Utomordentligt snabbt och effektivt! Kan inte bli bättre! Hälsningar Olof
Einarssons Bilverkstad
Välkommen till Einarssons Bilverkstad– din Autoexperten Bilverkstad i Långås! Einarssons Bilverkstad, strax norr om Falkenberg, har funnits sedan 1965 och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken. Vi hjälper dig med bland annat hjulinställning, felsökning, däckbyte och däckhotell. Vi servar och lagar även husbilar,...
152 omdömen om Einarssons Bilverkstad
Helt bra kunniga på äldre och nya bilar!
Toppen jobb snabbt och direkt som alltid.
Snabba rejäla killar mycket nöjd!!!!!!
Klart bästa Bilverkstad!! Trevligt bemötande när jag ringde och skulle beställa tid till hjulinnställning. När jag väl kommer dit blir väl om händertagen.!!!
Fick inte löst problemet, men de gjorde ett bra jobb ändå och en vi landade i en bra uppgörelse. Kan varmt rekommendera Einarssons bilverkstad!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Personalen har fint bemötande mot kunderna och kan ta emot bilen inom rimlig tid. Tydlig beskrivning av problemen och vi fick bra förklaring på åtgärderna . Vi känner fullt förtroende för verkstaden.
Bra bemötande Snabb service Alltid lämnat bilen där och är en nöjd kund!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande! Trevlig personal!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket god kundservice trots högt tryck pga däcksäsong
Mycket bra service! Lätt att få tid för däckbytet.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag har servat bilen. Fixat på några timmar. Besked via sms när den var klar. Beskrivning av reparatören av vad som gjorts.
Trevligt bemötande och snabbt jobb (vinterdäck).
Smidigt att boka tid, bra info om kostnaden för servicen. Inga problem med lånebil. Nöjd.
Snabbt och enkelt vid däckskifte
Hej vi tyckte om en mycket bra service ,kommunikation och förklaring vad bilen behövde.Alla var snälla och hjälpsama. Vi är mycket nöjda. Tack och Hälsningar Otto och Gabriella
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Snabb och bra hjälp med en startmotor.
Snabb hjälp, bra bemötande! Kan inte annat än ge 5/5
Som vanligt bra service och väldigt snällt att ta sig tid att släcka däcklampan som efter varje däckbyte börjar lysa igen efrer några kilometer. Tack!
Jag bytte däck. Om alla hade det servicetänket o trevligt bemötande som Andreas visade skulle vår värld vara mycket bättre att leva i. Tänker i framtiden att vända mig till detta företag om bilarna krånglar.
Jag kom in med ett missljud under bilen och dom tog in bilen på en gång trotts att jag inte hade bokat tid. Snabb och smidigt fixade dom felet och jag kunde glatt köra därifrån utan missljud
Trevligt bemötande. Däckbytet utfördes på utsatt tid.
Ett av de bästa bemötanden jag fått på en verkstad Han var vänlig och väldigt professionell, gav utförliga uppgifter om vad som ingår i servicen Det var samma bemötande när jag lämnade bilen. Hyrbil var ordnad Genomfört arbete var precis det jag fått beskrivet i tel Mycket bra jobb Rekommenderar varmt denna verkstad
Snabb och bra service.. trevligt bemötande.
Fick tid snabbt och dem kollade och fixade bilen på några timmar 😊
Jag blev vänligt bemött och bytet till vinterdäck gick snabbt. Jag har anlitat Einarssons i många år och har alltid varit väldigt nöjd med det arbete som har utförts.
Jättenöjd, snabb service och vänligt bemötande.
Trevligt bemötande och kunnig personal. De är alltid så välkomnande.
Hej funkade fint såg bra ut, trevlig kundmotagare.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Fick ett bra bemötande och de var proffsiga och jag kände ett stort förtroende för personalen!
Bra bemötande, gott kaffe. Snabb service. Fick bytt till vinterdäck.
Mycket bra bemötande och trevlig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande och förtroendeingivande genomförande.
Jag fick proffsig hjälp med min älskade lilla bil så att jag kunde behålla den arbetet kostade mindre än jag trodde toppen 👍
Inget att anmärka på 👍 Trevligt att de visar vad som gått sönder och hur de åtgärdats
Jag vill ge 100 procent vilket fint bemötande när jag hade problem med växellådan, och snabbt fick jag hjälp eftersom jag var tillfälligt i Falkenberg. ÅTERKOMMER OM CA ETT HALVÅR. HÄLS RONNY FR VÄRMLAND
Trevligt bemötande inget att klaga på 🥰
Mycket bra bemötande och snabb service
Mycket bra! Serviceinriktad personal!
Alltid lika trevlig, hjälpsam och serviceinriktad personal
Trevligt bemötande och noggrann service verkar det ha varit. Det upptäckte under service n att bromsarna måste plockas ner för att smörjas upp och ev slipa bromsbelägg för att inte skada bromsskivorna. Lasse
Blev mycket väl bemött Hade väl inga speciella förväntningar. När jag ringde och frågade om priset på att byta bromsbelägg fram på bilen fisk jag ett pris som jag aksepterade. När jag skulle betala var det 500 kr billigare. Jag var mycket nöjd med det!!
Bra bemötande, duktiga personal på deras arbete och de är snabba på att göra jobbet klart. Lagom pris jämfört med andra verkstaden i stan. Jag rekommenderar Einarssons Bilverkstad de är bästa.
Snabb och trevlig service! Gott kaffe och fika
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Snabbt och smidigt Mackan Pettsson
Bra snabb service duktig personal
Bra mottagande bra service bra utfört
Jag är stamkund sedan 1970 talet. Jag har under alla år blivit mycket väl bemött. Personalen förklarar tydligt vilka åtgärder som behöver göras på bilen. I akuta bilproblem finns det alltid hjälp att få. Snabbt åtgärdande eller tillgång till lånebil. Det är en stor förmån att ha en så kompetent bilverkstad i samhället
Tack för hjälpen med att byta min glödlampa.
Snabb bra verkstad med trevlig personal