God service och trevlig personal!
A & O Marmor & Granit AB
Välkommen till A & O Marmor & Granit AB! Söker ni hållbara bänkskivor till kök och bad? Då har ni hittat helt rätt. Hos oss på A & O Marmor & Granit AB prioriterar vi personlig service och hög kvalitet och hjälper er hela vägen från offert till monterad bänkskiva. Besök gärna vår 300 kvm stora utställning, belägen i Åstorp...
258 omdömen om A & O Marmor & Granit AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hejsan Jonas, Tack för din fina recension!
Reparation av flisa som gått av på kanten av granitbänkskivan i köket. Killarna gjorde ett bra jobb. De lagade skadan så det ser helt ut men man kan känna en liten ojämnhet. Helt ok. Vi är mycket nöjda med resultatet. Mycket trevliga killar.
Hejsan Christina. Tack för din fina recension!
Vi har fået leveret en rigtig fin bordplade. Der var god kommunikation og varen er i top. Kan anbefale Marmor&Granit. Rigtig god service.
Hejsan Astrid. Tack för din fina recension!
Vi anlitade företaget för montering av en bänkskiva i granitkeramik och upplevde dem till en början som seriösa och professionella. Tyvärr förändrades intrycket helt när bänkskivan sprack av sig själv efter bara några månader. Vi fick väldigt lite förståelse för situationen, trots att skivan var sylvass och direkt farlig i ett hem med småbarn. Istället för att hjälpa oss på ett tillmötesgående sätt kände vi oss mer eller mindre pressade att betala för en ny skiva – visserligen med viss rabatt då Bricmate stod för materialet,...
Hejsan Linn, Vad tråkigt att du fått denna upplevelsen om vad som hänt. Du får väldigt gärna kontakta vår admin på vår vanliga mail.
Trevliga, kunniga hantverkare! Väldigt service”minded”. Vi var osäkra på fogen och de tog sig tid att prova i fogen med de två alternativen så att vi kunde se exakt. Det tackar vi stort för! Rekommenderas!
Hejsan Charlotte, Vi tackar för din fina recension av oss.
Grymt kundfokus, snabb uppföljning och enormt professionellt bemötande!
Hejsan Emmy. Oj så glada vi blir för din fina recension av oss!
Super härligt att handla av er :) Jag ät toppen nöjd så här långt. Fint kundbemötande både mot mig och slutkund :)
Hejsan Malin, Vad glada vi blir! Tack för din fina recension av oss
Fantastisk kundeservice, venlig og hurtig respons på email og telefon. Opmåling og montering forløb også uden nogle problemer. Stor anbefaling
Hejsan Peter, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Snabba svar och flexibla. Bra resultat. Rekommenderas
Hejsan Eva, Vi på A&O tackar för din fina recension
Deras arbete är excellent noggrant och av hög kvalite
Hejsan Margareta, Vi på A&O bugar och tackar för din fina recension av oss.
Nästan aldrig man får nöjet att bli så nöjd med resultatet. Dessutom är de superproffsiga och trevliga under hela processen.
Hejsan! Vilken härlig recension du gett oss. Så glada vi blir!
Trevlig och kunnig personal och skivan var mycket fin
Hejsan Kjell-Arne, Vi på A&O tackar och är mycket glada för din fina recension oss
Extremt bra utförande och hög kvalitet på material och leverans. Trevlig och kunnig personal. Kunde leverera natursten ’White Quartzite’ som en av få leverantörer, dessutom med helintgererad vask i sten (Axix), så detta är helt rätt leverantör för den som söker något extra. Det som förhindrar full pott är att det bitvis kunde vara bland annat långa svarstider på mail.
Hejsan Marcus, Vi tackar för din recension. Vi beklagar att du upplevt bitvis längre svarstider på mailen.
En mycket bra kundupplevelse från början till slut. Kan varmt rekommendera dem.
Hejsan Per, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Superfin service, stort utbud, bra priser och snabb leverans.
Hejsan Linda, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Stabilt, tryggt, och fantastiskt personal, rekommenderas stark
Hejsan Johan, Vilken fin recension av oss! Det gör oss mycket glada.
Fantastiska medarbetar som är kunniga och hjälpsamma från start till klart! Kan varmt rekommendera att anlita A&O Marmor som stenhuggare!
Hejsan Andreas, Så glada vi blir för din fina recension av oss! Ser fram emot fler samarbete.
Bra service och snabbt utfört.
Hejsan Bengt, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Beställde en granitskiva ned diskho från ett företag på nätet men det var A&O som tillverkade mättade och monterade. Trevligt bemötande , fin bänkskiva och prickfritt montage, allt utan anmärkning
Hejsan Göran, Vi tackar för din fina recension av oss.
Väldigt bra och professionell personal. Med deras hjälp kunde vi hitta precis det vi letade efter vilket var en skiva till en byrå i badrummet där vi ville placera ett handfat. Vi är supernöjda
Hejsan Lars, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Super professionel service og fantastisk godt udført håndværk
hejsan Peter, Tack för din fina recension av oss!
Mycket bra och trevliga och kunniga Städade upp efter sig🙏
Hejsan Ann-Margreth, Tack för din fina recension av oss!
Handlade över nätet, ingen personlig kontakt. Snabb leverans. Produkt ytbehandling för bänkskiva i marmor.
Arbetet utfördes två gånger, eftersom de tog material på fel färg enligt en bild den fösta gången. Andra gången gjorde lite finare på tidigare lagning i fel färget. Resultatet blev som det blev.
Hejsan Lilly, Du får gärna höra av dig till oss på kundtjänst om du upplever att resultatet av vårt arbete inte är korrekt utfört.
Är mycket nöjd med deras arbete med min bänkskiva, där en flisa gått av. Supertrevligt bemötande av två unga killar.
Hejsan Nina, Tack för din fina recension!
Allt från bemötandet i affärslokalen till leveransen av vårt nya vackra köksbänk har gått som på räls. Kommunikationen under tiden via mail var också toppen med snabba svar. Så hatten av- vi är mycket nöjda med vårt nya kök. Toppen MVH Urban och Monika
Hej Urban och Monica, Vi blir så glada av att läsa er fina recension av oss. Härligt att höra att ni är så nöjda!
Tyvärr var produkten rest noterad på lager och det var lång leveranstid. Fick dock snabb och trevlig service med leverans till dörren av ersättningsprodukt.
Väldigt fin bänkskiva till badrummet
Hejsan, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss.
Tålmodiga vid ändringar, snabba svar och fantastiskt gott resultat.
Hejsan Maria, Vi tackar för din för din fina recension av oss.
Så proffsiga & fantastisk hjälp när jag behövde hitta rätt bänkskiva till mitt nya kök, service i världsklass, tack Linda! Köket blev underbart vackert
Hejsan Christine, Vi är så glada att höra att du är så nöjd med både vår service och vårt arbete. Ska hälsa till Linda speciellt!
Tycker vi fick ett jättebra bemötande av samtliga som va involverade i detta. Allt från säljaren som gav superbra service och input i val av bänkskiva till personen som kom ut och tog måtten samt killarna som monterade skivan! Alla va serviceinriktade och kunniga samt att allt gick oerhört smidigt!
Hejsan Kim, Vi på A&O blir otroligt glada att läsa din fina recension av oss och tackar så mycket!
Proffsigt företag med mycket trevlig personal.
Hejsan Mohammad, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Trots att hål för blandare hamnade något för nära väggen är vi nöjda med servicen.
Hejsan Per, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss. Vi hoppas att du haft kontakt med vår kundtjänst kring håltagningen.
Fantastiskt bemötande och service . Levererade en perfekt produkt !!
Hejsan Gunilla, Så glada vi blir för din fina recension av oss. Tack!
Bra bemötande vid beställning av compositbänk Höll inte överenskommen leveranstid. Vasken passade inte vid monteringen. Bänken togs tillbaka till företaget, som skarvade bänken! Monterades igen med list för att dölja skarv. Tog en vecka för silikonet att torka. Fick viss kompensation.
Hejsan Ylva, Vad trist att din upplevelse av vårt arbete inte varit till full belåtenhet. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst om det är något vi kan hjälpa till med.
Jag blev bemött på ett vänligt och proffesionellt sätt. Förväntningarna blev som jag tänkt. Reparation av skadad bänkskiva.
Hejsan Roland. Vi tackar för din fina recension av oss!
Vi beställde en bänkskiva och väggpanel i natursten genom en återförsäljare som tillverkades och monterades av A&O Marmor & Granit. Vi är oerhört nöjda med både produkt, montering och bemötande! Väldigt snabb leveranstid - skivorna monterades mindre än två veckor efter uppmätning (och mätning skedde mindre än en vecka efter beställning). Superfina skivor som var perfekta i alla mått. Monterörena var trevliga, noggranna och försiktiga. Rekommenderas varmt!
Hejsan Karin, Så otroligt glada vi blir av att läsa din recension av oss. Tack!
Super proces hvor alt fra A til Z gik som ønsket. God kommunikation i forbindelse med planlægning, produktion og montering. Kan virkelig anbefale Marmor & Granit
Hejsan Mia, Tack! Vad trevligt att höra att du är så nöjd både med vår service och vårt arbete.
Fantastisk personal hjälpsam o mycket trevlig Kunnig
Hejsan Birgitta, Vi tackar och bockar för din fina recension av oss
Flot udstiiling med mange produkter,, flot service og hurtigt svar på spørgsmål og priser.
Hejsan Mads, Vi tackar för fin recension av oss.
God service og hurtig levering
Hejsan Sören, Vi tackar för fin recension!
Bra och proffsigt bemötande från början till slut. Så nöjda med vår bänkskiva Jadore.
Hejsan Lina, Så glada vi blir att höra att ni är så nöjda med oss och er nya bänkskiva.
Supersmidig leverens och montering av den jättefina stenskivan!
Hejsan Andy, Vi tackar så mycket för din fina recension av oss!
Professionellt bemötande från början till slut.
Hejsan Andreas, Så trevligt att höra! Vi tackar och bockar.
Mycket bra bemötande från personalen som var hemma hos oss från uppmätning till montering. Snabb leverans efter order. Kan rekommenderas.
Hejsan Jukka, Vi på A&O tackar för din fina recension av oss!
Alla vi mött i företaget har varit både trevliga, kunniga och lyssnande vilket då har känts förtroendeingivande! Kanske skulle jag satt fullt betyg men jag är av den sorten som alltid tror att det skulle finnas en växel till!
Hjälpsamma, kunniga och trevliga Leverans i utsatt tid Köpte marmorskiva till Avantibänk. Allt fungerade perfekt.
Hejsan Margareta. Tack för din fina recension av oss!
Bra och proffsigt. Alla mått stämde på pricken. Trevlig personal.
Hejsan Magnus, Så härligt att höra att du är så nöjd med oss!
Proffsiga hela vägen! Mer än nöjd!
Hejsan Hasina, Så glada vi blir att höra att du är så nöjd och tack för din fina recension av oss.
Trevliga noggranna killar som gjorde ett toppen jobb & vi är så nöjda med våran bänkskivan som installerades.
Hejsan Sara. Så roligt att hör att ni är så nöjda både med våra montörer och med er bänkskiva!