Sjölunds Värme AB

www.sjolundsvarme.se
  • BadgeTwoYears
4.5
Ring 0660-108 20 Dela

Sjölunds Värme AB är ett företag som erbjuder VVS-tjänster till privatpersoner och företag i Örnsköldsvik. Vi har 50 års erfarenhet i branschen och 20 välutrustade bilar som alltid finns till din tjänst när du behöver det. Vi hjälper till med allt från badrumsrenovering till service av en droppande kran. Vi utför en rad olika...

365 omdömen om Sjölunds Värme AB

Gert O
Skrev om Sjölunds Värme AB

Skickligt yrkesfolk som finns där när man behöver dem.

Svar från Sjölunds Värme AB

Men vad fint att du känner så Gert, tack snälla för din recension av oss ☀️

Nicklas L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra bemötande från offerter till leverans. Projektet drog ut på tiden pga andra aktörer i projektet, Sjölunds levererade när det tiden kom för dom att installera. Proffiskt och trevligt bemötande från alla inblandade. Köpt och fått 2st luftvärmepumpar installerade. Sjölunds har även levererat blandare, WC, möbler, dusch inkl montering och installation i ett nytt badrum.

Fint att höra, tack så mycket Nicklas! Hoppas du får en riktigt fin höst 🍂

Ingrid Ö
Skrev om Sjölunds Värme AB

Jag fick bra tips och ett bra bemötande! Alex var den allra bästa tänkbara kontaktpersonen. Tog sig alltid tid och var lyhörd för mina önskemål! Bra bemötande även när man kom in till butiken Jag är väldigt nöjd med mitt lilla duschrum!🤩

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Ingrid, vi är glada att ha dig som återkommande kund hos oss. Stort tack och välkommen åter 🤍

Roland S
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra service och trevlig personal

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack för du delar med dig om din upplevelse av oss, det uppskattar vi verkligen! Ha en fortsatt fin höst 😀

Annika N
Skrev om Sjölunds Värme AB

Kunniga, trevliga och effektiva hantverkare. Vi fick också hjälp i rätt tid. Vi är mycket nöjda.

Wow, tack Annika, härligt att höra det! Välkommen åter vid tillfälle ☀️

Maria B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Duktig och kompetent servicepersonal. Alltid trevliga när man pratar med kundtjänst

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla, det var väldigt kul att höra! Välkommen åter till oss på Sjölunds Värme 🤍

Iines K
Skrev om Sjölunds Värme AB

Alt fungerade bra. Bokningen och montören kunde sina jobb. Trevligt kille. Rekommenderar till alla.

Men vad härligt att höra det Iines! Tack för förtroendet och välkommen åter 💛

Pierre F
Skrev om Sjölunds Värme AB

Installeringen gick smidigt och det fungerar bra.

Svar från Sjölunds Värme AB

Härligt, precis som det ska vara! Tack för din varma recension av oss och välkommen åter 🌸

Per-Åke B

Lättsam säljare och professionella

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Per-Åke för du är kund hos oss samt för dina fina ord om oss, välkommen åter vid tillfälle 🌸

Bo-staffan B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Pålitligt företag. Utför arbeten med bra kvalitet.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack tack för din fina recension av oss! Ha en fin höst 🍂

Stig Peder Benny S
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra bemötande och tydliga offerter samt bra utfört arbete. Peder

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla Peder, vi är så glada att ni är kund hos oss 😀

Ola B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Smidiga, gör arbetet utan problem!

Svar från Sjölunds Värme AB

Hej Ola, vad fint att höra, det är ju så vi vill att det ska kännas 😀👍🏼

Brigitte F
Skrev om Sjölunds Värme AB

A really good Work!And a very nice worker.Thank you!

Svar från Sjölunds Värme AB

Oh thank you so much Brigitte, we're so glad to have you as a customer. Hope you have a great autumn ☀️

Håkan B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Engagerad personal som verkligen försökte lösa mitt problem

Svar från Sjölunds Värme AB

Härligt att höra, tack så mycket Håkan! Välkommen åter till oss på Sjölunds Värme ☀️

Per Gunnar Sture L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Snabb lösning på mitt problem med golvvärmen

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla, precis så ska det funka 😀👍🏼

Inga Ö
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra bemötande och bra hjälp. Snabb leverans. Jag är supernöjd.

Svar från Sjölunds Värme AB

Kul att höra det Inga, det är tre så viktiga punkter för ett lyckat arbete för oss. Tack snälla 🌸

Ronnie M
Skrev om Sjölunds Värme AB

Snabb service och åtgärder på mitt problem, hjälpe även till med att ta fram en grävare

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Ronnie, bara roligt att vi kunde hjälpa till med det 😀👍🏼

Lennart Anders L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Mycket snabb service, efter att jag anmält problemet till sjölunds värme per telefon.

Svar från Sjölunds Värme AB

Fantastiskt! Vi är glada att ni är ny kund hos oss, välkommen åter 🌸

Tomas S
Skrev om Sjölunds Värme AB

Proffsigt bemötande, snabb o effektiv!

Svar från Sjölunds Värme AB

Fint för oss att höra det Tomas! Tack snälla och ha en fortsatt fin höst ☀️

Gunnar H
Skrev om Sjölunds Värme AB

Jag ber om djup ursäkt. Efter att ha ordentligt läst förstår att ni blir arga, vilket jag håller med på. Hädanefter måste jag läsa först och tänka efter sedan. Gunnar Halvarsson

Svar från Sjölunds Värme AB

Hej Gunnar, vi förstår inte riktigt vad du menar här, kan du höra av dig till oss så får vi kika på vad som hänt? Vi är varken arga eller ledsna, ha det gott 🌸

Börje V
Skrev om Sjölunds Värme AB

Högsta kompetens, kvalitet och prisvärda

Underbart, tre viktiga punkter! Välkommen åter ☀️

Dennis Anders F
Skrev om Sjölunds Värme AB

Trevlig och duktig reparatör som berättade vilken/vilka åtgärder han skulle genomföra. Jag hade anmält en skada på varmvattenberedaren på toa på Torpet, reparatören monterade ner beredaren och fann en sönder frusen vattenledning bakom beredaren som han lagade/byte ut.

Svar från Sjölunds Värme AB

Härligt att höra det, kommunikation är något vi högt värdesätter! Ha fortsatt fin höst 🌸

Sam S
Skrev om Sjölunds Värme AB

Initialt fick jag ett bra bemötande och sedan vid kontakter under hela processen kände jag ett stort förtroende både vid kontakt med personal som planerade jobbet och den som utförde jobbet. Jag har inget att anmärka på

Svar från Sjölunds Värme AB

Hej Sam! Precis så vill vi att det ska kännas för er som kund vid vårt arbete hos er. Tack snälla för dina fina ord och välkommen åter 🌸

Ann-Louise L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Trevligt bemötande och bra personal

Svar från Sjölunds Värme AB

Men vad kul att höra det, tack snälla och ha en fortsatt fin sommar!

Gunnar H
Skrev om Sjölunds Värme AB

Byte av tryckkärl till vattenpumpen.

Svar från Sjölunds Värme AB

Kul att vi kunde hjälpa dig med det =) Ha en fortsatt fin sommar och välkommen åter!

Britt Inger M
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra jobb, trevlig. Lite dumt att slangen ute för kondensen är för kort. Lite mer info om apparaten hade varit önskvärd.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla för ditt omdöme, och välkommen åter till oss ☀️

Kent H
Skrev om Sjölunds Värme AB

Proffsighet i både arbetets utförande och bemötande

Tack snälla och välkommen åter till oss på Sjölunds Värme ☀️

Per W
Skrev om Sjölunds Värme AB

Snabb service och proffsig hjälp med värmeanläggning när andra VVS firmor inte hade tid. Rekommenderas starkt.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla, kul att höra! Tack för förtroendet vid vårt arbete hos er ☀️

Leif E
Skrev om Sjölunds Värme AB

Valet av Sjölunds Värme som service partner avseende vårt behov av hjälp med allt inom vvs har verkligen visat sig vara en fullträff. Snabb återkoppling, lösningsorienterad och alltid ett vänligt bemötande. Jag har alltid haft respekt för andras kunskaper och yrkeserfarenhet, något som motsvarar det vi får av Sjölunds Värme.

Svar från Sjölunds Värme AB

Wow vilken fin recension du skrivit, tack snälla och vi är så glada att ha er som kund hos oss genom åren 💛

Carl E
Skrev om Sjölunds Värme AB

Som vanligt vänliga och kunniga. Snabbt expedierat och rätt grejor med hem.

Svar från Sjölunds Värme AB

Men kul att höra, tack så mycket och välkommen åter!

Jan S
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra o snabbt åtgärdat.!!!!!!!!!

Svar från Sjölunds Värme AB

Kanon, härligt att höra! Tack för att du är kund hos oss ☀️

Mikael E
Skrev om Sjölunds Värme AB

Mycket pålitliga, flexibla och serviceinriktade

Svar från Sjölunds Värme AB

Fantastiskt roligt att höra, tack så mycket och välkommen åter 🌸

Ulla M
Skrev om Sjölunds Värme AB

Utförandet av arbetet är fullt godkänt. Det jag har saknat är fakturan ( jag förstår också att det blev semestertider) Jag behöver också ha en ”reparatörs rapport” för att skicka till Nibe bergvärme extra försäkring. Mvh

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack, vad härligt att höra! Ser att vi gjorde arbetet hos dig strax före semestern och fakturorna har blivit stillastående under sommaren men vi skickar den så snart den är sammanställd och klar till dig 😀👍🏼

Sanna L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Konverterade från direktverkande el till bergvärme och det är jag supernöjd med. Montören som var hos oss, Albin, var otroligt duktig och noggrann. Han var lyhörd för våra önskemål och gjorde ett superbra jobb estetiskt. Passade även på att uppdatera all el till modern standard när alla element skulle bort och elen balanseras om. Jens från Själevads el var lika noggrann som effektiv och även han gjorde ett superbra jobb. Nu i vinter kommer vi sova gott med säker el och varmt hus! Avdraget på betyget är endast från kontorets...

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla för er varma recension av oss, välkommen åter till oss på Sjölunds Värme ☀️

Jan I
Skrev om Sjölunds Värme AB

Efter priset på värmepumpen, snabb och bra installation. Bra med samkörning med elektriker.

Svar från Sjölunds Värme AB

Kul att höra, tack så mycket för smidigt och trevligt samarbete 🌸

Mikael W
Skrev om Sjölunds Värme AB

Alltid kontaktbar. God kompetens. Kundvänliga.

Svar från Sjölunds Värme AB

Wow vilka varma ord om oss, tusen tack! Välkommen åter till oss vid tillfälle ☀️

Per-Anders B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra kommunikation med säljare, kunnig och kompetent tekniker som monterade luftvärmepumpar. Svårt att uttala mig om hur effektivt aggregatet är, då det är sommartemperatur.

Hej PA, kul att höra, tack så mycket! Ha en fortsatt fin sommar 🌸

Stefan A
Skrev om Sjölunds Värme AB

Fin och korrekt dialog under hela processen från offert till avslut med montering.

Svar från Sjölunds Värme AB

Stålande ord, tack så mycket! Vi är glada att just du är kund hos oss 😀

Annika Charlotte B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Trevlig och informativ service av bergvärmepump. Vaknade dock upp till ett iskallt hus dagen efter vilket jag fick avdrag på fakturan för. Jag är mycket nöjd med arbetet och bemötandet jag fått av Sjölunds Värme och skulle utan tvivlan rekommendera dem.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla AC, kul att höra! Vad bra vi kunde kompensera för kallt hus på morgonen, så ska det ju givetvis inte vara. Ha en fin sommar 🌸

Fredrik N
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra resultat , håller vad dom lovat , ställer alltid upp

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla, det var kul att höra, vilka tre viktiga byggstenar för fint samarbete. Välkommen åter till oss och ha en fin sommar ☀️

Nordek K

Bra och snabb service, kan varmt rekommendera Sjölunds!/ Suss

Svar från Sjölunds Värme AB

Kul att höra det Suss, vi är så glada o tacksamma för vårt fina samarbeten genom alla år 💛

Kent J
Skrev om Sjölunds Värme AB

Lågt att göra med, kan alltid lösa problem

Svar från Sjölunds Värme AB

Men vad kul att du känner så om oss, välkommen åter vid framtida arbeten och ha en fin sommar 🌸

Anne-Christine T
Skrev om Sjölunds Värme AB

Min upplevelse: En bra och trygg firma. Alltid trevligt bemötande och snabba svar vid frågor rörande värmepumpen. Mycket tacksam över att få vara kund, trots att vi bor ett bra stycke bort. Serviceteknikern som kontrollerade pumpen gjorde ett professionellt intryck på mig då han tydligt förklarade vad han kontrollerat och åtgärdat.

Svar från Sjölunds Värme AB

Fantastiskt roligt att höra din recension av oss A-C! Vi är så tacksamma för din utförliga beskrivning och att ni är återkommande kund hos oss. Ha en fin sommar ☀️🌸

Anne-Charlotte B
Skrev om Sjölunds Värme AB

Har varit kund hos Sjölunds Värme i drygt 30 år så det säger väl allt vad jag tycker om dem

Anne-Charlotte B och Sjölunds Värme AB gillar detta
Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Anne-Charlotte, ja det är verkligen talande! Vad glada vi är att ni fortsatt är kund hos oss år efter år, stort tack än en gång 💛

Elisabeth G
Skrev om Sjölunds Värme AB

Fick snabbt hjälp av trevlig personal med att laga läckande vattenledning

Tack Elisabeth, vad kul att höra! Välkommen åter till oss på Sjölunds Värme ☀️

Nils-ivar T
Skrev om Sjölunds Värme AB

Väldigt kunniga och lätt att ha att göra med. Gör ett professionellt jobb och är lyhörda för kundens önskemål. Det arbete jag anlitade dem var för en vattenskada i ett badrum som fick följdverkningar i ytterligare ett badrum.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Nils Ivar! Skönt att vi kunde hjälpa dig igenom de arbeten som behövde göras efter den tråkiga vattenskadan och tack för förtroendet ☀️

Rolf H
Skrev om Sjölunds Värme AB

Mycket bra. Snyggt arbete, nöjd.

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack Rolf, det var kul att höra! Vi är glada att du är återkommande kund hos oss 👍🏼

Tommy H
Skrev om Sjölunds Värme AB

Bra bemötande i kunddisken snabbt o kort väntan på att jobb skall göras ,trevlig rörmoxkare snappt o bra jobb.

Svar från Sjölunds Värme AB

Vad roligt att höra det, tack så mycket! Vi är glada att ni är kund hos oss 😀

Gunilla L
Skrev om Sjölunds Värme AB

Arbete snabbt utfört. Lyhörd för mina önskemål. Bra samordning med MIVA och Själevads el.

Svar från Sjölunds Värme AB

Kul att höra det Gunilla, tack så mycket och ha en fortsatt fin vår och sommar ☀️

Bengt G
Skrev om Sjölunds Värme AB

Sjölunds Värme fixar problem snabbt proffsigt bra killar

Svar från Sjölunds Värme AB

Tack snälla för dina fina ord om oss, och att du trogen kund ☀️