Proffsigt och trevligt bemötande.
Schmiedmann Sverige AB
Välkommen till oss på Schmiedmann – Sveriges största fristående BMW-Specialist. Vårt mål är att du som BMW-ägare ska kunna vända till oss oavsett vad du behöver. Genom stor kunskap och konkurrenskraftiga priser tillfredsställer vi ditt behov av såväl reservdelar som service och andra tillbehör. Vårt säte ligger i Kungsbacka...
1170 omdömen om Schmiedmann Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bra service och kvalitet på jobbet
Kom in med ett problem. Åkte hem med samma problem. Dyrt blev de också.
Hej, Vi beklagar att du upplever att besöket inte löste problemet med bilen. Vi vill dock förtydliga vad som beställdes och utfördes vid verkstadsbesöket. Bilen hade (enligt den information vi fick) redan felsökts av en annan verkstad som bedömt att fotrumsmodulen var orsaken till problemet. Du bokade därför specifikt tid hos oss för byte och kodning av fotrumsmodulen. Vi fick inte i uppdrag att felsöka eller verifiera den tidigare verkstadens diagnos innan arbetet utfördes, utan genomförde den åtgärd som beställts....
Trevligt bemötande, snabbt utförd service och bra pris!
Väldigt bra bemötande och ett mycket bra arbete. Extra plus för återkoppling efter utförd service med tips och framförhållning som man behöver vara uppmärksam på framöver. Snabbt utfört och proffsig aura i verksamheten.
Jag hade problem med min strålkastare och valde att gå till Schmiedmann. Först betalade jag en felsökning om ca 1500 SEK som inte resulterade i någonting. Därefter valde vi att byta strålkastare. För detta debiterade dem 2 arbetstimmar. Notera att deras egen tidsangivelse i webbshoppen är 1-2h. Än så länge är det väl inga egentliga konstigheter. Tyvärr kan inte två arbetstimmar ha räckt för verkstaden då man inte verkar ha hunnit funktionstesta sitt jobb innan man lämnar ut bilen till kund. Resultatet av detta innebar...
Smidig bokning och trevligt bemötande. Utfört jobbet på utlovad tid. Byte av olja och filter i automatlådan på min BMW.
Toppen service fantastiskt bemötande oerhört hjälpsamma killar
Snabb. Hjälpsam och informativ.
Trevligt bemötande hela vägen. Skulle bara byta olja och filter. Väl på verkstad så fick jag efter utfört arbete komma in i verkstaden och kolla under bilen samt prata lite med mekanikern. Det var jag själv som hade frågat om det var ok. Lite tips och tricks, jag har inte själv tillgång till lift så det var super. Jag blev erbjuden kaffe och gick lite rundvandring bland bilarna dom har i lokalen, jag väntade på plats medans arbetet utfördes.
Trevlig och professionellt bemötande. Lite försiktig med kundens pengar…..
Realistiska och rimliga priser och sakkunniga individer när det kommer till BMW.
Mycket trevligt bemötande. Bra och prisvärd reparation. Byte strålkastare med tillbehö.
De ligger nästan 2 timmar från mig enkel väg men deras kunskap är ”outstanding”. Kommer garanterat anlita de igen. 😊👌👏Saknar dock någon form av underhållning när man sitter där i ca 3-5 timmar och väntar. Finns absolut inget att göra där. Stoppa in en eller två bilsimulatorer, Cola maskin så blir det roligare att vänta.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande!
Ett varmt och personligt välkomnande där man också känner förtroende för deras genuina kunnande. Jag kommer definitivt tillbaka!
Mycket bra service och bemötande
Man fick jättebra förtroende för personalen, det känns att dom är experter på vad dom gör. Och priset var konkurrenskraftigt det också.
Exceptionellt kund bemötande, väldigt nöjd med deras kunskap och service. Dom kunde fixa bilen när ingen annan kunde komma på lösningen på min gamla bmw.
Felet på vår bil var lite klurigt! Kunde inte läsa något på Felloggen. Då tog de sig tid att åka ut och läsa Live med uppkopplad dator! Hittade då felet! Mycket kompetenta!
Alltid proffsigt och snabba svar. Installationen av coilovers perfekt. 100%
Trevligt bemötande och professionella killar. Vet vad dom gör och arbetar effektivt.
Trevligt och proffsigt bemötande.
Trevligt och professionellt bemötande!
Jag behövde snabb hjälp med ett bromsklossbyte på min BMW 120D. Lång väntetid hos min BMW handlare , Schmiedmann ställde upp och löste det på kort varsel. Proffsigt mottagande och likaså proffsigt utfört arbete. Gärna igen.
Bra mottagande - fixade mer än det jag ville och till ett bra pris 😊
De var väldigt serviceinriktade och jag gillade att personen på kontoret hade kunskap om vad de hade gjort och kunde förklara ordentligt. Det är väldigt mycket bättre än att hämta bilen hos någon som inte kan svara på frågor. Dessutom kändes de ärliga och vill inte göra mera än vad som är nödvändigt. Jag kommer tillbaka.
Trevig personal. Väldigt kunniga.
Topp upplevelse! Jag kommer bli en stamkund.
Gjort årlig service som skulle kosta 9700.
Trevligt bemötande och snabb service
Bra kommunikation mellan service avd och verkstad, återkoppling med bra förklaringar om vad har gjorts och vad som behöver göras, av 5 stjärnor möjligt får Eli och verkstads killarna 7 möjliga😁🍻, från en mycket nöjd kund som sprider ordet.
Väldigt vänligt och professionellt bemötande. Toppen!
Bra service och trevlig personal!
Perfekt trevligt bemötande snälla,och bra pris
Toppen, bra kunnig personal! Nöjd
Snabbt smidigt och en underbar kundservice
Duktiga trevliga gubbar och framförallt proffsiga . Väldigt bra kommunikation och tryggt att lämna bilen i deras duktiga händer.
Bea bemötande och duktig verkstad chef
Great communication and excellent work.
Hej, min upplevelse av schmidedmann Sverige Ab var mycket bra!
De va bra jag lämna in bilen sen laga dom bilen sen betala jag sen åkte jag där ifrån
Trevliga och de gör ett bra jobb.
Proffsiga,superfint bemötande. Jag Rekomenderar och jag själv är en återkommande kund//Alex
Mycket bra. Litet problem som man tog på stort allvar
Super duktig och trevlig personal! Åker hela vägen dit från Göteborg och det är värt det varje gång!
Jätte bra bemötande snabbt och professionell hjälp. Tack
Bra som vanligt. Nu var det bara oljebyte så inget avancerat
Kunnig personal! Bra bemötande! Tar hand om vår bil alldeles toppen.
Snabb och proffsig hjälp. Snälla och trevliga killar :)