Trevlig personal, gott bemötande.
Veddige Däck AB
Välkommen till Veddige Däck AB, din lokala däckpartner i Veddige! Vi är ett familjeägt företag med en stor passion för kvalitet och service. Vi erbjuder allt som behövs för en trygg och smidig bilvardag. Med vår långa erfarenhet, våra moderna lösningar och personliga service kan du alltid känna dig säker på vägen. Hos oss får...
107 omdömen om Veddige Däck AB
Vänligt bemötande . Också väldigt Kompetent mvh Christer Däck byte
Snabb och bra service, mycket nöjd.
Snabb o bra service. Nära till hands
Grym service. Snabbt byte av däck! Prisvärt!
Snabbt, tydligt och vänligt. Enkelt att boka. Fick tid snabbare än hos andra. Lätt att hitta. Kaffe och kaka den stund jag väntade. Vilket inte var så länge då fyra däck monterades kvickt.
He va perfekt på alla sätt. Lätt att boka tid. Bra kundbemötande och.bra respons efter bytet. Fick bra tips på var jag kan vända mig om hjulbultar inte går att lossa.
Mycket snabbt och bra jobb Ställer alltid upp för kunden bara ,+
Trevligt bemötande och smidigt besök och väldigt tillmötesgående gentemot kunden. Rekommenderar Veddige Däck och önskar ägaren lycka till.
Enkelt att boka, enkelt att få service till bra pris. Kan rekommenderas. Detta var första besöket men lär bli fler. Ses till våren när däcken ska skiftas igen.
Snabba trevliga sköna, var där tidigt o h dem läste de
Trevlig och proffsigt bemötande och väl utfört arbete!
Smidigt och snabbt däckbyte, nöjda
Christian är alltid lika trevlig mot sina kunder o ser till att man får bästa servicen
Trevligt bemötande och bra service
Väl mött kunnig personal balans däck
Superbra service och kunnig tekniker
Bra service. Bra bemötande. Grymt!
Lätt att boka, jättebra! Rekommenderar
Från första kontakt till utfört arbete ger jag högsta betyg till Veddige Däck AB
Mycket tillmötesgående och glad kille som fixade på vinterdäcken på vår bil. Tog oxå hand om sommardäcken på däckhotell! Ulla Wennerholm
Snabbt, trevligt och service på hög nivå. Där kommer jag fortsätta fixa mina däck👍🏼
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabba. Enkelt att få tid för däckbyte!
Snabbt och smidigt. Mycket trevligt bemötande och hjälpsam! Kommer definitivt att fortsätta anlita och kommer rekommendera till bekanta
Trevlig och kompetent personal! Gott kaffe medan man väntar :-)
Trevligt, snabbt och smidigt. Dessutom en kopp kaffe och kaka i värmen medan jag väntade. Kan varmt rekommenderas!
Smidigt, professionellt, fantastiskt bemötande!
Mycket bra bemötande ock arbete.
Snabb och trevlig och bra pris
Bra o snabb service o trevligt bemötande,lätta att boka på hemsidan
Alltid trevlig och ett trevligt bemötande Blir alltid som jag förväntar mig Bytte däck
Super trevlig och kunnig personal och bra service.!
Snabbt och bra service!
Faktiskt svårt att hitta ngt förbättringsområde alls här. Bemötande, faciliteter, pris, tidseffektivitet och yrkeskunskap - allt i absolut toppklass.
Profsig rådgivning snabb leverans och montering. Kan rekomedera Veddige däck till alla.
Väldigt bra service. Snabbt utfört däckbyte.
Bra service! Kunnig+++++++++++
Tillmötesgående och trevlig personal. Kaffehörna (gratis kaffe och kaka, gratis klubba till barn) samt försäljning av bilvårdsprodukter och annat smått och gott, som gjorde väntan rolig.
Ingen väntetid Bra utrustning Närbelägen Bekvämt
Fantastisk personal som alltid ställer upp!
Hjälpsam och trevlig..........
Mycket bra bemötande och snabbt utförande. Kommer att tipsa alla att åka dit. 👍👍👍👍
Alltid lätt att komma i kontakt med och snabb hjälp. Trevlig personal och bra service.
Tack för hjälpen på så kort varsel!! Bella
Allt var jättebra. Kommer tillbaka.
Jättetrevligt och mycket bra service.
Väldigt trevligt bemötande, ska ni byta däck åk dit! 👌⭐️
God service, känner sig välkommen att bara titta in om man behöver kolla lufttryck! Tackar!
Smidigt, snabbt, prisvärt och trevligt
Skulle byta till vinterdäck, men fick problem med bultar som hade fastnat och skadats. Ringde Veddige däck och fick besked att dom kunna klämma in mig redan en timma efter. Mycket vänlig och trevligt bemötande och profsigt hjälp. Mycket tacksam.