Så nöjd efter en veckas intensivkurs. Professionell körskola som ser till elevens bästa. Rekommenderas varmt!
3050 Din Trafikskola AB
Välkommen till 3050 Din Trafikskola AB! Är det dags att skaffa körkort? Att skaffa körkort behöver inte vara dyrt. Ta reda på vad vi har för olika erbjudanden för körlektioner och utbildningar. Vi förstår att körkort är en stor investering för dig. Därför är det viktigt att du väljer körskola med omsorg. Vi brinner för att...
314 omdömen om 3050 Din Trafikskola AB
Sedan starten hos Reco 2013
Tack för din entusiastiska recension! Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med din intensivkurs hos oss. Din varma rekommendation betyder mycket för oss. Fortsätt att köra säkert, och om du någonsin behöver mer hjälp är du alltid välkommen tillbaka till oss.
Den var bra, fick många lektioner och det kändes som dom gick in och visste exakt hur dom skulle göra för att hjälpa mig som person på det bästa möjliga sättet
Tack för den fina recensionen! Vi är glada att du tyckte våra lektioner var bra och att våra instruktörer var hjälpsamma och anpassade sig för att stödja dig på bästa sätt.
Kunde inte valt en bättre trafikskola, bra priser, dom försöker inte lura folk på pengar som många andra trafikskolor gör, väldigt trevliga och ser till att man klarar körkortet.
Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt val av trafikskola. Vi strävar alltid efter att erbjuda en trevlig och ärlig utbildningsupplevelse för våra elever, och det gläder oss att höra att du upplevt det så:)
Fantastic teachers. Got my driver’s licence in a week without much previous experience and training. Recommend 100%! ❤️
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a fantastic experience with our teachers.:)
Bästa körskolan! Dom är jätte bra på att hitta passande lösningar, och är flexibla med tider. Stöttande, roliga och vänliga. Dom har verkligen förgyllt den jobbiga tiden för körkortastudierna och gjort den både hållbar och rolig.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är otroligt glada över att höra att du tycker vi är den bästa körskolan. Att erbjuda passande lösningar och vara flexibla med tider är något vi strävar efter för våra elever. Att du upplever oss som stöttande, roliga och vänliga värmer verkligen. Vi är glada att vi har kunnat göra din körkortsutbildning till en bra upplevelse. Fortsätt att köra säkert ute på vägarna!
Skaffade mitt körkort via dem. Ett välkomnande och professionellt bemötande med en förmåga att se vad man som individ behöver för att utvecklas så att man kan smidigt och enkelt ta körkortet. Rekommenderar!
Grattis till ditt körkort! Det låter fantastiskt att du upplevde ett välkomnande och professionellt bemötande från oss, det är vad vi strävar efter.:)
3050 Din Trafikskola är riktigt bra trafikskola med professionella och erfarna lärare. Toppenbra kundbemötande med mycket stöd och hjälp. Starkt rekommenderad.
Tack så mycket för din positiva recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår trafikskola och våra professionella lärare. Vi strävar alltid efter att erbjuda toppenbra kundbemötande och stöd. Tack för ditt förtroende och starka rekommendationer!
Mycket pedagogiska och professionella lärare.
Tack Nicklas för dina positiva ord.:)
Den bästa körskolan och de är välplanerad och hjälpsamma. Jag rekommenderar att ni ska kontakta dem.
Tack för den otroliga feedback som du ger oss. Det glädjer oss att du är nöjd, då är vi nöjda.:)
Mycket bra bemötande, företaget levde upp till alla förväntningar, mycket bra körskolslärare.
Tack snälla Tont för dina fina ord. Får oss att vilja fortsätta med det vi gör.:)
Genomgick en veckas intensivkurs (B körkort) hos 3050 nyligen. Tyvärr var Tobbes bemötande och pedagogik under utbildningen inte enligt förväntan. Nedan är exempel på typen av feedback som gavs (dag 1): ’Det här borde redan sitta’ ’Det finns inget i boken som kan lära dig köra bil’ ’Det finns en anledning till att blinda inte får körkort’ ’Jag vet inte hur du ska fixa detta’ Jag fick även till mig första dagen att det kanske inte var någon idé att jag gick utbildningen. Detta kändes väldigt tråkigt att höra när jag...
Vi är djupt ledsna över att höra om din negativa upplevelse under intensivkursen hos oss. Först och främst, vi beklagar verkligen för det olämpliga bemötandet och de oprofessionella kommentarerna som du upplevt. Detta är helt oacceptabelt och står i strid med vår strävan efter att erbjuda en positiv och konstruktiv utbildningsmiljö för alla våra elever. Vi tar din feedback på största allvar och vi önskar att du hade upplevt en helt annan typ av utbildning hos oss. Vi är fullt medvetna om att vårt uppdrag är att utbilda...
Superbra trafikskola! Både Malin och Tobbe var jättetrevliga och pedagogiska vilket hjälpte mig ta körkort trots att jag inte kört mycket innan. Rekommenderar starkt!
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att hjälpa andra elever på samma sätt. Stort grattis till ditt körkort. :)
Hur bra som helst - Malin och Tobbe är underbart trevliga och såg till att ordna ett bra körschema åt en som gjorde att man fick all den körning man behövde innan det var dags för provet. Testat andra trafikskolor tidigare och vill verkligen rekommendera denna!
Vi är otroligt glada över att höra att du hade en så positiv upplevelse med Malin och Tobbe. Tack så mycket för din rekommendation , det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa andra elever att lyckas med deras mål. Grattis till körkortet.:)
Väldigt pedagogiskt och lärorikt. Jag rekommenderar starkt denna trafikskola ifall du vill ta körkort. Lärarna Malin och Tobbe var extremt hjälpsamma och duktiga. Mysig stad att uppleva, väldigt centralt boende. Tack så mycket att ni hjälpte mig ta körkort. 10/10
Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är glada att höra att du upplevde vår trafikskola som pedagogisk och lärorik. Det är också fantastiskt att höra att du tycker Malin och Tobbe var till stor hjälp och att du trivdes i vår mysiga stad. Grattis igen till ditt körkort! Vi uppskattar din rekommendation och önskar dig all lycka framöver. :)
Tack, Grattis till körkortet Nino🌟
Dom upplevs professionella. Personliga och väldigt engagerade i att man ska klara sitt körkort.
Tack för dem fina orden, och grattis till ditt körkort.:)
Jag gick en veckas intensivkurs. Verkligen en effektiv och väldigt individanpassad utbildning! Jag kände mig aldrig pådyvlad onödiga kostnader eller lektioner, utan utgångspunkten var hela tiden vad jag behövde för att klara mitt körkort. Jag klarade körkortet på en vecka och är så glad för detta, även om det också var en rätt så krävande vecka. Tack så mycket!
Tack för din positiva feedback! Vi är glada över att du uppskattade vår intensivkurs och glada över att du lyckades ta ditt körkort på din vecka. Stort grattis och tack för att du delade din erfarenhet och upplevelse! :)
Var i Piteå en vecka för intensivkurs. Tobbe och Malin var pedagogiska och duktiga på att lära ut, det var givande timmar bakom ratten. Dock hade jag fått ett uppskattat pris på veckan och fakturan visade i slutändan det dubbla, vilket blev en chock för mig. Så ha en dialog från början för att undvika att hamna i min sits. /Olle
Grattis till körkortet och tack för din respons! Som du skrivit har du fått ett uppskattat pris, vi hör en version/din uppfattning om dina körkunskaper, när de visar sig inte stämma och vi gör vad vi kan för att du ska få med dig ditt efterlängtade körkort. Men till en extrakostnad av 5 extra körlektioner. Tråkigt att du upplever det så men alla har rätt av att avbryta sin utbildning. Mvh Malin & Tobbe
Trevligt bemötande och bra lärare
Tack snälla, kul att höra att du hade en bra upplevelse:)
Professionella och kunniga med lång beprövad erfarenhet. Detta tillsammans med respektfullt empatiskt bemötande får sammanfatta min erfarenhet efter en veckas intensivkurs hos Tobbe, Malin och Ida. Tack för guidningen till ett länge efterlängtat körkort!/Catharina
Tack Chtharina för de värmande ord du givit oss hoppas du får användning av körkortet ordentligt nu.:)
Jag är 50-årig kvinna som har kört på ett utländskt internationellt körkort i flera år i många olika länder men bor nu i Sverige och behöver ett svenskt sådant för att få köra här. Efter många besvikelser från tidigare körskolor som nästan drev mig in i depression och var bara intresserade av att maximera antalet timmar och intäkterna istället för att fokusera på att visa mig vad som krävs för att få ett svenskt körkort, började jag leta efter en seriös trafikskola som kunde hjälpa mig med det. Jag kom till 3050 med väldigt...
Grattis till körkortet! Vi kan inte tacka dig nog för dina fina ord om oss, det ger oss viljan att fortsätta med det vi gör och att hjälpa andra att också nå sina mål. Tack för att du valde oss, kom hit och gav oss en sådan fin recension.:)
Jag gick en intensivkurs en vecka på 3050 och kan rekommendera alla som verkligen vill komma in i körningen ordentligt att göra detsamma. Jag reste hela vägen från Stockholm då jag fått uppfattningen att det här var en riktigt bra utbildning, och jag är så nöjd med mitt beslut. Upplägget var flexibelt och både Tobbe och Malin var supertrevliga. Jag körde mest med Malin och lärde mig mer av henne på några dagar än jag fått med mig på två år av övning, hon var rak och tydlig och förklarade saker på ett sätt som gjorde att...
Tack Ella för dina fina ord, det gör oss väldigt motiverade att fortsätta med det vi gör. Det var en ära att ha dig här och vi är tacksamma att du valde oss. Lycka till med allt annat framöver.:)
Min upplevelse av personalen var superb! Jag fick mkt bra hjälp och ett snabbt resultat
Tack Björn för dina positiva ord, det gläder och gör oss motiverade. // Ida
Väldigt bra handledare som är bra och tydlig på vad man ska kunna för att t.ex ta körkort och vad man ska plugga på.
Tack Melvin för dina fina ord! Kul att ha haft dig här och stort grattis till körkortet! // Ida
Åkte på en veckas intensivkurs. Fick handfasta råd genomgående, och jag kände att jag blev en klart bättre förare efter varje lektion. Var en smula dyrt, och det blev en hel del strötid att spendera i Piteå.
Tack för recensionen Harry! Det låter som att du fick bra och konkret handledning under intensivkursen, och vi är glada för din feedback! // Ida
Jag tog kontakt med 3050 Piteå för att få lektioner för BE behörighet. Med kort varsel var jag inbokad på 2 lektioner. Bra bemötande med kompetent lärare. Pedagogiskt förklarat; vad jag skulle förbättra eller tänka på. Resulterade i godkänt körprov. Rekommenderar varmt.
Tack Emil för dina positiva ord det gläder och gör oss motiverade. // Ida
Jag har hittat 3050 genom internets sökning och tack och gud som jag har hittat denna fantastiska skolan. Jag klarade körkortet efter en vecka som fungerade som semester och kurs samtidigt. Jag bor i Stockholm och reste jag till Piteå. Fantastiska lärare som jag kommer att glöm aldrig. Dessutom en fint by nära havet där man kan köra lättare. Jag rekommenderar 100% 3050 som Trafikskola. Jag kommer tillbaka till Piteå nån gång men köra jag själv! Tack 3050!
Tack så mycket för din fantastiska recensionen! Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig att få ditt körkort. Det var en ära att ha dig här och vi är tacksamma att du valde 3050 din Trafikskola. Tack för att du rekommenderar oss till 100%. Du är varmt välkommen tillbaka till Piteå när du kör själv! Tack så mycket! //Ida
Superbra trafikskola, man följdes upp från man kom tills man åkte. Otroligt trevliga trafikskolelärare (som både förklarade och gav extra hjälp till de som behövde det). Kan rekommendera dem vilken dag som helst i veckan och ge dem 10/10 poäng. Så tack till Malin och Tobbe. Tommy E
Hej Tommy, Tack så mycket för din positiva recension och för att du tar dig tid att dela med dig av din erfarenhet. Vi är glada över att höra att du känner att du fick en högkvalitativ service från oss. Vänliga hälsningar, 3050 Trafikskola
10/10 Rekommenderas verkligen! Proffsigt rakt igenom!
Tack Daniel! Tack för din positiva recension och för att du rekommenderar oss till andra! Vi är glada att höra att du upplevde vårt arbete som professionellt och av högsta kvalitet. Vänliga hälsningar, 3050 Trafikskola
TACK Tobbe och Malin för en intensiv och givande vecka! Ni tog hand om allt det praktiska och jag fick ett bra upplägg inför den intensiva veckan. Ni var mycket trygga och pedagogiska under körningarna och känslan av att ni verkligen ville att jag skulle klara uppkörningen gav mig gott självförtroende (vilket jag också gjorde:) Jag kan varmt rekommendera 3050. TACK för allt!
Tack så mycket för din fantastiska recension och för att du valde att utbilda dig hos oss på 3050! Vi är glada över att höra att du hade en intensiv och givande vecka med Tobbe och Malin som dina trafiklärare. Vi vill tacka dig för att du rekommenderar oss och vi kommer att fortsätta att sträva efter att ge högkvalitativ utbildning och stöd för våra elever. Tack igen för att du valde 3050 och för att du delade din positiva erfarenhet med oss. Vänliga hälsningar, 3050 Trafikskola
Jag kände att både Tobbe och Malin lyssnade på vad jag hade att säga och jag kände mig bekväm! Jag är tacksam för att ha kört med Tobbe och fått lära mig saker som jag inte fått veta innan!
Det gläder mig att både Tobbe och Malin lyssnade på dig och att du kände dig bekväm under körlektionerna. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och givande miljö för våra elever. Vi är tacksamma för att du valde vår körskola och önskar dig all lycka på vägen framåt! // Ida
På väg hem efter 1 intensiv vecka i Piteå, där jag kört och pluggat hos Malin och Tobbe på 3050. Jag bokade en intensivkurs och har nu mitt körkort, mycket tack vare Malin som jag har kört med. Har du svårt att hitta tid och få ihop det och letar efter en körskola så behöver du inte leta längre. 3050 ger dig alla förutsättningar att åka hem med ditt körkort om går in helhjärtat. Check på den! Åter igen ett stort tack!
Stort grattis till ditt körkort och tack för att du delar din positiva erfarenhet med oss. Tack så mycket för att du rekommenderar oss till andra som letar efter en körskola med intensivkurs. Vi värdesätter ditt förtroende och är glada över att ha kunnat ge dig den hjälp du behövde för att ta ditt körkort!! //Ida
Världens bästa trafikskola! Väldigt duktiga och trevliga❤️❤️❤️! Jag har aldrig klarat utan er. Jag fick mitt efterlängtade körkort igår!!!!!! Tusen tack bästa Malin som hjälpte till mig på ett pedagogiskt sätt att klara det! Jag tog intensiv paket med boende i Piteå som fungerade väl under hela perioden. Varmt rekommenderar jag denna körskola!
Wow! Tack så otroligt mycket för dina fantastiska ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du anser att vi är världens bästa trafikskola och att du är nöjd med vår service. Vi är stolta över att ha kunnat hjälpa dig att nå ditt körkort. Stort grattis till dig och stort lycka till framöver! // Ida
Tog intensivpaketet med boende, är så extremt nöjd och tacksam för denna vecka i härliga Norrland med bästa Tobbe och Malin, kommer starkt rekommendera er i framtiden på grund utav era otroligt pedagogiska kunskaper samt erfarenheten ni har! Stort tack för att ni lärt mig köra bil och denna härliga upplevelse jag fått ta del av hos er. 3050 är solklart en av Sveriges bästa trafikskolor om inte den absolut bästa!
Malin var rak och tydlig i sina instruktioner vilket gjorde det lätt för mig att förstå och utföra det jag skulle göra. Det fungerade bra att flyga upp och bo på hotell under övningskörningstiden. Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick och glad över mitt nya körkort!
Tack så mycket för din feedback Theodor! Vi är glada över att höra att Malin var rak och tydlig i sina instruktioner. Det är viktigt för oss att våra elever känner sig trygga och har en klar förståelse för vad som förväntas av dem under övningskörningen. Grattis till ditt körkort! // Ida
Jag har haft stora mentala hinder när det kommer till körkortet. Men med den tydliga vägledningen och av Malin så så besegrade jag en av mina demoner. Bättre och mer berikande lärare/lärarinnor är svåra att få tag på. Allting blev så klart och enkelt med deras hjälp. Stort tack. Rekommenderar verkligen denna körskola.
Tack Alexander! Det har varit en ynnest att få träffat dig de få gånger som behövdes för att klara ett körkort. Med din positivitet tvekade jag aldrig på dig. Ta hand om dig // Malin
Jag kan inte vara gladare att jag inte klarade någon av mina tidigare uppkörningar, för då hade jag aldrig fått chansen att lära mig av de bästa!!!! Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas ta körkort men med Malin och Tobbe blir det möjligt, jag är evigt tacksam och rekommenderar detta till ALLA, hur långt bort du än bor, det är värt det, tro mig😍
Bianca roligt att du kom till oss, det blev många skratt och någon trå av både glädje och frustration i mellan åt men du kämpade stenhårt och det gjorde du kanon bra. Du har nog redan kört över Slussen bron galant många gånger vid det här laget. Kramar från Malin & Tobbe
Bästa valet jag kunnat gjort inför körkortet. Jag flög från Stockholm till Piteå något jag aldrig gjort själv förut. Jag var så nervös men jag kommer aldrig glömma min tid i Piteå! De hjälpte mig med flyg, boendet och jag klarade körprovet! Så fantastiska å väldigt bra körlektioner till ett bra pris. Jag rekommenderar starkt denna körskola även om man bor långt bort!
Tack Smilla, Du hann med många grejer hos oss till vår stora glädje. Hoppas körkortet har underlättat dina dagar nu. Hör av mig när jag är i Tumba för att komma ut och se lite hästar. // Malin & Tobbe
Grym trafikskola med riktigt bra lärare som tar sin tid föratt lära ut sina elever för att uppnå målet. Rekommenderar stark denna skola.
Bästa Farhnaz, Grattis till körkortet vi ses ju på stans gator. Malin & Tobbe
Extremt professionella lärare, väldigt pedagogiska och lärorika!
Tack Olivia för dina positiva ord det gläder och gör oss motiverade // Malin & Tobbe
Bra service, bra hjälp och bra support. Generellt bra på alla fronter helt enkelt. Otroligt nöjd.
Tack Ludvig! Grattis till ditt körkort . Vi uppskattar dina positiva åsikter. Malin & Tobbe
Jag har prövat flera trafikskolor och 3050 är på långa vägar den bästa. Körlektionerna och pedagogiken kändes skräddarsydd efter mig som elev och efter bara en veckas intensivkurs fick jag körkort och känner mig trygg och bekväm med att köra bil. Malin och Tobias är extremt duktiga körlärare och dessutom supertrevliga. 3050 överträffade helt mina förväntningar och jag rekommenderar starkt att välja denna trafikskola över andra.
Hej Athena, Tack för ditt fina omdöme det uppskattar vi då jobbar för att nå er mål. // Malin & Tobbe
Great learning experience. Malin and Tobe are friendly and kind. Malin became my driving teacher and has a lot of patience, very responsive and professional. Most importantly both are knowledgeable. They explains driving techniques, rules and theories that other driving schools i went to in Piteå failed to discuss. I've learned to drive in less than 2 months with them (not intensive course) and passed both theory and driving with their help. I truly believe that driving with them is well worth the money. I highly recommended!
Tack Joy! Jag minns vår första lektion och du lärde dig redan från dag ett och ville verkligen ha ett körkort. Stort Grattis Joy ses på Piteås gator. // Malin & Tobbe
Wow vilken körskola! Så glad att jag valde 3050 som körskola. Tobbe och Malin är fantastiskt bra körskollärare och människor som gjorde betydligt mer än man kan önska för att jag skulle få körkort! Fick hjälp med allt och känner mig så otroligt tacksam.
Tack Daniel för de värmande ord du givit oss hoppas du använt körkortet ordentligt. Du skulle väl köra chefen till nästa lunch om jag inte minns fel. Kul att vi fått ha dig hos oss. // Malin & Tobbe
Rekommenderar Starkt. En individuell strukturerad kurs, Tack vare mycket professionella och vänliga Tobbe och Malin. Plus njöt av vackra Piteå. //David
Tack David och lycka till med ditt körkort nu. Roligt att du även gillade Piteå. // Malin & Tobbe
Spara tid, pengar samt njuta i vacker Piteå med handledning av super snälla Tobbe och Malin. Smidigare sätt att får körkort och de tar hand om allt! Du får inte bara körkort men även guidade turer runt Piteå!
Melissa grattis till körkortet! Vi vill ju att ni ska göra nytta men nöje här uppe. // Tobbe & Malin
Jätte bra trafikskola! Trevlig personal som under hela utbildningen kändes trygga och trevliga
Kul att höra, ta hand om dig i trafiken. Mvh Tobbe & Malin
Först och främst vill jag tacka Malin och Tobbe för en fantastisk upplevelse i piteå och med körkortet. Denna körskola rekommenderar jag starkt eftersom att dem vill att du ska lyckas och lägger väldigt mycket tid på just dig. Jag uppskattar verkligen er hjälp. När jag var där så fick jag all hjälpmedel som jag behövde och dessutom körde vi två gånger per dag, och det hjälpte mig verkligen! Tack och hej Mvh Josephine
Det var ett nöje köra med dig. Hoppas att du har hunnit köra mycket bil i Göteborg. Mvh. Malin & Tobbe
Fantastisk körskola på alla sätt! Fick körkortet på första uppkörningen efter en veckas intensivkurs tack vare Malin och Tobbes fantastiska engagemang. Rekommenderar starkt!
Tack, Vad glad jag/vi blir att höra detta. Ibland är det tufft och hårt men det lönar sig. Vi strävar mot samma mål. Ta hand om dig i Stockholm nu. // Malin & Tobbe
Tack för hjälp och stöttning på resan till körkort!
Tack Kajsa! Lycka till nu i Stockholmstrafiken. Mvh Tobbe & Malin