Autodena Car Service

Autodena Car Service

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Autodena Car Service Autodena Car Service är din lokala bilverkstad som erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar emot allt från mopedbilar till lätta lastbilar och husbilar. Vi utför motorreparationer, kamremsbyten, bromsservice, felsökning, batteribyten,...

137 omdömen om Autodena Car Service

Gertrud Elna Maria E
Skrev om Autodena Car Service

Helhetsintrycket drogs ner mycket av att jag inte fick se på när servicen utfördes. Vad är det för skumma saker som inte tål ägarens insyn? Gjorde de det som fakurerades?

Svar från Autodena Car Service

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Tommhy K
Skrev om Autodena Car Service

Toppen! Allt fungerade perfekt. Kan inte bli bättre!!!

Kaj Totte A
Skrev om Autodena Car Service

Man missade att fylla på 5l AD-blue. Men tog betalt för det.

Svar från Autodena Car Service

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Olga M
Skrev om Autodena Car Service

Jätte trevlig personal. Vi er mycket nöjda . Vi oterkomer.

Lillemor Margar S
Skrev om Autodena Car Service

Fantastisk bemötande med vänlighet o yrkesskicklighet

Anna S
Skrev om Autodena Car Service

Snabbt och korrekt arbete, hyfsade priser.

Veronica E

Autodena är Alltid proffsiga, informativa & hjälpsamma

Veronica E och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Daniel Thomas H
Skrev om Autodena Car Service

Alltid bra service från bra killar 👍🏻

Göran B

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Vibeke T
Skrev om Autodena Car Service

Får altid jättebra och snap service.

Svar från Autodena Car Service

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Tess Linnea F
Skrev om Autodena Car Service

Fick god hjälp och en bra service.

Svar från Autodena Car Service

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Hilma Elisabeth Mari S
Skrev om Autodena Car Service

Som vanligt bra service och trevligt bemötande.

Sten Erik Georg L
Skrev om Autodena Car Service

Trevligt bemötande. Har tidigare besökt verksamheten och har alltid fått hjälp.

Svar från Autodena Car Service

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Linn Marie Carina J

Mycket bra service

Lars Dejan N
Skrev om Autodena Car Service

Bra service, trevlig personal och kan varmt rekommenderas!

Bo Roland Kenneth A
Skrev om Autodena Car Service

Fin upplevelse proffsikt skött o kände trygghet kommer att komma tillbaka

Hans Markus R
Skrev om Autodena Car Service

Jag kom in med mycket kort varsel och de ställde upp fint! Fantastisk service och prisvärt!

Inger Katarina S
Skrev om Autodena Car Service

Har varit kund i 15 år. Säger väl allt. Alltid väl bemött, Känns tryggt att det blir rätt utfört. Bra att man kan dela upp kostnaden om man behöver. Bra med lånebil. Är mkt nöjd. Mvh Inger

Ann-Louice S

Snabbt Professionellt Bra bemötande

Jan Daniel F
Skrev om Autodena Car Service

Grymt bra service o bemötande. Flexibla och kunniga.

Ola Niklas L
Skrev om Autodena Car Service

Bra bemötande tydlig info. Fick snabbt hjälp

Satu Maarit N
Skrev om Autodena Car Service

Mycket bra service och trevlig personal.

Bo Yngve A
Skrev om Autodena Car Service

Snabb åtgärd. Trevligt bemötande.

Svar från Autodena Car Service

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Gertrud Märta Ingela Å
Skrev om Autodena Car Service

Alltid snabb service o trevligt bemötande fixar Alltid tid även när det är stressigt för dom.

Yvonne Ingela B
Skrev om Autodena Car Service

Ett bra bemötande, lyssnade på problemet och är mycket hjälpsamma.

Peter G
Skrev om Autodena Car Service

Mycket bra. Fick tid när jag behövde och snabbt jobb utan problem. Bra dialog med verkstaden.

Ulf Johan K

Fick ett mycket bra bemötande och väldig bra hjälp ! Tack ! ❤️

Eva Anita S
Skrev om Autodena Car Service

Proffsigt bemötande av en trevlig person. Klara besked på kostnad för service. Mycket nöjd denna gång också.

Svar från Autodena Car Service

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Fabian Grube B
Skrev om Autodena Car Service

Trevlig kontakt. Ganska dyrt och lyckades inte hitta grundorsaken till felet på bilen vilket dock kan bero på att det är svårdiagnosticerat.

Albert William Axel H
Skrev om Autodena Car Service

Vänliga, effektiva och bra service

Agneta Ingeborg O
Skrev om Autodena Car Service

Vänligt bemötande. Proffsigt byte från sommar till vinterdäck.

Ulla-Britt Chr C
Skrev om Autodena Car Service

Alltid blivit bemött på ett vänligt trevligt sätt. Alltid känt mig speciell.

Sinisa B
Skrev om Autodena Car Service

Seriösa, kundvänliga och prisvärda.

Lisbeth Susanne Agne E
Skrev om Autodena Car Service

Jag varmt rekommenderar denna verkstad.👍😀😀😀

Andreas J K
Skrev om Autodena Car Service

Bra service och bemötande………..

Svar från Autodena Car Service

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Carl David Christopher S
Skrev om Autodena Car Service

Gör ett bra jobb. Stjärna i kanten för lånebil. Nöjd helt enkelt!

Dorothy Evy Yvonne N

Topnotch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera Birgitta B
Skrev om Autodena Car Service

Smidigt och lätt att få hjälp med min bil. Trevlig atmosfär och fint brmötsnde.

Tobias Niklas Y
Skrev om Autodena Car Service

Trevligt bemötande och snabb service!

Fredrik Gotthard A
Skrev om Autodena Car Service

Professionellt och kunnigt bemötande. Bra att få ungefärligt pris innan åtgärder samt utlåtande om kommande reparationsbehov. Trevlig!

Anna Cecilie N
Skrev om Autodena Car Service

Alltid bra service, bra personal

Christel Agneta E
Skrev om Autodena Car Service

Trevlig personal. Informerade bra! Höll planerad tid!

Lars-Göran H
Skrev om Autodena Car Service

Vänligt bemött av alla. Imponerad av den omfattande datoriseringen i alla led. Bokad service utförd till full belåtenhet.

Lars Göran B
Skrev om Autodena Car Service

Fantastiskt bra service! De besiktigade även bilen.

Hassel Bygg & Montage A
Skrev om Autodena Car Service

Trevligt bemötande och snabb service.

Inger Marianne G
Skrev om Autodena Car Service

Trevligt bemötande. Att få prisuppgifter innan känns bra. Känns seriöst och tryggt.

Mirjana K
Skrev om Autodena Car Service

Mycket, mycket bra på alla möjliga sätt

Zhelko D
Skrev om Autodena Car Service

Bästa service och problemlösningar...

Glenn Olof K
Skrev om Autodena Car Service

Bra service & trevlig personal.

Saif U
Skrev om Autodena Car Service

Bra bra bra bra brabra bra bra bra bra bra bra