360Move, sid 2
Välkommen till 360Move!
De flesta flyttar väldigt sällan men vi på 360Move flyttar varje dag. Med över 25 års erfarenhet och kunnande i branschen kan vi erbjuda en flyttservice utöver det vanliga. Den största lärdomen vi har tagit till oss är att du som kund alltid ska bli nöjd med vår service.
Våra tjänster: Företagsflytt, privatflytt, flyttstäd, återvinningstransporter, montering, personaluthyrning, vinds/källarförrådsröjning, magasinering och mycket mer.
Vi utför flytt i hela Skåne men främst i delarna runt Malmö, Lund, Landskrona & Helsingborg. Vi kan hjälpa dig som privatperson eller företag att flytta eller magasinera. Behöver du flytt av tunga saker såsom piano så kan vi lösa även det.
Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!
Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!
Utmärkelser
530 omdömen om 360Move
Sedan starten hos Reco 2020
Super bra!!!! Är super nöjd. Kan rekommendera
Köpte flytthjälp.
Tyckte det var perfekt.
Trevligt bemötande proffsigt utfört.
Kan varmt rekommendera 360 move -
skrev om 360Move
Ett trevligt proffsigt och effektivt gäng som vi är mycket nöjda med
skrev om 360Move
Marcus och Albin hjälpte mig med flytten från Landskrona till Helsingborg, toppentrevliga killar, ringde innan de kom och berättade att de var på väg.
Kom i tid, allt flöt på hur bra som helst.
Hjälpsamma på kontoret också, jag Rekommenderar detta företag varmt!!! -
skrev om 360Move
Hjälpsamma killar som kom i avtalad tid och arbetade snabbt.
Gott om flyttkartonger som lämnades i god tid och hämtades samma dag jag ringde och bad att de skulle hämtas.
Fantastisk fin städning av huset jag lämnade. -
skrev om 360Move
Otroligt vänliga, snabba och professionella. De bästa jag någonsin anlitat i flyttsamanhang.
skrev om 360Move
Bästa betyg! Snabba och trevliga.
skrev om 360Move
Vi valde flyttpaket silver och är mycket nöjda. Vi blev bemötta av mycket trevliga killar. De var proffsiga och flytten gick snabbt och smidigt. Även kontakt med 360Move både innan och efter flytten var mycket bra. Vi lånade flyttlådor som både lämnades och hämtades snabbt och smidigt. Vi kan varmt rekommendera 360Move.
skrev om 360Move
Jag köpte flyttning och lån av kartong
Jag var mycket nöjd från första kontakten till avslutad flytt ,
Kartonger levererades till mig snabbt personalen var mycket vänlig och ödmjuka
Sen när flyttbil kom 3/3 kl 8.30
Två fina killar som var snabba effektiva , noggranna och försiktiga
Första klassens stuvning, jag var mycket imponerad av deras proffsiga utförande
Billigt snabbt och med stor respekt och försiktighet
//Ann-Charlott -
skrev om 360Move
Väldigt proffsigt skött. Duktiga och snabba
skrev om 360Move
Jättebra flyttfirma, trevliga killar som fixade allt perfekt. Kan verkligen rekommendera.
skrev om 360Move
Mycket nöjd! Mycket hjälpsamma och riktig professionell flytt av 360Move. Vill varmt rekommendera 360Move.. allt gick jätte bra; tiden inden flytt va dom vid flera tillfällen lämnat flyttkartonger till mig och sen flytten och igen när flyttkartongerna skulle lämnas tillbaka.. trevliga flyttkillar.. stort tack till er härifrån..
Bra service , trevliga, proffsiga ,
skrev om 360Move
Trevlig och bra service. Övergick våra förväntningar!
skrev om 360Move
Mycket trevliga flyttkillar. Flytten gick snabbt och smidigt och till ett rimligt pris. Har redan gjort ny bokning för mer hjälp i mitt nya hem.
skrev om 360Move
Professionellt bemötande från början till slut! Rekommenderar.
skrev om 360Move
Går nog inte att hitta bättre. Riktigt nöjd!
skrev om 360Move
Riktigt trevliga killar som var riktigt proffsiga som plastade in alla möbler och var väldigt serviceminded
skrev om 360Move
Lätt att boka. De tog hand om allt från packning till en perfekt flyttstädning.
skrev om 360Move
Absolut nästa flyttfirman, grabbarna var enkla att kommunicera med, glada och mycket noggranna och försiktiga med möblerna. Snabb och smidig flytt!
Kan verkligen rekommendera företaget!!! -
skrev om 360Move
Schyssta och lätta att ha att göra med :-)
Allt helt fantastiskt…
Service vid bokning, offert, mycket bra flyttpågar. Service-mindes.
Toppbetyg -
skrev om 360Move
Enkelt smidigt att boka och flytt killarna var väldigt flexibla och kom innan den avtalade tiden. Unde själva flytten glömde dem ett par stolar i trädgården men dem fixade med att dem en dag senare. Väldigt smidigt och bra service!
skrev om 360Move
Trevliga killar, flytten gick snabbt och smidigt. Fint med lånelådorna!
skrev om 360Move
Trevliga och snabba. Jag rekommenderar dem. Flytta och slängde det som skulle på ett sådant sätt att jag var mycket nöjd.
skrev om 360Move
Trevlig personal! Mycket försiktiga med mina möbler. Kan rekommenderas!
skrev om 360Move
Professionella, snabba och utan strul.
Mycket bra bemötta.
Höga förväntningar, då vänner anlitat företaget o gett högt betyg. Vi hade flytthjälp. -
skrev om 360Move
Fick hjälp med kort varsel, trevliga och effektiva.
skrev om 360Move
Oerhört effektiva och duktiga! Mycket nöjd!
skrev om 360Move
Riktigt god och professionellt service!
skrev om 360Move
Noggranna, plastade in grejer! Trevliga =) Har redan rekommenderat firman till andra...
skrev om 360Move
Effektiv och hjälpsam personal. Dem gjorde mera än avtalat. Hyfsat pris för tjänsten. Punktliga !!
skrev om 360Move
Min upplevelse är över förväntan. Det är ganska stressigt att flytta, mycket att hålla reda på. 360Move är proffsiga och har ett serviceminded förhållningssätt. Jag är väldigt nöjd med deras insats. Dessutom prisvärt. Tack för hjälpen. Jag rekommenderar varmt deras tjänster.
skrev om 360Move
Vi är mycket nöjda med allt från kartonger till er punktlighet. Alla i flyttgänget var glada o positiva och såg inga problem utan bara möjlighet. Vi vill också ge tummen upp för hur snabbt ni genomförde hela flytten.
Så ett stort tack från oss.
Vi köpte tjänsten via nätet efter rekommendation av vår son som hade er i sin flytt. -
skrev om 360Move
Jobbade snabbt och trevliga killar
skrev om 360Move
Bra bemötande. Flexibel, effektiv, pålitlig. Kunde varit bättre märkning av kartonger och bättre struktur vid inflyttning av de samma. I övrigt mycket nöjd.
skrev om 360Move
Proffs från första kontakt. Bästa servicen och positiva och trevliga killar. Våra varmaste rekommendationer.
skrev om 360Move
Väldigt trevliga och professionella. Rekommenderar dem varmt!
skrev om 360Move
Har aldrig blivit så här bra bemött av flyttkillar. Glada och super trevliga! Jag har sagt till flera av mina närmaste att ta er som flyttfirma för jag kommer att återkomma med en flytt inom kort igen!
skrev om 360Move
Kanon bra service , jag stod själv med den här flytten till min nya villa och hade aldrig klarat mig utan er .
Nästa gång jag ska flytta så blir det att kontakta er igen , inga tveksamheter…..
Städningen av min lägenhet blev också kanon , fick beröm av fastighets ägaren , grymt nöjd .
Tackar för allt , vi ses någon dag 🙂
Mvh Tommy Pettersson -
skrev om 360Move
One of the best experience I had in moving , definitely would recommend to everyone .. the way which the whole process is handled by 360Move is really professional but with a personal touch . The person (Albin) from the time they connected to agree upon a date and price and services , to the three people (not able to remember exact names but one is Nicolas I believe ) who came for shifting the stuff. As promised , they even finished the complete move early and given discount for the non used hours . They were super quick in dismantling and re-assembling the big furnitures .. in the new house they even put a cloth in the floor not to make any shoe mark, these things might look silly but give you the feeling and confidence that you have given the job to the right people . I would say , they kept the promise of giving me a peaceful , hassle-free moving experience . Thank you 360 Move and keep up the good work .
skrev om 360Move
Fick hjälp att flytta en flygel. Kom fem killar, jättetrevliga allihop. De gjorde ett bra jobb! Bonus att de filmade hela förflyttningen - det kändes tryggt ifall något skulle hända! Skulle absolut rekommendera dem för instrumentflytt :)
Professionellt, personligt och servicevänligt
skrev om 360Move
Trevligt bemötande. Trygg flytt.
Inget att klaga på!
Rekommenderas😊 -
skrev om 360Move
Andra gången vi använder flytthjälpen (paket 3pers+bil) och båda gångerna har de varit väldigt effektiva, trevliga och gjort ett toppen jobb!
Använt en annan firma en gång tidigare men de var inte i närheten av så duktiga som 365move
Flyttstäd har också gått smidigt då man kunnat lämna nyckeln vid flytthjälpen och sen har de lämnat nyckeln i brevlådan så man inte behöver åka fram och tillbaka, flyttstäd godkänd båda gångerna.
Bra pris också! Kan starkt rekommendera -
skrev om 360Move
Allt utfört till belåtenhet och inget att klaga på
skrev om 360Move
Effektiva och trevliga killar. Jag är helt nöjd.
skrev om 360Move
Flyttgubbarna skötte allt smidigt. Kom på utsatt tid och löste alla problem och var väldigt trevliga och hjälpsamma
skrev om 360Move
Trevligt bemötande, hurtfriska glada killar som tog hand om allt. Behövde bara peka vart jag ville ha sakerna i den nya bostaden.
Kanon att få låna flyttkartonger också och flyttstädningen var också toppen.
Har flyttat många gånger och anlitat flyttfirmor nästan varje gång. Denna firma var ny för mig och klart den bästa på alla sätt. Tack killar!