Det blev sådär ..röret till tvättmaskinen blev helt fel.. ser ut som en handikapp ledstång i en meters höjd genom duschen..
Sjölunds Värme AB
71 omdömen om Sjölunds Värme AB
Hej Martin, det lät ju inte OK, skicka oss gärna ett mail med bild till info@sjolundsvarme.se så löser vi det såklart! Jättebra du hörde av dig så vi kan lösa det =) Ha en fin sommar!
Bra kontakt från början. Lösningsorienterade, trevliga, kunniga och lätt tillgängliga. Löste dessutom ett uppkommet problem mycket snabbt och flexibelt. Känns tryggt.
Tack för din recension Jens, välkommen åter och tack för visat förtroende vid vårt arbete hos er =)
Bra kunnigt snabbt!! Mängden ord är inte det väsemtliga
Tack Karl, vi är glada att du är kund hos oss! Välkommen åter!
Fin servise trevlig personal allt fungerar bra
Tack Ulf, välkommen åter och ha en fin sommar =)
Väldigt bra bemötande och väldigt duktig personal som monterade in min nya värmeanläggning. Förväntningarna är ju höga med ett så väletablerat företag, och där och då så levde dom upp till dom förväntningarna tycker jag. Tyvärr blev det en stor miss i alltihopa och det var att jag fick fakturan sent, och den var inte specificerad på det sätt vi kommit överens. Hade pratat med min säljare på Sjölunds om att jag skulle söka konverterings stödet i och med denna installation, vilket ansökningstiden gick ut 1/6-25. Dom var så...
Stort tack för ditt omdöme Magnus, ha en fortsatt fin sommar!
Jobbet med bergvärme blev faktist ganska bra, förutom att ni flyttade aldrig temperaturmätaren som jag bad er om. Att ta ner radiator klarade ni bra med. Badrummet däremot, först tjafs med arbetsledaren, sen fick ej tag på nån ett tag varken på telefon el email. Att jag fick betala badrummet innan avslutat arbete ett ett nytt fenomen för mig, gör ni så med alla era kunder eller bara jag? Varför ni fick en tvåa är för att allt arbete man vill ha utfört måste man ringa till er om, och jag får nästan ångest när jag ska göra det. Bemötandet i kundtjänsten är sämst.
Hej Anastassia och tack för din recension av oss! Vi beklagar att du inte fått ett bra intryck av oss, vi försöker hjälpa våra kunder så bra vi bara kan men ibland räcker det inte hela vägen tyvärr. Ha en fortsatt fin sommar!
Vi är så nöjda med det arbete som ni utfört! Vi köpte en duschkabin med montering och bytte ut en diskbänks-kran plus två tvättställsarmaturer. Vi har varit kund hos er tidigare och vi har alltid med varit nöjda med er kundmottagning och era utförda arbetsuppgifter. Med vänlig hälsning. Lars-Anders Nordin
Vad kul att höra Lars-Anders! Ha en härlig sommar =)
Supertrevliga och väldigt duktiga. Hade blivit en 5:a om de bara inte hade förstört tvättlinor na och råkat borra sönder ytterpanelen. Kan verkligen rekommenderas!
Hej Daniel! Stort tack för ditt omdöme =)
Sjölunds värme bytte ut en gammal värmepump mot en ny. Allt fungerade perfekt! De gjorde jobbet på utsatt tid, monterade en tillfällig varmvattenberedare under tiden som det lades ett nytt golv och de samverkade bra med både oss och golvfirman. Montören var både proffsig och trevlig. Vi är mycket nöjda!
Men vad roligt att höra, vi blir väldigt glada över din utförliga recension, tack för förtroendet och samarbetet!
Jag är nöjd med min affär med Sjölunds värme. Utförandet och kvalitét på arbetet är hög nivå. Jag hade höga förväntningar, och jag vill påstå att de är besvarade. Jag upplever att de anställda, samt Peter har ansträngt sig hårt för att allt ska bli så bra som möjligt, vilket såklart är mkt positivt. Kan uppleva att arbetet med digitalisering och till viss del deltagande på projekteringsmöten kan bli bättre. Jag kan varmt rekommendera Sjölunds värme till mina vänner och bekanta.
Hej! Tack för dina varma ord, de väger tungt och när vi ser potential för förbättring vill vi såklart bättra oss i detta du beskriver och vi tar med oss dina ord framåt =) Tack för gott samarbete!
Har anlitat Sjölunds i över 25 år, överlag mycket nöjd På senare tid upplever jag att ni har kanske växtvärk då budskap ej når fram till montör i ett enskilt fall, där är vi ej nöjda
Hej Olav och tack för ditt omdöme, vi tar till oss dina ord framåt =)
Problem med bergvärmepump, ringde och fick svar snabbt och en tekniker löste problemet påföljande dag. 5/5!
Härligt att höra, tack för ditt fina omdöme och välkommen åter Ove =)
Trevligt bemötande och mycket flexibelt och professionellt företag
Tack Lena, det är verkligen tre viktiga byggstenar för ett tryggt samarbete mellan oss som företag och er som kund =)
Jag behövde byta golvbrunn i duschen i källaren. Skickade ut en offertförfrågan till olika aktörer. En annan aktör svarade att de inte gjorde så små arbeten, flera bemödade sig inte ens att svara. Sjölunds ringde upp mig och var väldigt trevliga. Bara där visade ni upp en service som övriga aktörer inte har. Ett väldigt bra bemötande, långt mycket bättre än andra aktörer jag hörde av mig till. Trevlig kommunikation och bra på att stämma av. Snabbt och proffsigt utfört arbete med bra kommunikation även där.
Vad glada vi blir att höra ditt omdöme, vi stävar efter att smidigt hjälpa er som kund samtidigt hålla er informerade före och under arbetets gång! Tack för gott samarbete, vi är glada att ni är kund hos oss!
Jag är väldigt nöjd med det utförda arbetet
Vad härligt Dan! Tack för förtroendet med arbetet hos dig =)
Ett bra bemötande när besvär uppstår. Bra kvalitetsnivå på utfört arbete.
Vilken fin recension Rolf, stort tack för förtroendet och välkommen åter!
Hjälpsamma med trevliga medarbetare fungerade som förväntat.
Hej! Vad kul att höra, det är så viktigt att det fungerar och känns tryggt för er som kund, allt från beställning till utförande och alla steg däremellan. Stort tack och välkommen åter!
Bra och enkelt att beställa mindre vvs jobb, byte kulventil. Snabb återkoppling och avstämning innan utförande. Snabb åtgärd, leveransprecesion. Stort ansvarstagande då utförare ringde beställaren och informerade att grannfastigheten hade samma problem. Åtgärd grannfastigheten utfördes direkt vid samma besök utan extra admistrativt krångel. Bra också med kunduppföljning som denna. Genomgående proffsigt.
Hej Margaretha, vad glada vi blir över att läsa ditt omdöme om oss, väldigt fint och utförligt skrivet. Välkommen åter till oss för små eller stora arbeten, tack för du är kund hos oss =)
Från första kontakt så fick jag bra bemötande med bra info. Även under vilken vecka jobbet skulle utföras stämde väl öv
Hej Håkan! Vad kul och givande för oss att höra, välkommen åter och ha en fin helg!
Ni kunde ha talat om för mig att kökspannan inte skulle räcka till för att värma upp huset innan jag satsade en kvarts miljon på projektet.
Hej Birgitta! Vi hoppas att radiatorerna och ackumulatortanken som vi levererat och installerat lever upp till dina förväntningar. Huruvida kökspannan räcker till eller ej kan vi ej uttala om oss eftersom att vi inte levererat eller installerat den enheten i anläggningen. Ha en fortsatt fin dag!
Blev bra bemött av både försäljare och montör och kan rekommendera till andra kunder.
Tack för ditt värmande omdöme, vi är glada att du är kund hos oss och tack för ett bra samarbete!
Snabb åtgärd av vårat läckage,väldigt duktig montör vi är helnöjda med alltihopa. Mvh: Anders H.😀
Tack för det varma omdömet Anders, vi är glada att ha dig som kund!
Orsakerna till vattenskadan identifierades och åtgärdades snabbt. Arbetet utfördes på ett korrekt och professionellt sätt. Montörerna var vänliga och försiktiga i huset. Betalningsprocessen gick smidigt efter ett inledande missförstånd. Rekommenderas definitivt.
Men vilket varmt och utförligt skrivet omdöme, tack! Vad skönt att det fungerade i alla led =)
Bra kommunikationer och trevligt bemötande från offert till installerad bergvärmeanläggning. Installationen blev bra och snyggt utförd.
Tack för omdömet Anders, vi är glada att vi prickade in tre så viktiga punkter som tydlig kommunikation, bra installation och bra bemötande. Vi kan bara tacka och önska dig välkommen åter!
Jättebra Service och duktiga. Tack
Tack snälla Lennart för omdömet och att du känner dig nöjd med besöket =)
Vi upptäckte en vattenskada i taket som berodde på en läckande toalett en morgon. Fick hjälp direkt samma dag. Och en trevlig kille fixade det👏
Vad fint att höra att vi kunde hjälpa dig så snabbt och effektivt samma dag, välkommen åter =)
Jag var riktigt nöjd med Sjölunda värme. Kommer rekommendera dem till fler
Underbart, vi är så glada att ha dig som kund hos oss!
Fint bemötande av butikspersonalen, trevliga och duktiga rörmokare, verkligen snabb service, jag kommer att rekommendera till andra
Tack Sonja, vad glada vi blir av att höra att du har en så bra erfarenhet av oss och det funkar i alla led från butiksbesök till hjälp därhemma =) Välkommen åter!
Bra bemötande och flexibel i lösningar.
Vi tackar och bockar, vi försöker vara så flexibla vi kan så vi kan nå lösningar =) Välkommen åter till oss!
Bra bemötande och bra hjälp med kontroll av expansionskärl.
Härligt att höra, tack så mycket och välkommen åter Hans!
Mycket bra partner , Bra bemötande , Duktiga hantverkare ,Håller vad dom lovar
Vi är så glada att vara er partner, tack för fint samarbete!
Bra bemötande. Arbetet utfört bra.
Strålande, det är väldigt viktigt för oss med bemötande och att det ska kännas tryggt för er som kund, välkommen åter!
Blev bra bemött och problemen löste sig på ett bra sätt .
Härligt att höra Monika, fint kundbemötande och problemlösning är något vi verkligen prioriterar, välkommen åter och stort tack för ditt omdöme!
Fixade snabt. Informerade. Det var bra
Tack Leif, vårt mål är att våra kunder ska känna sig informerade under arbetets gång och känna sig trygga därigenom, välkommen åter!
Bra bemötande och kommunikation, snabbt och tydligt. Snabb service.
Vad härligt att höra, det är så vi vill att det ska fungera med tydlig kommunikation som är så viktigt! Tack så mycket och välkommen åter framåt!
Tack för omdömet, välkommen åter!
Snabb och professionell hjälp.
Underbart, det är så vi vill ha det så det ska kännas tryggt och smidigt för er som kund! Välkommen åter!
Enkel och pålitligt företag för support av värmesystemet och tillbehör.
Vad roligt att höra, vi är glada att du känner dig trygg med oss som leverantör och installatör!
Under mer än 40 år har firman givit mig en otroligt bra service vid säkert ca 20 tillfällen.
Åh tack! Vi är så stolta att återkommande få komma och jobba hos dig under mer än 40år dessutom, stort tack för förtroendet du gett oss och hoppas att vi hörs snart igen =)
Alltid ett väl utfört arbete och väldigt tillmötesgående bemötande både via telefon och av utförare. Har erfarenhet av både hjälp med bergvärme samt olika VVS uppdrag
Tack Anna, vi är så tacksamma att du är en återkommande kund hos oss =)
Jag har anlitat Sjölunds värme för att renovera ett badrum. Tyvärr har våran upplevelse av Sjölunds inte alls varit bra. Renoveringen pågick i över ett halvår, arbetet stod still många gånger utan att vi visste varför. Så fort vi mailade och frågade om vad som hände och när arbetet ska fortsätta så skickades det dit någon. Så var det flera gånger under arbetet, vi behövde skicka flera mail och ringa för att få svar. Saker har blivit fel under arbetets gång vilket är försåtligt, alla är bara människor och kan göra fel. Tex...
Hej Lovisa och tack för ditt omdöme, väldigt viktigt för oss att få höra detta! Jag tar detta vidare så vår arbetsledare får kontakta er, så ska ni verkligen inte behöva känna. Kommunikation är något vi verkligen värdesätter högt. Kan ni skicka mig mer information om vilken adress det gäller så ser jag till att arbetsledaren kontaktar er så vi kan ta tag i vad som gick fel; frida@sjolundsvarme.se. Ha en fortsatt fin dag och tack för förtroendet!
Snabbt. Rent och fint när de var klar.
Tack snälla, vad roligt att du är nöjd med vårt arbete hos dig och välkommen åter! Mvh Sjölunds Värme
Bra bemötande och lösningsorienterade med snabb återkoppling
Men vad roligt att höra, välkommen åter!
Bra kontakt och snabb återkoppling med trevligt bemötande.
Tack så mycket, och välkommen åter! Mvh Sjölunds Värme
Bra och snabb service. Anlitar alltid Sjölunds som vvs firma.
Tack för du är en återkommande kund hos oss!
Mycket bra utfört arbete. Om jag ska vara kritisk kunde kommunikationen under projektets gång vara bättre.
Hej och tack för ditt omdöme, vi ber om ursäkt att kommunikationen var svag, vi ska ta det vidare och bättra det framåt!
Vi fick snabb och bra hjälp samt vänligt bemötande.
Härligt att höra, välkommen åter!
Bra och snabb service, och återkoppling.
Härligt att höra, tack för du är en återkommande kund hos oss!
Trevlig och kunglig personnal. Löste problemet snabbt och bra.
Tack för ditt omdöme, det är precis så vi vill att ett arbete ska utföras från vårt håll så kunden får den bästa upplevelsen av oss!
Tack för ett mycket bra arbete. Nöjd kund Mvh/Monika Oilimo
Tack själv för det varma omdömet, vi är så glad att just du är kund hos oss!