3050 Din Trafikskola AB
Välkommen till 3050 Din Trafikskola AB!
Är det dags att skaffa körkort? Att skaffa körkort behöver inte vara dyrt. Ta reda på vad vi har för olika erbjudanden för körlektioner och utbildningar. Vi förstår att körkort är en stor investering för dig. Därför är det viktigt att du väljer körskola med omsorg. Vi brinner för att ge dig den bästa körkortsupplevelsen.
Utbildningar: Handledarutbildning, riskutbildningar, teoriutbildning, körlektioner
Vi tror på människan och dess förmåga att vara olika. Därför ser vi till att skräddarsy din utbildning utefter dina styrkor och förbättringsområden.
Utmärkelser
284 omdömen om 3050 Din Trafikskola AB
Sedan starten hos Reco 2013
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag kände att både Tobbe och Malin lyssnade på vad jag hade att säga och jag kände mig bekväm! Jag är tacksam för att ha kört med Tobbe och fått lära mig saker som jag inte fått veta innan!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
På väg hem efter 1 intensiv vecka i Piteå, där jag kört och pluggat hos Malin och Tobbe på 3050. Jag bokade en intensivkurs och har nu mitt körkort, mycket tack vare Malin som jag har kört med. Har du svårt att hitta tid och få ihop det och letar efter en körskola så behöver du inte leta längre. 3050 ger dig alla förutsättningar att åka hem med ditt körkort om går in helhjärtat.
Check på den! Åter igen ett stort tack! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Världens bästa trafikskola! Väldigt duktiga och trevliga❤️❤️❤️!
Jag har aldrig klarat utan er. Jag fick mitt efterlängtade körkort igår!!!!!!
Tusen tack bästa Malin som hjälpte till mig på ett pedagogiskt sätt att klara det!
Jag tog intensiv paket med boende i Piteå som fungerade väl under hela perioden. Varmt rekommenderar jag denna körskola! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Tog intensivpaketet med boende, är så extremt nöjd och tacksam för denna vecka i härliga Norrland med bästa Tobbe och Malin, kommer starkt rekommendera er i framtiden på grund utav era otroligt pedagogiska kunskaper samt erfarenheten ni har!
Stort tack för att ni lärt mig köra bil och denna härliga upplevelse jag fått ta del av hos er.
3050 är solklart en av Sveriges bästa trafikskolor om inte den absolut bästa! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Malin var rak och tydlig i sina instruktioner vilket gjorde det lätt för mig att förstå och utföra det jag skulle göra. Det fungerade bra att flyga upp och bo på hotell under övningskörningstiden. Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick och glad över mitt nya körkort!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag har haft stora mentala hinder när det kommer till körkortet. Men med den tydliga vägledningen och av Malin så så besegrade jag en av mina demoner. Bättre och mer berikande lärare/lärarinnor är svåra att få tag på. Allting blev så klart och enkelt med deras hjälp.
Stort tack.
Rekommenderar verkligen denna körskola. -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag kan inte vara gladare att jag inte klarade någon av mina tidigare uppkörningar, för då hade jag aldrig fått chansen att lära mig av de bästa!!!!
Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas ta körkort men med Malin och Tobbe blir det möjligt, jag är evigt tacksam och rekommenderar detta till ALLA, hur långt bort du än bor, det är värt det, tro mig😍 -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Bästa valet jag kunnat gjort inför körkortet. Jag flög från Stockholm till Piteå något jag aldrig gjort själv förut. Jag var så nervös men jag kommer aldrig glömma min tid i Piteå! De hjälpte mig med flyg, boendet och jag klarade körprovet! Så fantastiska å väldigt bra körlektioner till ett bra pris. Jag rekommenderar starkt denna körskola även om man bor långt bort!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Grym trafikskola med riktigt bra lärare som tar sin tid föratt lära ut sina elever för att uppnå målet. Rekommenderar stark denna skola.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Extremt professionella lärare, väldigt pedagogiska och lärorika!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Bra service, bra hjälp och bra support. Generellt bra på alla fronter helt enkelt. Otroligt nöjd.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag har prövat flera trafikskolor och 3050 är på långa vägar den bästa. Körlektionerna och pedagogiken kändes skräddarsydd efter mig som elev och efter bara en veckas intensivkurs fick jag körkort och känner mig trygg och bekväm med att köra bil. Malin och Tobias är extremt duktiga körlärare och dessutom supertrevliga. 3050 överträffade helt mina förväntningar och jag rekommenderar starkt att välja denna trafikskola över andra.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Great learning experience. Malin and Tobe are friendly and kind. Malin became my driving teacher and has a lot of patience, very responsive and professional. Most importantly both are knowledgeable. They explains driving techniques, rules and theories that other driving schools i went to in Piteå failed to discuss. I've learned to drive in less than 2 months with them (not intensive course) and passed both theory and driving with their help. I truly believe that driving with them is well worth the money. I highly recommended!
Wow vilken körskola!
Så glad att jag valde 3050 som körskola. Tobbe och Malin är fantastiskt bra körskollärare och människor som gjorde betydligt mer än man kan önska för att jag skulle få körkort! Fick hjälp med allt och känner mig så otroligt tacksam. -
Rekommenderar Starkt.
En individuell strukturerad kurs, Tack vare mycket professionella och vänliga Tobbe och Malin. Plus njöt av vackra Piteå.
//David -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Spara tid, pengar samt njuta i vacker Piteå med handledning av super snälla Tobbe och Malin. Smidigare sätt att får körkort och de tar hand om allt! Du får inte bara körkort men även guidade turer runt Piteå!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jätte bra trafikskola! Trevlig personal som under hela utbildningen kändes trygga och trevliga
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Först och främst vill jag tacka Malin och Tobbe för en fantastisk upplevelse i piteå och med körkortet. Denna körskola rekommenderar jag starkt eftersom att dem vill att du ska lyckas och lägger väldigt mycket tid på just dig. Jag uppskattar verkligen er hjälp. När jag var där så fick jag all hjälpmedel som jag behövde och dessutom körde vi två gånger per dag, och det hjälpte mig verkligen!
Tack och hej
Mvh Josephine -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Fantastisk körskola på alla sätt! Fick körkortet på första uppkörningen efter en veckas intensivkurs tack vare Malin och Tobbes fantastiska engagemang. Rekommenderar starkt!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Tack för hjälp och stöttning på resan till körkort!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Stort tack till Tobbe och Malin, för mig är ni proffs på elit nivå och för att ni gjorde att jag klarade körkortet genom att bara behöva ta 1 veckas intensivkurs. Ni är proffs och all tid ni lägger på era elever de gör ingen så bra som ni. Tack🌸
/ Emelie K -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
I went from a person who was afraid at driving and had never been behind a wheel for 33 years to getting my driving license and driving confidently with in 12 lessons with Tobbe and Malin. Tusen tack för allt. Ni är bästa!
Thank you Tadsaneepapaha for your kind words. We are very proud of our philosophy to make the driving lessons simple, fun and effective. Thank you for your bubbly and positive attitude, every single day you were studying and learning from us. We wish you all the best in your future endeavors. Be well and best of luck.
3050 Din Trafikskola AB
Malin and Tobbe. -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Helt underbara bästa lärarna i Sverige. Väldigt duktiga och roliga avslappnade och ser till att man klarar uppkörningen. Åk till Piteå och njut och ha roligt samtidigt så får du körkort.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Supernöjd, glad och tacksam för den hjälp jag fick. Malin är en stjärna!! Tack för du hjälpte mig till det efterlängtade körkortet. Rekommenderar starkt att ta en intensivkurs, hos 3050, det är väldigt effektivt sätt att lära sig på.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Otrolig trafikskola! Fick lära mig massor på ett bra, pedagogiskt och roligt sätt. Rekommenderar 3050 din trafikskola alla dagar i veckan.
Tack Malin och Tobbe! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Super mer än nöjd! Väldigt uppmuntrande, positiva, glada,trevliga,roliga,förklarar på ett tydlig och enkel sätt, flexibla.Fick även hjälp med att boka boende och flyg, allt var så smidigt. Fokus på att bli av med mina brister på vägen till körkortet. Jag hade provat flera olika trafikskolor men inte blivit så bra bemött och någon som verkligen ville ärligt hjälpa mig tills jag åkte hem med körkortet. Rekommenderar stor!!
Tack fina Malin och Tobbe
//Johana -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag kan verkligen rekommendera denna trafikskola ! Jag tog en intensivkurs och fick mitt körkort med hjälp av Malin och Tobbe som proffsigt lärde mig köra bil. Tålamod, peppning och seriöst upplägg av utbildningen.
Flexibla med tider för övningskörning.
Jättenöjd !! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Duktig på att förklara å ge råd på vad man ska tänka på
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Supernöjd med allt! Allt gick smidigt och proffsigt. Dem hjälpte mig att ta körkortet på ungefär 2,5 vecka, tack!!😊
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Så smidigt och trevlig personal. Tack för hjälpen
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Väldigt bra körskola! Bra på att lära ut, pedagogiska osv. Rekommenderar!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag vill tacka Tobe och Malin för den utbildning de gett och för att de mycket enkelt förde fram situationen på bästa möjliga sätt i olika situationer. Till exempel att boka tid samt betalningssätt och betalningstid, samarbetade mycket. Om någon letar efter en körskola skulle jag rekommendera 3050.
Tack -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Super trevliga och hjälpsamma, klarat allt på första försöket och priset är bra med tankte på hur mycket hjälp man får.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Väldigt bra och vet ej vad för tjänst jag köpt mina föräldrar hav mig dem men upplevelsen var utmärkt
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Väldigt nöjd, hjälpte till med bokning och upplägg på ett väldigt smidigt sätt.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Ett stort tack till Tobbe och Malin!
Både var väldigt pedagogiska och undervisar på ett tryggt sätt.
Rekommenderar starkt att ta lektioner hos Din Trafikskola 3050!
Återigen, Tack Tobbe och Malin, nu har man äntligen körkortet :D -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jätte glad att jag valde 3050 Trafikskola. Kände mig väldigt trygg när jag kom till mitt körprov och klarade det Galant!! Bästa trafik lärare på Jorden!! Tobbe 🤗❤ Helt underbara människor.
Lugna , bra på att förklara på ett enkelt och logiskt sätt så man direkt förstår sammanhanget i olika situationer . Många aha-upplevelser :)
Även om man är nervös så känner man sig trygg .
Enligt mig så är Tobbe världens bästa lärare :)
rekommenderar dem starkt . Tack bästa Tobbe och Malin -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Stort Tack! Fantastiskt bra, flexibelt och proffsigt genomförd intensivkurs som gav både körkort och bra add-on kunskap för framtiden :)
/ Oliver och Carina -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Supernöjd över bemötandet jag fått och all hjälp. Trots att jag var ute i sista stund för att vara med på deras intensivkurs så ordnade dom en plats åt mig och har hjälpt mig hela vägen fram till körkortet. Jätte trevlig och kompetent personal som verkligen har hjälpt mig. Jag kan varmt rekommendera Din Trafikskola AB.
Bästa Tobbe & Malin!
Fick hjälp att ta körkortet på 14 dagar. Alltid peppande och ställer upp för sina elever. Fixar och löser allt på bästa sätt.
Är oerhört tacksam för eran hjälp & rekommenderar starkt alla att ta körkort hos er! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Så himla nöjd! Jag som är över 40, försiktig och är väldigt åkrädd kände mig trygg och säker med Malins hjälp. Hade inte kört nåt tidigare men lyckades klara körkortet på en månad och 14 lektioner. Rekommenderas varmt.
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
5 av 5 prickar av mig. Denna trafikskola lärde mig att ta körkort på 9 lektioner, jag hade knappt rört en manuell växellåda innan och det tog mig endast 2 månader att slutföra utbildningen med körkort i hand. Samtidigt som jag jobbade heltid dessutom.
Det var även kul och trevligt att köra med Malin och Tobbe, till och med när det blev fel.
Rekommenderar starkt, trots lite strul med planering av uppkörning. -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Kan varmt rekommendera 3050 Din Trafikskola AB!
Fantastiska, proffsiga, flexibla, pedagogiska och trygga handledare som gjorde det möjligt för mig att på kort tid ta körkortet.
Ett stort TACK till Malin och Tobbe!!! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag gjorde en intensiv kurs på den här skolan. All heder åt Malin som guidade mig med sitt fantastiska tålamod och professionella sätt. Jag kan verkligen rekommendera 3050 Din trafikskola för alla som vill ta körkort. Klarade det på första uppkörningen!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Tack vare Malin nådde jag mitt mål och tog mitt körkort! Det finns inga som Malin och Tobbe, världens bästa trafikskola och lärare! STORT tack!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Bemötande och service som inte går att hitta hos andra skolor, klarade körkortet med Malin som lärare som är bäst
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Hade inte klarat att ta körkort utan min intensivkurs med Malin! Tack såå mycket!!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Jag tog hjälp av Tobbe för att klara BE nu i vår.
Allt gick som en dans och Tobbe var väldigt trevlig, pedagogisk och hade smarta knep för att lära mig det jag behövde kunna. Kan verkligen rekommendera Din trafikskola om du ska ta körkort i närheten av Piteå! -
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Proffsig trafikskola med hög kvalitet på utbildningen. Körde med Susanne och Hasse som var lugna och pedagogiska hela vägen fram till en lyckad uppkörning. Tack för tiden tillsammans, känns fantastiskt att ha körkortet i handen nu!
skrev om 3050 Din Trafikskola AB
Tog fyra lektioner med Alviks trafikskola för att förbereda för min uppkörning. Körde med Susanne och Tobbe. Tycker att jag fick bra tips som gjorde så att jag kunde klara uppkörningen! Väldigt ärliga och försökte aldrig sälja på mig fler lektioner än vad jag behövde. Rekomenderar!