han till en affär som båda parter är nöjda med. Trevlig och lätt att ha att göra med. Erkan får högsta betyg och jag kan varmt rekomendera att anlita honom.

Nikola Z
Ör

Mycket trevlig, ärlig och service inriktad!

Inga-Lill H
Sundbyberg

Mycket trevligt bemötande och kom med olika förslag som vi tittade på. Föreslog oss om den som vi köpte och ville ha. Mycket tacksam för hans hjälp!

Hans H
Sundbyberg

Trevligt och kunnigt bemötande. Vi förväntade oss att hitta en bostad som passade oss. Och efter några visningar så hittade vi rätt. Alexander skötte allt proffsigt och vänligt, gav oss info som fick oss att ta beslut ganska omgående.

Gunnar  E
Sundbyberg

Proffesionell! Väldigt omhändertagande och förstående!

Armin H
Sundbyberg

Bästa mäklaren! Professionellt och enkelt att jobba med!

Kimia A
Sundbyberg

Jag hade en fantastisk upplevelse med Erkan, professionell, lyhörd och alltid tillgänglig. Försäljningen gick väldigt smidigt och jag kände mig trygga genom hela processen. Tack

Savannah A
Sundbyberg

Erkan återkopplade snabbt och gav ett förtroendeingivande intryck. Jag kan varmt rekommendera Erkan till att både sälja och köpa din bostad.

Farnaz F
Sundbyberg

Vi sålde vår lägenhet och hade en mycket positiv upplevelse. Erkan var professionell, väl förberedd och snabb i sitt arbete. Kommunikation var alltid ärlig och tydlig, och han återkom snabbt med svar. Allt gick smidigt från start till mål. Kan varmt rekommenderas!

Olivia A
Sundbyberg

Kunde svara på alla våra frågor om lägenheten och köpet gick smidigt! :)

Åsalie F
Sundbyberg

Trevlig, tydlig, snabba återkopplingar. Mycket bra bollplank i en gungig marknad. Rekommenderas!

Cedric W
Sundbyberg

Buttery smooth process, much recommended!

Blääst Svets & Energi Ab B
Sundbyberg

Superbra från dag ett. Snabba svar och alltid tillgänglig med rätt information.

Rebecka T
Sundbyberg

Från första mötet har vi känt oss nöjda med Nicole. Vi har har haft en väldigt snabb, smidig och kommunikativ försäljning med Nicole som mäklare. Rekommenderar starkt, hon är trevlig och genuin och lyssnade till våra önskemål.

Isac K
Sundbyberg

Vi har fått ett mycket trevligt och personligt bemötande av Erkan. Supernöjda😄

Elias S
Centrala Sundbyberg

Alexander har vart rak, tydlig och lugn genom hela processen. Rekommenderar honom starkt!

Ina M
Centrala Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Alexander som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Vi uppskattade verkligen hans engagemang, tydliga kommunikation och hur han hela tiden höll oss uppdaterade och involverade genom hela processen. En professionell och driven mäklare som vi varmt kan rekommendera!

Karl L
Centrala Sundbyberg

I en svår marknad lyckades Erkan mycket snabbt få min lägenhet såld till samma pris som jag köpte den för. Rekommenderas varmt!

Sila S
Centrala Sundbyberg

Erkan was super helpful and genuine. He made the process very smooth and time efficient for me. He explained everything step by step and kept me informed throughout the process. I would definitely recommend him!

Linnéa S
Sundbyberg

För ca 2.5 år sedan köpte vi vår första bostad, då av Erkan Inan. Redan då sa vi "den dagen vi ska sälja anlitar vi Erkan som mäklare". Sagt och gjort, vi har precis avslutat process av att sälja bostaden, detta med just Erkan som vald mäklare. Precis som när vi köpte var vi denna gång mycket nöjda. Snabb, proffsig, lätt att nå och höll oss uppdaterade genom hela processen. Att känna sig trygg med sin mäklare gjorde hela denna upplevelse så mycket bättre och vi har redan rekommenderat Erkan varmt till andra vänner i området. Gör dig själv en tjänst och välj samma!

Petrus Y
Sundbyberg

Jag kan verkligen rekommendera Erkan Inan på Svensk Fastighetsförmedling i Sundbyberg! Från första mötet kände jag ett stort förtroende – han var både professionell och genuin. Erkan höll mig uppdaterad genom hela processen och fanns alltid tillgänglig när jag hade frågor. Han var tydlig, ärlig och engagerad på ett sätt som verkligen gjorde allt mycket enklare. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än jag hoppats på. Jag är supernöjd och skulle utan tvekan anlita honom igen!

Nathalie S
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Björknäs

Alexander är väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt på telefon och mån att hitta en lösning för allt.

Birgitta H
Centrala Sundbyberg

Erkan har varit så engagerad och hjälpsam för att få till köpet av min nya lägenhet!! Jag känner mig väldigt nöjd med det fina bemötande och detaljerade genomgången av köpeprocessen jag fick. Jag är mer än nöjd!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag måste också ge en eloge till hela kontoret som engagerat sig för att hjälpa till att få mitt köp i hamn! Birgitta

Margaretha L
Centrala Sundbyberg

Erkan har tagit hand om försäljningen av min lägenhet på ett föredömligt sätt. Han är proffsig, uppmuntrande, lugn, säker, inlyssnande, trygg, hjälpsam, kunnig mm. Bästa mäklaren!!🏆

Elsa L
Sundbyberg

Erkan är en riktigt trevlig mäklare som gjorde våran upplevelse av köpet väldigt smidigt!

Marc E
Sundbyberg

Väldigt insatt i detaljerna och alltid tillgänglig. Jag anlitade Erkan 2 gånger och båda gångerna har han gjort bra försäljningar. Proffsig, påläst och effektiv.

Mahin M
Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Erkan Professionell, kunnig. Försäljningen gick smidigt och resultatet överträffade våra förväntningar. Rekommenderas varmt!