Byta Däck i Halland

Falkenberg  (1 st)

Topp 7 däckbytare i Halland

• 63 omdömen
    Micke N
    Micke N: Körde fullt kit Ultra Ceranic. Läder behandling och glas. Foliering av lyktor mm. Grymt duktiga och noggranna dessutom väldigt trevliga.. rekommenderas varmt.
  • Ekokalle))) L
    Ekokalle))) L: utan tvekan ett av de mest kunniga däckföretagen i Västsverige. Stora resurser och lager med snabb trevlig servicekapacitet!
  • 1 omdöme
    David B
    David B: Toppen kille med mycket bra priser
  • 2 omdömen
    Robin S
    Robin S: Diskriminerar män och detta står på deras arbetsannons: "Branschen är mansdominerad så eftersom vi gärna vill spegla mångfalden hos våra kunder välkomnar vi särskilt kvinnliga sökanden". På Vianor så handlar det inte om vem som är mest lämplig/kompetent till att uföra ett effektivt och bra arbete, utan dem anställer efter kön, hudfärg, sexualitet. Vianor Sandviken.
  • 2 omdömen
    Susanne F
    Susanne F: Lovar att skicka omgående tar 4 veckor! Dessutom fick vi inte fälgarna vi betalt för utan ett par andra. Blev lovade kompensation för detta i form av muttrar och annat lull lull men inget sådan har kommit. Vid åtaliga kontakter efteråt hör man varje gång, jag skickar idag! Men än har inget kommit, snart har ett år gått och vi orkar inte tjafsa mer! Sjukt dock när de lurar en på pengar!
  • Thomas Å
    Thomas Å: Den sämsta bilverkstad i Halmstad. Byt namnet till Magnus Snigelservice istället. Åk till en annan bilverkstad i stället. Dom kunde inte hitta reservdelar till min bil på 3 dagar och fick betala 500 kr för ingenting. Reservdelar till min bil finns ju på bds och autoexperten men Magnus snabbservice kunde inte beställa bildelar. Ordet för det är dålig , inkompetent , värdelös verkstad så är det.
  • Calle L
    Calle L: Skulle kolla pris på ett nytt däck för att ersätta det jag fått punktering på. Priset jag fick var på ett 6 år gammalt däck med 5mm kvar. Förvisso samma modell på däck men det jag skulle ersätta var bara två år gammalt. Dessutom var det svart, direkt från en av de anställda! Förmodligen Hallands mest oseriösa däckverkstad. Åk till någon av de större kedjorna är mitt tips. De säger i alla fall att de bryr sig om din säkerhet.