7H Skog och Entreprenad AB
4.8 i betyg av av
25 omdömen
Välkommen till 7H Skog och Entreprenad AB - Trädfällning när den är som bäst!
För att fälla träd krävs erfarenhet och kunskap. Vi hjälper dig att fälla träd vid tomt och egendom. Fäll aldrig ett träd själv då det finns risk för både person och/eller egendomsskada. Kontakta oss och konsultera om du är osäker.
Vi hjälper dig som företag, bostadsrättsförening, kommun eller privatperson. Vårt mål är att på ett så säkert sätt hjälpa dig som kund enligt dina önskemål.
För akut hjälp vid stormfällda träd, träd som fallit över egendom eller träd över väg. Ring gärna vårt akutnummer 0731-531500.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag25 omdömen om 7H Skog och Entreprenad AB
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Anlita inte dem. De betalar inte sina fakturor.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Väldigt professionellt och smidigt utfört. Supertrevligt bemötande och helt rätt i pris. Rekommenderas starkt.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Lite småändringar av tid, vilket man får förstå för småjobb som det jag hade. Bra info via SMS och när jobbet gjordes gick det snabbt och grenar och ris hämtades samma dag som fällningen blev klar. Så snabbt avklarat och upprensat efter vad vi kommit överens om.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Proffsig hjälp att ta ner 3 stora björkar på vår tomt.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Mikael på 7H är så bra! Han är duktig, lyhörd, flexibel och trevlig. Man kan fråga och diskutera sig fram till de bästa lösningarna med honom och så kan han föreslå och anpassa arbetet, och även om man ändrar sig och kommer med ytterligare nya idéer så fixar han det.
Det började med nedtagning av tre granar och slutade med en totaluppfräschning av den sida av huset som vätter mot vägen, ny parkering, med markduk och packad makadam och grus, ny rododendronrabatt urgrävd och med ny jord, samt en offert på att flytta en friggebod till vintern. Allt arbete räknas som RUT- trädgårdsarbete och därför får man 50% rabatt på fakturan.
Bättre kan det inte bli! -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Sakligt och trevligt bemötande och på utsatt tid.
Uppdraget utfördes till stor belåtenhet .
Ett mycket storväxt vårdträd kan troligen leva kvar och skjuta ny formad vacker krona.
Rimlig prissättning dessutom. -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Ett sabbt och trevligt bemötande.En orderbekräftelse med en summa som sedan justerades nedåt då det gick smidigare än beräknat.Är mycket nöjd med dialogen vi haft.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Saklig, korrekt, professionell och prisvärd, ni hittar ingen bättre arborist i Göteborg.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Skicklig trädfällare som arbetade snabbt och smidigt.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Väl utförd första hjälpen&HLR utbildning med bra dialoger kring situationer som kan uppstå i arbetet och på fritiden.
Proffesionellt upplägg och bemötande. Rekommenderas alla entreprenörer att göra denna utbildning. -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Mikael på 7H Skog är mycket professionell och har ett föredömligt kundbemötande!
Han sektionsfällde två stora, lutande ekar utan några som helst problem.
Kan varmt rekommendera! -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Vi arbetar inom samma bransch och har gjort flera gemensamma arbeten och uppdrag, och har pågående samarbete som fungerar bra.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
mycket trevlig bemötande, trevliga medarbetarte
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Har haft hjälp med att ta ner några jättehöga /svåra träd. Har fått hjälp på ett proffsigt och mycket trevligt sätt. Kan varmt rekommendera detta företag.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Mycket nöjd med utfört jobb.
Kunniga och noga
Kan varmt rekommenderas
Fällde ett 20 tal mycket stora träd nära fastighet.
/Mattias -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Vi fick ner våra träd smidigt och försiktigt. Nöjd med resultatet.👍
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Väldigt trevligt bemötande och mycket nöjda med utfört arbete. Proffsigt utfört arbete!
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
"Trädfällning när den är som bäst " är företagets slogan och det är min upplevelse rakt igenom.
Rekommenderar! -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
7H Skog beskärde våra höga träd.
Trevlig Bemötande. Gav oss olika alternativ och berättade om arbetet. Kom i tid Prisvärt. -
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Snabb service och Professionellt utförande.
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Trevlig, snabb och bra pris 👍🏻
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Mikael kan sin sak. Hjälpte oss att fälla en stor Alm nära vårt hus. Den föll precis som planerat. Till lägre kostnad än jag väntat mig också!
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Trädfällning! Johan var supertrevlig och fälled träden exakt som önskat, inga andra träd skadades! Jätte nöjda
skrev om 7H Skog och Entreprenad AB
Trevligt bemötande och väldigt kunnig trädfällare
Dom har fällt 8 träd för oss med beröm godkänt