Snabb service när vi behövde takbox med kort varsel. Så hjälpsamma och proffsiga, rekommenderar varmt Kungsbacka Bilservice!
Kungsbacka Bilservice AB
Välkommen till Kungsbacka Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kungsbacka! Vi utför bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är anpassad för att ta emot större fordon som husbilar, husvagnar och transportbilar. Vi utför felsökning, bromsreparationer, byte av hjullager,...
157 omdömen om Kungsbacka Bilservice AB
Alltid hjälpsamma! 🤗 Ger fin service!!!
Perfekt service trevlig personal o kunniga
Allt ok Bra o snabb service MVH
Alltid duktiga och god service. Lämnat in mina bilar på Kba bilservicei i 35 år. Alltid nöjd och gott bemötande. Ett företag att lita på. Och då tänker jag speciellt på Magnus.
Alltid nöjd med Magnus och hans killar på Kungsbacka bilservice, aldrig något krångel
Mycket bra service,mycket bra bemötande Ett företag att lita på som man kan rekomendera
Hjälpsamma, trevliga och snabba.
Snabbt, enkelt o proffsigt Lätt att få tid
Bra service. Felen som fanns blev snabbt lösta👍
Super bra service! Enkelt att beställa tid och ställa frågor! Kommer absolut komma tillbaka
Alti hjälpsamma Väldigt duktiga Goa gubbar
Fantastisk service och trevligt bemötande! Känns tryggt att lämna bilen på service till Kungsbacka Bilservice!
Trevliga, snabba, bra service, prisvärt.
Bra bemötande jag tror att service på min bil blev bra
Mycket kunniga och trevligt bemötande.
Supersnabb hantering och mkt bra service. Kanonbra!
Vänligt bemötande o proffsig hjälp! Perfekt
Alltid ett trevligt bemötande och snabb hjälp.
Mycket nöjd. Bra och pålitliga.
Bra bemötande och snabb service. Trevlig personal.
Snabb tillgång. Service klar på några timmar.
Bra service. Dom klämde in bilen snabbt då jag skulle iväg.
Alltid trevliga och professionella!
Alltid fantastiskt bemötande och kunniga!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Alltid hjälpsamma, trevliga och kompetenta. Jag har stort förtroende för dom.
Snabbt, bra och trovärdigt bra bemötande
Så himla bra! Vi behövde göra en STOR service på vår bil + bromsar som skulle åtgärdas o då vill man ju absolut att det skall hamna i rätt händer, och det gjorde det. Hade även ett oljud fram vilket snabbt konstaterades att det var en brusten fjäder. Trevligt bemötande. Snabb hjälp och service. Löpande återkoppling och inga överraskningar när den hämtades. Vi har anlitat dem förut för byte av ett hjullager. Då på rekommendation av en god vän och nu rekommenderar vi dem mer än gärna själva också. Hans o Lisa, Onsala
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande.hade en service o lite andra grejer.väldigt nöjd med alltihop
Toppen bra vi är så nöjda bra service och bemötande 👍
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Service, pålitliga och trevliga.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Väldigt trevlig personal och jobbade på snabbt. Dem behövde beställa delar men även det gick fort. Lämnade bilen på morgonen och blev uppringd runt 08.45 och sen var bilen klar vid lunch
Toppensnabb service när man behöver. Tack!
Fick snabbt tid. Trevligt mottagande. Kvaliteten på arbetet är än så länge svår att sia om. Något dyrt.
Jättebra service. Fick besked om defekta delar på min bil via telefon,uppskattas. Avlämning och hämting fungerade klockrent, okej pris😉.
Alltid bra bemötande och genomfört arbete.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra service! Trevlig personal och kunniga. Bilen blev väl omhändertagen.
Min upplevelse är att detta är en superbra verkstad!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid trevliga och hjälpsamma, går snabbt att få tid och till rimliga priser!
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Alltid bra service enklat och bra . Snabba och trevlig
Snabba svar och kunnig service
Bra från början till slut. MVH Öyvind
Mycket vänligt bemötande och professionellt utfört arbete. Bästa verkstaden i Kungsbacka som jag verkligen rekommenderar
Bästa bilverkstaden i kungsbacka. Alltid superproffsig, alltid trevlig. Mycket nöjd kund sedan 10 år.
Alltid lika trevliga och proffsiga.
Vilken fantastisk service! Hade bokat tid till tisdagen för att fixa bromsarna men under lördagen började motorlampan lysa. Körde in (väldigt försiktigt, och ja den var körbar) på måndag morgon och fick hjälp direkt. De kollade upp vad problemet var och ringde efter någon timme med prisuppgift så jag kunde bestämma om jag ville satsa det på min gamla bil. Det ville jag och jag fick allt fixat omgående 🙂 Tusen tack för fin service och fantastiskt bemötande!
Snabb service och tillmötesgående
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra service. Skapar förtroende. Lite dyrt.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande och seriöst arbete
Professionella. Bra utfört arbete.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!