Mycket trevligt mottagning! Rekommenderar starkt 👍
Kungsbacka Bilservice AB
Välkommen till Kungsbacka Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsbacka! Vi utför bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är anpassad för att ta emot större fordon som husbilar, husvagnar och transportbilar. Vi utför felsökning, bromsreparationer, byte av hjullager,...
94 omdömen om Kungsbacka Bilservice AB
Fantastisk bemötande o jag känner mig trygg att lämna in bilen
Bra service trevlig personal samt kunniga
Trevligt bemötande och snabbt jobb. Jätte nöjd.
Kunnig och mycket serviceinriktad personal.
Väldigt väl bemött. Som vanligt infriades mina högt ställda förväntningar. Felsökningen och reparationen utfördes snabbt och professionellt.
Trevligt bemötande och bra service
Snabb och bra service när man behövde det som bäst!
Bytte bara till vinterdäck. Väntade under tiden. Gick snabbt och smidigt. Perfekt!
Alltid lika bra service och lånebil underlättar väldigt mycket
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid bra bemötande, fantastisk service, bytte däck, var problem med fälgarna, dom fixade det, var utöver god service
Trevligt och smidigt snabb service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
18/11lämnades bilen in för byte till vinterdäck Snabb och alltid bra service. Mvh .Iennart johnssson.
Väldigt bra bemötande av trevlig personal. De var väldigt snabba med att lösa vårt fel och priset kändes väldigt rimligt.
Bra upplevelse Mycket nöjd som kund
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Väldigt trevligt bemötande och snabb hantering. Gjorde även efterkontrollbesikningen.
Bytet till vinterhjul gjordes snabbt o bra. Lätta att få tid.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service trevlig bemötande och ett bra arbete
Alltid väldigt trevliga och seriösa. Använder deras däckhotell för våra bilar.
Bra service och bra bemötande av första klass!
Snabb och effektiv service. Trevlig personal.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Jag upplever Kungsbacka Bilservice som mycket professionella och flexibla. De löser alltid våra problem med vår bilpark, och även när vi har kort framförhållning hittar de luckor i sin kalender för att ge oss förstklassig service.
Bra service och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande! Ok kostnad på service. Kommer gärna tillbaka när det händer något med bilen.
Jag känner mig alltid väl omhändertagen på ett förtroendegivande sätt, även om mina kunskaper i bilmekanik är begränsade. Jag känner att jag kan lita på vad som sägs och det är mycket värt. Hellre ett ärligt rakt agerande än kaffemaskiner och skvallertidningar!
Schysst, uppriktig och kunnig personal
Fick snabbt hjälp och vänligt bemötande.
Väldigt tillmötesgående, snabba och levererar!
Allt från början till slut …. Funkade kanon
Fantastiskt! Har varit hos denna bilservice i många år ! Superb service, snabb hantering och bra pris 👍🏻 varmt rekommenderas
Alltid snabb service och bemötande när vi lämnar in våra bilar, kan varmt rekommendera Kungsbacka Bilservice
Mycket trevligt bemötande, superduktiga mekaniker som snabbt åtgärdade felen på bilen, bra prisbild. Numera trogen kund där.
Bra service. Tog emot bilen snabbt för felsökning och hittade felet.
Fantastiskt! Har varit hos denna bilservice ända sen jag flyttade till västkusten! Superb service, snabb hantering och bra pris 👍🏻 varmt rekommenderas
Mycket tillmötesgående personal, som är mycket lyhörda och trevliga och gör ett mycket bra arbete. Ett företag som jag gärna rekommenderar.
Alltid bra service och kunniga på sin sak.
Har använt Kungsbacka Bilservice under många år. Kundfokuserade, pålitliga och prisvärda.
Bra pris Glada trevliga anställda
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Fin service från första början när ringde o bad om en snabb tid Trevlig kundmottagare som såg till att arbetet utfördes snabbt
Jättebra service! Professionellt bemötande och väl utfört arbete. Jag är super nöjd.
Jag är alltid nöjd när jag varit där, det känns som de respekterar mig fast jag är kvinna och inte vill lura på mig saker som inte behövs. De är alltid artiga, snälla och svarar på mina konstiga frågor som jag ställer för att jag inte kan något om bilar men vill veta när jag tror det är något fel, konstiga ljud man hör ibland. En stor eloge till alla som jobbar där i Kungsbacka.
Toppen. Alltid hjälpsamma, prisvärda o inte minst trevligt bemötande.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid trevliga och professionella.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Det var jättebra. Jag är nöjd.
Mycket bra bemötande som alltid nr jag besökt er.
Klockren personal! Alltid extremt hjälpsamma och lösningsorienterade! Bästa verkstaden jag lämnat in bilen på. Någonsin.
Det gick bra! Offerten stämde och tidåtgången var ungefär som utlovats.
Bra service och tilläggsarbete. Snabb dialog och trevligt bemötande!
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Glada trevliga personal.snabba på ge hjälp. Helt fantastisk personal.