3050 Din Trafikskola AB

Välkommen till 3050 Din Trafikskola AB!

Är det dags att skaffa körkort? Att skaffa körkort behöver inte vara dyrt. Ta reda på vad vi har för olika erbjudanden för körlektioner och utbildningar. Vi förstår att körkort är en stor investering för dig. Därför är det viktigt att du väljer körskola med omsorg. Vi brinner för att ge dig den bästa körkortsupplevelsen.

Utbildningar: Handledarutbildning, riskutbildningar, teoriutbildning, körlektioner

Vi tror på människan och dess förmåga att vara olika. Därför ser vi till att skräddarsy din utbildning utefter dina styrkor och förbättringsområden.

Utmärkelser

284 omdömen om 3050 Din Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Jag kände att både Tobbe och Malin lyssnade på vad jag hade att säga och jag kände mig bekväm! Jag är tacksam för att ha kört med Tobbe och fått lära mig saker som jag inte fått veta innan!
    2023-02-22 Spontant omdöme
    På väg hem efter 1 intensiv vecka i Piteå, där jag kört och pluggat hos Malin och Tobbe på 3050. Jag bokade en intensivkurs och har nu mitt körkort, mycket tack vare Malin som jag har kört med. Har du svårt att hitta tid och få ihop det och letar efter en körskola så behöver du inte leta längre. 3050 ger dig alla förutsättningar att åka hem med ditt körkort om går in helhjärtat.
    Check på den! Åter igen ett stort tack!
    2023-02-01 Spontant omdöme
    Världens bästa trafikskola! Väldigt duktiga och trevliga❤️❤️❤️!
    Jag har aldrig klarat utan er. Jag fick mitt efterlängtade körkort igår!!!!!!
    Tusen tack bästa Malin som hjälpte till mig på ett pedagogiskt sätt att klara det!

Jag tog intensiv paket med boende i Piteå som fungerade väl under hela perioden. Varmt rekommenderar jag denna körskola!
    2023-01-31 Spontant omdöme
    Tog intensivpaketet med boende, är så extremt nöjd och tacksam för denna vecka i härliga Norrland med bästa Tobbe och Malin, kommer starkt rekommendera er i framtiden på grund utav era otroligt pedagogiska kunskaper samt erfarenheten ni har!

Stort tack för att ni lärt mig köra bil och denna härliga upplevelse jag fått ta del av hos er.
    3050 är solklart en av Sveriges bästa trafikskolor om inte den absolut bästa!
    2023-01-24 Spontant omdöme
    Malin var rak och tydlig i sina instruktioner vilket gjorde det lätt för mig att förstå och utföra det jag skulle göra. Det fungerade bra att flyga upp och bo på hotell under övningskörningstiden. Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick och glad över mitt nya körkort!
    2022-12-06 Spontant omdöme
    Jag har haft stora mentala hinder när det kommer till körkortet. Men med den tydliga vägledningen och av Malin så så besegrade jag en av mina demoner. Bättre och mer berikande lärare/lärarinnor är svåra att få tag på. Allting blev så klart och enkelt med deras hjälp.

Stort tack.

Rekommenderar verkligen denna körskola.
    Tack Alexander! Det har varit en ynnest att få träffat dig de få gånger som behövdes för att klara ett körkort.
    Med din positivitet tvekade jag aldrig på dig. Ta hand om dig // Malin
    2022-12-06 Spontant omdöme
    Jag kan inte vara gladare att jag inte klarade någon av mina tidigare uppkörningar, för då hade jag aldrig fått chansen att lära mig av de bästa!!!!
    Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas ta körkort men med Malin och Tobbe blir det möjligt, jag är evigt tacksam och rekommenderar detta till ALLA, hur långt bort du än bor, det är värt det, tro mig😍
    Bianca roligt att du kom till oss, det blev många skratt och någon trå av både glädje och frustration i mellan åt men du kämpade stenhårt och det gjorde du kanon bra. Du har nog redan kört över Slussen bron galant många gånger vid det här laget. Kramar från Malin & Tobbe 3050 Din Trafikskola AB
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Bästa valet jag kunnat gjort inför körkortet. Jag flög från Stockholm till Piteå något jag aldrig gjort själv förut. Jag var så nervös men jag kommer aldrig glömma min tid i Piteå! De hjälpte mig med flyg, boendet och jag klarade körprovet! Så fantastiska å väldigt bra körlektioner till ett bra pris. Jag rekommenderar starkt denna körskola även om man bor långt bort!
    Tack Smilla,
    Du hann med många grejer hos oss till vår stora glädje. Hoppas körkortet har underlättat dina dagar nu.
    Hör av mig när jag är i Tumba för att komma ut och se lite hästar.
    2022-11-21 Insamlad av företaget
    Grym trafikskola med riktigt bra lärare som tar sin tid föratt lära ut sina elever för att uppnå målet. Rekommenderar stark denna skola.
    Bästa Farhnaz,
    Grattis till körkortet vi ses ju på stans gator.
    2022-11-13 Insamlad av företaget
    Extremt professionella lärare, väldigt pedagogiska och lärorika!
    Tack Olivia för dina positiva ord det gläder och gör oss motiverade
    2022-11-11 Insamlad av företaget
    Bra service, bra hjälp och bra support. Generellt bra på alla fronter helt enkelt. Otroligt nöjd.
    Tack Ludvig!
    Grattis till ditt körkort .
    Vi uppskattar dina positiva åsikter.
    2022-11-11 Insamlad av företaget
    Jag har prövat flera trafikskolor och 3050 är på långa vägar den bästa. Körlektionerna och pedagogiken kändes skräddarsydd efter mig som elev och efter bara en veckas intensivkurs fick jag körkort och känner mig trygg och bekväm med att köra bil. Malin och Tobias är extremt duktiga körlärare och dessutom supertrevliga. 3050 överträffade helt mina förväntningar och jag rekommenderar starkt att välja denna trafikskola över andra.
    Hej Athena,
    Tack för ditt fina omdöme det uppskattar vi då jobbar för att nå er mål.
    2022-11-11 Insamlad av företaget
    Great learning experience. Malin and Tobe are friendly and kind. Malin became my driving teacher and has a lot of patience, very responsive and professional. Most importantly both are knowledgeable. They explains driving techniques, rules and theories that other driving schools i went to in Piteå failed to discuss. I've learned to drive in less than 2 months with them (not intensive course) and passed both theory and driving with their help. I truly believe that driving with them is well worth the money. I highly recommended!
    Tack Joy!
    Jag minns vår första lektion och du lärde dig redan från dag ett och ville verkligen ha ett körkort.
    Stort Grattis Joy ses på Piteås gator.

• Daniel S
    Wow vilken körskola!

Så glad att jag valde 3050 som körskola. Tobbe och Malin är fantastiskt bra körskollärare och människor som gjorde betydligt mer än man kan önska för att jag skulle få körkort! Fick hjälp med allt och känner mig så otroligt tacksam.
    Tack Daniel för de värmande ord du givit oss hoppas du använt körkortet ordentligt. Du skulle väl köra chefen till nästa lunch om jag inte minns fel.
    Kul att vi fått ha dig hos oss.
    Rekommenderar Starkt.
    En individuell strukturerad kurs, Tack vare mycket professionella och vänliga Tobbe och Malin. Plus njöt av vackra Piteå.

//David
    Tack David och lycka till med ditt körkort nu.
    Roligt att du även gillade Piteå.
    2022-11-11 Insamlad av företaget
    Spara tid, pengar samt njuta i vacker Piteå med handledning av super snälla Tobbe och Malin. Smidigare sätt att får körkort och de tar hand om allt! Du får inte bara körkort men även guidade turer runt Piteå!
    Melissa grattis till körkortet!
    Vi vill ju att ni ska göra nytta men nöje här uppe.
    2022-11-11 Insamlad av företaget
    Jätte bra trafikskola! Trevlig personal som under hela utbildningen kändes trygga och trevliga
    Kul att höra, ta hand om dig i trafiken.
    2022-10-05 Spontant omdöme
    Först och främst vill jag tacka Malin och Tobbe för en fantastisk upplevelse i piteå och med körkortet. Denna körskola rekommenderar jag starkt eftersom att dem vill att du ska lyckas och lägger väldigt mycket tid på just dig. Jag uppskattar verkligen er hjälp. När jag var där så fick jag all hjälpmedel som jag behövde och dessutom körde vi två gånger per dag, och det hjälpte mig verkligen!

Tack och hej

Mvh Josephine
    Det var ett nöje köra med dig. Hoppas att du har hunnit köra mycket bil i Göteborg.
    Mvh. Malin & Tobbe
    2022-08-25 Spontant omdöme
    Fantastisk körskola på alla sätt! Fick körkortet på första uppkörningen efter en veckas intensivkurs tack vare Malin och Tobbes fantastiska engagemang. Rekommenderar starkt!
    Tack,
    Vad glad jag/vi blir att höra detta. Ibland är det tufft och hårt men det lönar sig. Vi strävar mot samma mål.
    Ta hand om dig i Stockholm nu.
    2022-07-27 Insamlad av företaget
    Tack för hjälp och stöttning på resan till körkort!
    Tack Kajsa!
    Lycka till nu i Stockholmstrafiken.

2022-07-27 Insamlad av företaget
    Stort tack till Tobbe och Malin, för mig är ni proffs på elit nivå och för att ni gjorde att jag klarade körkortet genom att bara behöva ta 1 veckas intensivkurs. Ni är proffs och all tid ni lägger på era elever de gör ingen så bra som ni. Tack🌸
    / Emelie K
    Stort tack till dig Emelie för fina ord det är alltid roligare att göra resan tillsammans.

2022-07-25 Insamlad av företaget
    I went from a person who was afraid at driving and had never been behind a wheel for 33 years to getting my driving license and driving confidently with in 12 lessons with Tobbe and Malin. Tusen tack för allt. Ni är bästa!
    Thank you Tadsaneepapaha for your kind words. We are very proud of our philosophy to make the driving lessons simple, fun and effective. Thank you for your bubbly and positive attitude, every single day you were studying and learning from us. We wish you all the best in your future endeavors. Be well and best of luck.
    Malin and Tobbe.
  • michel a
    2022-07-24 Insamlad av företaget
    Helt underbara bästa lärarna i Sverige. Väldigt duktiga och roliga avslappnade och ser till att man klarar uppkörningen. Åk till Piteå och njut och ha roligt samtidigt så får du körkort.
    Tack Michel!
    Hoppas det går bra för dig i Stockholmstrafiken. Ta hand om er.
    2022-07-24 Insamlad av företaget
    Supernöjd, glad och tacksam för den hjälp jag fick. Malin är en stjärna!! Tack för du hjälpte mig till det efterlängtade körkortet. Rekommenderar starkt att ta en intensivkurs, hos 3050, det är väldigt effektivt sätt att lära sig på.
    Hej Veronica,
    Så roligt du kom till oss och jag fick hjälpa dig till körkort. Tack för dina fina ord dom värmer mitt hjärta.
    Ta hand om dig.
    Kram Malin
    // Tobbe
    2022-06-30 Spontant omdöme
    Otrolig trafikskola! Fick lära mig massor på ett bra, pedagogiskt och roligt sätt. Rekommenderar 3050 din trafikskola alla dagar i veckan.
    Tack Malin och Tobbe!
    Tack fina Olivia,
    Ta hand om dig och vi lär synas där ute.
    2022-05-24 Insamlad av företaget
    Super mer än nöjd! Väldigt uppmuntrande, positiva, glada,trevliga,roliga,förklarar på ett tydlig och enkel sätt, flexibla.Fick även hjälp med att boka boende och flyg, allt var så smidigt. Fokus på att bli av med mina brister på vägen till körkortet. Jag hade provat flera olika trafikskolor men inte blivit så bra bemött och någon som verkligen ville ärligt hjälpa mig tills jag åkte hem med körkortet. Rekommenderar stor!!
    Tack fina Malin och Tobbe

//Johana
    Tack Johana!
    Det har varit så roligt att kunnat hjälpa dig till ett körkort. Stort tack för dina fina ord. Vi är i Stockholm lite då och då så vi kanske ses på vägarna där nere.

2022-05-24 Spontant omdöme
    Jag kan verkligen rekommendera denna trafikskola ! Jag tog en intensivkurs och fick mitt körkort med hjälp av Malin och Tobbe som proffsigt lärde mig köra bil. Tålamod, peppning och seriöst upplägg av utbildningen.
    Flexibla med tider för övningskörning.
    Jättenöjd !!
    Tack Jun,
    Det värmer med så fina ord. Stort GRATTIS till ditt körkort och har du vägarna förbi Piteå så är du alltid välkommen.
    2022-05-05 Insamlad av företaget
    Duktig på att förklara å ge råd på vad man ska tänka på
    Tack Dmitri.
    Hoppas att ni kommer att ha en bra semester med husvagnen.
    Mvh Tobbe & Malin
    2022-04-04 Insamlad av företaget
    Supernöjd med allt! Allt gick smidigt och proffsigt. Dem hjälpte mig att ta körkortet på ungefär 2,5 vecka, tack!!😊
    Tack Denice!
    Vi ses ute i trafiken.
    //Tobbe & Malin
    2022-03-31 Insamlad av företaget
    Så smidigt och trevlig personal. Tack för hjälpen
    Tack själv!
    2022-03-30 Insamlad av företaget
    Väldigt bra körskola! Bra på att lära ut, pedagogiska osv. Rekommenderar!
    Tack Mirjam för många glada skratt, lycka till nu.
    2022-03-29 Insamlad av företaget
    Jag vill tacka Tobe och Malin för den utbildning de gett och för att de mycket enkelt förde fram situationen på bästa möjliga sätt i olika situationer. Till exempel att boka tid samt betalningssätt och betalningstid, samarbetade mycket. Om någon letar efter en körskola skulle jag rekommendera 3050.
    Tack
    Arsham,
    Tack för ett fint omdöme.
    2022-03-29 Insamlad av företaget
    Super trevliga och hjälpsamma, klarat allt på första försöket och priset är bra med tankte på hur mycket hjälp man får.
    Tack Cornelia det värmer att höra.
    Ta hand om dig i trafiken nu.
    2022-03-29 Insamlad av företaget
    Väldigt bra och vet ej vad för tjänst jag köpt mina föräldrar hav mig dem men upplevelsen var utmärkt
    Tack Linus,
    Tänk att dina föräldrar gjorde rätt val. Vi vill tacka för ditt bemötande med många trevliga samtal och lektioner.
    2022-01-25 Insamlad av företaget
    Väldigt nöjd, hjälpte till med bokning och upplägg på ett väldigt smidigt sätt.
    Tack David
    Ta det försiktigt med släpet.
    Tobbe
    2021-12-06 Spontant omdöme
    Ett stort tack till Tobbe och Malin!

Både var väldigt pedagogiska och undervisar på ett tryggt sätt.

Rekommenderar starkt att ta lektioner hos Din Trafikskola 3050!

Återigen, Tack Tobbe och Malin, nu har man äntligen körkortet :D
    Tack Raphael!
    Önskar dig lyckat till med din utbildning här i Piteå.
    Ses i Stockholms trafiken när vi är på besök i Sth.
    2021-11-16 Spontant omdöme
    Jätte glad att jag valde 3050 Trafikskola. Kände mig väldigt trygg när jag kom till mitt körprov och klarade det Galant!! Bästa trafik lärare på Jorden!! Tobbe 🤗❤ Helt underbara människor.
    Lugna , bra på att förklara på ett enkelt och logiskt sätt så man direkt förstår sammanhanget i olika situationer . Många aha-upplevelser :)
    Även om man är nervös så känner man sig trygg .
    Enligt mig så är Tobbe världens bästa lärare :)
    rekommenderar dem starkt . Tack bästa Tobbe och Malin
    Tack Fathia,
    Dina dagar hos oss har även givit oss fina minnen och vi är glada att vi kunnat hjälpa dig till körkortet.
    Vi hör av oss när det nalkas Göteborg. Stort tack för dina dagar och ta hand om dig nu.
    2021-11-10 Spontant omdöme
    Stort Tack! Fantastiskt bra, flexibelt och proffsigt genomförd intensivkurs som gav både körkort och bra add-on kunskap för framtiden :)
    / Oliver och Carina
    Tack för fina ord!
    Ta hand om dig i trafiken Oliver.

2021-11-04 Spontant omdöme
    Supernöjd över bemötandet jag fått och all hjälp. Trots att jag var ute i sista stund för att vara med på deras intensivkurs så ordnade dom en plats åt mig och har hjälpt mig hela vägen fram till körkortet. Jätte trevlig och kompetent personal som verkligen har hjälpt mig. Jag kan varmt rekommendera Din Trafikskola AB.
    Tack Evelin
    Det har varit en roligt tid med att ha dig som elev.
    Nu får du parkera mopeden och åka en varm bil till jobbet.
    Vi se ute på vägarna.
  • CAROLINA F
    2021-10-18 Spontant omdöme
    Bästa Tobbe & Malin!
    Fick hjälp att ta körkortet på 14 dagar. Alltid peppande och ställer upp för sina elever. Fixar och löser allt på bästa sätt.

Är oerhört tacksam för eran hjälp & rekommenderar starkt alla att ta körkort hos er!
    Tack Carolina,
    Få intensiva dagar men du fixade det. Önskar dig nu all lycka med den högre behörigheten och framtida äventyr.
    2021-09-06 Spontant omdöme
    Så himla nöjd! Jag som är över 40, försiktig och är väldigt åkrädd kände mig trygg och säker med Malins hjälp. Hade inte kört nåt tidigare men lyckades klara körkortet på en månad och 14 lektioner. Rekommenderas varmt.
    Tack fina Anneli!
    Det är så roligt att få hjälpa. Stort lycka till men alla nya möjligheter nu.
    // Malin
    2021-08-24 Spontant omdöme
    5 av 5 prickar av mig. Denna trafikskola lärde mig att ta körkort på 9 lektioner, jag hade knappt rört en manuell växellåda innan och det tog mig endast 2 månader att slutföra utbildningen med körkort i hand. Samtidigt som jag jobbade heltid dessutom.

Det var även kul och trevligt att köra med Malin och Tobbe, till och med när det blev fel.
    Rekommenderar starkt, trots lite strul med planering av uppkörning.
    Tack Adrian,
    Vi är så glada att vi fått hjälpa dig på denna korta och intensiva resa. Ses ute i trafiken.
    // Malin &Tobbe
  • Lisa Emelia E
    2021-08-17 Spontant omdöme
    Kan varmt rekommendera 3050 Din Trafikskola AB!
    Fantastiska, proffsiga, flexibla, pedagogiska och trygga handledare som gjorde det möjligt för mig att på kort tid ta körkortet.
    Ett stort TACK till Malin och Tobbe!!!
    Tack Lisa,
    Vi önskar dig all lycka till i framtiden.
    2021-08-05 Spontant omdöme
    Jag gjorde en intensiv kurs på den här skolan. All heder åt Malin som guidade mig med sitt fantastiska tålamod och professionella sätt. Jag kan verkligen rekommendera 3050 Din trafikskola för alla som vill ta körkort. Klarade det på första uppkörningen!
    Tack Viking!
    Roligt att träffa dig och fått hjälpa dig med körkortet. Jag och Tobbe önskar dig all lycka till men tänk dig för om det blir vänstertrafik😊😊
    2021-06-28 Spontant omdöme
    Tack vare Malin nådde jag mitt mål och tog mitt körkort! Det finns inga som Malin och Tobbe, världens bästa trafikskola och lärare! STORT tack!
    Tack Hanna! Nu möts vi snart på Piteås gator m.m. // Malin 3050 Din Trafikskola AB
    2021-06-18 Spontant omdöme
    Bemötande och service som inte går att hitta hos andra skolor, klarade körkortet med Malin som lärare som är bäst
    Tack Jacob! Ta hand om dig ute i trafiken.// Malin 3050 Din Trafikskola AB
  • Alva Charlotte H
    2021-05-18 Spontant omdöme
    Hade inte klarat att ta körkort utan min intensivkurs med Malin! Tack såå mycket!!
    Tack Alva,
    Det har varit ren glädje att haft en Stockholmare här några dagar och STORT GRATTIS till körkortet.
    // Malin
  • JONAS D
    2021-05-05 Spontant omdöme
    Jag tog hjälp av Tobbe för att klara BE nu i vår.
    Allt gick som en dans och Tobbe var väldigt trevlig, pedagogisk och hade smarta knep för att lära mig det jag behövde kunna. Kan verkligen rekommendera Din trafikskola om du ska ta körkort i närheten av Piteå!
    Tack Jonas! Hoppas att ni får en riktigt trevligt semester i er nya husvagn.
    Vi hoppas på bra väder hela sommaren.
  • PÄR G
    2020-05-30 Spontant omdöme
    Proffsig trafikskola med hög kvalitet på utbildningen. Körde med Susanne och Hasse som var lugna och pedagogiska hela vägen fram till en lyckad uppkörning. Tack för tiden tillsammans, känns fantastiskt att ha körkortet i handen nu!
    2020-05-19 Spontant omdöme
    Tog fyra lektioner med Alviks trafikskola för att förbereda för min uppkörning. Körde med Susanne och Tobbe. Tycker att jag fick bra tips som gjorde så att jag kunde klara uppkörningen! Väldigt ärliga och försökte aldrig sälja på mig fler lektioner än vad jag behövde. Rekomenderar!
    Tack för ett bra bemötande och lycka till ute i trafiken.
    //Tobbe & Sussi