Fantastisk service från säljare (Linda) till slutmontering. kan verkligen rekommendera dem.
A & O Marmor & Granit AB
Välkommen till A & O Marmor & Granit AB! Söker ni hållbara bänkskivor till kök och bad? Då har ni hittat helt rätt. Hos oss på A & O Marmor & Granit AB prioriterar vi personlig service och hög kvalitet och hjälper er hela vägen från offert till monterad bänkskiva. Besök gärna vår 300 kvm stora utställning, belägen i Åstorp...
284 omdömen om A & O Marmor & Granit AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hejsan Joakim, Tack för din fina recension av oss!
Snabbt svar och trevligt bemötande!
Hejsan Hanna, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Super fin service frem til montering. Selve monteringen var ikke en særlig rar oplevelse eller et særlig tilfredsstillende resultat
God Service, tak til Linda og resten af teamet. !! Professionelt team til montage, hele vejen igennem. Vores køkken fik lige det der ekstra, med bordpladen (Jadore) fra A&O Marmor. De bedste anbefalinger Ole & Trine
Hejsan Ole, Tack för er fina recension av oss!
Superbra bemötande och högklassig service. Rekommenderas!
Hejsan Jessica, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Mycket proffsiga, från order till kontakt innan leveransen. Snabb och proffsig montering. Mycket bra kundfokus!
Hejsan Per, Vi tackar för din fina recension av oss!
Tack för trevligt bemötande och gott arbete!
Hejsan Eva, Vi på A&O tackar för en fin recension av oss!
Bemötande i butiken och engagemanget var mycket bra, kunde inte varit bättre. Vi var lite tveksamma till vilken bänkskiva vi skulle välja och fick fantastiskt bra vägledning. Vid leveransen hade vi önskat att en av de två montörerna hade kunnat prata svenska. Båda pratade troligtvis rumänska. Engelska är inte alltid lätt om man vill fråga något. Båda var mycket trevliga och gjorde ett bra jobb, noggrant och effektivt.
Hejsan Lisbeth, Vi tackar för din fina recension av oss. Vi har två mycket duktiga montörer som talar engelska. Man kan alltid få nummer till oss på admin, så svarar vi på alla frågor ni har om man tycker det är svårt med engelskan.
Mycket professionellt. Rådgav och försökte lösa helt efter våra önskemål.
Hejsan Hanna, Tack för din fina recension av oss.
Grymt bemötande vid uppmättning och sedan vid installation. Kändes tryggt att ena installatören hade över 5000 skivor på sitt CV. Rekommenderas!
Hejsan Kevin, Vi på A&O Tackar för din fina recension av oss!
Jättenöjd! Det var enkelt att komma i kontakt med dem och jag fick snabbt prisförslag. Samma med tidsbokning, allt gick snabbt och smidigt. Duktiga och trevliga killar som kom och fixade vår bordsskiva. Kan inget annat än att varmt rekommendera företaget!!!
Hejsan Irina, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Tack för fin service och trevliga duktiga yrkesmän. Våra marmorbänkar jättesnygga och passar perfekt
Hejsan Elisabeth. Tack för din fina recension av oss!
Har svårt att bedöma varit kund för kort tid Men känns kanonbra
Hejsan Peter, Tack för din fina recension av oss!
Proffsigt utfört arbete. Väldigt nöjd med slutresultatet. Kan verkligen rekommendera er då ni håller vad ni lovar.
Hejsan Sten Tack för din fina recension av oss. Den värmer!
Vi köpte en villa i Halmstad och behövde granit i köket då vi alltid har haft det innan. Efter att ha kontaktat i stort sätt alla aktörer som installerar granit blev vi chockade hur priset hade tredubblats på bara några år. Alla aktörer hade ungefär samma offert. Då tipsade en av våra hantverkare om A & O Marmor & Granit och vi kontaktade dom genast. Vilken tur vi hade!!! Först trodde vi att offerten var bara ett lockpris, för det var bara en tredjedel av priset som de andra hade. Dessutom hade vi valt vår favorit Granit....
Hejsan Nada och Per, Så glada vi blir att ni är så nöjda både med vår service och arbete. Ska hälsa Linda speciellt från er!
Bortsett från den lång ture, trevlig personal och vi fick hem de delar vi ville!
Fantastiska att ha att göra med! Från första stund har dem uppträtt professionellt och slutprodukten levererades med grymt resultat!
Hejsan Robert, Tack för din fina recension av oss! Så glada vi blir att höra att du är så nöjd både med vår service och produkt
Väldigt kunniga och ödmjuka personer som lagade min bänkskiva. Tydlig kommunikation på telefon och mail.
Hejsan Anna-Lena. Vad glada vi blir att höra att du är så nöjd både med vår personal och arbetet som utförts.
Bra bemötande lagat mycket bra
Tack Mikael för fin recension av oss!
Trevliga och håller vad de lovar
Hejsan Tommy, Tack för din recension
Mycket pålitlig bolag med bra service och kvalité.
Hejsan Dusan, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Proffsigt arbete och trevliga människor
Hejsan Christian, Tack för din fina recension av oss!
Från första kontakt till uppmätning och leverans av bänkskivor är jag otroligt imponerad av hela företaget. Alla medarbetare har varit så trevliga och professionella. Högsta betyg, rekommenderar varmt.
Hejsan Emanuel, Vi på A&O tackar så mycket för din fina recension och är så glada över att du är så nöjd med vårt arbete.
Mycket nöjd med utbud och service, har anlitat A&O till stenskivor för kök, badrum och övriga skivor.
Hejsan Linda, Tack för din fina recension!
Mycket bra upplevelse från start till montering.
Hejsan Johan, Vi på A&O tackar så mycket för din fina recension av oss!
Bra priser och duktiga montörer.
Hejsan Magnus. Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
God service och trevlig personal!
Hejsan Jonas, Tack för din fina recension!
Reparation av flisa som gått av på kanten av granitbänkskivan i köket. Killarna gjorde ett bra jobb. De lagade skadan så det ser helt ut men man kan känna en liten ojämnhet. Helt ok. Vi är mycket nöjda med resultatet. Mycket trevliga killar.
Hejsan Christina. Tack för din fina recension!
Vi har fået leveret en rigtig fin bordplade. Der var god kommunikation og varen er i top. Kan anbefale Marmor&Granit. Rigtig god service.
Hejsan Astrid. Tack för din fina recension!
Vi anlitade företaget för montering av en bänkskiva i granitkeramik och upplevde dem till en början som seriösa och professionella. Tyvärr förändrades intrycket helt när bänkskivan sprack av sig själv efter bara några månader. Vi fick väldigt lite förståelse för situationen, trots att skivan var sylvass och direkt farlig i ett hem med småbarn. Istället för att hjälpa oss på ett tillmötesgående sätt kände vi oss mer eller mindre pressade att betala för en ny skiva – visserligen med viss rabatt då Bricmate stod för materialet,...
Hejsan Linn, Vad tråkigt att du fått denna upplevelsen om vad som hänt. Du får väldigt gärna kontakta vår admin på vår vanliga mail.
Trevliga, kunniga hantverkare! Väldigt service”minded”. Vi var osäkra på fogen och de tog sig tid att prova i fogen med de två alternativen så att vi kunde se exakt. Det tackar vi stort för! Rekommenderas!
Hejsan Charlotte, Vi tackar för din fina recension av oss.
Grymt kundfokus, snabb uppföljning och enormt professionellt bemötande!
Hejsan Emmy. Oj så glada vi blir för din fina recension av oss!
Super härligt att handla av er :) Jag ät toppen nöjd så här långt. Fint kundbemötande både mot mig och slutkund :)
Hejsan Malin, Vad glada vi blir! Tack för din fina recension av oss
Fantastisk kundeservice, venlig og hurtig respons på email og telefon. Opmåling og montering forløb også uden nogle problemer. Stor anbefaling
Hejsan Peter, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Snabba svar och flexibla. Bra resultat. Rekommenderas
Hejsan Eva, Vi på A&O tackar för din fina recension
Deras arbete är excellent noggrant och av hög kvalite
Hejsan Margareta, Vi på A&O bugar och tackar för din fina recension av oss.
Nästan aldrig man får nöjet att bli så nöjd med resultatet. Dessutom är de superproffsiga och trevliga under hela processen.
Hejsan! Vilken härlig recension du gett oss. Så glada vi blir!
Trevlig och kunnig personal och skivan var mycket fin
Hejsan Kjell-Arne, Vi på A&O tackar och är mycket glada för din fina recension oss
Extremt bra utförande och hög kvalitet på material och leverans. Trevlig och kunnig personal. Kunde leverera natursten ’White Quartzite’ som en av få leverantörer, dessutom med helintgererad vask i sten (Axix), så detta är helt rätt leverantör för den som söker något extra. Det som förhindrar full pott är att det bitvis kunde vara bland annat långa svarstider på mail.
Hejsan Marcus, Vi tackar för din recension. Vi beklagar att du upplevt bitvis längre svarstider på mailen.
En mycket bra kundupplevelse från början till slut. Kan varmt rekommendera dem.
Hejsan Per, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Superfin service, stort utbud, bra priser och snabb leverans.
Hejsan Linda, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Stabilt, tryggt, och fantastiskt personal, rekommenderas stark
Hejsan Johan, Vilken fin recension av oss! Det gör oss mycket glada.
Fantastiska medarbetar som är kunniga och hjälpsamma från start till klart! Kan varmt rekommendera att anlita A&O Marmor som stenhuggare!
Hejsan Andreas, Så glada vi blir för din fina recension av oss! Ser fram emot fler samarbete.
Bra service och snabbt utfört.
Hejsan Bengt, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Beställde en granitskiva ned diskho från ett företag på nätet men det var A&O som tillverkade mättade och monterade. Trevligt bemötande , fin bänkskiva och prickfritt montage, allt utan anmärkning
Hejsan Göran, Vi tackar för din fina recension av oss.
Väldigt bra och professionell personal. Med deras hjälp kunde vi hitta precis det vi letade efter vilket var en skiva till en byrå i badrummet där vi ville placera ett handfat. Vi är supernöjda
Hejsan Lars, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Super professionel service og fantastisk godt udført håndværk
hejsan Peter, Tack för din fina recension av oss!
Mycket bra och trevliga och kunniga Städade upp efter sig🙏
Hejsan Ann-Margreth, Tack för din fina recension av oss!
Handlade över nätet, ingen personlig kontakt. Snabb leverans. Produkt ytbehandling för bänkskiva i marmor.
Arbetet utfördes två gånger, eftersom de tog material på fel färg enligt en bild den fösta gången. Andra gången gjorde lite finare på tidigare lagning i fel färget. Resultatet blev som det blev.
Hejsan Lilly, Du får gärna höra av dig till oss på kundtjänst om du upplever att resultatet av vårt arbete inte är korrekt utfört.