Kök i Skåne

• A & O Marmor & Granit AB

Verifierat företag
    284 omdömen
    Maria N
    Maria N: Hej Installationen helt ok men när vi senare fick problem med en skarv som hade satt sig fick vi tjata oss till hjälp. Jag tycker när man köper en sån dyr vara som det är med en bänkskiva så borde det ingå en viss service utan att det kostar massa pengar . Mvh Maria Nilsson
  • Ge ditt kök ett helt nytt liv till låg kostnad. Byt ut dina gamla köksluckor, lådor och bänkskivor. Behåll dina gamla skåpsstommar, vi måttanpassar nya luckor och lådor så att de passar dina befintl...
    Mats J
    Mats J: Jag köpte en uppfräschning av mitt kök, dvs nytt kakel, nya köksluckor mm Jag har under hela processen blivit mycket bra bemött. Man har svarat på sms, svarat på mail, hållt tiderna som utlovats, likaså priserna. Mina förväntningar var höga och de har uppfyllts. Innan jag valde MIWA pratade jag med 2 andra köksrenoverings företag. Nu efteråt kan jag säga att jag är mycket nöjd med mitt val av MIWA , vad gäller kvalitet, pris och inte minst slutresultat.
  • Varmt välkomna till oss på Köksland i Veberöd!
    Björn L
    Björn L: Helt planenligt Inga störninga
  • Eric B
    Eric B: Vi är otroligt nöjda med både bemötande, hantering under processen och sedan slutresultatet av våra ytterdörrar! Förväntningarna uppfylldes och mer därtill! Vi är tidigt i byggskedet men ser redan nu att ytterdörrarna kommer att höja hela intrycket på vårt vackra hus. Tack Qvesarum! /Erik & Liza
  • Välkommen till oss på Köksvänner! Här kan du specialbeställa ett kök. Allt från köksluckor till bänkskivor och vitvaror. Massor av material och färger.
    Susanna B
    Susanna B: Jättenöjd både med produkt och service. Beställt bänkskiva som levererades inom utsatt tid, produkt som uppfyllde förväntningar, och svar omgående på mina frågor via mail. När jag dessutom insåg att jag mätt fel vid en av kantlisterna så skickade företaget en ny kantlist utan att ta extra betalt, vilket jag uppskattade mycket! Kan varmt rekommenderas.
  • Beata B
    Beata B: Otroligt snabba och tillmötesgående i kommunikationen! Proffsigt och serviceinriktat bemötande!