Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet i Åsa AB

www.motorkompaniet.net
  • BadgeThreeYears
4.8

Familjär bilverkstad som grundades 1996 i Åsa. Snart 30 år på hemmaplan. Utöver bilverkstad så erbjuder vi er ett stort fint däckhotell, maskinuthyrning, bilförsäljning, Ac-service på er bil mm. Vi är alltid väl utrustade när det kommer till specialverktyg och diagnosutrustning, vi har alltid flera olika diagnossystem igång,...

345 omdömen om Motorkompaniet i Åsa AB

Sedan starten hos Reco 2023

William F

Trevlig bemötande och service

Lars O
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är angelägna om att jag som kund är nöjd medjobbet. Rekommenderas!

Robert O

---------------=========Bra och snabb service========---------------

Rosemarie F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid trevligt bemötande, bra service till bra pris!

Bengt L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevliga och kunniga bilarbetare/ montörer/Servicekillar hos Motorkompaniet! Jag har alltid blivit mycket väl bemött hos Motorkompaniet! Ett väldigt seriöst gäng som aldrig byter reservdelar eller gör mer än behovet kräver, enl. min uppfattning!

Eivon B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Service, och däckbyte! Även köp av däck! Allt är toppenbra! Väldigt nöjd! Trevligt bemötande!

Henrik J

Kanon gubbar

Ulf A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabbt o proffsig hjälp när olyckan var framme

Britt-marie L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket bra service Blir bra bemött.De är väldigt duktiga och ärliga.

Rebecka T
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid grym service och mottagande!

Hugo H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Grym service! Blev bemött på ett bra sätt och mina behov blev förstådda och bemötta på ett proffesionellt sätt.

Elisabet G
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Vi fick tid för däckbyte i sista minuten , de var snabba att ta hand om bilen, och jättetrevliga i sitt bemötande mot oss! En trevlig verkstad!!/Elisabet G

Ingemar B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket vakna och tjänstvilliga!

Anna R
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Som alltid ett super fantastiskt bemötande!

Jan W
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Byte till sommardäck sköttes på ett exemplariskt sätt. Men de som äger företaget är spydiga mot mig - ha, ha. Men det kommer jag att ta hand om!

Kathy L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid vänliga og inga problem med att få tider, jätte bra service, den bästa,så det är tur att dom finns här i Åsa.

Jan K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra som alltid byte av däck, förvaring. Bemötande!

Dane H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid trevliga. Bra på att reparera. En fantastisk verkstad som jag skryter om. Det bästa man kan ha

Jan J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket bra. Vänliga, snälla och kompetenta. Kanske en aning rörigt.

Peter B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Jag köper däckbyte och däckförvaring av Motorkompaniet i Åsa. Försöker alltid gynna de lokala företagen. Blir alltid bra bemött så jag och min fru är helnöjda med Motorkompaniet i Åsa.

Tore J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ställde upp med kort varsel och gjorde ett bra jobb. Lagade en punktering och bytte samtidigt bromsskivor och bromsbackar bak. Alltid ett trevligt bemötande

Birgit H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Dom är toppen. Inga problem. Bra service.Det är en fröjd att ha med dem att göra.

Bo G
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Fantastiska människor som roddar Motorkompaniet! De minns sina kunder med de bilar man har och hjälper alltid till och fixar det som behövs. Jag säger bara hej, lämnar nycklarna på vägen till jobbet och hämtar när det är klart på vägen hem. En självklar femma i betyg!

Marie M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Däckbyte. Gick snabbt och smidigt.

Ulf M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket bra mottagande, hjälpsamma o kunniga

Sjögärde K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

snabbt, inga problem. alltid trevligt bemötande

Katarina H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ett helt fantastisk företag! Har aldrig varit med om något liknande när det gäller Bilverkstad. De är otroligt duktiga, kunniga, glada, och hjälpsamma. Man känner verkligen att de gör allt för att lösa allt på bästa sätt. Kan verkligen rekommendera dem!!

Paul S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Man blir positivt bemött och de sköter uppdragen på ett smidigt och proffsigt sätt. Senast var det hjulbyte med nya däck som skulle fiixas.

Kjell J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ett gått gäng "rappkäftade" goa gubbar. Å med en gott mottagande och en jäkla bra service. Inga problem, vi löser det.

Anne N
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

När man får problem med sin bil, så vet man att man får den hjälp som behövs. Ett företag som gör sitt bästa för kunden!

Ewa H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Då vi skulle byta däck efter vintern varnade dom oss och beställde snabbt nya som kom på snabbt o lätt! Alltid en positiv upplevelse att lämna bilen hos dom.

Marianne D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet det är tryggt att lämna in bilen där alttid ett vänligt bemötande inga konstigheter Bäst 🙏👍😀

Arne A

Jag ger mitt beröm direkt till ledning och personal på plats. /hlsn Arne A

Martin H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra service, Snabbt och enkelt och precis vad jag behövde, även enkel betal metod

Arne K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Kunnig o trevlig personal. Bra o snabb service .

Lars Peter K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

alltid vänligt bemötande. Alltid måna om att hjälpa till på bästa sätt.

Strihl A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet i Åsa levererar verkligen det kunden önskar. 1 Snabba 2 Effektiva 3 Trevliga 4 Raka å ärliga i sina svar Kan varmt rekommenderas

Tommy L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket väl och proffsigt bemött. Ett bra och snabbt jobb, och så blev det. Jag bytte till sommarhjul, och köpte nya dito. Det har varit bra genom alla år jag varit där.

Jonas K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Det är i särklass den bästa verkstaden!

First-Name L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra verkstad med trevlig personal. Har dock höjt priserna väl mycket på senare tid

Björn A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevlig och bra service. Lite för lång väntetid.

Per-Gunnar S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

35 år av alltid lika bra service :) Vi har väl gjort det mesta genom åren, 10 olika bilar har det blivit, även en del långmilare. Allt har varit föredömligt.

Annika B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra personligt bemötande. Man känner sig välkommen

Carina D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb och bra betjäning. Trevligt bemötande.

Ellen M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltigenom ett gott bemötande och en utmärkt reparation utförd.

Johannes N
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Otroligt bra service, löste mina problem med bravur.

Karoline B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ärliga, trevliga & kunniga! Rekommenderas varmt!

Erik J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Jätte trevlig person, riktigt duktiga

Inger L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Onsdag morgon rullade jag in på Motorkompaniet med en i princip död generator. Jag visste att om jag inte fick bilen fixad till på fredagen så skulle det bli krångligt att ta mig de 20 milen hem. Motorkompaniet var fullbokade 3 veckor framåt och flera sjuka. Trots det lovade Håkan att se om han kunde få tag i en ny generator. Det lyckades han med och tillsammans med sin kollega fixade de min bil så att den var klar att hämta på fredag f.m. Det kallar jag service! Det som ytterligare förstärker betyget är den empati och medkänsla...

Johan S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid lika trevliga och hjälpsamma. Denna gång var det service av V-lådan.