Motorkompaniet i Åsa AB

Motorkompaniet i Åsa AB

www.motorkompaniet.net
  • BadgeFourYears
4.8

Familjär bilverkstad som grundades 1996 i Åsa. Snart 30 år på hemmaplan. Utöver bilverkstad så erbjuder vi er ett stort fint däckhotell, maskinuthyrning, bilförsäljning, Ac-service på er bil mm. Vi är alltid väl utrustade när det kommer till specialverktyg och diagnosutrustning, vi har alltid flera olika diagnossystem igång,...

562 omdömen om Motorkompaniet i Åsa AB

Sedan starten hos Reco 2023

Henrik J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket trevligt ställe, alltid god service och bemötande

Anna-Lena S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra bemötande. Kunnig personal. Jättebra service. De är BÄST.

N13 A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket bra service. Hjälpte mig snabbt med företagets skåpbil och allt fungerade precis som det skulle. Rekommenderas.

Henrik D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket bra service både i samband med däckbyte och reparation.

Stefan B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Genuint trevligt att träffa alla utav personalen. En verkstad som tar till sig mina mekaniska problem och inte bara som märkesverkstäder sätter pris på varje enskild del. Tar sig tid att bemöta kunderna.

Dan E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Kund i många år . Allt enligt överenskommelse service etc Bra !

Kjell E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra bemötande som vanligt. Behövde snabb hjälp med generatorbyte. Slapp generatorbyte och kunde hämta bilen på morgonen efter då man bytt rem. Nöjd!

Pia H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra och trevligt bemötande av duktig personal

Annsofie A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Jag blir alltid trevligt och professionellt bemött. Min förväntningar är alltid höga och de lever upp till det. Alltid lika nöjd med hjärtat bemött och en stor portion hjälpsamhet i alla lägen. Sista var det en service av vår Golf då

Stefan J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bara bra! Trevliga och bra service.

Jeanette E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb och suverän service. Ruskigt imponerad av hur noga killarna är och hur fint de presenterar vad de gjort med min bil.

Terry J

Trevlig personal och snabb reparationstid . Rekommenderas

Anette S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Mycket nöjd med jobbet de utförde, trevlig personal.

Servicepartner A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Gör allt för att lösa dina problem även om de igentligen inte har tid. Trevliga och otroligt kunniga

Henrik L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

lätta att få en tid med som passar mitt speciella jobb tider. Med endast en dag hemma i veckan. Lätta att prata med och få tag i fasten dom har mycke jobb. Snabba välplanerad med stor erfarenhet som märks dom viste ganska exakt när min bil skulle vara klar noggranna. Man får känslan av en gammaldags riktig bilverkstad sån som man inte trodde fanns längre väldigt positivt. Bra pris och man fick även reda på sånt som behöver ses över längre fram. Helnöjd

Tommy S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Trevliga kunniga killar som alltid gör ett bra jobb till vettiga priser. Tommy Sandberg

Dane H
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bara bra.Väldig bra service..Ställer snabbt upp med relation

Magdalena L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Det gick fort och smidigt att få tid och arbetet blev utfört på ett bra sätt.

Heinz Erwin E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Det tog lite lång tid att få hjälp men när man väl fick hjälp så är de väldigt proffessionella och bra att ha att göra med.

Carl J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Vänligt bemötande, duktiga tekniker. Håller vad dom lovat. Hittar fel vid test och problemsökning. Rekomenderas.

Jill P
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid väldigt hjälpsamma och Alltid trevliga. Kan varmt rekommendera Motorkompaniet. Jag har anlitat Motorkompaniet sedan 2019, aldrig känt mig ovälkommen utan det är ALLTID glada ansikten. 🌟🌟🌟🌟🌟

Cecilia D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Toppen som vanligt:). Alltid hjälpsamma och hör av sig innan däckbyte. Tack

Kenth J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Prisvärt, bra service och gott bemötande.

Tore J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Jag fick ett trevligt bemötande och en snabb handläggning av mitt problem som bestod av ett bromsproblem med byte av valda delar i systemet.

Pmj A
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Inga problem någonsin, löser allt!

Conny L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ny kund, synnerligen bra service och dokumentation! Fortsatt kund!

Anita B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra alltid vänliga o tillmötesgående.

Per L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Funkade mycket bra. Fick tid för hjulbyte när det passade mig. Jobbet var gjort enligt önskemål

Kjell J
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb service. Bra gjort. Just pris och justa gubbar.

Marcus S
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

God service! Försöker alltid sitt yttersta att vilja hjälpa till, även om de har fullt upp med andra jobb. Gör hållbara och ekonomiska åtgärder för kundens bästa. Proffesionellt bemötande och utförande.

Mikael K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra service lätt att få tider Trevlig personal

Ingemar L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabb service man kan lämna bilen så ringer dom när den är färdig. Trevlig personal

Brenda B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Fick hjälp snabbt att köpa och byta mina däck. Det enda är att jag betalade när jag hämtade bilen men fick en faktura på mailet dagen efter. Fick snabb hjälp att makulera fakturan när jag ringde.

Hans-Åke F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Kunniga, hjälpsamma, snabba och trevliga

Lisbeth E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Allt lika proffsiga och trevliga.

Anders K

Snabb och bra service.

Jane C
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Det funkar bra inga problem att få däcken bytta Och förvaringen bra.

Lars B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Glada och duktiga tekniker som alltid levererar! Topp

Sussanne B
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid hjälpsamma och mycket kunniga i sitt arbete. Helnöjd kund

Arne K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Väl utförda reparationer! Trevlig personal ! Lätt att få tid ! Gör alltid sitt yttersta för att hjälpa kunden!

Jan D
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Allt Bra snabbt in och snabbt och bra fixat

Lennart L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

personligt . trevlig personal. håller tiderna

Ulf M
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra snabb service o gott med sommardäck

Sara F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Hjälpsamma, kunniga, proffesionella. Toppenservice!

Lars E
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Snabbt och enkelt. Bra service.

Stig Lennart K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Bra och snabb service och återkoppling.

Carry K
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Ett glatt och trevligt gäng som alltid ställer upp och fixar det man behöver hjälp med.

Lena L
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Alltid trevligt bemötande oavsett vad jag kommer med så får jag hjälp.

Fredrik F
Skrev om Motorkompaniet i Åsa AB

Vi har anlitat Motorkompaniet i Åsa många gånger och alltid blivit lika bra bemötta, både i telefon och på plats. Den här gången behövde vi snabbt få åtgärdat några anmärkningar från besiktningen, bland annat byte av bromsbelägg och bromsskivor samt rostbehandling av länkarmarna bak. Trots en intensiv period tog de sig tid att hjälpa oss. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda, precis som alltid.

Erling C

Trevligt bemötande.🤠Bra device.