Dick J:
Mycket trevlig personal! Kunniga och har bra priser! Lämnat in grejer på lack här flera gånger och resultatet är alltid lika bra, snabbt går det också!
Kan inget annar än rekommendera!
Mats R:
Otrevligt och oprofessionellt bemötande.
Vi hade avtalat att jag skulle få gjort en rostskyddsbehandling, men när jag kom dit med bilen tyckte han att jag hade ställt för många frågor, och sa åt mig att gå därifrån och att jag inte var välkommen tillbaka.
Men som tur är finns det andra bättre rostskyddsfirmor.
Thomas Å:
Den sämsta bilverkstad i Halmstad. Byt namnet till Magnus Snigelservice istället. Åk till en annan bilverkstad i stället. Dom kunde inte hitta reservdelar till min bil på 3 dagar och fick betala 500 kr för ingenting. Reservdelar till min bil finns ju på bds och autoexperten men Magnus snabbservice kunde inte beställa bildelar. Ordet för det är dålig , inkompetent , värdelös verkstad så är det.
Robert Mattias O:
Tog kontakt med dom dagen innan jätte trevliga och tillmötesgående frågade om dom hade dom verktyg och den utrustningen som behövdes för det som behöves göras och fick då svar att dom fixade allt och hade erfarenhet sedan 1980. Jag tog med mig det jag behövde hjälp och körde 9 mil, när jag väl ska lämna av delarna jag frågat om, saknas både special verktyg och möjlighet att ta hem material, inte lösning orienterad nästan otrevlig ton mötes jag av, jag tog delarna och åkte hem igen totalt 18 mil i onödan.
Jag sökte annan verkstad som genast hjälpe mig istället