Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet i Åsa AB

www.motorkompaniet.net
  • BadgeThreeYears
4.7

Familjär bilverkstad som grundades 1996 i Åsa. Snart 30 år på hemmaplan. Utöver bilverkstad så erbjuder vi er ett stort fint däckhotell, maskinuthyrning, bilförsäljning, Ac-service på er bil mm. Vi är alltid väl utrustade när det kommer till specialverktyg och diagnosutrustning, vi har alltid flera olika diagnossystem igång,...

267 omdömen om Motorkompaniet i Åsa AB

Sedan starten hos Reco 2023

Tore J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

DE har gjort vad som förväntades helt OK

Krister E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Som vanligt mycket positivt bemötande och väl utförda arbeten. Dom anstränger sig för att hålla ned kostnaden.

Hans L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Har under många år nyttjat Motorkompaniet och har alltid varit nöjd med deras tjänster! Det senaste besöket gällde byte av fjädrar i framvagnen på min BMW, vilket jag är mycket nöjd med.Trevliga och hjälpsamma killar som jobbar där! Jag fick skjuts hem och när bilen var klar, levererades den hem till mig!

Adam N
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Lämnade in bilen på service och kommer absolut fortsätta att servera min bil här.

Marianne S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet i Åsa lever varje gång upp till förväntningarna. De har kunnig personal med ett servicetänk utöver det vanliga. Alltid tryggt att lämna sin bil i deras händer. Detta har gjort att vi varit kunder hos dem i över 20 år.

Björn B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ðe har alltid ställt upp och man har blivit trevligt och positivt bemött.

Sara F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bästa stället, fantastiskt fin service!

Lars B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid bemött med ett leende! Snabb o kompetent service o rep! Som man som kund vill ha det! TACK

Louise E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Som nyinflyttad fick jag tips av en god vän om Motorkompaniet i Åsa att byta till vinterdäck där. De var mycket tillmötesgående och vänliga och jag fick snabbt en tid. Det är min enda kontakt med dem än så länge.

Lena L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket trevliga och hjälpsamma. Jag fick hjälp snabbt med min bil och ett väl utfört arbete. Jag gjorde en service på bilen och koll av allt inför besiktning. Fick även hjälp med min husvagn. Proffsig personal och jag kan starkt rekommendera dom.

Kerstin E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mkt hjälpsamma o trevligt bemötande!

Ulf M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Får alltid bra hjälp med reparationer i service på bilen.

Guianitza D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket trevligt och kunnig personal, hjälpsamma och trevliga.

Mikael K

Bra bemötande. Lätt att få tid. Snabb service

Roger O
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Väldigt bra. Jag hade inga förväntningar men dom var lätta att ha att göra med.bra killar byte av däck

Anita B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid positiva o ställer upp .Däckförvaring o byte .

Anita G
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra, duktig , hjälpsam och serviceinriktad personal.

Klara L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Hjälpsamma, snabba och kunniga!

Cecilia J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

För det mesta gott bemötande. Upplever ofta att de har det stressigt och känns som de aldrig har tid. Fast att de kanske har det.

Jenny S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid bra service och ett trevligt bemötande

Göran L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket service mindes kompetenta trevliga.

Christina G
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevligt bemötande och snabb respons

Gösta E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Varje gång jag har haft kontakt med någon på Motorkompaniet har jag fått ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Detta gäller både besök i verkstaden för t.ex. däckbyte och akuta problem med motorn eller andra delar på bilen. Jag rekommenderar därför alltid vänner och bekanta att besöka Motorkompaniet i Åsa när dom har behov av hjälp med bilen. MVH Gösta Eriksson

Rita L

Jag byter mina däck däck där 2ggr om året o är väldigt nöjd

Lars E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Hjälpsamma ochsnabb service. Löser problem, kundfokuserade.

Ludwig H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Dom löste allt på några minuter och super trevliga under tiden.

Hans-Åke F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabba och alltid hjälpsamma. Och ett vänligt bemötande.

Kent R
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Med stor serviceanda tar de hand om kunderna och deras fordon.

Mikael J

Alltid bra utförda arbeten och grym service från Kalle & Co

Ulf B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bästa Service-killarna i Åsa!!

Christer Peter M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid bra bemött, dom gör allt för sina kunder

Lena S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid trevliga och lätta att komma i kontakt med. Så service inriktade, duktiga och noggranna.. vi är så glada att vi hittat Motorkompaniet. Så tryggt att ha bästa verkstaden nära när något händer med bilen. Vi är mycket nöjda.

Thomas J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Blev väl bemött och fick min släpkärra fixad!!

Leif J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Dom är bra men för deras egen skull borde dom stressa mindre, de kommer en dag i morgon också.

Anders W
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Toppen, jätte bra hjälp och bemötande,

Bo B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb service och fint bemötande

Rune R
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

På motorkompaniet får man alltid den bästa servicen, mycket trevliga och hjälpsamma och dom löser alla problem med kort varsel, oavsätt vad. Kan inte annat än rekommendera denna verkstad.

Kerstin N
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid hjälpsamma, glada o pigga. Förväntade att mitt problem skulle lösas snabbt o smidigt vilket det gjorde.

Hans A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevligt o glatt gäng o väl utförd service o reparation detta trots leverans strul ( strulet var dock inte förorsakat av Motorkompaniet )

Erling C
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Positivt bemötande🤠Min första gång jag var där.

Kjell E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb service och tips om bilen.

Pmj A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Toppen på alla sätt! Trevliga, roliga och lätta att ha o göra med

Anders Daniel S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bre bemötande. Alltid bra service!

Berndt A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Däckskifte. Snabbt och väl utfört.

Björn A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ställer upp med kort varsel trots ”silly season” med däckbyten och annat.

Ann-Christin G
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid fint bemötande, snabba o effektiva, däckbyte o förvaring. En mycket nöjd mångårig kund 🌸

Karin Elisabet F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Fantastiskt service och fin och kunnig personal som gör allt för kunden! Otroligt nöjd när de bytte min vindrutetorkare bak på min bil snabbt, trots att jag kom dit spontant utan bokad tid. Rekommenderas varmt!

Anders E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra service. Snabb hantering. God Branschkunskap och ett gott humör hos killarna!☀️👍

Ann-Marie T
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevligt bemötande De gjorde ett snabbt o proffsigt arbete (däck byte ) Jag köpte dessutom nya däck Jag åter kommer för service

Lennart L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

enkelt att ta kontakt. bra bemötande. håller utlovad tid.