Speedy bilservice i Falkenberg servar din bil tryggt och säkert. Här får du veta priset i förväg och gärna titta på medan vi utför servicen. Välkommen till oss!
Adolf Donald K:
Alltid mycket trevligt bemötande och mycket bra service
Välkommen till oss på Schmiedmann – Sveriges största fristående BMW-Specialist.
Khaled J:
Åkte 40mil enkel väg för att låta proffsen ta hand om pärlan. Riktigt nöjd med Schmiedmann. Gjorde service av vår 530d och allt från bokning till betalning gick smidigt till. Mycket trevligt bemötande och bra rimliga priser. Kommer definitivt tillbaka!
Agneta M:
Bästa stället att lämna in bilen på. Bilen ser ut att komma direkt från bilhallen när ni har städat den. Lackkonserveringen gjorde ni bra. Bra bemötande 👍
Eva Kimberley Vivi-ann H:
Lämnade in bilen och fixade båda stötdämpare. Den på vänster sida är helt okej. Men den på höger sida knarrar när man svänger kraftigt. Så det kommer dom hjälpa mig med
Tobbe L:
Så gör ett hederligt företag, bytte oljan och filter och drog av den kostnad de inte talade om. Alla kan göra fel, men långtifrån alla står för dem - det gjorde Atk och all heder åt dem. Har efter dess lämnat in bilen en gång till, vår andra bil och snart ska vår nya bil in. Förtroendet är starkt igen.
Grymt besviken och missnöjd.
Fördubblad kostnad av reparation av bil som knappt uppnår värdet av reparataionen. En seriös verkstad borde ha varnat och meddelat kostnaden.
Urförde inte beställd reparation som var vesäntlig för inlämnadet av bilen.
Aldrig mer.
Dick J:
Mycket trevlig personal! Kunniga och har bra priser! Lämnat in grejer på lack här flera gånger och resultatet är alltid lika bra, snabbt går det också!
Kan inget annar än rekommendera!
Mats R:
Otrevligt och oprofessionellt bemötande.
Vi hade avtalat att jag skulle få gjort en rostskyddsbehandling, men när jag kom dit med bilen tyckte han att jag hade ställt för många frågor, och sa åt mig att gå därifrån och att jag inte var välkommen tillbaka.
Men som tur är finns det andra bättre rostskyddsfirmor.