Perfekt trevligt bemötande snälla,och bra pris
Schmiedmann Sverige AB
Välkommen till oss på Schmiedmann – Sveriges största fristående BMW-Specialist. Vårt mål är att du som BMW-ägare ska kunna vända till oss oavsett vad du behöver. Genom stor kunskap och konkurrenskraftiga priser tillfredsställer vi ditt behov av såväl reservdelar som service och andra tillbehör. Vårt säte ligger i Kungsbacka...
1136 omdömen om Schmiedmann Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2018
Toppen, bra kunnig personal! Nöjd
Snabbt smidigt och en underbar kundservice
Duktiga trevliga gubbar och framförallt proffsiga . Väldigt bra kommunikation och tryggt att lämna bilen i deras duktiga händer.
Bea bemötande och duktig verkstad chef
Great communication and excellent work.
Hej, min upplevelse av schmidedmann Sverige Ab var mycket bra!
De va bra jag lämna in bilen sen laga dom bilen sen betala jag sen åkte jag där ifrån
Trevliga och de gör ett bra jobb.
Proffsiga,superfint bemötande. Jag Rekomenderar och jag själv är en återkommande kund//Alex
Mycket bra. Litet problem som man tog på stort allvar
Super duktig och trevlig personal! Åker hela vägen dit från Göteborg och det är värt det varje gång!
Jätte bra bemötande snabbt och professionell hjälp. Tack
Bra som vanligt. Nu var det bara oljebyte så inget avancerat
Kunnig personal! Bra bemötande! Tar hand om vår bil alldeles toppen.
Snabb och proffsig hjälp. Snälla och trevliga killar :)
Snabb och exakt, vet vad man pratar om och vill kundens bästa, prisbilden inkluderad.
Bra bemötande. Kunnig personal.
Allting fungerade utmärkt, allt från tidsbokning, lämnande/hämtande av bil samt lånebil. Helt okej prissättning och billigare än BMWs egna verkstad. Mycket bra service hela vägen och tiderna för reperation stämde på minuten. Väldigt nöjd med Schmiedmann och lär absolut återvända vid nästa service/reperation. Tack Schmiedmann för mycket professionell och personlig service. Fortsätt så!
Väldigt trevlig personal! Kompetenta och inlyssnande.
Jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen av köp och service av min BMW. Känns väldigt familjärt och proffsigt. Alltid lika tillmötesgående och måna om att kunden ska vara nöjd.
Snabb och smidig service, fick lånebil under tiden. Resultatet blev bättre än väntat.
Trevligt och proffsigt bemötande. Bra service till konkurrenskraftigt pris! Blir definitivt fler besök i framtiden!
Snabbt agerande, trevlig personal, löste problemet direkt.
Trevlig personal och bra service
Mycket trevligt bemötande Lagade min F11 som kamkedjan brustit på ett mycket proffsigt sätt Kan verkligen rekommendera Schmiedmann Tack för hjälpen / Pelle
Kvalitet, kunskap, vänlighet i en tilltalande förpackning.
Grymma på alla sätt och vis, professionellt bemötande. Finns inget negativt att säga =)
Toppen kundvänligt och prisvärt
Otroligt, nöjd sedan många år.
Mycket bra upplevelse! Väldigt nöjd!
Fick snabb hjälp när generatorn slutat fungera
Bra bokning, bilen inne enligt tid Dock mycket dyr fordonskontroll 2000 istället för 1000:- på Bilia Vad fick jag för 2000:-?!
Bra hjälp och rådgivning. Stort tålamod och hjälpsamma.
Mycket trevlig och kompetent personal
Snabb och bra service och bemötande. Lite lång leveranstid av reservdelar bara.
Man får alltid ett professionellt bemötande. Inlyssnande personal på kundtjänst som vid besöket inkluderar mekaniker och kund under arbetsprocessen för bästa resultat. Oavsett vad det gäller blir man vänligt bemött och väl omhändertagen.
Grymt bra service, snabba och professionella
Dom har gjort ett bra jobb och trevlig peronal
Det va bra service och kund mottagande även fast man hade 4 timmar dit så fick man bra hjälp
Toppen service av väldig kunnig personal.
Smidig och bra service från ett gäng som uppenbart bryr sig om bilar och sina kunder.
Grymt bra service, snabba och professionella!
Snabb service. Bra bemötande. Första besöket, men inte det sista.
Grym service och otroligt hjälpsamma & goa grabbar 💪🏻
De är hjälpsamma och trevliga och gör ett snabbt och bra jobb
Väldigt trevligt bemötande av dom jag träffade och en fin sittgrupp att vänta i ,på att bilen skulle bli färdig
Professionell, punktlig och mycket serviceinriktad. Arbetet utfördes effektivt och med hög kvalitet till rimligt pris.
Fantastisk service och kunskap
Killarna är trevliga och hjälpsamma, jag är väldigt nöjd med servicen